Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

joan

Recommended Posts

Γειά σας και από εμένα είμαι άλλη μια φτωχή βιοπαλαιστής που πασχίζει να τα βγάλει πέρα και γυρνάει από Σ/Μ σε Σ/Μ αλλά μια από τα ίδια άσε που όλο και κάτι θα δώ που δεν χρειάζομαι εκείνη τη στιγμή αλλά είναι ευκαιρία και θα το πάρω. Λέω λοιπόν μια και είδα και ένα φυλλάδιο και μου άρεσε να πάω μέχρι το Μετρό. Εδώ είναι μόνο για χονδρική και είναι πολύ πιο οικονομικό από όλα. Θα κόψω λοιπόν τιμολόγιο στην επιχ. του δουλεύω και θα πάρω ποσότητες για να βγάλω τις γιορτές. Εκτός βέβαια από τα καθημερινά των παιδιών πχ γάλα φρέσκο, γιαουρτάκια, φρούτα κ.α. Σε εσάς το ΜΕΤΡΟ δεν είναι οικονομικό? φιλια.

καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 58
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

όχι MERTO cash & carry λέει το φυλάδιο και ξέρω πως έχει σε όλη την ελλάδα α! γράφει πίσω: αιγάλεω, περιστέρι, ταύρος, μεταμορφωση, κορωπι, κ.α. φιλιά.

καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται!!!

εγω κοριτσια ειμαι φανατικη της καταψυξης

κ απο τοτε που το κανω εχω εξοικονομισει κ χρημα κ το

"ωχ πρεπει να πεταχτω να πάρω....." κ παιρνουμε ακόμα κ κάτι άλλο

λοιπον....

ΚΑΤΑΨΥΞΗ

-ψωμι χθεσινο(τελειο για κιμα κ για οτιδηποτε ακομα κ πιτσα με βαση ψωμι)

-καροτα(ειτε ολοκληρα που τριβονται πολυ ευκολα κατεθειαν η κομματακια)

-σκορδο

-κρεμυδακι φρεσκο

-κρεμμυδακι κανονικο

-σελινο

-ανιθο

-πιπερια

-μαιντανο(ολα ψιλοκομμενα σε ταπερακια)

-μπεικον (χωρισμενο σε μεριδουλες για οταν χρειαζομαι λιγο)

-μυζηθρα σκληρη για μακαρονια(1,5 € ενα μεγαλο ταπερ λ δεν κολλαει κ ειναι κ νοστιμο, κατευθειαν με το κουταλι τοη βγαζω απο τη καταψη)

-γκουντα τριμμενο κ αυτο σε μεριδουλες

-οτι σάλτσα μενει καταψυξη κ πάντα θα χρειαστει για συμπληρωμα καπου

-πιτες πάντα ις διπλουν καμια βαρετη μερα θα βγαλω τη δευτερη

-κ πιτσα επισης

-επισης κολοκυθακια και μελιτζανες απο το κηπο της μαμας μου το καλοκαιρι που εμεναν πολλα(ποσες να φαμε???)τις-τα εχω κοψει φετες κ ειναι σε σακουλακια χωρισμενα στη καταψυξη

οποτε κ χειμωνιατικα θα τρωω μελιτζανες και κολοκυθακια "οικογενειακης παραγωγης"

αυτα τα ολίγα :wink:

ελπιζω να εδωσα καμια χρησιμη ιδεα......

Και γω λατρεύω την κατάψυξη. Προσοχή :!: : Πατάτες και ρύζι ποτέ κατάψυξη.

Grow up and get a life!

Κορίτσια ωραίες οι ιδέες σας!!Πάντως το περίεργο που έχω διαπιστώσει είναι όταν πάω με τον άντρα ΣΜ, και φορτώνουμε το καρότσι. Ενώ είμαι καταναλωτική όπως και οι περισσότερες γυναίκες, ο άντρας μου κάτι παθαίνει στο ΣΜ!!!Θέλεις από αυτό, θέλεις από εκείνο;;; Και λιγότερο από 100 ευρώ μηνιαίως δεν έχουμε πληρώσει ποτε. Όταν πάω μόνη μου, επειδή είμαι και πιο βιαστική συνήθως, κάνω γρήγορα και δεν ψωνίζω πολλά περιτά.

Γνωστό το τροπάριο, αλλά θέλω να το επαναλάβω.....αυτό το ευρώ μας κατέστρεψε!!!!!!!!!!!

100 ευρω μηνιαιως δεν εχουμε πληρώσει ουτε και μεις! :lol::lol::lol:

if you want to make the world a better place, take a look at yourself and make that change!!!570057guwilak9ki.gif

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΣΤΟ CARREFOUR . ΠΕΘΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ , ΤΗ ΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΒΑΛΗΜΑ . ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΑΡΧΙΣΕ .ΠΗΡΑ ΟΤΙ ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ ΓΙΑ 3 ΜΗΝΕΣ . ΟΧΙ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ . ΤΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΧΑΧΑΧΑ. ΤΟ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑ ΗΤΑΝ 501€ ΑΡΑ 167€ Ο ΜΗΝΑΣ . ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΒΓΗΚΑ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΟΔΕΥΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 150€ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ :roll: .ΕΑΝ ΤΟ ΠΕΤΥΧΩ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 100€ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΤΟ ΜΗΝΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ !!!! ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ Ε ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟ ΡΙΞΩ ΣΤΗ ΚΡΕΠΑΛΗ :lol: ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ

ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΑΛΛΑΖΑ , ΘΑ ΞΑΝΑΕΒΑΦΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ!!!

an1cv4C0g411210Nzc3NzlkaHwzNzY1NWRhfE15IGxpdHRsZSBmYWlyeSBpcw.gif

Εμένα πάλι γιατί μου φαίνεται πως ψάχνοντας το φθηνότερο απορρυπαντικό μπορεί να 'χεις ξοδέψει τόση βενζίνη, κόπο και χρόνο που τελικά να μην είναι καθόλου φθηνότερο;

:roll:

Καλά λέει η sesame, λίγα και καλά :)

Κορίτσια ωραίες οι ιδέες σας!!Πάντως το περίεργο που έχω διαπιστώσει είναι όταν πάω με τον άντρα ΣΜ, και φορτώνουμε το καρότσι. Ενώ είμαι καταναλωτική όπως και οι περισσότερες γυναίκες, ο άντρας μου κάτι παθαίνει στο ΣΜ!!!Θέλεις από αυτό, θέλεις από εκείνο;;; Και λιγότερο από 100 ευρώ μηνιαίως δεν έχουμε πληρώσει ποτε. Όταν πάω μόνη μου, επειδή είμαι και πιο βιαστική συνήθως, κάνω γρήγορα και δεν ψωνίζω πολλά περιτά.

Γνωστό το τροπάριο, αλλά θέλω να το επαναλάβω.....αυτό το ευρώ μας κατέστρεψε!!!!!!!!!!!

100 ευρω μηνιαιως δεν εχουμε πληρώσει ουτε και μεις! :lol::lol::lol:

ΜΑ ΟΥΤΕ ΟΥΤΕ ΟΥΤΕ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ !!!!!! :lol::lol::lol:

Εμένα πάλι γιατί μου φαίνεται πως ψάχνοντας το φθηνότερο απορρυπαντικό μπορεί να 'χεις ξοδέψει τόση βενζίνη, κόπο και χρόνο που τελικά να μην είναι καθόλου φθηνότερο;

:roll:

Καλά λέει η sesame, λίγα και καλά :)

ΔΕΝ ΨΑΧΝΩ ΤΟ ΦΘΗΝΟΤΕΡΟ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ . ΑΓΟΡΑΖΩ ΠΑΝΤΑ ARIEL ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΨΑΞΙΜΟ . ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΝΑ ΕΚΠΛΗΚΤΗ ΟΤΑΝ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΙΣ 72 ΜΕΖΟΥΡΕΣ ARIEL CLEEN & FRESH ΑΠΟ 22€ ΜΟΛΙΣ 15€ ΜΕ ΚΑΤΙ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΑΝ ΕΚΕΙ !!! ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ HONDA CIVIC HYBRID ΜΕ ΜΕΤΡΗΜΕΝΗ ΜΕΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΓΙΑ 185 ΙΠΠΟΥΣ ΜΟΛΙΣ 6,0ΛΙΤΡΑ ΑΝΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ . (5,4 ΛΙΤΡΑ ΣΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ) :lol:

Διαφημίσεις

δε νομιζω οτι χρειαζεται συνεχες ψαξιμο,λιγο-πολυ διαπιστωνεις με μερικες επισκεψεις πιο σουπερ-μαρκετ εχει καλυτερες τιμες στα προ΄'ι'οντα που καταναλωνεις.Εγω προσωπικα αγοραζω απο το Lidl σκονη και υγρο ρουχων(για χρονια χρυσοπληρωνα skip και ariel και διαφορα δεν ειχαν),χαρτικα(κουζινας,τουαλετας κλπ),αλουμινοχαρτο-μεμβρανη-αντικολλητικο χαρτι,σακουλες σκουπιδιων,μπαταριες(για το mp3 μου) και μετα το μπο'ι'κοταζ του γαλακτος,όποτε παω αγοραζω φρεσκο γαλα(ειναι της εβραφαρμα) και τυρι φετα(ειναι της τυρας και της ολυμπος).Απο το καρφουρ αγοραζω απο τη δικη τους φιρμα συνηθως ειδη που δεν τρωγονται(βαμβακι,μαλακτικο ρουχων) ενω στα τροφιμα και καθαριστικα επιλεγω συνηθως επωνυμα που τα αγοραζω ειτε απο το καρφουρ ειτε απο τοπικη αλυσιδα.Παντως τον τελευταιο καιρο κραταω τις αποδειξεις και παρατηρω τις τιμες σε πραγματα που αγοραζω πολυ συχνα.Οι αποκλισεις σε αλλα σουπερ μαρκετ ειναι μεγαλες ή απλα στο ιδιο οι τιμες αυξανονται.Χαρακτηριστικο παραδειγμα ενα παριζακι με ελαιολαδο που αγοραζω για τοστ του γιου μου(μονο αυτο τρωει).Στο καρφουρ ειχε 2,90,σε τοπικη αλυσιδα 4,10!!! και λιγο μετα το καρφουρ το ανεβασε στα 3,25(ολα αυτα σε ενα μηνα μεσα)

ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ .ΣΤΑ LIDL ΠΑΙΡΝΩ ΣΚΟΝΗ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ-ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ ΡΟΥΧΩΝ-ΥΓΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ-ΧΑΡΤΟΠΑΙΤΣΕΤΕΣ-ΡΟΛΟ ΚΟΥΖΙΝΑΣ -ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ ΠΑΝΕΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ.ΕΧΕΙ ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑ ΨΩΝΙΖΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ,.ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΦΘΗΝΟΣ ΝΟΜΙΖΩ.ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΗ.ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΜΙΣΘΟΣ?

Ρε παιδί μου δεν αναφερόμουν σε σένα προσωπικά, γενικά λέω, άν και απ'ότι είπες, τα χεις ψάξει τα μεγάλα σούπερ μάρκετ.

Το ξέρω βρε παιδί μου . Χιούμορ πήγα να κάνω και για αυτό έβαλα και το φατσάκι . Παρεπιμπτόντως νοικιάζω ένα διαμέρισμα κορίτσια , έχω βάλει αγγελία στο θέμα Μικρές Αγγελίες δείτε το . Φιλιά

ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ .ΣΤΑ LIDL ΠΑΙΡΝΩ ΣΚΟΝΗ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ-ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ ΡΟΥΧΩΝ-ΥΓΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ-ΧΑΡΤΟΠΑΙΤΣΕΤΕΣ-ΡΟΛΟ ΚΟΥΖΙΝΑΣ -ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ ΠΑΝΕΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ.ΕΧΕΙ ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑ ΨΩΝΙΖΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ,.ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΦΘΗΝΟΣ ΝΟΜΙΖΩ.ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΗ.ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΜΙΣΘΟΣ?

Στην εταιρεία που δουλεύω ζητάμε κοπέλα για την τιμολόγηση αλλά είμαστε Παιανία. Εάν σε ενδιαφέρει πες μου.

Resident μήπως μπορείς κάποια στιγμή που θα έχεις χρόνο να μας γράψεις λίγες τιμές συγκριτικές από κάποια είδη;

Γιατί ψωνίζω από Μασούτη, αλλά έχω δεί διαφορά σε carrefour(βέβαια κι εγώ δεν παίρνω όσες φορές πήγα, τρόφιμα).

Είμαι κι εγώ Β. Ελλάδα και αν μπορούσες να μας γράψεις λίγο κάποιες τιμές, θα ήταν πολύ καλό για να ξέρω τί να επιλέξω τελικά και για ποιά προϊόντα!!! :wink::D

n3kPp3.png

zewgp3.png

Διαφημίσεις

Και ʽγω τα ίδια φίλες μου.

Έχω καταντήσει «Βέγγος» για να ψωνίζω από 4-5 μέρη ώστε να εξασφαλίζω χαμηλότερες τιμές. Και θέλω περί τα 400? μηνιαίως…

Είναι όλα πανάκριβα… :?

Εμείς νομίζω εχουμε ξεφύγει εντελώς στο θέμα ακρίβειας.

Κάθε 2 εβδομάδες γύρω στα 100,00€ ΣΜ, κρέατα 50,00€, ψωμιά-γάλατα-αναψυκτικά που τελειωνουν σε χρονο ρεκορ περίπου 50,00 επίσης καθε 2 εβδομάδες, το σύνολο 400 μηνιαίως και μαλιστα με πολύ μέτρο.

Παλιοτερα στη Θεσσαλονικη πήγαινα στο μακρο και ψωνιζα, δεν εχει εκπληκτική διαφορά αλλά κατι γίνεται.

Τώρα που αγορασα ενα τεράστιο καταψύκτη εδώ, θα κάνω το ιδιο όπως και απορρυπαντικά και οτι ειναι μακρας διάρκειας.

JOAN ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.ΜΕΝΩ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΣ.ΑΠΟ ΤΗΣ 4 ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΤΗΣ 3ΤΟ ΠΡΩΙ.ΨΑΧΝΩ ΚΑΤΙ ΣΕ ΠΡΩΙΝΟ

Irene-stathis

Μη νομίζεις και μεις έτσι... Αυτά που χρειαζόμαστε συνεχώς (ψωμί, γάλα κλπ.) είναι άλλη υπόθεση..

Βρε κορίτσια ξέρετε τι αποφάσισα? Το σκεφτόμουν καιρό αλλά τώρα δεν πάει άλλο. Από 1η Νοεμβρίου και για ολόκληρο τον μήνα θα γράφω καθημερινά το τι χαλάω. Από την τσίχλα μέχρι το σούπερ μάρκετ. Τα πάντα όμως!

Είμαι περίεργη να δω στο τέλος του μήνα τι έχει γίνει και που φεύγουν τα λεφτά, ακριβώς. Πιστεύω πως θα μου "ανοίξει" τα μάτια αν και δεν μας παίρνει για ανοιχτοχεριές.... Είμαι σίγουρη πως το 75/% των χρημάτων θα είναι για φαγητό (σούπερ, κρέας κλπ....)...

Ειρήνη, αυτό που λες το έκανα για 2 χρόνια και 2 μήνες πριν από χρόνια και ήταν πολύ ενδιαφέρον. Κατ'αρχήν, είχα διαπιστώσει τότε ότι ξόδευα για τις συγκοινωνίες πολύ περισσότερα από όσα φανταζόμουνα, μα πολύ περισσότερα. Οπότε έκτοτε βγάζω κάρτα (γιατί κινούμαι πολύ με τη συγκοινωνία).

Το άλλο που διαπίστωσα ήταν ότι έδινα πολλά για φαγητό έξω, για μπούρδες, τυρόπιτες και τέτοια.

Γενικά, είναι μια μέθοδος που θα σε πείσει πέραν πάσης αμφιβολίας ότι η φτήνια τρώει τον παρά, οι μικρές χαζομάρες που μπορούσες να αποφύγεις. Στο τέλος τα αθροίζεις και λες "δεν είναι δυνατόν ρε παιδιά να φύγαν τόσα λεφτά για το τίποτα". Αν και τότε δεν είχα παιδί, ούτε άντρα, ίσως γι αυτό...

Εγω παντως κοριτσια ποτε δεν μπηκα στην διαδικασια του ψαξιματος το θεωρω τελειως περιττο,ανουσιο και ψυχοφθορο για να γλιτωσεις στην τελικη 20-30€ και αμα...Αν τυχει και πεσω σε προσφορα στο carrefur και οντως θα μου χρειαστει σε λιγο χρονο ναι θα παρω.Αν τυχει να ειμαι κοντα σε Μασουτη και χρειαζομαι ψωνια θα το κανω.Δεν εχω συγκεκριμενο αριθμο χρηματων που μου φευγει στο σουπερ γιατι ειναι αναλογα τι χρειαζομαι π.χ οταν ειναι να παρω απορυπαντικα,μαλακτικα σαμπουαν κτλ σιγουρα ανεβαινει. ( και πως τυχαινει να τελειωνουν ολα μαζι παντα ).

υ.γ.: απ'οσο ξερω τα προιοντα carrefur δινοντε "φασον" σε μεγαλες εταιρειες και απλα περνουν αλλες τιμες λογο ποσοτητας και βαζουν επανω την ετικετα carrefur.

rQGhp3.png

Ειρήνη, αυτό που λες το έκανα για 2 χρόνια και 2 μήνες πριν από χρόνια και ήταν πολύ ενδιαφέρον. Κατ'αρχήν, είχα διαπιστώσει τότε ότι ξόδευα για τις συγκοινωνίες πολύ περισσότερα από όσα φανταζόμουνα, μα πολύ περισσότερα. Οπότε έκτοτε βγάζω κάρτα (γιατί κινούμαι πολύ με τη συγκοινωνία).

Το άλλο που διαπίστωσα ήταν ότι έδινα πολλά για φαγητό έξω, για μπούρδες, τυρόπιτες και τέτοια.

Γενικά, είναι μια μέθοδος που θα σε πείσει πέραν πάσης αμφιβολίας ότι η φτήνια τρώει τον παρά, οι μικρές χαζομάρες που μπορούσες να αποφύγεις. Στο τέλος τα αθροίζεις και λες "δεν είναι δυνατόν ρε παιδιά να φύγαν τόσα λεφτά για το τίποτα". Αν και τότε δεν είχα παιδί, ούτε άντρα, ίσως γι αυτό...

Κορίτσι μου

Είμαι σίγουρη πως έχεις δίκιο και γι' αυτό θα το κάνω και 'γω. Γιατί χαλάω αρκετά στο να τραφώ (στο γραφείο) και πρέπει να το βάλω σε μια τάξη. Και να παίρνω κάποια φαγητά από το σπίτι αλλά και να συνειδητοποιήσω το μέγεθος του ποσού που χαλάω γιατί σίγουρα είναι μεγάλο... :roll:

Εγω παντως κοριτσια ποτε δεν μπηκα στην διαδικασια του ψαξιματος το θεωρω τελειως περιττο,ανουσιο και ψυχοφθορο για να γλιτωσεις στην τελικη 20-30? και αμα...

Φίλη dalia,

Δεν συμφωνώ με αυτό. Αν σκεφτείς πως μιλάμε για διαφορές των 40? ευρώ (δεν είναι 40 είναι περισσότερα όταν έχεις ψάξει από πού συμφέρει να ψωνίζεις, αλλά υποθετικά μιλάμε) τον μήνα (που έτσι ίσως μας φαίνονται λίγα χρήματα και άσκοπο για την ταλαιπωρία και σωστά) σκέψου πως τον χρόνο αυτό το ποσό αναγάγετε στα 480?!!! (αυτό φυσικά ανάλογα τι χαλάει το κάθε σπίτι για να τραφεί…). Αυτά τα χρήματα θα μπορούσες να τα κάνεις πολλά πράγματα. Να τα βάλεις στο λογαριασμό του παιδιού σου, να είναι η προκαταβολη για τις διακοπές σας κλπ…

υ.γ.: απ'οσο ξερω τα προιοντα carrefur δινοντε "φασον" σε μεγαλες εταιρειες και απλα περνουν αλλες τιμες λογο ποσοτητας και βαζουν επανω την ετικετα carrefur.

Έχεις απόλυτο δίκιο. Τυχαίνει να γνωρίζω πως κάποια από τα γαριδάκια με τη φίρμα τους, τα οποία τα παίρνουν από γνωστή ελληνική εταιρεία και τα πουλούν πολύ φθηνότερα. :)

ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΥΝΗΜΑ ΜΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ KEROSUN ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΩ ΤΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ. ΒΡΗΚΑ ΜΙΑ ΛΟΙΠΟΝ KEROSUN OMNI ΓΙΑ 58 ΤΜ . 0,33ΛΙΤΡΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ . ΚΟΣΤΙΖΕΙ 240 ΣΕ ESHOP KAI 270 ΣTON ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΟ ΜΠΕΤΟΝΙ ΤΩΝ 18ΛΙΤΡΩΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 30€.ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΟΤΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΣΩ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ. ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ? ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΕΛΙΚΑ?

:?

ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΥΝΗΜΑ ΜΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ KEROSUN ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΩ ΤΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ. ΒΡΗΚΑ ΜΙΑ ΛΟΙΠΟΝ KEROSUN OMNI ΓΙΑ 58 ΤΜ . 0,33ΛΙΤΡΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ . ΚΟΣΤΙΖΕΙ 240 ΣΕ ESHOP KAI 270 ΣTON ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΟ ΜΠΕΤΟΝΙ ΤΩΝ 18ΛΙΤΡΩΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 30€.ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΟΤΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΣΩ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ. ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ? ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΕΛΙΚΑ?

:?

Ξοδεύεις πολλά σε ΔΕΗ? Μήπως αντί για κεροζάν να έπαιρνες θερμοπομπό? Είναι σαν αερόθερμο μόνο που δεν κάνει θόρυβο. Έχει μικρή κατανάλωση ρεύματος και κοστίζει γύρω στα 100 ευρώ.

Grow up and get a life!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...