Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

CD ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ

Recommended Posts

Ψαχνω να βρω το Λαχανα και Χαχανα το Νο2 (οχι το εδω νηπιαγωγειο) αλλα επειδη εχει κλεισει η εταιρεια ειναι σε ελλειψη βρισκω το ιδιο απο την παρασταση (Μιουζικαλ) αλλα δεν το θελω μηπως ξερετε που μπορω να το βρω; και επισης της Ρουγγερη το Μυθοι-μυθοι το κουκι και το ρεβυθι..

Διαφημίσεις

πολυ ωραιο ειναι και "η λιλιπουπολη" αν σε ενδιαφερει και τα πιτσιρικια το γουσταρουν!

το παιδι σου ειναι ο μονος ανθρωπος που αγαπας ενευ ορων πριν καν τον γνωρισεις..:!:

βρηκα το μυθοι της Ρουγγερη σε περιπτερο το πηρα , και το λαχανα το βρισκω σε ενα site music-bazaar.com.gr που εχει mp3 και τα αγοραζεις αλλα δεν ξερω αν πρεπει να το κατεβασω απο εκει τα φοβαμαι λιγο..

Καταπληκτικο CD ειναι το "κατω απο ενα κουνουπιδι" του σε μουσικη του Μανου Λοιζου. Το ειχα παρει απο την Καθημερινη, οταν εδινε πριν 3 χροναι μια σειρα με CD για παιδια. Αν το βρειτε παρ'τε το. Μελωδικες φωνες, Αφροδιτη Μανου, Τσανακλιδου, ο ιδιος ο Λοιζος, Παπακωνσταντινου, και πενεμορφοι στιχοι. Η "λιλιπουπολη" ειναι πολυ καλη, αν και πολυ μεγαλο CD, και οχι ολα τα τραγουδια ενδιαφεροντα, εχει ομως μερικα πολυ ομορφα και γνωστα τραγουδια, "Ροζα Ροζαλια","Χρυσαλιφουρφουρο", "Η Κινεζα", "Το χοντρο μπιζελι" κ.α.Πολυ μ'αρεσει και ο Τεμπελης Δρακος του Χατζηπιερρη, πολυ ψαγμενο CD. Εγω εχω κατεβασει απο You tube πολλα, και τα μετατρεπω σε mp3 και μετα σε CD.

ΤΟ "Λαχανα και Χαχανα Νο2" ειναι η προπαιδεια σε τραγουδια, το εχω, αν η κοπελα θελει να της το γραψω και να το στειλω ας μου στειλει π.μ.

Διαφημίσεις

:PΓεια σας!

ειμαι νηπιαγωγος και θα ηθελα να σας προτεινω,μεταξυ αλλων,τα cd της Μαριζας Κωχ,ειναι ολα εξαιρετικα και αρεσουν πολυ στα παιδια!

Συμφωνω με τις προτασεις σας ,ακομα καλα ειναι τα της Καψασκη που ειναι και κλασσικα στο ειδος τους και παραμυθια με γνωστους συντελεστες.Α!και ο,τι εχει βγαλει η χορωδια του Σπυρου Λαμπρου

• 8 months later...

καλημέρα!!!!

επαναφέρω το θέμα - τα cd που πρότεινα η vasfa τα έχουμε όλα και βλέπω ταιριάζουν τα γούστα μας, αλλά ο μικρός νομίζω θα ήθελε να διευρύνει σιγά-σιγά τους μουσικούς του ορίζοντες :D. υπάρχουν άλλες προτάσεις;

Το διπλό cd Λάχανα και Χάχανα με τα 24 τραγούδια στο οποίο ο Ιωαννίδης έχει μελοποιήσει το βιβλίο της Γλώσσας της Α' Δημοτικού. Επίσης η ντενεκεδούπολη και η επιστροφή του τεμπέλη δράκου που είναι ίσως και καλύτερο από τον τεμπέλη δράκο.

Ήρθες!!!!! 21/4/2008

Ήρθαν και τα ζουζούνια μου 4/8/2012

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...