Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ηλεκτρική σκούπα Vorwerk Kobold. Απόψεις κι εμπειρίες!!!

Recommended Posts

Ανοίγω αυτό το θέμα γιατί προσφατα μου χάλασε η ηλεκτρική σκούπα κι έτσι τώρα αναγκαστικά άρχισα το ψάξιμο. Η συγκεκριμένη σκούπα δεν πωλείται σε καταστήματα αλλά έρχεται αντιπρόσωπος της εταιρίας και σου την παρουσιάζει. Επίσης, είναι η ίδια εταιρία που έχει και την αντιπροσωπεία του Thermomix. Ειναι ακριβή πολύ αλλά κάνει πολλά πράγματα και μπορείς να την ξεχρεώσεις μέσα σε 2 χρόνια χωρίς τόκο. Πριν όμως πάρω μια τόσο μεγάλη απόφαση θα ήθελα αν κάποια κοπέλα έχει εμπειρία ή έχει ακουσει από άλλους για την εν λόγω σκούπα να με ενημερώσει σχετικά. Ευχαριστώ.

Σ' ευχαριστώ Θεέ μου...

aUeJp3.png

Διαφημίσεις

Μάλλον δε με βλέπω να πείθω τον άντρα μου να την αγοράσουμε. Μα καμιά να μην την έχει έστω κι ακουστά;;;

Σ' ευχαριστώ Θεέ μου...

aUeJp3.png

• 4 months later...

Εγώ δεν την έχω απλώς ακουστά. Την έχω 3 χρόνια. Έχω και το Thermomix που είναι ασύγκριτα άπαιχτο!

Όσο για τη σκούπα. Πολύ με έχει βολέψει αλλά θα σου πω τα υπέρ και τα κατά που έχω δει.

Υπέρ

- Σκουπίζει πανεύκολα τόσο τα χαλιά όσο και το γυμνό πάτωμα.

- Είναι εύχρηστη γιατί δεν σέρνεις το κλασσικό βαρελάκι απο πίσω σου.

- Καθαρίζει φοβερά στρώματα, καναπέδες, πλένει χαλιά κλπ.

- Είναι λίγα wat μιας και ο μηχανισμός δεν είναι ένα μέτρο πίσω όπως στο βαρελάκι αλλά πάνω απο το στόμιο.

- Στέκεται μόνη της όρθια πιάνοντας σχετικά μικρό χωρο.

Κατά

- Είναι πολυ ακριβή.

- Έχει πολλά εξαρτήματα.

- Μπαίνει δύσκολα κάτω απο τα έπιπλα, και συνήθως πρέπει να τραβάς τα έπιπλα να να σκουπίσεις απο κάτω.

Επίσης, τι να προσέξεις. Εμείς πήραμε τότε όλο το σύστημα κομπλέ 1500 ?. Αν μου το έλεγες σήμερα θα έπαιρνα μία απλή σκούπα δυστυχώς. Πήραμε και το εξάτρημα που ξεσκονίζει, που δεν το χρησιμοποιώ, αυτό που σφουγγαρίζει με τις βούρτσες, που πάλι δεν το χρησιμοποιώ γιατί αλλάξαμε σπίτι και είναι ξύλο κάτω και θα το γδάρω.

Όπως καταλαβαίνεις, το χρησιμοποιώ σαν μια απλή σκούπα. Τα χαλιά τα δίνω έξω, και τα στρώμα σπάνια το κάνω γιατί το kobold είναι βαρύ και κοψομεσιάζομαι.

Αν είναι λοιπόν να μην χρησιμοποιείς τα υπόλοιπα εξαρτήματα και να το δουλεύεις σαν σκούπα και μόνο, πάρε μια απλή σκούπα με 100-200?.

sj3dp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...