Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ

Recommended Posts

τον περασμενο δεκεμβριο εμεινα εγκυος!χριστουγεννιατικο δωρο,σκεφτηκα.λιγο μετα την πρωτοχρονια απεβαλα,οι μερες ηταν μαρτυρικες και συνεχεια ενα γιατι στριφογυριζε στο κεφαλι μου.δυο μηνες μετα ξεκινησα να εχω καποιες ενοχλεισεις στη μεση μου.οι γιατροι ελεγαν οτι χρειαζομαι απλως ξεκουρασει,οι μηνες περνουσαν με αφοπητους πονους ενεσεις παυσιπονα και κλαμα.τελος αυγουστου βρηκα ενα γιατρο που ασχολιθηκε σοβαρα με το προβλημα μου και μπηκα εκτακτως για χειρουργιο.οταν με ανοιξε διαπιστωσε οτι το προβλημα ηταν πολυ πιο σοβαρο απο οτι φαινοταν.αν δεν ειχα αποβαλει τοτε τωρα θα ημουν παραλυτη και θα ειχαν παραλυσει και τα γενητικα μου οργανα.το μωρακι που εχασα με εσωσε και τωρα ξερω το γιατι...ΓΙΑ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ...

οτι και να"ναι στεναχωρησου λιγοτερο!!!!!!!

Διαφημίσεις

καλως όρισες κ απο μενα!!!

πολυ όμορφο το όνομα αν ειναι το αληθινο σου!!!!

περαστικα να ειναι όλα!!!!!

παντως εχεις ερκετα θετική ενέργεια, μπραβο σου,

τωρα που αναρρωνεις όλα θα πανε καλυτερα,

καλη διαμονη και καλη συνεχεια

:wink:

xWWzp2.png

675093qccdm00t72.pngEΓΧΡΩΜΗ TV----->ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΖΩΗ...

Καλή σου μέρα!!

Λυπάμαι για το μωράκι που έχασες..αλλά όπως είπες και εσύ όλα γίνονται για κάποιο λόγο!!!

Ελπίζω να έχεις ξεπεράσει το πρόβλημα με την μέση σου και σύντομα να αποκτήσεις ένα μώρακι :D:D

443044nm9r8yhygx.gif

Διαφημίσεις

τωρα πια ξερω οτι μπορω να στηριξω μια επομενη εγκυμοσυνη,που ελπιζω να ερθει συντομα!!!!!!!προσπαθουμε δεκα μηνες περιπου αλλα κοντα ειναι, το νιωθω να"ρχετε!!!!!!εσυ?σε τι σταδιο βρισκεσαι?

λυπαμαι πολυ για οτι περασες. χαιρομαι που το βλεπεις πλεον 8ετικα, ευχομαι να εισαι καλα στην υγεια σου και στη ζωη σου, και ευχομαι αυτα τα χριστουγεννα να παρεις ενα καινουριο χριστουγγενιατικο δωρο

P3Ko.jpgNDT5.jpg

σας ευχαριστω ολους για τη συμπαρασταση.το μοιραιδα ειναι ψευδονυμο απο ενα βιβλιο της ευα ομηρολη"γιατι η γη ειναι μια σφαιρα που γυριζει κι οτι δεν προλαβε μπορει να ξαναρθει" ολοι πρεπει να πιστεψουμε οτι εχουμε μια μοιρα σα νεραιδα και ειναι παντα με το μερος μας!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Η περιπέτεια σου είναι ζωντανή απόδειξη του "Για όλα υπάρχει λόγος,κάθε εμπόδιο σε καλό" που λέμε και ακούμε καθημερινά χωρίς και πολύ να το πιστεύουμε.Όμως όταν είσαι αισιόδοξος είναι πολύ σημαντικό μιας και πετυχαίνεις αυτό που θέλεις. Ετσι πιστεύω και για σένα οτι σύντομα θα μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα νέα!!

Καλώς ήρθες!

Δώσ' μου τα χέρια σου να κρατήσω τη ζωή μου.Τάσος Λειβαδίτης.

Διαφημίσεις

Η περιπέτεια σου είναι ζωντανή απόδειξη του "Για όλα υπάρχει λόγος,κάθε εμπόδιο σε καλό" που λέμε και ακούμε καθημερινά χωρίς και πολύ να το πιστεύουμε.Όμως όταν είσαι αισιόδοξος είναι πολύ σημαντικό μιας και πετυχαίνεις αυτό που θέλεις. Ετσι πιστεύω και για σένα οτι σύντομα θα μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα νέα!!

Καλώς ήρθες!

:D:D:D

n3kPp3.png

zewgp3.png

Ανατρίχιασα..πάντα εν σοφία εποίησε..είναι αυτό που λένε οτι δεν υπάρχουν συμπτώσεις.

Καλή συνέχεια και ναι ναι ναι το βλέπω κι εγώ κοντά είσαι στο θαυματάκι σου!!

(maria70 προνοητική η γριά...) :lol:

Το πιο σημαντικό είναι ότι μετά από τόσες δυσκολίες τώρα είσαι πιο Δυνατή, πιο Ωριμη, πιο Γερή δηλαδή ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΠΟΤΕ! Εύχομαι σύντομα να γίνεις μανούλα και θα είσαι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ! :D

a94dd1bc2e.png

καλως ορισες και περαστικα σου!!!ολα θα γινουν....ειδες που εχω το σωστο avatar????? :D:D:D
πάντα ένα βήμα μπροστά! εκεί ποι είσαι ήμουνα... κι εδώ που είμαι θα' ρθεις ένα πράγμα!!!:D:D:D

καλή ανάρρωση Μοιράιδα και με το καλό να μάθουμε και τα ευχάριστα! :D

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

λυπαμαι πολυ για οτι περασες. χαιρομαι που το βλεπεις πλεον 8ετικα, ευχομαι να εισαι καλα στην υγεια σου και στη ζωη σου, και ευχομαι αυτα τα χριστουγεννα να παρεις ενα καινουριο χριστουγγενιατικο δωρο

ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ, ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ!!!

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ, ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΩ ΠΑΝΤΑ... ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ

ΦΙΛΑΚΙΑ, ΙΩΑΝΝΑ :D

7uEBp2.png M3GSp2.png

καλημερα 'η μαλλον καλο μεσημερι σε ολες σας!!!!!! kiknaki thesalonikia ευχαριστω για τη θετικη σας ενεργεια και πραγματικα χαιρομαι οταν πλεον γνωριζω οτι διαβαζοντας την ιστορια αυτη καποιες κοπελες δε θα εχουν στο μυαλο τους μονο την...' ατυχια καθε μηνα' αλλα θα σκεφτονται και οτι απλως δεν ειναι η καταλληλη στιγμη.οταν ερθει το νινακι θα ειναι ακριβως στην ωρα του!!!και μην ξεχνατε οτι οσο εσεις το περιμενετε καθε μηνα και πιο πολυ η αναμονη και η λαχταρα σας κανουν την αγαπη σας γι΄αυτο ακομα μεγαλυτερη

και το ξερει,κι ας μην εχει γεννηθει ακομα.ΕΚΕΙΝΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ξερουν ποτε!!!!!!!!φιλια πολλα!!!!!!

ΜΟΙΡΑΔΑ ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ. ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ¨ΓΙΑ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ". ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 8 ΜΗΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΟΥ. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ. ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΟΜΩΣ ΜΕ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΩ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ 9ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΠΑΙΔΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΩ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΛΩ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΧΩ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ.ΙΣΩΣ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΜΟΥ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΑΜΑΡΤΙΑ ΜΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΑΜΑΡΤΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΙΔΙ.ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ ΑΥΤΟ.ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΘΗΚΑ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΑΣ ΓΙΝΕΙ!ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΑΝΟΥΛΑ. ΦΙΛΙΑ

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΟΙΝΟ ΕΙΝΑΙ, ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ!!!!!

Καλως ηρθες!!!!!!κι εγω κρητικια ειμαι εφτα χρονια στην αθηνα!!!!!! :twisted::twisted::twisted: ο θεος ακουει και τις προσευχες και τις βαθειες επιθυμιες και βασικα οτι θελει κανει!!!!!!!!εγω το μθρακι που εχασα δε το προσπαθησα να το αποκτησθ ηρθε ουρανοκατεβατο,αλλα μολις εκεινος καταλαβε οτι η υγεια μου δε θα μπορουσε να το στηριξει μου το πηρε!!!!Ξερει τι κανει και ποτε.Μας τεσταρι απλως λιγο μην ανησυχεις!!!!!! :D:D:D

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΑΡΕΤΟΥΣΑ, ΚΑΙ ΓΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ,ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΦΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙ ΤΩΡΑ, ΚΑΙ ΕΓΩ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ (ΣΧΕΣΗ+ΓΑΜΟΣ) ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΙΔΑΚΙ. ΕΜΕΙΝΑ ΑΓΚΥΟΣ ΣΤΟΥΣ 13 ΜΗΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΞΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ!ΤΩΡΑ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 3 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΩΡΑΚΙ.ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΣΟΥΝ ΚΑΠΟΤΕ!! :lol:

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!