ΛΙΝΟΥΛΑ

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  164
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Συνεισφορα στο φορουμ

0 Neutral

Περισσότερα για την/τον ΛΙΝΟΥΛΑ

 • Rank
  Νέος Χρήστης

Converted

 • Περιοχή
  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
 • Χόμπι και Ελεύθερος χρόνος
  ΔΙΑΒΑΣΜΑ
 • Επάγγελμα
  ΟΙΚΙΑΚΑ
 1. ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!!!!! Ο ΟΓΑ ξεκίνησε να πληρώνει!!!!!Μόλις έμαθα από μία φίλη που περίμενε να πληρωθεί ότι τα λεφτά μπήκαν χτες 29-4 στον λογαριασμό της!Μακάρι όλοι όσοι περιμένουν να έχουν την ίδια εξέλιξη!ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ λοιπόν και ελπίζω σε όλους να τα χαρείτε!!
 2. Ο ΤΡΟΠΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ : Για να υπολογίσει κανείς το ετήσιο εισόδημα που πρέπει να έχει προκειμένου να είναι μέσα στα εισοδηματικά κριτήρια που περιλαμβάνονται στο νέο Μνημόνιο, θα πρέπει να προχωρήσει στην εξής μαθηματική πράξη. Να διαιρέσει το ετήσιο εισόδημα του με συντελεστή 1,16 αν πρόκειται για μονογονεϊκή οικογένεια με ένα προστατεύομενο τέκνο, με συντελεστή 1,5 αν πρόκειται για οικογένεια (δύο γονείς) με 1 παιδί, με συντελεστή 1,66 αν πρόκειται για οικογένεια με 2 παιδιά, με συντελεστή 1,83 αν πρόκειται για οικογένεια με 3 παιδιά και με συντελεστή 2 αν πρόκειται για οικογένεια με 4 παιδιά.

 3. Διαφημίσεις


 4. Επίδομα στήριξης τέκνων είναι πλέον τα χρήματα υπό την μορφή επιδόματος που θα παίρνουν οι οικογένειες.Δεν πρόκειται για πρόσθετο επίδομα.ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ ολα τα υπόλοιπα επιδόματα(τριτέκνων,πολυτέκων,οικογενειακό επίδομα ΟΑΕΔ) και χορηγείται αυτό από εδώ και πέρα σύμφωνα με το εισόδημα της κάθε οικογένειας.
 5. Μέσα σε αυτό το κατάπτυστο νομοσχέδιο το μοναδικό μέτρο που θα ισχύσει όχι από την αρχή του χρόνου αλλά από 1/11/2012 είναι οι περικοπές στα πολυτεκνικά επιδόματα!Ειλικρινά δεν έχω τι να πω για όλους αυτούς που είναι μέσα στην Βουλή και νομίζουν ότι έτσι σώζουν την χώρα..
 6. Μόλις είδα ότι με τα νέα μέτρα για να πάρει ολόκληρο το τρομερό ποσό των 1.500,00 ευρώ για 3 παιδιά θα πρέπει να έχει οικογενειακό εισόδημα μέχρι 11.000,00 .Δηλαδή υπάρχει άνθρωπος που πιστεύει ότι είναι πολύ φυσιολογικό να υπάρχει 5μελής οικογένεια που να ζει με 785,00 ευρώ τον μηνα?????????ΤΕΛΙΚΑ όντως σε άλλη χώρα ζούμε.......
 7. Παρασκευή που μίλησα με υπάλληλο του ΟΓΑ μου είπε ότι τώρα εξετάζουν αιτήσεις του Δεκεμβρίου 2011....Όχι απλά μας δουλεύουν ,μας λένε ασύστολα ψέματα.Όταν της είπα ότι πλέον δεδομένων των οικονομικών συνθηκών οι οικογένειες έχουν περισσότερη ανάγκη με ρώτησε ότι σαν ανάγκη αναγνωρίζουνε μόνο αν τυχόν μας παίρνουν το σπίτι ή είμαστε άρρωστοι(φυσικά κλείνοντας το τηλέφωνο σταυροκοπιόμουν για κανά μισάωρο.....). Σε ένα περίπου χρόνο από την στιγμή που ΠΑΡΑΛΑΒΑΝΕ την αίτηση στα κεντρικά θα γίνει περίπου η πληρωμή.Εγώ που κατέθεσα 22/2/2012 έφτασε η αίτηση στα κεντρικά 15/3/2012.Άτιμη κίνηση.....Λυπάμαι που δίνω άσχημα νέα...Μακάρι κάποιος άλλος να έχει διαφορετική ενημέρωση...
 8. Κάποιους τους απασχολεί πολύ αυτό το θέμα και έχουν κάθε δικαίωμα για αυτό.Εσένα αν δεν σε απασχολεί γιατί είσαι τόσο εριστική??
 9. Μόνο να προσέξετε αν δεν θέλετε να χάσετε την κάρτα ανεργίας γιατι σε αυτές τις περιπτώσεις την διακόπτουν.
 10. ΛΙΝΟΥΛΑ

  αποδείξεις & τεκμαρτο εισόδημα

  Υπολογίζονται στο μεγαλύτερο εισόδημα ή στο πραγματικό ή στο τεκμαρτό.Έχει και στο βιβλίο οδηγιών της φορολογικής δήλωσης τα τεκμήρια που ισχύουν για το αυτοκίνητο κ.τ.λ.
 11. Το μωρό το πηγαίνουμε τώρα στην γιαγιά του οπότε ήταν αναγκαίο κακό να της δίνω εγώ το μπιμπερό για την περίοδο προσαρμογής αλλά και τώρα που δεν θέλει να φάει δεν υπάρχει άλλος μέσα στο σπίτι για να της το δώσει. Ξεκίνησα να της δίνω αντλημένο αλλά δεν μπόρεσα να μαζέψω αρκετή ποσότητα (ίσως με έπιασε και πανικός)οπότε τώρα πίνει από το μπιμπερό πιο πολύ ξένο. Σήμερα το μεσημέρι που γύρισα και ήταν όπως είπες μισοκοιμισμένη την έβαλα να θηλάσει άρχισε πάλι να αντιδράει πολύ έντονα,την ηρέμησα σε κανένα μισάωρο την έβαλα ξανά ,άρχισε πάλι να κλαίει ,πέρασε ένα μισάωρο και θήλασε τελικά για κανένα δεκάλεπτο ενώ οι θηλασμοί της ήταν στο μισάωρο.Φυσικά δεν χόρτασε προσπάθησα να την ηρεμήσω,μετά να την κοιμίσω (μήπως και είχε χάσει τον ύπνο της με το καινούριο πρόγραμμα) αλλά τίποτα. Είναι δυνατόν να μην θέλει καθόλου να θηλάσει.Μήπως την επηρρέασε τόσο πολύ το ότι έφυγα από το σπίτι.Όταν την βάζω στο στήθος ,παρακαλάω να θηλάσει και αγχώνομαι όταν δεν μπορεί και όταν όπως σήμερα θήλασε λίγο αγχωνόμουν μήπως σταματήσει γρήγορα όπως και έγινε. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται.Να πω ότι και με το μπιμπερό δεν τρώει γρήγορα ώστε να σκεφτώ ότι της έρχεται πιο εύκολο και το προτιμάει.Τι άλλο μπορώ να κάνω ???Είναι πολύ κρίμα έτσι και τόσο εύκολα να χαθεί ο θηλασμός...
 12. Kαλησπέρα σε όλες τις μανούλες!!έχω μία μπεμπούλα που θήλαζε αποκλειστικά για 3 μήνες.Μία εβδομάδα πριν ξεκινήσω την δουλειά της έδινα ένα γεύμα με μπιμπερό για να μπορέσει να ενταχθεί στο μελλοντικό πρόγραμμα αφού είχα σκοπό να την θηλάζω πριν φύγω στην δουλειά (γύρω στις 7.00 το πρωί) και αφού θα γυρνούσα γύρω στις 14.30 και μετά κανονικά.Την πρώτη εβδομάδα με το μπιμπερό είμασταν καλά αφού έπινε και θήλαζε.Εδώ και 3 μέρες αρνείται με κλάματα και νεύρα να θηλάσει και θέλει μόνο το μπιμπερό.Να σημειώσω ότι στην δουλειά δεν μπορώ να αντλήσω και μετά από 3 μήνες θηλασμού με 8 γεύματα την ημέρα είναι δυνατόν τόσο γρήγορα να έχει μειωθεί η παραγωγή του γάλακτος ώστε να την νευριάζει το γεγονός ότι ίσως δεν κατεβαίνει τόσο γρήγορα το γάλα σε αντίθεση με το μπιμπερό και για αυτό να μην θέλει να θηλάσει?? Τι να κάνω ώστε να μπορέσω να διατηρήσω τον θηλασμό??Σημειωτέον ότι στην δουλειά θα είμαι μέχρι 31/7.Είναι πραγματικά κρίμα για τόσο λίγο χρονικό διάστημα να χάσουμε τον θηλασμό.Βοηθήστε με...
 13. ΛΙΝΟΥΛΑ

  σαπουνακια

  Καλημέρα!Αν είναι εύκολο θα ήθελά και εγώ τα στοιχεία της.Ευχαριστώ....
 14. To μωρό θα το κρατήσει μία φίλη μου αλλά δυστυχώς δεν θα μπορεί να έρθει να το ταίζει όταν θα ξεκινήσω με το μπιμπερό.Ελπίζω πραγματικά να μπορέσει να κρατηθεί ο θηλασμός και χωρίς άντληση γιατί πιστεύω ότι είναι πραγματικά κρίμα μετά από τόση προσπάθεια να χαθεί για 2 γεύματα την ημέρα...Ευχαριστώ για την απάντηση και την θετική σκέψη..
 15. Καλημέρα κορίτσια και καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε.... Έχω έναν προβληματισμό και θα ήθελα να με βοηθήσετε.Η μπεμπούλα μου είναι 3 μηνών ,θηλάζει αποκλειστικά και σε 2 εβδομάδες θα γυρίσω στην δουλειά. Τις ώρες που θα είμαι εκεί δεν θα μπορώ να βγάζω με το θήλαστρο και μιλώντας με τον παιδίατρο μου είπε ότι να δίνω το πολύ δύο γέυματα με ξένο γάλα τις ώρες που θα λείπω και τα υπόλοιπα γεύματα να είναι θηλασμός και να ξεκινήσω αυτή την διαδικασία μία εβδομάδα πριν επιστρέψω στην δουλειά.Οι ανησυχίες μου είναι οι εξής: 1.Αν της δώσω μπιμπερό δύο γεύματα το πρωί εγώ(γιατί άλλος άνθρωπος δεν υπάρχει εκείνες τις ώρες μέσα στο σπίτι) μήπως συνηθίσει από εμένα και περιμένει το μπιμπερό. Αν την βάλω πάλι να θηλάσει έστω και την τελευταία εβδομάδα και μετά της δώσω το μπιμπερό θα μπορέσει όταν γυρίσω να μπει σε αυτή την διαδικασία ή θα περιμένει πρώτα στήθος? 2.Επειδή γεννήθηκε μικρούλα και κουράζεται σχετικά εύκολα στον θηλασμό πολύ πολύ φοβάμαι ότι επειδή από το μπιμπερό θα είναι πιο έυκολη η ροή του γάλακτος και με το γεγονός ότι για τουλάχιστον 7 ώρες το πρωί δεν θα έχει επαφή με το στήθος μην μου συνηθίσει το μπιμπερό και δεν θέλει να θηλάσει μετά. Πείτε μου παρακαλώ την γνώμη σας..
 16. Τα λεφτά που θα πάρεις από το ΙΚΑ και από τον ΟΑΕΔ θα υπολογιστούν σύμφωνα με τις αποδοχές που είχες όταν ξεκίνησε η άδεια κυοφορίας.