Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ευχαριστω τις μανουλες του φορουμ

Recommended Posts

Ευχαριστω τις μανουλες του φορουμ!!!!

Αν δεν εισασταν να με "ξυπνησετε" θα ειχα ακουσει τον "μεγαλογιατρο" να μου κανει καισαρικη για το δηθεν προβλημα που εβρισκε.Γεννησα φυσιολογικοτητα στις 20/7/12,μεσα σε ενα τεταρτο!Σας ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου για την ενημερωση.

Διαφημίσεις

Ευχαριστω τις μανουλες του φορουμ!!!!

Αν δεν εισασταν να με "ξυπνησετε" θα ειχα ακουσει τον "μεγαλογιατρο" να μου κανει καισαρικη για το δηθεν προβλημα που εβρισκε.Γεννησα φυσιολογικοτητα στις 20/7/12,μεσα σε ενα τεταρτο!Σας ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου για την ενημερωση.

να σου ζήσει το μωράκι σου!!!!!!!!!!!!!!

μια ερώτηση έχω: όταν λες μέσα σε ένα τέταρτο τι ακριβώς έγινε δλδ και πως???

επειδή εγώ βασανίστηκα 15 ώρες συνολικά....φυσικά άξιζε!!!!!!!!!!!!!!

LzEcp2.png

Σε ευχαριστω γλυκια μου.Και συ να χαιρεσαι τον λεβεντακο σου!Εννοω ο ενα τεταρτο διηρκησαν οι εξωθησεισ.

19/7/12 στισ 11μμ ημουν στο γαια με σπασμενα νερα κ 2 διαστολη.11,30μμ πηγα 4 διστολη και εκανα επισκληρηδιο.1 παρα τεταρτο εσπρωχνα:D --και 20/7/12 στης 1πμ γεννησα:D .....καλα δεν ειναι???

Σε ευχαριστω γλυκια μου.Και συ να χαιρεσαι τον λεβεντακο σου!Εννοω ο ενα τεταρτο διηρκησαν οι εξωθησεισ.

19/7/12 στισ 11μμ ημουν στο γαια με σπασμενα νερα κ 2 διαστολη.11,30μμ πηγα 4 διστολη και εκανα επισκληρηδιο.1 παρα τεταρτο εσπρωχνα:D --και 20/7/12 στης 1πμ γεννησα:D .....καλα δεν ειναι???

τέλεια όχι απλά καλά!!!!!!!!!!!!

μακάρι όλες οι γέννες να είναι έτσι!!!!!!!!!

εγώ είχα ελάχιστη διαστολή, σιγά σιγά άνοιγε....μου έσπασε ο γιατρός τα νερά, είχα κουραστεί και δεν άντεχα να σπρώχνω, δε βοήθαγα ουσιαστικά και τελικά ανέβηκε η μαία στην κοιλιά μου και τον έσπρωξε να βγει......

μεγάλα πράγματα γίνανε άσε.....τώρα γελάω αλλά τότε......

να είστε καλά και με το καλό το και ένα 2ο παιδάκι!!!!:wink::wink::wink:

LzEcp2.png

και εγω το ευχομαι σε ολες τις μανουλες,με γρηγορη και καλη γεννα!ΚΑι κοριτσια αν αμφιβαλλλετε για κατι να το ψαχνετε κι αλλου γιατι πραγματικα υπαρχει μεγαλη εκμεταλλευση!

ΤΑλαιπωρηθηκες αστερακι ε?Αλλα με το που τα βλεπουμε ξεχνιουνται ολα!:D

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...