Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πώς τα σκεπάζετε;;;

xrysalis

Recommended Posts

Καλημέρα,

υπάρχει υπνόσακος και για παιδάκια 2 - 3 ετών και άνετος και με ποδαράκια..από τα mothercare ή και αλλού....είναι πολύ πρακτικοί. Εγώ το θέμα με αυτό τον καιρό το έλυσα ως εξής : από μέσα κορμάκι με μανικάκι και απέξω υπνόσακο και ας κάνει όσες τούμπες θέλει όλη νύχτα (κάνει πολλεεεεεεεεεεές.....). Όταν κρυώσει πιο πολύ ο καιρός προσθέτουμε και τις πυτζαμούλες από μέσα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 68
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• xrysalis

xrysalis 20 δημοσιεύσεις

• nora

nora 6 δημοσιεύσεις

• Olg@

Olg@ 5 δημοσιεύσεις

• rit@

rit@ 4 δημοσιεύσεις

Τι να πω βρε κοπελιές δεν ξέρω και γω. Υπάρχει όντως υπνόσακος μεγάλος και με πόδια?
δες τι βρήκε μια κοπέλα http://www.imaginarium.es/puericultura/detallejuguete?referencia=42548

Τόνια να τον χαίρεσαι ! να τα εκατοστήσει!! :D

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Το θέμα είναι καθώς στριφογυρίζει, να στριφογυρίζει και η κουβέρτα μαζί. Αν απ'τη μια έχει σεντόνι θα είναι πότε σκεπασμένος με κουβέρτα πότε με σεντόνι :roll:
όχι αν τα ράψει και τα δύο μαζί! με γαζιά σαν λοξό καρώ, όπως έχουν τα παπλώματα! :wink:

Εγώ κατάλαβα πως εννοούσε μισό-μισό, όχι το ένα μέσα στο άλλο...λάθος? :roll:

KbCJp2.pngEYukp3.png

βρε κοριτσια , εγω την εχω με το φανελακι και τη σκεπαζω με ενα σεντονακι και πικε κουβερτουλα, αλλα γινεται μουσκεμα στον ιδρωτα, μεσα στο σπιτι αυτη την εποχη εχω 24 βαθμους, δεν ειναι λιγο το σεντονακι? εγω η ιδια σκεπαζομαι και με σεντονι και με πικε και ειμαι μια χαρα.

μηπως φταιει το σελτεδακι που εχω απο κατω και δεν "αναπνεει" και ζεσταινεται?

Διαφημίσεις

έχεις δίκιο! τώρα που το ξαναδιάβασα... γράψε λάθος! :)

nora καταρχήν να τα εκατοστήσει κατά δεύτερον, το σελτεδάκι το κατάργησα εδώ και πολύυυυυυ καιρό μιας και τελικά ανακάλυψα πως όντως αυτό τον ζεστενε! ρισκάρω μεν... αλλά! Αν και τώρα που το λέμε... ίσως να αρχίσω να το ξαναβάζω αλλά ποιό χαμηλά! από τη μέση του και κάτω! όχι πως κάθεται σε ένα σημείο.... αλλά λέμε τώρα!!

αχ βρε κοπελιές υπάρχει υπνόσακος για τόσο μεγάλα παιδάκια δηλαδή πάνω από ένος χρονού? και αν θέλει να σηκωθεί που όλο όρθιος είναι? η κουβέρτα με το φερμουάρ μου φένετε καλή ιδέα μήπως να φτιάξω μία μόνη μου? από κάτω σεντόνι να μην σκάει και από πάνω κουβέρτα? ίσως πιάσει τι να πω δεν ξέρω και ο μεγάλος που είναι 3 και κάτι πάλι τα ίδια πάγος είναι το πρωί.

Υπάρχουν, ναι. Και μη νομίζεις, τα μικρά βρίσκουν τρόπο και σηκώνονται...μια, δυο, τρεις τη βρίσκουν τη λύση μόνα τους!

Ρίξε και μια ματιά εδώ, http://www.grobag.com/grobags.aspx είναι μάρκα που ίσως να πουλάνε και στο Mothercare, αλλά και τα δικά τους είναι εξίσου καλά. :)

Να ξεκαθαρίσω κάτι...μιλάω για υπνόσακο με ποδαράκια που φοριέται κανονικά όχι σακουλίτσα..... περπατάνε κανονικότατα..μόνο που είναι πολύ πολύ αστεία...εγώ τρελαίνομαι να τον βλέπω με αυτό!!!!

Διαφημίσεις

αααααχχχχχ, γιατί είπατε σελτεδάκι?....

που μόλις δρόσισε, 1ον πίνει περισσότερο γάλα το βράδυ και 2ον δεν ιδρώνει και η πάνα πόσο να φτουρήσει η έρμη :roll::?:?:?:(

Πριν το καλοκαίρι είχα κάνει όλες τις δοκιμές και κατεληξα ότι pampers active fit νο5 αντί lidl νο4 για το βράδυ μας έσωζε...τώρα ούτε κι αυτό...οπότε πάλι σελτεδάκι :(:(

Εγώ πάντως του βάζω ένα μικρό στη μέση περίπου του κρεβατιού κάθετα. Δεν πολυκάνει σβούρες πια (κεφάλι-πόδια) οπότε αρκεί.

Και φυσικά στο πρώτο κιχ το πρωι τρρρρρέχω να τον αλλάξω, πριν από ό,τι άλλο :lol:

KbCJp2.pngEYukp3.png

Τζίφος παιδιά, έβαλα μεγάλη κουβέρτα πικέ από διπλό κρεβάτι την έπιασα δεξιά και αριστερά έβαλα και μαξιλαράκια σαν σφήνες και ήμουνα σίγουρη αφού είχα αφήσει αρκετό χώρο να στριφογυρίσουν ότι θα τα έβρισκα έστω μισοσκεπασμένα, μπα τίποτα πάλι πάγος και εντελώς ξεσκεπαστά. Θα κοιτάξω για τους σάκους που είπατε με ποδαράκια έχουμε mathercare και ΗΡΑ εδώ πιστεύω θα βρω, θα σας ενημερώσω μεθάυριο μόλις πληρωθώ. Σας ευχαριστώ πάντως με διαφωτίσατε όλες τόνια χρόνια του πολλά. φιλιά σε όλες

καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται!!!

έχεις δίκιο! τώρα που το ξαναδιάβασα... γράψε λάθος! :)

Οντως μισό μισό σκέφτηκα δηλαδή από κάτω σεντόνι και από πάνω κουβέρτα γιατί εγώ όταν έχω από κάτω κουβέρτα σκάω, τώρα το ένα μέσα στο άλλο καλό ακούγεται μήπως? Θα μου έρθει και πιο οικονομικό!!!

καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται!!!

Eliza, αντι για σελτεδακι δοκιμασες το υποστρωμα της pampers :?:

δεν το έχω παρει αλλά λέω μήπως...

Διαφημίσεις

μωρέ κι εγώ αυτό σκέφτομαι είναι η αλήθεια και δεν τα έχω πάρει... στο είπα!

απλά έλεγα μήπως επειδή είναι άλλη σύνθεση, δεν τα ζεσταίνει τόσο!

με το που εβγαλα το σελτεδακι μια χαρα!! δροσισε βεβαια κιολας,

εχω της λιμπερο μιας χρησης θα το δοκιμασω, το αλλο που σκεφτηκα εινια να βαλω μεν το σελτεδακι και απο πανω μια πανα βαμβακερη.. θα τα δοκιμασω και θα σας πω.

Μανούλες δείτε και αυτό .... πιάνουν το σκέπασμα στα κάγκελα της κούνιας για να μην γλιστράει και φεύγει από τη θέση του ....

http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DEU/DisplayProductInformation-Start;sid=GlkxbNYDuzYxbJ7gWIlTZNcJJAhvCCM_59w=?ProductSKU=de_DE-1414856

1aLup3.png

BtUIp3.png

απο οτι βλεπω ο κρικος περναει στο καγκελο , ειναι σαν της κουρτινα τους κρικους, αλλα αν ξυπνησει η μικρη μου ειναι σιγουρο οτι θα παει να παιξει με αυτα και θα τα βαζει στο στομα της....

ασε που η δικια μου κανει βολτες μεσα στην κουνια, θα μου πειτε με αυτο δεν θα μπορει να κουνηθει.. αλλα δε μ αρεσει και πολυ ως ιδεα. :)

Τα κρικάκια ανοιγοκλείνουν και περνούν στα κάγκελα.

Αν το βάλεις σε ένα σωστό ύψος, να σκεπάζει δηλαδή το μωρό μέχρι τη μέση του στήθους του, νομίζω ότι θα είναι μια χαρά .... και τα χεράκια του δηλαδή θα μπορεί να βγάλει έξω μόνο του αν θελει και το στομαχάκι του και τα ποδαράκια του θα είναι σκεπασμένα. Εξάλλου αν η κουβέρτα έχει κανονικό μέγεθος, το όλο σκέπασμα θα είναι χαλαρό, μην φανταστείτε ότι θα είναι τεντωμένο σαν τεντόπανο :lol: ...

Τώρα για να καταφέρουν να τα βγάλουν μόνα τους και να τα μασήσουν ... λίγο χλωμό το βλέπω ... το κρικάκι ασφαλίζει ... τώρα αν είναι τόσο ικανά τα καμάρια μας τι να πω :lol: ...

Εγώ πάντως θα τα παραγγείλω μαζί με κάτι άλλα πραγματάκια που θα πάρω από την ιστοσελίδα ...

1aLup3.png

BtUIp3.png

κοίτα.. είναι μια λύση!

αλλά εγώ τουλάχιστον θα αρκεστώ στο να σφηνώνω την κουβέρτα στα κάγκελα! :)

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...