Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ

Recommended Posts

ΜΟΡΑΙΔΑ ΚΑΙ ΕΛΚΑΡΑΚ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ . ΗΔΗ ΝΟΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΜΕ ΠΙΑΣΕΙ ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΦΟΒΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΠΑΤΑΩ. ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΗΚΟΤΗΤΑ Ή ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΟΙΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΜΗΤΡΙΚΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΕΧΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΘΟΛΟΥ , ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΓΝΟΡΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ.ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ!!!!!!!

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΟΙΝΟ ΕΙΝΑΙ, ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ!!!!!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

ΜΟΡΑΙΔΑ ΚΑΙ ΕΛΚΑΡΑΚ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ . ΗΔΗ ΝΟΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΜΕ ΠΙΑΣΕΙ ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΦΟΒΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΠΑΤΑΩ. ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΗΚΟΤΗΤΑ Ή ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΟΙΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΜΗΤΡΙΚΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΕΧΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΘΟΛΟΥ , ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΓΝΟΡΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ.ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ!!!!!!!

Ο ΦΟΒΟΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΜΗΤΡΙΚΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ,ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΠΙΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΟ ΜΕΤΑ ΦΕΥΓΕΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣ ΜΩΡΑΚΙ!!!ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΤΟΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΩΣΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ..............ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ!!!!! :lol::lol:

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

• 3 εβδομάδες μετά...

μοραιδα που είσαι που χάθηκες βρε ψυχη. πως πάνε τα πράγματα είσαι καλύτερα. το ευχομαι να είσαι καλύτερα. και αν έχεις αργήσει να μπείς στο φορούμ, ελπίζω να είναι καλός ο λόγος.ελπιζω να έχω νέα σου σύντομα. φιλία :D:D:D:):)

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΟΙΝΟ ΕΙΝΑΙ, ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ!!!!!

καθε μερα μπαινω κοριτσακι,αλλα δεν το'χεις για σερλοκ χολμς :lol::lol::lol::lol::lol: ειμαι στο ''καφε θελω να γινω μανουλα''και γυρω γυρω!!!!!ολα καλα πανε!!!!!!εσυ?

οτι και να"ναι στεναχωρησου λιγοτερο!!!!!!!

καλημερα 'η μαλλον καλο μεσημερι σε ολες σας!!!!!! kiknaki thesalonikia ευχαριστω για τη θετικη σας ενεργεια και πραγματικα χαιρομαι οταν πλεον γνωριζω οτι διαβαζοντας την ιστορια αυτη καποιες κοπελες δε θα εχουν στο μυαλο τους μονο την...' ατυχια καθε μηνα' αλλα θα σκεφτονται και οτι απλως δεν ειναι η καταλληλη στιγμη.οταν ερθει το νινακι θα ειναι ακριβως στην ωρα του!!!και μην ξεχνατε οτι οσο εσεις το περιμενετε καθε μηνα και πιο πολυ η αναμονη και η λαχταρα σας κανουν την αγαπη σας γι΄αυτο ακομα μεγαλυτερη

και το ξερει,κι ας μην εχει γεννηθει ακομα.ΕΚΕΙΝΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ξερουν ποτε!!!!!!!!φιλια πολλα!!!!!!

χθες εκανα το τεστ και ηταν αρνητικο και αυτο το μηνα,με πηρε απο κατω οπως ολες μας και ξεχασα ολα αυτα που εχω γραψει κατα καιρους σε αλλες κοπελες για να παρουν δυναμη και να συνεχισουν την προσπαθεια χωρις να απογοητευονται γιατι για ολα υπαρχει λογος κλπ.κλπ.επειδη λοιπον πραγματικα με πηρε απο κατω ζητω συγγνωμη απ'ολες σας που δεν εδωσα βαση στα δικα μου λεγομενα και το αφησα να επιρεασει την αισιοδοξια και το μυαλο μου!!!!!! :oops::oops: ολες οι αποτυχιμενες προσπαθειες μας, μας φερνουν πιο κοντα στο στοχο μας...και αρνουμε να το ξαναξεχασω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D τελος η ψυχοθεραπεια για σημερα!!!!!!!! :D:D:D

• 3 months later...

κοριτσακια μου επανερχομαι σε αυτο το θεμα για να μοιραστω μαζι σας τις νεες μου σκεψεις συμφωνα με τα νεα δεδομενα...φερνοντας λοιπον εις περας την πρωτη περιπετεια με τη ατυχη μου εγκυμοσυνη,ηρθε και μια δευτερη περιπετεια να δοκιμασει την αντοχη την πιστη και τη σταθεροτητα μου,μια περιπετεια που δεν ξερω το λογο για τον οποιο μου την εστειλε ο θεος αλλα σιγουρα θα το ανακαλυψω με την παροδο του χρονου...ειμαι μια γυναικα που ποτε δεν πηρε αντισυληπτικα,που ποτε δεν εκανε εκτρωσεις και που συνεχεια πηγαινε στο γυναικολογο προληπτικα για να μην εχει προβλημα στ συλληψη ενος παιδιου!την προηγουμενη εβδομαδα και μετα απο απαραιτητες εξετασεις αφου για ενα χρονο δεν ειχε επιτευχθει συληψη,διαπιστωθηκε οτι πασχω απο υδροσαλπιγγες,σε γενικες γραμμες δεν μπορω να κανω παιδια με φυσιολογικο τροπο,παρα μονο με εξωσωματικη.οταν το εμαθα επεσα στα πατωματα και κανεις δεν μπορουσε να με συνεφερει...αυτο κρατησε τρεις μερες περιπου,μερες μαρτυρικες και για εμενα και για το συντροφο μου...και ολα αυτα γιατι?????γιατι οπως ειπε και μια φιλη απο εδω μεσα ''δεν μπορω να κανω παιδια με τον ενα τροπο θα κανω με τον αλλο''και ηρθε το κεφαλι μου στα ισια του...τοσο απλο ειναι...και οκ χρειαζονται μερικα χρηματα παραπανω!ε και?καλα να 'μαστε να δουλευουμε και να τα βγαζουμε!!!!!!!!!!ετσι λοιπον εγω που θεωρουμε απο τους πιο φιλοσοφιμενους ανθρωπους πηγα να πνιγω σε μια κουταλια νερο και γιατι????για κατι που υπαρχουν ανθρωποι που εχουν ξεστραβωθει να διαβαζουν ολα αυτα τα χρονια για να βοηθησουν γυναικες σαν εμενα.οκ εξωσωματικη,η πρωτη ειμαι ή η τελευταια!να'ναι καλα ολοι αυτοι οι ανθρωποι προκαταβολικα που θα με βοηθησουν να πραγματοπιεισω το ονειρο μου να γινω μητερα!ενα μεγαλο ευχαριστω στο θεο που μου στελνει για δοκιμασιες αυτα που μπορω να αντεξω!κι ενα μεγαλο ευχαριστω στο συντροφο μου ΓΙΑ ΟΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και σ'εσας που αν και απο εδω μεσα...ειστε παντα διπλα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και ολα αυτα ειναι απλος ευγνωμοσυνη που ΖΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

συγγνωμη για το μεγαλο ποστ...

Διαφημίσεις

αν και γνωριστηκαμε επισημα σημερα ηθελα κι εγω να εκφρασω τη συμπαρασταση μου σε εσενα!!!!συγχαρητηρια για το κουραγιο και τη πιστη σου και καποια μερα ο θεος αυτος ξερει ποτε μονο,θα σε ανταμειψει!!!συνεχισε ετσι και με τη δυναμη που εχεις ολα θα σου πανε καλα.να σαι σιγουρη!!!

encourage_believe.jpg

και την πρώτη φορά πως έγινε η σύλληψη;;; :roll:

είσαι σίγουρη πως δεν μπορείς να ξαναπροσπαθήσεις με φυσιολογικό τρόπο, μήπως να πήγαινες σε κάποιον ακόμη γιατρό να πάρεις μια δεύτερη γνώμη;

όπως και να΄χει το θέμα...καλή επιτυχία κοριτσάκι..εύχομαι να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα πολύ γρήγορα...αν δεν έρθει με τον ένα τρόπο οκ θα έρθει με τον άλλο....σου το εύχομαι ολόψυχα να έρθει γρήγορα και να ολοκληρώσει την οικογένειά σας!!

Μοιράιδα η πίστη σου κι η δύναμή σου είναι πηγή έμπνευσης...

μπραβο σου κοπέλα μου! μιλάμε για μεγαλείο ψυχής...

σου εύχομαι τα καλύτερα μέσα από την καρδιά μου! :D

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Διαφημίσεις

Keep walking!!! :wink::D

Μακάρι να έχεις σύντομα θετικά αποτελέσματα! :D

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...