Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Κουφετομηχανή!!

BarbieAmelie

Recommended Posts

http://www.google.gr/imgres?imgurl=http://www.bymarianna.com/bmblog/wp-content/uploads/2011/06/Koufetomixani10.jpeg&imgrefurl=http://www.bymarianna.com/bmblog/gummachine/koufetomixani10-2/&h=600&w=795&sz=154&tbnid=TejC34AQtZ-7uM:&tbnh=103&tbnw=136&prev=/search%3Fq%3D%25CE%25BA%25CE%25BF%25CF%2585%25CF%2586%25CE%25B5%25CF%2584%25CE%25BF%25CE%25BC%25CE%25B7%25CF%2587%25CE%25B1%25CE%25BD%25CE%25B7%26tbm%3Disch%26tbo%3Du&zoom=1&q=%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%86%CE%B5%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%B7%CF%87%CE%B1%CE%BD%CE%B7&usg=__8BuCKx3--HnDFXx5nk4cnNsopxQ=&docid=S7X_fWTanZBMgM&hl=en&sa=X&ei=5-o9UeyWHs_LtAbEmYHYBg&ved=0CDEQ9QEwAw&dur=152

Σίγουρα την έχετε δει αυτήν την μπομπονιέρα αφου ειναι πολυ στην μοδα τωρα τελευταια,είναι πολύ πρωτότυπη αλλά ωστόσο απαγορευτική η τιμή της.

Παντού την βλέπω πάνω από 2.5 ευρώ αλλά την βρήκα σκέτη χωρίς κουφέτα 1.30!! Μήπως την έχει δει καμία κάπου πιο φτηνα?(αν και δεν νομιζω!);)

vpCFp2.png

Διαφημίσεις

είναι πολύ ωραία μπομπονιέρα και δεν την έχω δει φθηνότερη.εσύ που βρήκες αυτή την τιμή?στείλε μου αν μπορείς πμ γιατί με ενδιαφέρει

Σου εστειλα!!;)

vpCFp2.png

Διαφημίσεις

και εγώ την πήρα για το παρτυ των παιδιών μου την έδωσα στα παιδάκια, μου την έδινε άδετη 1,30 και δεμένη 2,00 με ότι κουφέτα θέλω μέσα και έβαλα σοκολάτας,ξετρελάθηκαν όλα

Διαφημίσεις

Μπορείτε να μου στείλετε και εμένα τα στοιχεία γιατί έχουμε πάρτυ γενεθλίων συντομα και θα ήταν ωραίο δωράκι για τα παιδάκια που θα έρθουν!:lol:

S02fp3.png

LnVyp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα, εμένα μου απάντησε η Κορίνα σε πμ (και την ευχαριστώ πολύ) αλλά νομίζω ότι μπορείτε να το γράψετε δημόσια γιατί όντως δεν γίνεται να στέλνετε συνέχεια πμ. Στο θέμα βάφτιση πολλές μαμάδες (ανάμεσα τους και εγώ) έχουν γράψει που βρήκαν τα βαφτιστικά του παιδιού, τί τιμές είχαν κλπ δεν θεωρείται διαφήμιση πιστεύω

S02fp3.png

LnVyp3.png

Συγνώμη 1,30 η κουφετομηχανή? :shock: Σας εκλιπαρώ θέλω και εγώ ένα πμ!!!

Κανονικά θα έπρεπε να γράφονται τα στοιχεία και να μην ζαλίζουμε την κάθε κοπέλα που μας ενημερώνει για να κάνουμε το καλύτερο στα παιδιά μας

• 4 weeks later...