Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Κουφετομηχανή!!

BarbieAmelie

Recommended Posts

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

Στις φωτο για μπομπονιέρες δεν υπάρχει η κουφετομηχανή. Ξέρει καμία τι γίνεται? Γιατί θέλω να αγοράσω....

Αλήθεια, πείτε μου τη γνώμη σας. Θα κάνουμε γαμοβάφτιση και μπομπονιέρες στην εκκλησία θα έχω μόνο για τα παιδάκια(οι μεγάλοι θα τις πάρουν στο τραπέζι). Επειδή δεν ξέρω πόσα αγοράκια και κοριτσάκια θα έρθουν τι αγοράζω? Όλες οι κουφετομηχανές ροζ λόγω μπέμπας μου ή ροζ και μπλε κατα προσέγγιση? Κι αν δε φτάσουν? Θα πάρει το αγοράκι ροζ και το κοριτσάκι μπλε? Τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις???

η δικια μου γνωμη ειναι για να μην πολυμπερδευεσαι και σκας ολες οι κουφετομηχανες ροζ και κανε με τις κορδελες παιχνιδι......βαλε διαφορα χρωματα στις κορδελες, οτι παει βεβαια με το ροζ μην γινουν και χαλια.....

καθε μερα ολο και περισσοτερες εκπληξεις....

Διαφημίσεις

Στις φωτο για μπομπονιέρες δεν υπάρχει η κουφετομηχανή. Ξέρει καμία τι γίνεται? Γιατί θέλω να αγοράσω....

Αλήθεια, πείτε μου τη γνώμη σας. Θα κάνουμε γαμοβάφτιση και μπομπονιέρες στην εκκλησία θα έχω μόνο για τα παιδάκια(οι μεγάλοι θα τις πάρουν στο τραπέζι). Επειδή δεν ξέρω πόσα αγοράκια και κοριτσάκια θα έρθουν τι αγοράζω? Όλες οι κουφετομηχανές ροζ λόγω μπέμπας μου ή ροζ και μπλε κατα προσέγγιση? Κι αν δε φτάσουν? Θα πάρει το αγοράκι ροζ και το κοριτσάκι μπλε? Τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις???

γιατί δεν παίρνεις άσπρη που είναι και ουδέτερη ή άσπρη και ροζ .Πάρε τηλ να ρωτησεις αλλά σίγουρα την έχουν.

Καλή ιδέα η άσπρη.......

Για το όλες ροζ, δε μου πάει να είναι κάποιο αγοράκι δημοτικού και να πάρει ροζ. Νομίζω πως θα γίνει έτσι :evil: από τα νεύρα του!

Έχω περιθώριο καμιά βδομάδα οπότε.....

Ευχαριστώ πάντως όλες σας!!!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...