Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Τι μου συμβαίνει?

Recommended Posts

Καλημέρα!

Εδώ και αρκετές ημέρες νιώθω τον οργανισμό μου να παίρνει την κάτω βόλτα... πλεον δεν έχω δυνάμεις για τίποτα, το παιδί εδώ και 2-3 μέρες το κοιτάει η μαμά μου όσο μπορεί κι εγώ θέλω μονο να κοιμάμαι, να είμαι ξαπλωμένη.

Από αυτή την κούραση που νιώθω, έχω αποκτήσει και μια έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης, δε μπορώ να σκεφτώ, ούτε καν να εστιάσω!

Μέσα σ'ολα νιώθω πονάκια περιόδου καθημερινά από την τελευταία μου περίοδο, και κάποιες φορές πονάω τόσο που αρχίζω τις αναπνοές...

Η πλάτη/μέση μου ειναι διαλυμένη, δε μπορώ να κρατησω το παιδί στα χέρια μου ΚΑΘΟΛΟΥ δε μπορώ να κάνω τίποτα. :cry: όλα μου παίρνουν και πολύ περισσότερο χρόνο.

Με μια λέξη? Σερνομαι.

Τι μου συμβαίνει?:confused:

cpVWp3.png

Διαφημίσεις

υπαρχει περιπτωση να εισαι εγκυος βρε κοριτσι μου?

αν οχι τοτε μαλλον χρειαζεσαι πολυ καλο φαγητο καμια βιταμινη και ξεκουραση.ολες οι μαμαδες λιγο πολυ περναμε τετοια φαση.

κοιμασαι καλα ?εγω ημουν ετσι στον πρωτο μου γιο επειδη δεν κοιμομουν σχεδον καθολου,ειχα γινει ενα ορθιο ρομποτ !!!

υπαρχει περιπτωση να εισαι εγκυος βρε κοριτσι μου?

αν οχι τοτε μαλλον χρειαζεσαι πολυ καλο φαγητο καμια βιταμινη και ξεκουραση.ολες οι μαμαδες λιγο πολυ περναμε τετοια φαση.

κοιμασαι καλα ?εγω ημουν ετσι στον πρωτο μου γιο επειδη δεν κοιμομουν σχεδον καθολου,ειχα γινει ενα ορθιο ρομποτ !!!

Ευχαριστώ για την απάντηση!

Τελευταία μου περίοδος ήταν πολύ πρόσφατα και σέρνομαι από τότε, απλά όσο περνούν οι μέρες χειροτερεύω και πλέον έχω φτάσει σε σημειο να νιωθω αδιάθετη και χωρίς ενέργεια ολη την ημέρα.

Ο γιος μου, να ειναι καλά, εδώ και μέρες δε μου δημιουργεί ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα, τον ακουμπάω στο κρεβατι και κοιμάται χωρις καμμια βοήθεια, και για το βραδυνό του ύπνο και για τον πρωινό. Και κοιμάται αρκετά, μαζί του κι εγώ!

Μου κλείνει 10-12 ωρες το βραδυ και μετα 1-3 ώρες το πρωί.

Εγώ κοιμάμαι 8ωρο, και όταν παιζει στο πάρκο του, ντρεπομαι που το λέω, αλλα κοιμάμαι πάλι :oops:. Και το απόγευμα θελω να ξανακοιμηθω... λολ

Να κοιτάξω το σιδηρο μου μήπως?

cpVWp3.png

Γλυκια μου κοπελα,καταρχας να σου ζησει ο γιοκας σου!

Εαν δεν υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης,θα σου προτινα να κανεις γενικη αιματος!Ισως καποιος δεικτης να ειναι χαμηλος και να σου δημιουργει αυτη την κουραση!

Βεβαια τα συμπτωματα που αναφερεις με παραπεμπουν και σε ελλειψη βιταμινης Β12.

Συμβουλευσου καλυτερα εναν παθολογο!

Εαν ολα ειναι καλα,στο ευχομαι μεσα απο την καρδια μου,τοτε ισως ειναι συσσωρευμενη κουραση!

Ευχομαι συντομα να ανακαμψεις καλη μου!:)

0QVLp2.pngkdBmp3.png

Γλυκια μου κοπελα,καταρχας να σου ζησει ο γιοκας σου!

Εαν δεν υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης,θα σου προτινα να κανεις γενικη αιματος!Ισως καποιος δεικτης να ειναι χαμηλος και να σου δημιουργει αυτη την κουραση!

Βεβαια τα συμπτωματα που αναφερεις με παραπεμπουν και σε ελλειψη βιταμινης Β12.

Συμβουλευσου καλυτερα εναν παθολογο!

Εαν ολα ειναι καλα,στο ευχομαι μεσα απο την καρδια μου,τοτε ισως ειναι συσσωρευμενη κουραση!

Ευχομαι συντομα να ανακαμψεις καλη μου!:)

να'σαι καλά! :)

Προσπαθησα να βρω παθολόγο και γυναικολόγο σε δημοτικό ιατρείο αλλά μόνο από δευτέρα...

Είπα να παώ σε εφημερέυον νοσοκομείο, αλλά δε θελω να τραβάω τον μικρό μαζί μου-μη μου κολλήσει τίποτα.

Μπορείς να μου δώσεις λίγες ακόμα πληροφορίες για τη βιταμίνη Β12? σε ποιές τροφές τη βρίσκουμε και τι προκαλεί η ελλειψη της?

Ευχαριστώ πάρα πολύ!

cpVWp3.png

Διαφημίσεις

Η μειωση της Β12 οφειλεται κυριως σε ''κακη'' διατροφη ή σε μειωμενη προσληψη καποιων τροφων!

Οι τροφες που περιεχουν Β12 ειναι το κόκκινο κρέας, η γαλοπούλα, τα ψάρια,το συκωτι καθως επισης και τα γαλακτοκομικα,σε μικροτερη βεβαια ποσοτητα.

Και γω θα σου ελεγα να περιμενεις μεχρι τη Δευτερα,μην πας στο νοσοκομειο.

Μεχρι τοτε επελεξε ως μενου μοσχαρισιο κρεας.Οχι συκωτι ακομη,μηπως και εισαι εγκυος.:)

0QVLp2.pngkdBmp3.png

Η μειωση της Β12 οφειλεται κυριως σε ''κακη'' διατροφη ή σε μειωμενη προσληψη καποιων τροφων!

Οι τροφες που περιεχουν Β12 ειναι το κόκκινο κρέας, η γαλοπούλα, τα ψάρια,το συκωτι καθως επισης και τα γαλακτοκομικα,σε μικροτερη βεβαια ποσοτητα.

Και γω θα σου ελεγα να περιμενεις μεχρι τη Δευτερα,μην πας στο νοσοκομειο.

Μεχρι τοτε επελεξε ως μενου μοσχαρισιο κρεας.Οχι συκωτι ακομη,μηπως και εισαι εγκυος.:)

τρωω. προσφατα εφαγα και συκωτι! νομ νομ :oops:

cpVWp3.png

Καλή μου σε καλημερίζω και από εδώ;).Πράγματι οι γενικές εξετάσεις αίματος είναι απαραίτητες.Εμένα για παράδειγμα η έλλειψη σιδήρου επειδή πάντα με τυραννάει,μου προκαλεί υπνηλία,κόπωση και πονοκέφαλο....Γιατρός δεν είμαι αλλά ξεκίνα με αίματος....Αν δεν την παλεύεις,πήγαινε σε εφημερεύον νοσοκομείο,έχοντας δυστυχώς υπ΄όψιν πως θα ταλαιπωρηθείς αρκετή ώρα....Αν αντέχεις μέχρι Δευτέρα,κάνε το τότε αλλά κοίτα να τρως σωστά,σίγουρα πρωινό και μην αφήνεις το στομάχι σου άδειο με τις ώρες...Σου εύχομαι να είναι κάτι απλό και περαστικό.Για τους πόνους σε κοιλιά και μέση δεν γνωρίζω...Σίγουρα θα πρέπεις να τα πεις όλα στην εξέταση για να σου κάνουν τις απαραίτητες εξετάσεις και πιθανόν χοριακή,ακόμα κι αν είχες πρόσφατα περίοδο.Περαστικά!

ΜΠΑΜΠΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ(12/04/96 βρήκα το άλλο μου μισό)

ΣΤΕΛΙΟΣ 11/06/07

ΖΟΥΖΟΥ 26/07/10

Σας αγαπάω πολύ...

Καλημέρα..

αν αποκλείσουμε την εγκυμοσύνη κάνε οπωσδήποτε μια γενική αίματος. Επίσης, η διατροφή σου είναι οκ;;; έχει αλλάξει κάτι αυτό το διάστημα που συμβαίνει αυτό;;; εγώ περνάω κάτι παρόμοιο, αλλά κοιμάμαι πολύ αργά - κακώς βέβαια- και ψάχνω να βρω την αιτία... σκέφτομαι μήπως φταίνε τα αντισυλληπτικά που παίρνω... απλά προσπαθώ να σκεφτώ τι έχει αλλάξει αυτό το διάστημα που μου συμβαίνει αυτό... καλημέρες....

έξι αγκαλιές, έξι φιλιά και ένα ακόμη πιο μεγάλο από τον άνθρωπο που μου τα χάρισε όλα αυτά....

Σας λατρεύω και τους εφτά......

KΛΑΡΑΜΠΕΛ σ'ευχαριστώ καλη μου. Παίζει να εχω το στίγμα, και ίσως να μου δημιουργεί πρόβλημα, μιας και η διατροφή μου ποτέ δε μου ανέβασε το σίδηρο.

Καλημέρα..

αν αποκλείσουμε την εγκυμοσύνη κάνε οπωσδήποτε μια γενική αίματος. Επίσης, η διατροφή σου είναι οκ;;; έχει αλλάξει κάτι αυτό το διάστημα που συμβαίνει αυτό;;; εγώ περνάω κάτι παρόμοιο, αλλά κοιμάμαι πολύ αργά - κακώς βέβαια- και ψάχνω να βρω την αιτία... σκέφτομαι μήπως φταίνε τα αντισυλληπτικά που παίρνω... απλά προσπαθώ να σκεφτώ τι έχει αλλάξει αυτό το διάστημα που μου συμβαίνει αυτό... καλημέρες....

καλημέρα Δέσποινα μαμα, η διατροφή μου θέλω να πιστεύω οτι ειναι ελαφρώς βελτιωμένη στην ποιότητα τον τελευταίο καιρό.

Ετρωγα πολύ και απέξω, και τα έχω κόψει αυτα σε μια φορα τη βδομαδα και αν, δεν πίνω αλκοόλ κιολας.

Ανοιξα μια μπυρα χθες και μονο εμετο δεν την εκανα την πρωτη γουλια, την πεταξα.

Ελπιζω να ειναι περαστικο μας και των δυο!

cpVWp3.png

Διαφημίσεις

πολλά ύποπτα συμπτώματα!!! κάνε μια χωριακή.... παίζει αυτό το ενδεχόμενο;;; τι λες;;;; φιλιά....

έξι αγκαλιές, έξι φιλιά και ένα ακόμη πιο μεγάλο από τον άνθρωπο που μου τα χάρισε όλα αυτά....

Σας λατρεύω και τους εφτά......

πολλά ύποπτα συμπτώματα!!! κάνε μια χωριακή.... παίζει αυτό το ενδεχόμενο;;; τι λες;;;; φιλιά....

χμμμ... :|

δε νομίζω... δηλαδή ψιλοαδύνατο..

εχεις πμ με περισσότερες πληροφορίες :P

cpVWp3.png

Μάλλον θα πρέπει να κοιτάξεις το σίδηρό σου, σε αναιμία παραπέμπουν αυτά τα συμπτώματα σε συνδυασμό με την έντονη υπνηλία που νιώθεις. Τα ξέρω από πρώτο χέρι, έχοντας πάντα πρόβλημα με πολύ χαμηλό σίδηρο, έλλειψη φερριτίνης και γενικά αρκετά χαμηλό αιματοκρίτη. Κάνε σε πρώτη φάση μια γενική αίματος και πήγαινε σε παθολόγο.

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...