Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

τραγουδι για video-dvd βάπτισης

vatraxaki

Recommended Posts

σκεψου να λεγε οτι θα τον κανει και κουμπαρο!!!!!!!!!!!!!!! χα χα χα χα!!!!!

μα τοοοση αγαπη........

εμενα απο την αλλη ο πανουσης δεν μου αρεσει σαν προσωπικοτητα μεν, αλλα τη μουσικη του κομματιου τη βρισκω χαρουμενη και πρωτοτυπη, τους στιχους κα-τα-πλη-κτι-κους και το συδιασμο πανουση-ιωαννιδη φοβερο.

νομιζω πως για βαπτιση διδυμων ειναι το ιδανικο κομματι!

Μπορεί να του πω να μου φτιάξει στο τέλος 1-2 λεπτά να περνάνε φωτό των διδύμων όχι με παπάδες και κολυμπήθρες, ίσως από το πάρτυ και να ακούγεται αυτό το κομμάτι.

Μου είπε ο κάμερμάν ότι μπορεί να βάλει τα τραγούδια αρκεί να μην έιναι από το youtube γιατί φοβάται για ιούς.

Μήπως ξέρετε πώς μπορώ να τα κατεβάσω και να τα γράψω σε cd. Nero υπάρχει αλλά δεν έχω ξανακατεβάσει ποτέ :(

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 176
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χαχαα με υποχρεώσατε!

Η μία τέλειο η άλλη χάλια....

Μπορεί να του πω να φτιάξει ένα dvd με φωτό των διδύμων και να παίζει αυτό το τραγούδι.

Μα κι εσύ στον Πανούση κόλλησες;

Θελεις και μια τριτη γνωμη?

Εμενα μου αρεσει πολυ για βιντεο βαφτισης,η μουσικη του ειναι παιχνιδιαρικη,σε παραπεμπει σε κατι παιδικο και οι στιχοι του ειναι οτι πρεπει για τα διδυμακια σου!!!

θα σαι παντα μεσα στην καρδια μας...

• 4 εβδομάδες μετά...

Καλησπερα κοριτσια βαφτισα και εγω το τριτο μου παιδακι πριν 2 βδομαδες και ειπα του φωτογραφου οτι θα του παω τραγουδια για το dvd. Διαβασα τα προηγουμενα που εχετε γραψει και ηθελα να ρωτησω τελικα μηπω εχει καποια κοπελα να προτεινει και κατι αλλο!Ευχαριστω!

kEnBp3.png

Διαφημίσεις

Χαχαα με υποχρεώσατε!

Η μία τέλειο η άλλη χάλια....

Μπορεί να του πω να φτιάξει ένα dvd με φωτό των διδύμων και να παίζει αυτό το τραγούδι.

Μα κι εσύ στον Πανούση κόλλησες;

Το ίδιο τραγούδι το λέει και ο Μουζουρακης με τον Μυλωνα. Ισως ταιριαζει καλυτερα η εκτελεση αυτή. Εμενα μου αρεσει πολυ η ιδεα σου. Τι λες για το mappet show?

• 3 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

• 1 χρόνο μετά...

Διαφημίσεις

• 3 months later...

Ψαχνω τραγουδια για το dvd της μικρης μου νεραιδουλας και χρειαζομαι την βοηθεια σας, πειτε μου την γνωμη σας και καμια ιδεα γιατι εχω κολλησει

Σκεφτομουν

1. Νεραιδα του Σ.Μαλαμα (δεν ξερω αν κολλαει πολυ με την βαπτιση...)

2. Fairytale του Α.Rybak

3. Φως της Παπαριζου (ετσι ετσι αλλα ειναι το μονο που παιδικο που παραπέμπει σε νεραιδες)

Εχω βρει απειρες μπαλαντες αλλα μου φαινονται μελαγχολικες για dvd βαφτισης. Θα προτιμουσα κατι παιχνιδιαρικο μιας και θα πλαισιονουν το video clip και ενα παραμυθακι που θα μας φτιαξει ο φωτογραφος.....

sq3Zp2.png

εμένα μου ήρθε στο μυαλό το νεραιδοτραγούδι από την ταινία της tinkerbell!!! Παπαρίζου ας πούμε δε μου κάνει!! Άσε που είναι και πιο παιδικό και πρωτότυπο!!

βέβαια εγώ είμαι μικρότερη και από την κόρη μου χαχαχαχαχαχαχα :)

Ψαχνω τραγουδια για το dvd της μικρης μου νεραιδουλας και χρειαζομαι την βοηθεια σας, πειτε μου την γνωμη σας και καμια ιδεα γιατι εχω κολλησει

Σκεφτομουν

1. Νεραιδα του Σ.Μαλαμα (δεν ξερω αν κολλαει πολυ με την βαπτιση...)

2. Fairytale του Α.Rybak

3. Φως της Παπαριζου (ετσι ετσι αλλα ειναι το μονο που παιδικο που παραπέμπει σε νεραιδες)

Εχω βρει απειρες μπαλαντες αλλα μου φαινονται μελαγχολικες για dvd βαφτισης. Θα προτιμουσα κατι παιχνιδιαρικο μιας και θα πλαισιονουν το video clip και ενα παραμυθακι που θα μας φτιαξει ο φωτογραφος.....

Η κολλητη μου φιλη οταν εγινε νονα διαλεξε της Παπαριζου.Οταν μου εδειξε το dvd της βαφτισης μου αρεσει πολυ το τραγουδι.Εμενα μου αρεσει παντως της Παπαριζου.

και στο φως προσανατολιζομαι απλα δεν ξερω τι να πλαισιωνει... Πρεπει να βρω ενα τραγουδι για το video clip και ενα για το παραμυθι. Τα υπολοιπα (καποιες ξενες μπαλαντες, το ηρθες και και το "οτι ονειρευομουν στην ζωη μου" της βανδη θα παιζουν καθολη την διαρκεια του σι ντι.

Εχω σκεφτει 2 εναλλακτικες:

1. Το φως στο video clip και το faierytale στο παραμυθι

και το

2 το φως στο παραμυθι και το splish splash στο video clip

για πειτε μου γνωμες.....

ΥΓ θα προτιμουσα κατι σε κοριτσιστικο

sq3Zp2.png

• 1 χρόνο μετά...

Στο μίνι βίντεο που είχαμε την βάπτιση συνοπτικά, ξέχωρα του κανονικού, είχα διαλέξει τραγούδι τον Μικρό Πρίγκηπα του Φραγκούλη!Κ είχαμε θέμα βάπτισης τον Μικρό Πρίγκηπα!

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες: αυτόν που δείχνει, αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...