Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

πονακια στον κολπο

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια! Εχω ενα θεματακι (καινουριο! γιατι ολο καινουρια μου συμβαινουν). Οπως βλεπετε ειμαι ακομα στη 13η βδομαδα. Τις τελευταιες μερες εχω κατι περιεργες ενοχλησεις στον κολπο βαθια. Σαν στιγμιαιο πονακι σαν.... δεν ξερω πως να το περιγραψω....με τιναζει και μαφηνει μετα! Χθες το βραδυ που ξυπνησα προς νερου μου οταν επεστρεψα με πιασανε παλι με μεγαλη συχνοτητα και δεν καταφερα να ξανακοιμηθω.

Τι ειναι βρε κοριτσια αυτο? Το εχει καμια? Δεν ξερω αμα το περιγραφω και καλα :cry:

Διαφημίσεις

Βασικά, δεν ξέρω κιόλας άν είναι το ίδιο, πρέπει να είναι το κεφαλάκι του μωρού που πιέζει ..

Εγώ έχω τέτοιες ενοχλήσεις απο τότε που ο μικρός μου πήρε θέση ..

Βασικά με αυτά τα πονάκια ήξερα πότε είχε το κεφάλι του κάτω και πότε επάνω και απο τότε που σταθεροποιήθηκε έχω αυτά τα πονάκια που πλέον τα αισθάνομαι σαν "μπούκωμα" απο κάτω ..

Δεν ξέρω εάν είναι το ίδιο αλλά σίγουρα ένα τηλέφωνο στη/στο γιατρό σου θα ήταν το πιο σωστό!! :D

Θεοδώρα : 31/03/2006 , Νικόλας : 25/11/2008

All I ever wanted..All I ever needed is here in my arms!!

Thank you Roger Waters for bringing this AMAZING show in Greece .. Ευχαριστούμε !!

Γεια σας κοριτσια! Εχω ενα θεματακι (καινουριο! γιατι ολο καινουρια μου συμβαινουν). Οπως βλεπετε ειμαι ακομα στη 13η βδομαδα. Τις τελευταιες μερες εχω κατι περιεργες ενοχλησεις στον κολπο βαθια. Σαν στιγμιαιο πονακι σαν.... δεν ξερω πως να το περιγραψω....με τιναζει και μαφηνει μετα! Χθες το βραδυ που ξυπνησα προς νερου μου οταν επεστρεψα με πιασανε παλι με μεγαλη συχνοτητα και δεν καταφερα να ξανακοιμηθω.

Τι ειναι βρε κοριτσια αυτο? Το εχει καμια? Δεν ξερω αμα το περιγραφω και καλα :cry:

Σε τόσο μικρή εβδομάδα κύησης αποκλείεται να είναι κινήσεις του μωρού ... ίσως τίποτα μυικοί πόνοι, αλλά δεν νομίζω κάτι το ανησυχητικό ... δεν ρωτας τον γιατρό σου καλύτερα όμως;;;

1aLup3.png

BtUIp3.png

Καμία σχέση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Στις συσπάσεις νιώθεις ένα πέτρωμα στην κοιλιά που ορισμένες φορές συνοδεύεται απο πόνους περιόδου αλλά όχι χαμηλά στον κόλπο ..

Δεν θα το περιέγραφα σαν τίναγμα καθώς όταν έρχεται η σύσπαση εγώ προσωπικά σταματάω Ο,ΤΙ κάνω, μένω στη θέση που είμαι παίρνω 3-4 ανασούλες μέχρι να περάσει και ξανά προς τη δόξα τραβώ! :P

Ίσως να είναι και κανα κρυωματάκι που έχεις αρπάξει .. όλα παίζουν αλλά θα είσαι πιο σίγουρη εάν το συζητήσεις με τον/τη γιατρό σου :wink:

Θεοδώρα : 31/03/2006 , Νικόλας : 25/11/2008

All I ever wanted..All I ever needed is here in my arms!!

Thank you Roger Waters for bringing this AMAZING show in Greece .. Ευχαριστούμε !!

Διαφημίσεις

Αυτο το πετρωμα που λες το παθαινω οταν σηκωνομαι αποτομα απο καρεκλα ή κρεββατι σαν κραμπα. Μωρε αμα συνεχισω να τα εχω αυτα τα πονακια εκει κατω θα τον παρω τον γιατρο απλως δεν θελω να τον παιρνω τηλεφωνο αν δεν ειναι κατι σοβαρο. Κι ετσι οπως εχω γινει μερος αυτης της παρεας σας και νιωθω ανετα να ρωτησω και βλακεια ακομα ειπα μηπως ειχατε να με συμβουλευσετε τιποτα! :oops:

Πονάκια περιόδου ελαφριά και στιγμιαίες ενοχλήσεις σαν τραβηγματάκια εκεί που περιγράφεις είχα καθημερινά απο την αρχή της εγκυμοσύνης μου και μπορώ να σου πω οτι έχω ακόμα που είμαι στον 8ο. Το είχα αναφέρει στον γιατρό μου γιατί είχα αγχωθεί πολύ και μου είπε οτι είναι φυσιολογικό. Μεγαλώνει η μήτρα κλπ. Ολόκληρο μωρό θα μεγαλώσει στην κοιλιά σου, είναι δυνατόν να μην αισθάνεσαι τίποτα!! Ετσι μου είχε πει...

Μόνο αν πονέσεις πολύ, σε σημείο να διπλωθείς στον πόνο και να έχει μεγάλη διάρκεια ο πόνος να ανησυχήσεις.

Το μωρό δεν είναι σίγουρα γιατί είναι πολύ μικρό ακόμα για να σε σπρώχνει...

Πάντως κατανόητή η ανησυχία σου, κι εγώ την είχα στις αρχές και δεν ρωτάς καθόλου βλακείες.... :)

Πονάκια περιόδου ελαφριά και στιγμιαίες ενοχλήσεις σαν τραβηγματάκια εκεί που περιγράφεις είχα καθημερινά απο την αρχή της εγκυμοσύνης μου και μπορώ να σου πω οτι έχω ακόμα που είμαι στον 8ο. Το είχα αναφέρει στον γιατρό μου γιατί είχα αγχωθεί πολύ και μου είπε οτι είναι φυσιολογικό. Μεγαλώνει η μήτρα κλπ. Ολόκληρο μωρό θα μεγαλώσει στην κοιλιά σου, είναι δυνατόν να μην αισθάνεσαι τίποτα!! Ετσι μου είχε πει...

ακριβως το ιδιο μου ειπε και εμενα ο γιατρος μου γιατι ειχα και εγω τετοιες ενοχλησεις.ειναι απολυτα φυσιολογικο

ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΑΜΕΣΑ!ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ,ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ.ΚΑΘΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ,ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΙΣ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ...ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΠΛΟ ΥΠΕΡΗΧΟ ,Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ.ΓΕΝΙΚΑ,ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΣΥΧΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ!ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ Η ΜΗΤΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ!!!!!!!!!! :wink:

ol4hp2.png

Vp1tp2.png

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστω πολυ κοριτσια! Με κανετε και νιωθω καλυτερα ξερωντας πως αντιμετωπιζετε κι εσεις τα ιδια! Με τις επαφες προσεχουμε μονο 2 φορες ειχαμε ως τωρα αλλα ποναγα πολυ σαν να μη θελει ο κολπος να μπει κατι εκει μεσα για τους επομενους 6 μηνες :D

Ευχομαι ολες να εχουμε μια ευκολη και γρηγορη γεννα (ακουω κατι για 15 και 20 ωρες και τρομαζω) και προπαντως γερα μπεμπουλινια!

Ο μπεμπης μας στην αρχη ηταν με τα ποδια κατω. Οποτε κλωτσαγε ενοιωθα ενα πονο κατω λες και θα εβγαινε. Οταν διαπιστωσαμε οτι ηταν το ποδι του που ζοριζε ησυχασαμε (αν και ποναγε :lol: )

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Μαρία μου απ' ότι καταλαβαίνω έχεις ενόχληση μεσα στον κόλπο, όχι απλά χαμηλά στην κοιλιά. Το ότι πόναγες στην επαφή κααατι μου λέει, φυσικά μπορεί να κάνω λαθος, καθότι γιατρός δεν είμαι, αλλά για ενόχλησε τον γιατρό σου, μη τυχόν και έχεις καμιά κολπίτιδα.

EXXQp3.pngAIzKp2.png

:shock: κολπιτιδα? τι ειναι αυτο? λες? ναι μεσα στον κολπο ποναω. Εχω ραντεβου σε μια βδομαδα με το γιατρο κι ελεγα να τον ρωτησω τοτε αλλα αν υπαρχει τετοιο ενδεχομενο να του κανω κανενα τηλεφωνο τοτε!

Ωπ, ηρέμισε, δεν ήθελα να σε αγχώσω! :oops:

Κολπίτιδα είναι απλά μολυνση στον κόλπο, πχ από μυκητες και τέτοια, αντιμετωπιζονται αυτά ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ, ξαναλέω δεν κάνουμε διαγνώσεις online και μάλιστα χωρίς καν πτυχίο! :wink:

Απλά επειδή είμαστε σε ευαίσθητη φάση, φύλαγε τα ρούχα σου, ποτέ δεν ξέρεις.

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Διαφημίσεις

Σιγουρα δεν ειμαστε γιατροι προς θεου! Αλλα η καθε μια απο τις εμπειριες της μπορει να διαφωτισει την αλλη! :wink: Εγω δεν ειχα ποτε κολπιτιδα για να ξερω πως ειναι. Η αληθεια ειναι οτι εχω να κανω εξεταση κολπικη (εκτος του υπερηχου) πανω απο ενα χρονο και μεσολαβησε και καλοκαιρι με μπανια στη θαλασσα...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...