Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ;

Recommended Posts

Καλησπέρα σας.

Περιμένω κι εγώ το παιδάκι μου και, καθώς είμαι ήδη στον 5ο μήνα της κύησης, έχω αρχίσει να σκέπτομαι τη διακόσμηση του βρεφικού δωματίου. Κατέληξα στην επιλογή της ταπετσαρίας για τον έναν τοίχο, βρήκα και το σχέδιο, αλλά τώρα έχω κολλήσει. Αναρωτιέμαι αν πρέπει να απευθυνθώ σε κατάστημα ειδικό για ταπετσαρίες ή σε κατάστημα που κάνει ψηφιακές εκτυπώσεις, και να τους ζητήσω μόνο να μου εκτυπώσουν την ταπετσαρία. Από ό,τι έχω δει, και τα καταστήματα αυτά διαθέτουν άτομα που έρχονται και την τοποθετούν.

Το μεγαλύτερό μου όμως πρόβλημα είναι το υλικό.

Υπάρχει η επιλογή της κλασικής χάρτινης ταπετσαρίας, η οποία είναι και η πιο οικονομική, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να καθαριστεί σε περίπτωση που λερωθεί, πχ με μαρκαδόρους από το παιδί σε λίγα χρόνια. Δεύτερη επιλογή είναι το βινύλιο, πιο ακριβή επιλογή φυσικά, αλλά πλένεται. Κάπου άκουσα όμως ότι δεν ενδείκνυται για παιδικό δωμάτιο, λόγω τοξικότητας, και επιπλέον μυρίζει.

Έχει καμία σας βάλει ή ψάξει καθόλου το θέμα της ταπετσαρίας;

Ευχαριστώ πολύ.

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...