Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πώς τα σκεπάζετε;;;

xrysalis

Recommended Posts

Βρε παιδιά... φέτος έχω θέμα με τα σκεπάσματα!

Μέχρι πέρισυ το χειμώνα που ήταν τόσο δα νινάκι τον σκέπαζα και όσο και να άλλαζε πλευρό, ξεσκέπαστος δεν έμενε! Φέτος την έχει δει αλλιώς! Όχι μόνο αλλάζει πλευρό που είναι φυσικό... αλλά έρχεται και τα πάνω κάτω! Τις περισσότερες φορές τον βρίσκω με το κεφάλι προς τα κάτω! Προσπάθησα λοιπόν να τον σκεπάσω με την κουβερτούλα του και το αποτέλεσμα ήταν να την έχει κάνει και αυτή... κατωσέντονο!! :lol:

Ο καιρός έχει ψυχράνει μεν, αλλά δεν είναι ακόμη για καλοριφέρ! έτσι του φόρεσα πάνω από το φανελάκι ένα ολόσωμο μακρυμάνικο κορμάκι! τουλάχιστον να μην μπάζει από κάπου!

Μόλις πριν λίγο δε, πήγα και του σφήνωσα την κουβερτούλα δεξιά και αριστερά στα κάγκελα της κούνιας (αφήνοντας περιθώρια κίνησης!!) και αναμένω να δω τα αποτελέσματα!

Εσείς τί κάνετε;;; το έχετε αντιμετωπίσει; :roll:

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Διαφημίσεις

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ναι βρε fotinip! για εσας... θα δείξει! κι εμένα όταν ήταν 7 μηνών... έπιανε το κολπό!! :) τώρα όμως που πήγα πάλι μέσα... η κουβέρτα ήταν ήδη στο γόνατο :lol::lol::lol:

Κουκλα μου σε νιωθω...τα ιδια τραβαω....

προσπαθω να της φοραω ζεστες πιζαμες τωρα το χειμωνα και να εχω το δωματιο ζεστο...ε και ξυπναω καμμια δεκαρια φορες τη νυχτα και πηγαινω και τη ξανασκεπαζω...αν υπαρχει αλλη λυση θα χαρω να την ακουσω!!!! :wink:

tRGJp2.png1054268gj3rg6cc5t.gif

Ωραία βρε katerina@!! τώρα πήρα κουράγιο!!

ευτυχώς που μια οι θηλασμοί μια το κατούρημα... με έχουν στο πόδι τη νύχτα και τον επιβλέπω!! :lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Μήπως ένας υπνόσακος;;; Προσωπικά δεν τους χρησμιποιούμε, δεν χρειαστήκαμε δηλαδή μέχρι τώρα αλλά ακούω από άλλες μανούλες που τους βολεύουν πολύ .... μπείτε στο τόπικ με τις αγορές και δείτε, ίσως τελικά είναι η λύση για τα άτακτα στον ύπνο μωράκια :wink:

1aLup3.png

BtUIp3.png

Olg@ αυτό σκέφτηκα, αλλά δεν έχω βρεί μπροστά μου κάτι ελαφρύ! συνήθως είναι σαν πάπλωμα με μπατζάκια :lol::lol::lol: θα σκάσει το μωρό τώρα!!!

Οι υπνόσακοι είναι καλοί όταν κάνει πολύ κρύο.Εγώ τώρα του φοράω χειμωνιάτικες μπιτζάμες και δεν με νοιάζει αν είναι ξεσκέπαστος.

Βέβαια ακόμα δεν κάνει κρύο.

716217ybmeeuyfgz.gif

Μανόλης:9/9/95_Νίκος:8/12/06

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!

Αντιμετωπίζουμε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα από τον προηγούμενο χειμώνα. Ο υπνόσακος τον έκανε να ιδρώνει και να τον βγάζουμε, όσες φορές και αν τον σκέπαζα, μέσα σε λίγη ώρα τον έβρισκα ξεσκέπαστο.

Λοιπόν... τον άφησα στην ησυχία του. Ειχα διαπιστώσει ότι αν θέλει σκεπάζεται μόνος του. Του έβαλα τις πιτζάμες του, προσπάθησα να τον σκεπάσω, ξεσκεπάστηκε, μία τον σκέπασα, δύο κλπ, ε... τελικά τον άφησα στην ησυχία του.

Δεν κρύωσε, δεν αρρώστησε, δεν έπαθε τίποτα. Έκλεινα και το παράθυρο στο δωμάτιο και όλα πήγανε καλά.

ZS95p3.png  hcT0p3.png

Καλά ότι είναι πολύ ζεστοί οι υπνόσακοι τουλάχιστον για τα δικά μας γούστα, δεν το συζητώ ... της είχα πάρει και εγώ έναν 100% βαμβακερό από τα mark & spencer όταν ήταν νεογέννητο αλλά δεν τον πολυχρησιμοποίησα...

1aLup3.png

BtUIp3.png

Καλά ότι είναι πολύ ζεστοί οι υπνόσακοι τουλάχιστον για τα δικά μας γούστα, δεν το συζητώ ... της είχα πάρει και εγώ έναν 100% βαμβακερό από τα mark & spencer όταν ήταν νεογέννητο αλλά δεν τον πολυχρησιμοποίησα...

Ανάλογα τι θα πάρεις . Εμεις πηραμε εναν τωρα που σε παχος ειναι λεπτότερος απο κουβέρτα :D

VgL7.jpgIgLdp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια βρηκα μια κουβερτα με φερμουαρ δεν εχει ποδια ουτε χερια ειναι λιγο ποιο χοντρη απο φλις πολυ βολικη για το μικρο μου λευτερακι

:shock:

από πού; και μέχρι τί ύψος παιδάκια χωράνε μέσα;

Χθες πάντως του φόρεσα λεπτές χειμωνιάτικες μπιτζαμούλες και καλτσούλες και δοκίμασα πάλι να του σφηνώνω την κουβερτούλα. Χάρηκα γιατί δείχνει να το συνηθίζει! Από πλευρό σε πλευρό δεν ξεσκεπαζότανε, μόνο τα χεράκια του έβγαζε έξω και για πρώτη φορά δεν ήρθε τα πάνω κάτω! Δεν ξέρω αν ήταν τυχαίο... Μόνο που όσες φορές τελικά ξεσκεπάστηκε, δεν μπορούσε να σκεπαστεί μόνος του! αλλά μη ζητάω και πολλά ε; :lol::lol::lol:

'Αντε να δω πως θα τα πάμε σήμερα!!

Και εγώ τα ίδια κορίτσια!!!!Της φοράω μια ζεστή φορμούλα το βράδι με φανελάκι απο μέσα και την σκεπάζω με φλις κουβέρτα.Πάω ήσυχη για ύπνο και όταν σηκώνομαι για να την τσεκάρω η κουβέρτα με το σεντονάκι σκεπάζουν τον μίκυ που κοιμάται ακριβώς απο κάτω της αλλά όχι την ίδια.Της φοράω λοιπόν πλέον και κάλτσες και το φανελάκι αντικαταστάθηκε απο ένα μακριμάνικο μπλουζάκι και η φόρμα απο πάνω.Τι να κάνω;;Περιμένω να χειμωνιάσει να την βάζω μεσα στον υπνόσακο για να ξαναβρώ τον ύπνο μου.Πέρυσι με τον υπνόσακο είχε αρρωστήσει ελάχιστα. :D

Επειδή κι εμείς έχουμε το ίδιο πρόβλημα κατέληξα στο να της φοράω πιτζάμες και στα ποδαράκια κάλτσες τουλάχιστον να την κρατάνε ζεστή όσο γίνεται!!!!!

Κι εμείς μια από τα ίδια με τη Φουρφουρίνα... αν ξυπνήσει και αντιληφθεί ότι την έχω σκεπάσει μπορεί να με βρίζει και μισή ώρα... :lol:

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...

Κι εμείς μια από τα ίδια με τη Φουρφουρίνα... αν ξυπνήσει και αντιληφθεί ότι την έχω σκεπάσει μπορεί να με βρίζει και μισή ώρα... :lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αχ βρε κοπελιές υπάρχει υπνόσακος για τόσο μεγάλα παιδάκια δηλαδή πάνω από ένος χρονού? και αν θέλει να σηκωθεί που όλο όρθιος είναι? η κουβέρτα με το φερμουάρ μου φένετε καλή ιδέα μήπως να φτιάξω μία μόνη μου? από κάτω σεντόνι να μην σκάει και από πάνω κουβέρτα? ίσως πιάσει τι να πω δεν ξέρω και ο μεγάλος που είναι 3 και κάτι πάλι τα ίδια πάγος είναι το πρωί.

καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται!!!

και αν θέλει να σηκωθεί που όλο όρθιος είναι?
ρε συυυυ, με την κουβέρτα θα είναι που δε θα μπορεί να σηκωθεί! αν πατήσει πχ ποιό μπροστά από τη μέση;;; ξέρω γω;;;

αχ βρε κοπελιές υπάρχει υπνόσακος για τόσο μεγάλα παιδάκια δηλαδή πάνω από ένος χρονού?

νομίζω ναι!

και αν θέλει να σηκωθεί που όλο όρθιος είναι?

Αν ο υπνόσακος έχει πόδια, no problem! :wink:

Η Χρυσαλίς έχει δίκιο, με την κουβέρτα είναι πιο ζόρικα τα πράγματα στο σήκωμα.

η κουβέρτα με το φερμουάρ μου φένετε καλή ιδέα μήπως να φτιάξω μία μόνη μου? από κάτω σεντόνι να μην σκάει και από πάνω κουβέρτα? ίσως πιάσει τι να πω δεν ξέρω και ο μεγάλος που είναι 3 και κάτι πάλι τα ίδια πάγος είναι το πρωί.

γύρω-γύρω κουβέρτα. Το θέμα είναι καθώς στριφογυρίζει, να στριφογυρίζει και η κουβέρτα μαζί. Αν απ'τη μια έχει σεντόνι θα είναι πότε σκεπασμένος με κουβέρτα πότε με σεντόνι :roll:

KbCJp2.pngEYukp3.png

Το θέμα είναι καθώς στριφογυρίζει, να στριφογυρίζει και η κουβέρτα μαζί. Αν απ'τη μια έχει σεντόνι θα είναι πότε σκεπασμένος με κουβέρτα πότε με σεντόνι :roll:
όχι αν τα ράψει και τα δύο μαζί! με γαζιά σαν λοξό καρώ, όπως έχουν τα παπλώματα! :wink:

Τι να πω βρε κοπελιές δεν ξέρω και γω. Υπάρχει όντως υπνόσακος μεγάλος και με πόδια? ο μεγάλος εντάξυ ίσως το καταφέρω το γύρω γύρω με μεγάλη κουβέρτα και τα σχετικά αμ ο μικρός που κλωτσάει και σηκώνεται ορθός και πέφτει ξανά με φόρα στο κρεβάτι του μέχρι τελικής πτώσης που λένε αυτό θα είναι να δεις.

καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται!!!