Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ενα θεμα-σοκ που ενδιαφερει πολλες μαμαδες και η ιστορια μου!

Recommended Posts

ποποπο η δικη σας γιατρος ηταν χειροτερη απο τη δικη μου...συμφωνω, κανονικα επρεπε να λεμε ελευθερα τα ονοματα τους!!!!!!!

"Εννέα μήνες στην κοιλιά σου και μια ζωή στην αγκαλιά σου...

Σ΄ ευχαριστώ! Kαι σ'αγαπώ!!! Mα ένα μονάχα σου ζητώ,

μάθε μου τρόπο να αγαπώ, όπως εσύ έμενα...

και όταν θα δίνω αγκαλιά να δίνω σαν και σένα...

και να αγαπώ τον κόσμο μου όπως εσύ εμένα..."

Διαφημίσεις

αυτο με τα κονδυλωματα τελικα εχει φαει πολλες κοπελες...ενας γυναικολογος που πηγαινα (αμπελοκηπους) ηταν στο Μ......, μου λεει οτι εχω κονδυλωματα και χωρις περαιτερω εηεταση μου λεει να παω στο μαιευτηριο να με κοψει και πως θα κοστισει 300 ευρω(φυσικα μαυρα). επειδη ειμαι φοβιτσιαρα αρχισα να το ψαχνω με αλλους και σε οσους πηγα επιβεβαιωσαν πως δεν εχω τιποτα.

τωρα για την γυναικολογο στο πειραια(η οποια με χαπακωνε χωρις να υπαρχει θεμα και ευτυχως που το εψαξα μετα και αυτο..), που ειναι το ιατρειο της?πηγαινα σε μια για τα κλασικα τεστ, αλλα οταν εμαθα οτι ειναι στο ΙΚΑ πηγα εκει. καβγας για να μου γραψει τεστ παπ και υπερηχο γιατι απλα δεν πηγα στο ιατρειο να πληρωσω 80αρι.

ευτυχως για τη γεννα ειχα αλλο γιατρο τον οποιο εχω μεχρι σημερα για να με βλεπει..

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...