Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΝΝΗΣΑ ΚΑΙ ΓΩ!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 51
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

10868agmj9m655s.jpg

Να σας ζήσει το κουκλάκι σας!!!

Οι προσευχές μας καθώς κι όλη η θετική μας ενέργεια θα σας συντροφευουν!!!

Όλα θα σας πάνε καλά!!!

Περιμένουμε να μας ενημερώνεις.

ΣΤΕΛΛΑ blbnp2.png DF5ip2.png

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΙΑ ΤΟ ΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΤΗΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΝ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟ. ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΑΝΑΠΝΕΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ. ΟΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΤΗΣ ΑΚΟΜΑ ΣΤΑΘΕΡΑ. ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ. ΕΧΩ ΠΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΕ. ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΠΟΤΕ ΜΑΘΑΙΝΩ ΝΕΑ.

xzDLp2.png

fa5gp2.png

Σου εύχομαι μεσα απο την καρδιά μου να αγκαλιάσεις σύντομα το μωράκι σου :D Το μπισκοτάκι σας !! Να σας ζήσει!!!!!

(Λεμε και μεις μπισκοτάκι την μικρουλινα μας )

VgL7.jpgIgLdp2.png

Να σου ζησει καλη μου,κι ευχομαι να πανε ολα καλα (ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΝΕ!!! ) Θα δεις που συντομα το μπισκοτακι σου θα γινει ολοκληρο φραντζολακι και δε θα θυμαστε τιποτα απο τις δυσκολιες αυτες που περνατε τωρα.Η θεια του αντρα μου γεννησε την τριτη της κορη στον 7ο μηνα πριν απο 28 χρονια,που οπως καταλαβαινεις δεν υπηρχαν ουτε τα μισα επιστημονικα μεσα που υπαρχουν σημερα.Απ΄ο,τι εχω ακουσει ηταν στο ιδιο βαρος περιπου με τη δικη σου κι εμεινε καιρο στη θερμοκοιτιδα (μιλαμε για το 1980) και σημερα αμα τη δεις,ειναι μια κοπελαρα μεχρι εεκει πανω,τσουπωτη-τσουπωτη και κουκλα!!!

Η δικη σου θα ειναι ακομη καλυτερη!!! Επισης εχουν δικιο οι προλαλησσασες,τα κοριτσακια ειναι πιο γεροι και ωριμοι οργανισμοι (κατα τ΄αλλα λενε τους αντρες ισχυρο φυλο!!! ) :wink::wink::wink:

Διαφημίσεις

Σου εύχομαι ολόψυχα ότι καλύτερο για τη μικρούλα σου!!

Είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά και σύντομα θα την σφίγγεις στην αγκαλιά σου!! Να σου ζήσει!

.png.png

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ. ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ. ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΙΝΙ ΜΟΥ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ.

xzDLp2.png

fa5gp2.png

Τετα μου θα πανε ολα μια χαρα κ θα την παρετε σπιτακι σας.

Να μας την φιλισεις κ να της πεις πως κ εμεις περιμενουμε να ερθει σπιτι να νιωσετε κ οι δυο την ευτυχια μαμας-κορης!

Σε μια βδομαδουλα μαξιμουμ να δεις θα μας πεις πως ειστε αγκαλιτσα!

ΜΑΚΑΡΙ ELIAS-CHRISTINA ΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΗΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΗΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΜΠΑΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ

xzDLp2.png

fa5gp2.png

Διαφημίσεις

Ολη η θετική μου ενέργεια και όλη η αγάπη μου ως άνθρωπος και ως μανούλα ταξιδευουν σε έναν τεράστιο φάκελο για την Αθήνα!

Να στην έχει ο θεός καλά!

Να σου ζήσει και να είσαι πάντα δυνατή γιατί το να μεγαλώνεις ένα παιδί θέλει πολύ πολύ δύναμη και αγώνα!

Φιλιά πολλά πολλά στο πατουσάκι σας!

156882g82qpu0ale.gif

εύχομαι αυτός ο μήνας να περάσει γρήγορα και εύκολα όσο τρέχει το νεράκι και πολύ σύντομα να χορτάσετε αγκαλίτσες με την κορούλα σου!!! ... αν και δεν τις χορταίνεις με τίποτα :wink:

περιμένουμε νεότερα σου ...

η θετική σκέψη μου μαζί σου!!! :D

age.png

1411666bnb7zd3sdy.gif

ολα θα πάνε καλά.. τετα μου!..ενα φιλάκι κι απο μένα στο νινί σου..

Στο καταφύγιο ο ένας του άλλου είναι που ζουν οι άνθρωποι...

Να σας ζήσει...

Όλα να πάνε καλά εύχομαι... Και γρήγορα να είστε αγκαλίτσα στο σπιτάκι σας.

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ. ΤΟ ΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΣΟ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΒΟΗΘΑΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΣΑΣ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ.

xzDLp2.png

fa5gp2.png

τετα μου να σου ζησει το παιδακι σου και ευχομαι συντομα να την εχεις στην αγκαλια σου σε καταλαβαινω απολυτα για το πως νιωθεις και θα ειναι δυσκολα ισως καποιες μερες για σενα αλλα ειμαι σιγουρη οτι θα πανε ολα καλα ο ραφαηλ ειναι 23 μηνων σημερα γεννηθηκε 25.5 εβδομαδων και τα περασαμε ολα αυτα περιτρανα το σημαντικο ειναι οτι ειναι ενα αντρακι μια χαρα χωρις κανενα προβλημα δοξα το θεο

φιλακια στο ζουζουνακι σου και μην ξεχνας οτι ειναι μαχητες και θα παει μια χαρα

ΤΕΤΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΝΟΥΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΗΤΕΡΑ.ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ

Να σας ζήσει η ζουζουνίτσα σας....

εύχομαι να περάσουν όλα γρήγορα και να πάτε

σπιτάκι σας ευτυχισμένοι...

οι προσευχές μας είναι μαζί σας...

και οι σκέψεις από όλες τις μανούλες του φόρουμ.

Γιωτούλα

z48ebbf3b0c35c.gif

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...