Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μειωμένο ωράριο- αλλαγή εργοδότη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Νομίζω πως αν διακόψεις από την παλιά σου δουλειά πριν λήξει η νέα εξάμηνη άδεια, και πας σε καινούργια, δεν δικαιούσαι τίποτα... ψάξτο όμως.

it's never too late to start all over again

ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ??????

Για 30 μήνες 1 ώρα την ημέρα, ή διαμορφώνεται κι αλλιώς με τη σύμφωνη γνώμη του εργοδότη (το θέμα είναι από πότε ξεκινάει να μετράει...)

Για 30 μήνες 1 ώρα την ημέρα, ή διαμορφώνεται κι αλλιώς με τη σύμφωνη γνώμη του εργοδότη (το θέμα είναι από πότε ξεκινάει να μετράει...)[/το μειωμενο θα ισχυει στην καινουρια δουλεια??]

yVzdp3.png sW6gp3.png

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Για 30 μήνες 1 ώρα την ημέρα, ή διαμορφώνεται κι αλλιώς με τη σύμφωνη γνώμη του εργοδότη (το θέμα είναι από πότε ξεκινάει να μετράει...)

Επειδή ακόμη δουλεύω σε μειωμένο ωράριο λόγω του Βασιλάκη μου ισχύει αυτό που γράφει η φίλη εδώ.

Κατά την Επιθεώρηση Εργασίας, εάν αλλάξεις δουλειά ενώ είναι σε ισχύ το μειωμένο ωράριο το δικαιούσαι και στην καινούρια δουλειά που θα πάς. (Τώρα, το εάν ο καινούριος εργοδότης θέλει να σε προσλάβει έχοντας εις γνώσιν του ότι θα δουλεύεις μειωμένο αυτό είναι άλλο θέμα!).

Η αλήθεια είναι ότι δε ξέρω όμως τι γίνεται στην περίπτωση που είσαι εν μέσω της εξάμηνης άδειας. Και ούτε ξέρω τι γίνεται όταν παραμένεις στον ίδιο εργοδότη και γυρνάς στη δουλειά με το πέρας του εξαμήνου. Δικαιούσαι ακόμα μειωμένο ωράριο για 30 μήνες μετά??

Χμ... Πρέπει να το ψάξουμε αυτό. Με ενδιαφέρει και μένα.

Ξέρει κανένας άλλος παιδιά?

sw61p3.png

Το μειωμένο ωράριο το δικαιούσαι για 30 μήνες (1 ώρα μειωμένο) από τη λήξη της άδειας λοχείας. ΔΕν έχει σημασία αν αλλάξεις εργοδότη ή αν πάρεις ολόκληρο ή μέρος του 6μήνου του ΟΑΕΔ. Αρχίζει να μετράει επό τη λήξη της άδειας λοχείας. Αν πάρεις 2 μήνες από τον ΟΑΕΔ θα έχεις χάσει 2 μήνες μειωμένου ωραρίου. Άρα στον καινούριο εργοδότη θα δικαιούσαι 28 μήνες (1 ώρα μειωμένο).

PhC7p3.pngXCt8p2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...