Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αντιαναγωγικο γαλα ar για κρυφη γοπ κανει;

Recommended Posts

καλησπερα!ο μπεμπακος μου εχει κρυφη γοπ χωρις γουλιες.πινει 50 - 90 ml (3 μηνων) καθε 3 ωρες(υποσιτιζεται δηλαδη) κιαυτα με το ζορι. του διναμε για αρχη almiron τρελαινοταν.πηγαμε σε γαστρεντερολογο κ μας ειπε να παρουμε almiron pepti(αντιαλλεργικο)ηταν τοσο νερουλο που δεν το ηθελε. μετα του εδινα το guigoz1 το οποιο ειναι λιιιγο πιο πηχτο απο τα αλλα κ το επινε, αλλα ενω πειναει οταν τρωει νιωθει υπερβολικα ενοχλημενος,δυσφορει κ κλαιει ε το 60αρι θα το πιει σπανια πααραπανω.σημερα του πηρα απο μονη μου το aptamil ar κ ρε κοριτσια ηπιε 160 απο αυτο αλλα κανει να το πινει ρε γμτ αφου δε μου κανει εμετους; παρατηρησα οτι οσο πιο πηχτο ειναι τογαλα του τοσο πιο ευχαριστα το πινει.ο παιδιατρος μου ειπε να δινω μονο αντιαλλεργικο αλλα δεν πινει ουτε 20 ml απο αυτο!ειναι κ απαισιο κ νερογουλι.του το ειπα κ μου λεει οτι δεν δινουν πια γαλατα ar στην παλινδρομηση μονο αντιαλλεργικα κ αφου ο δικος μου μπεμπης δεν βγαζει γουλιες να μην του δινω.τι να κανω βρε σεις πειτε μου..νομιζω (ενστικτο μανας) οτι μονο πηχτο γαλα τον κανει καλα.(πινουμε κ epadoren).αλλα φοβαμαι μην του κανω καμια ζημια.εσεις ξερετε γιατι δεν κανει το γαλα ar?κ ποσο μαλλον σε περιπτωση σαν τη δικια μας που εχουμε γοπ χωρις καθολου γουλιες..

ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΑ ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ

Διαφημίσεις

Εμεις ειμαστε 7μηνων και κατι και ειμαι τωρα σε φαση που ψαχνω για γοπ επειδη εχουμε πολλες αναγωγες μα παρα πολλες ομως και ρεψιμο υπερβολικα πολυ συχνο....ανησυχο υπνο και δυσφορια και κλαμα σε καποια γευματα.....εγω παντως που το συζητησα με τον παιδιατρο μου σε καμι απεριπτωση εαν εχουμε οντως γοπ δεν θα απαγορεψει το αντιαναγωγικο.....

Και φυσικα το πιο πηχτο γαλατακι που δινεις στο μωρακι το πινει γιατι πολυ απλα λογω συστασης καθεται πιο ευκολα και πιο πολυ στο στομαχακι της......στην ουσια οταν ενα μώρακι πασχει απο γοπ ο σφιγκτηρας ου οισοφαγου σημαινει οτι ειναι χαλαρος......οποτε και γιαυτο δινουμε πηχτο γαλατακι δλδ το αντιανγωγικο για να μην ανεβαινει ευκολα απο το στομαχι στο στοματακι του μωρου....οτιδηποτε πιο νερουλο ανεβαινει σαφως πιο ευκολα απο τον οισοφαγο........και κανει ζημια οταν τα μωρακια εχουν γοπ....

Περαστικα ευχομαι.....

Εμεις αυριο παμε για υπερηχο....

Η φουρτουνα μου ηρθε...και ξεσηκωσε τον κοσμο μου στις 27/07/2012

ευχομαι καλα αποτελεσματα!!εσενα ειναι πιο μεγαλος οποτε κ να εχει μεχρι το χρονο θα του φυγει λογικα.ο δικος μου μπεμπης δεν εχει καθολου αναγωγες απλα δυσφορια οταν τρωει κ κλαμα σαν να τον ταιζεις οξυ:shock:με αποτελεσμα να τρωει ελαχιστα, γι αυτο αγχωνομαι μηπως δεν κανει το αντιαναγωγικο!

Εγω εχω μπεμπουλα βασικα.....αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι ο γιατρος σου ειπε πλεον μονο δινουν τα αντιαλλεργικα.....αλλο ειναι να εχεις γοπ και αλλο αλλεργια...στο γαλα....η γοπ ειναι παλλινδρομηση που σταδικα θα υποχωρησει.....και αφου το μωρακι σου το τρωει και αν παιρνει και βαρος.....καλο θα ηταν να το συνεχισεις.....

Παντα βεβαια ο παιδιατρος ξερει σαφως καλυτερα την κατασταση αλλα μου κανει αισθηση.....αυτο που σου ειπε για το γαλα.....

Εχεις κανει υπερηχο????

Διαφημίσεις

Δεν μπορείς να εικάζεις "κρυφή ΓΟΠ" χωρίς υπέρηχο. Από την εμπειρία μας το λέω. Διακινδυνεύεις να έχετε κάνει οισοφαγίτιδα που είναι πολύ επώδυνη για τα μωρά αλλά και επικίνδυνη!

Ενας υπέρηχος απλός είναι και τα μωράκια μας δεν ταλαιπωρούνται!

koalaki εμείς είχαμε δοκιμάσει αρκετά. Αυτό όμως δεν είναι σωστό - δεν ξέραμε, δεν πρέπει λέει να κάνεις συχνά αλλαγές στο γάλα γιατί επιβαρύνεις το πρόβλημα. Περισσότερο τη βγάλαμε με frisolac confort και almiron AR.

Οταν γίναμε 12 μηνών δοκιμάσαμε γάλα φρέσκο χωρίς λακτόζη και επιτέλους διορθώθηκε το πρόβλημα! Είναι πιο εύπεπτο και μέχρι να το πιουν αμέσως "πήζει" στο στομαχάκι τους και έτσι δεν γίνεται αναγωγή.

εμεις παιρνουμε το aptamil ar.2η μερα σημερα κ το πινει φουλ.

υπερηχο καναμε οταν ηταν 50 ημερων κ βρεθηκε ηπια εως μετρια γοπ, χωρις αναγωγες,σιγα σιγα το προβλημα χειροτερευε ομως.επαθε κ ουρολοιμωξη μαζι αφηστε μια βδομαδα στο νοσοκομειο ημασταν.ολα μαζι:(

δεν ξερω πως τη βλεπουν με τα αντιαλλεργικα γαλατα.βρε κοριτσια αν υπηρχε αλλεργια δε θα εβλεπα ενα σημαδι;;οπως εξανθημα η αιμα στα κακα του;ο μπεμπης εχω καταλαβει οτι οσο πιο νερουλο γαλα πινει τοσο δυσφορει.

ε αφού στο έδειξε και ο υπέρηχος, τότε ΓΟΠ ειναι, εντάξει. Θέλει υπομονή, η ΓΟΠ έχει μεγάλες εξάρσεις, θα αρχίσει να ηρεμεί το παιδί όταν ξεκινήσετε στερεες τροφές. Τι τραβάνε κι αυτά τα καημένα...

Διαφημίσεις

Καλημερα

stavroulitsa1, ο δικος μας ειναι 3.50 χρονων, ομως περασαμε και εμεις αυτο το σταδιο

Εμεις ξεκινησαμε με almiron . Ξεκινησε να βγαζει γουλιες και να δειχνει σημαδια παλινδρομησης απο την 2η εβδομαδα, που τον ειχα σπιτι (στην κλινικη του εδιναν αλλο γαλα). Εγω ημουν πολυ αγχωμενη , γιατι ειχαμε και μεγαλη περιπετεια, και για αυτο το λογο η γιατρος με θεωρουσε υπερβολικη σε οτι της ελεγα. Με τιποτα δεν ηθελε να αλλαξουμε το γαλα, ειδικα αλλης εταιρειας. Παρολο που το almiron μας το ειχε προτεινει η κλινικη και οχι αυτη.

Eπισης δεν τα θεωρουν πολυ καλα τα αντιαναγωγικα και δεν ξερω γιατι. Προσπαθουσε οσο γινεται να το αποφυγουμε.

Μετα απο ενα μηνα εαν θυμαμαι καλα , στα 20 λεπτα απο το γαλα, κατα την πεψη, το παιδι αρχιζε να ζοριζεται, να κοκκινιζει η μουριτσα του, να μαζευει τα ποδαρακια του και εκλεγε. Μου ελεγε κολικους ειναι και να μην ανησυχω.

Οι γουλιες ειχαν αυξηθει και τις παρατηρουσαμε σε καθε γευμα. Εφευγα απο το σπιτι επειδη δουλευα και φοβομουνα μην πνιγει. Τηλεφωνουσα συνεχεια στην μητερα μου για να της υπενθυμιζω να γυριζει το παιδι στο πλαι .

Τελικα με τη δικη μου επιμονη η γιατρος αξιολογισε ολα τα συμπτωματα παλι . Μας ειπε οτι εχει παλινδρομηση και μας εδωσε αντιαναγωγικο almiron.

Μεσα σε 1 εβδομαδα ειχαν περασει ολα τα συπτωματα χωρις φαρμακα και το παιδι αρχισε να κοιμαται συνεχομενα ολο το βραδυ. Τελειωσαν τα κλαμματα, οι πονοι , οι κολικοι, ολα .Ηταν το καλυτερο μωρακι, το πιο ηρεμο, το πιο βολικο. Στην πολυκατοικια μου ελεγαν ,΄΄ θα κλαψει ποτε αυτο το μωρο για να καταλαβουμε και εμεις οτι υπαρχει μωρο στην πολυκατοικια μας΄΄. Στον 6 μηνα στην αλλαγη του γαλατος , σκεφτηκαμε να του επαναφερουμε το κανονικο , αλλα αμεσως ξεκινησε παλι τις γουλιες. Ετσι συνεχισαμε το αντιαναγωγικο εως τον 12 μηνα.

ο μπεμπης εχω καταλαβει οτι οσο πιο νερουλο γαλα πινει τοσο δυσφορει.

Ετσι συμβαινει με την παλινδρομηση, θελει οσο γινεται πιο παχυρευστο.

Ενας γιατρος μου ειχε οτι στην Αγγλια παλαιοτερα, εριχναν corn flour, στο γαλα των μωρων .

Προσεχε επισης πολυ να μην τρωει λαιμαργα. Να τρωει σιγα σιγα. Εχει μεγαλη σημασια. Και οσο πιο παχυρευστο ειναι το γαλα, τοσο δυσκολευεται να βγει και αυτο του κανει καλο.

Και ενα τελευταιο που θυμηθηκα, μας ειχε απαγορευσει χαμομηλι η νερο στην αρχη .

Χαμομηλι μονο μεσα στο γαλα.

Καλημερα

stavroulitsa1, ο δικος μας ειναι 3.50 χρονων, ομως περασαμε και εμεις αυτο το σταδιο

Εμεις ξεκινησαμε με almiron . Ξεκινησε να βγαζει γουλιες και να δειχνει σημαδια παλινδρομησης απο την 2η εβδομαδα, που τον ειχα σπιτι (στην κλινικη του εδιναν αλλο γαλα). Εγω ημουν πολυ αγχωμενη , γιατι ειχαμε και μεγαλη περιπετεια, και για αυτο το λογο η γιατρος με θεωρουσε υπερβολικη σε οτι της ελεγα. Με τιποτα δεν ηθελε να αλλαξουμε το γαλα, ειδικα αλλης εταιρειας. Παρολο που το almiron μας το ειχε προτεινει η κλινικη και οχι αυτη.

Eπισης δεν τα θεωρουν πολυ καλα τα αντιαναγωγικα και δεν ξερω γιατι. Προσπαθουσε οσο γινεται να το αποφυγουμε.

Μετα απο ενα μηνα εαν θυμαμαι καλα , στα 20 λεπτα απο το γαλα, κατα την πεψη, το παιδι αρχιζε να ζοριζεται, να κοκκινιζει η μουριτσα του, να μαζευει τα ποδαρακια του και εκλεγε. Μου ελεγε κολικους ειναι και να μην ανησυχω.

Οι γουλιες ειχαν αυξηθει και τις παρατηρουσαμε σε καθε γευμα. Εφευγα απο το σπιτι επειδη δουλευα και φοβομουνα μην πνιγει. Τηλεφωνουσα συνεχεια στην μητερα μου για να της υπενθυμιζω να γυριζει το παιδι στο πλαι .

Τελικα με τη δικη μου επιμονη η γιατρος αξιολογισε ολα τα συμπτωματα παλι . Μας ειπε οτι εχει παλινδρομηση και μας εδωσε αντιαναγωγικο almiron.

Μεσα σε 1 εβδομαδα ειχαν περασει ολα τα συπτωματα χωρις φαρμακα και το παιδι αρχισε να κοιμαται συνεχομενα ολο το βραδυ. Τελειωσαν τα κλαμματα, οι πονοι , οι κολικοι, ολα .Ηταν το καλυτερο μωρακι, το πιο ηρεμο, το πιο βολικο. Στην πολυκατοικια μου ελεγαν ,΄΄ θα κλαψει ποτε αυτο το μωρο για να καταλαβουμε και εμεις οτι υπαρχει μωρο στην πολυκατοικια μας΄΄. Στον 6 μηνα στην αλλαγη του γαλατος , σκεφτηκαμε να του επαναφερουμε το κανονικο , αλλα αμεσως ξεκινησε παλι τις γουλιες. Ετσι συνεχισαμε το αντιαναγωγικο εως τον 12 μηνα.

Ετσι συμβαινει με την παλινδρομηση, θελει οσο γινεται πιο παχυρευστο.

Ενας γιατρος μου ειχε οτι στην Αγγλια παλαιοτερα, εριχναν corn flour, στο γαλα των μωρων .

Προσεχε επισης πολυ να μην τρωει λαιμαργα. Να τρωει σιγα σιγα. Εχει μεγαλη σημασια. Και οσο πιο παχυρευστο ειναι το γαλα, τοσο δυσκολευεται να βγει και αυτο του κανει καλο.

Και ενα τελευταιο που θυμηθηκα, μας ειχε απαγορευσει χαμομηλι η νερο στην αρχη .

Χαμομηλι μονο μεσα στο γαλα.

καλα νομιζω οτι οι γιατροι δινουν οτι γαλα θελουν μαλλον απο κει που τα παιρνουν!κ μενα μου την εσπαγε που με θεωρουσαν υπερβολικη!ρε σεις τους ελεγα το παιδι μου υποσιτιζεται.μην το ζοριζεις μου λεγανε μα λεω 3 μηνων πινει 60 το τριωρο κ δε μου απαντουσαν..τι να πω..

ευχομαι να περασει ολο αυτο το μαρτυριο,πινουμε κ epadoren μη κανει οισοφαγιτιδα.

καλα νομιζω οτι οι γιατροι δινουν οτι γαλα θελουν μαλλον απο κει που τα παιρνουν!!

Κοιταξε με τη δικη μας γιατρο δεν συνεβαινε κατι τετοιο, γιατι οπως εγραψα το almiron μας το ειχε προτεινει το ΙΑΣΩ , και οχι αυτη.

Η γιατρος μας ηταν αρνητικη με την οποιαδηποτε αλλαγη του γαλατος , γιατι στην αρχη ειχαμε και θεμα δυσκοιλιοτητας και παρολο που θεωρουσε οτι καποιας αλλης συγκεκριμενης εταιρειας το γαλα ηταν πιο καταλληλο δεν ηθελε να μας κανει αλλαγη . Παλεψαμε τη δυσκοιλιοτητα με χαμομηλι μεσα ομως στο γαλα., .

κοριτσια ο μπεμπακος μου ολη μερα σφιγγοταν γκρινιαζε ηθελε κακα του κ δε μπορουσε κ τελικα εκανε με παρα πολυ δυνατο κλαμα κακα σαν τα δικα μας,σκληρα οπως η πλαστελινη.φρικαρα κ του εκοψα το aptamil ar κ του πηρα το frisolac comfort.θα φτιαξει λετε;;μιλαμε τρελαινομαι γιατι βρηκα ενα γαλα που να το πινει κ αυτο τον πεθανε στην δυσκοιλιοτητα...ειδα οτι και τα 2 εχουν χαρουπαλευρο που ισως προκαλεσει διαρροιες.του δικου μου γιατι εφερε δυσκοιλιοτητα;λετε να μην δω διαφορα;παντα τα κακα του ηταν σαν αλοιφη.

Καλημερα....βρε κοριτσια εγω πηρα τηλ να κλεισω ραντεβου για υπερηχο και μου ειπαν οτι ειναι μεγαλο το μωρο για υπερηχο....7 κατι ειμαστε.....και μου συστησαν ακτινογραφια ακτινοσκοπηση με σκιαγραφικο υλικο.......αλλα φοβαμαι την ακτινοβολια....

Αυτο κανατε και εσεις στα μωρακια σας?????

Εχω μπερδευτει......

Διαφημίσεις

Οχι koalaki, εμείς κάναμε στην Βιοϊατρική υπέρηχο και είμασταν 7 μηνών στον τελευταίο. Φαίνονται κανονικά οι αναγωγές. Ποιος το είπε αυτό;;;

Απλά θέλει ραντεβού για να υπάρχει ειδικός που ξέρει απ' αυτά και από μωρά, εμάς μας είπαν σε 2 βιοϊατρικές στην Αττική. Περιστέρι και δεν θυμάμαι που αλλού.

Εγω ειμαι απο δραμα καιρωτησα εδω και μου ειπαν αυταπου εγραψα πιο κατω.....θα με τρελανουν....ειναι δυνατον να μην μπορει να γινει υπερηχος σε μωρακι??? οταν μου το ειπαν αμεσως ειπα θα ψαξω και αλλου....για να δω τι παιζεται.....μαλλον θα πρεπει να παω θεσσαλονικη για να ειναι ολα ασφαλη και πανω απο ολα το μωρο μου....το θεμα ειναι τι να ψαξω???να ψαξω για καποιον υπεριχηστη????

Κανονικά ψάχνεις για παιδο-γαστρεντερολόγο ώστε να σε καθοδηγήσει. Εμάς έτσι μας είπε η παιδίατρος. Της είπα όμως και μου έγραψε την εξέταση του παιδιού (για να την κάνω με την ασφάλεια) και της υποσχέθηκα πως αν ο υπέρηχος δείξει οισοφαγίτιδα ή πολύ μεγάλη ΓΟΠ φυσικά και θα επισκεφτώ ειδικό.

Ετσι απευθύνθηκα στην βιοϊατρική και την κάναμε. Ενας απλός υπέρηχος είναι αλλά σε βάζουν να ταϊσεις το μωρό 2 λεπτά πριν με χαμομηλάκι ή γάλα - όχι αντιαναγωγικό! και βλέπει τις αναγωγές.

Αν έχεις κι εσύ τα ίδια θέματα, προτείνω να απευθυνθείς σε διαγνωστικό κέντρο και σίγουρα μπορεί να σε καθοδηγήσει ο/η παιδίατρος!

Ωραια ευτυχωσπου εκατσα και βρηκα παιδογαστρεντερολογους, 3για την ακριβεια με πολυ καλες συστασεις και πληροφοριες....στην θεσσαλονικη....τωρα μαλλον θα βρω και καποιο διαγνωστικο κεντρο αφου συννενοηθω πρωτα με παιδογαστρεντερολογο.....

Ευχαριστω πολυ παντως.....

Stavroulitsa η μικρή μου είχε το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με το δικό σου παιδάκι και όπως είπες κανείς δεν με πίστευε. Έκανε κάτι λαρυγγισμούς σα να πνιγόταν αλλά μου λέγανε αφου δεν κάνει γουλιές μια χαρά είναι.

Η πρώτη γιατρός της έδωσε Novalac AR και το παιδί δεν είχε κάνει κακά για 3 μέρες. Σφιγγόταν, ούρλιαζε, έκλαιγε και στο τέλος έκανε 2 ρεβυθάκια σαν πλαστελίνη που αν τα έβγαζες από την πάνα έμενε πεντακάθαρη, τόσο σκληρά.

Αλλάξαμε γιατρό και μας έδωσε υποαλλεργικό γάλα το Humana HA1 που είναι πηχτούλι (όχι όσο το ΑR) και εύγευστο σε συνδυασμό με σιρόπι. Ρώτα το γιατρό σου, εγώ βρήκα την υγειά μου μ'αυτό το γάλα. 3 μηνών η μικρή έπινε 170 γρ και κοιμόταν σαν αγγελούδι. Η γιατρός της έλεγε ότι εφόσον δεν υπάρχει θέμα βάρους ότι ανεβαίνει στον οισοφάγο πρέπει και να βγαίνει αντί να της κάθεται στο λαιμό. Και μετά από οδηγία της γιατρού της το δίναμε ελαφρώς αραιωμένο δηλ. 170 γρ. νερό και 5 μεζούρες γάλα για να είναι ακόμα πιο εύπεπτο.

Καλό κουράγιο, θα περάσει..

κοριτσια εχω φρικαρει χανει βαρος...πειναει τρωει καλα αλλα χανει μεσα σε μια μερα εχασε 100 γρ.τι γινεται πια΄;τι εχει ο μπεμπακος μου;λεω να τον παω νοσοκομειο να κανουμε γαστροσκοπηση κλπ να δουμε τι φταιει αλλα μεγαλη η ταλαιπωρια του.μηπως εχει καμια αλλεργια τελικα;τωρα πινει frisolac comfort κ το πινει με τρελα αλλα χανει βαρος.εδω κ 15 μερες απο 5500 πηγε 5680 κ σημερα 5580.....ξανακαναμε κ καλλιεργια ουρων αλλα βγηκε στειρα.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...