Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

το ταξίδι τελείωσε νωρις....

mikrimama_93

Recommended Posts

Ηταν μεγάλη ατυχία... δεν το συζητώ! Αλλά το να κατηγορείς τον εαυτό σου αυτό είναι λάθος. Ηταν κάτι που έγινε παρά τη θέληση σου και δεν μπορούσες να κάνεις τίποτα γι αυτό. Ούτε να το προβλέπψεις ούτε τίποτα. Αντιλαμβάνομαι ότι σου στρίβει όταν σκέφτεσαι πως έχασες το μωράκι σου εξαιτίας μια άτυχης στιγμής. Εγώ έχασα μωράκι στο πρώτο τρίμηνο και όχι στο δεύτερο όπως εσύ από γαστρεντερίτιδα. Αρρώστησε πρώτα ο άντρας μου και μέχρι το βράδυ κόλλησα κι από τους πολλούς εμετούς και το σφίξιμο έσπασε ο σάκος και...

Δεν το ξέχασα ακόμη και μετά που απέκτησα την κορούλα μου αλλά αποδέχτηκα ότι μου συνέβη. Φυσικά για σένα είναι πολύ νωρις ακόμη. Αλλα σιγά-σιγά με τον καιρό και όταν μπεις στη διαδικασία να αποκτήσεις το πολυπόθητο παιδάκι θα ξεγαλάσεις τον πόνο σου. Και στο λέω εγω που δεν έχασα ένα μωράκι αλλά 7! Αλλά με πολλή υπομονή και δύναμη που αντλούσα εξολοκλήρου από το Θεό πριν 2 χρόνια και μετά από 8 χρόνια προσπαθειών απέκτησα τη μονάκριβη κορούλα μου.

Εύχομαι και σε σένα σύντομα ο Θεός να σου χαρήσει το πολυπόθητο μωράκι σου και να χαμογελάσει και πάλι... μια μεγάλη αγκαλιά κι από μένα.

ΥΓ: Ισως θα ήταν καλά να μιλήσεις και σε κάποιον ειδικό είτε πνευματικό αν έχεις, είτε ψυχολόγο.

Σ' ευχαριστώ Θεέ μου...

aUeJp3.png

Διαφημίσεις

Θέλω να σου πω, ότι (τελικά, το έμαθα κι εγώ, κι ας ανησυχούσα) η μία σάλπιγγα να μην σε ανησυχεί, να μην σε στενοχωρεί. Κι εγώ έχω μία καλή (η άλλη βουλωμένη, σαν να λέμε, δεν υπάρχει, μια και δεν κάνει τη δουλειά της) και μένω έγκυος (άσε που δεν μου κάθονται, αυτό είναι άλλο... ).

Θα έρθει η επόμενη εγκυμοσύνη, αφου το θες, θα έρθει. Απλά, μην την περιμένεις μέσα στον πρώτο μήνα (έτσι κι αλλιώς, είναι σπάνια τέτοια ταχύτητα).

Δρυαδα μου, ξεπερνωντας τα δικα μου ζορια, διαβασα το εγκαρδιο μηνυμα σου αρκετες φορες μεχρι να καταλαβω τι γραφεις μεσα στην παρενθεση. Μενεις έγκυος και μετα χανεις τα μωρακια σου; [ ......και μένω έγκυος (άσε που δεν μου κάθονται, αυτό είναι άλλο... ).]

πραγματικα, τι εχεις περασει;;;; ευχομαι να ξαναμεινουμε εγκυες και να κρατησουμε στην αγκαλια μας τα μωρα μας, εστω και με μια σαλπιγγα....!

Εγώ σκότωσα το παιδί μου. Εγώ φταίω

Όχιιιι μικρη μου μανουλιτσα...Όχιιιι καρδουλα μου....Εσυ,εμεις ολες οι γυναικες δεν εχουμε τετοιες δυναμεις.Εμεις χαριζουμε ζωη σε καθε πλασμα.Εμεις ΔΕΝ εχουμε την δυνατοτητα να σκοτωσουμε παρα μονο να δωσουμε ΔΕΝ εφταιγες,εγινε αθελα σου.

Εχασα και εγω παιδακι στο πρωτο τριμηνο και δεν ηξερα καν οτι ημουν εγκυος...Το φανταζεσαι???Ακομα σκεφτομαι και αν ηξερα?Θα προσεχα περισσοτερο...Δεν ηξερα ομως.Αθελα μου συνεβει.Και αναρωτιεμαι ακομα αν ηταν αγορακι-κοριτσακι,αν ηταν ενα-δυο παιδακια.Αλλαααα ΔΕΝ ηξερα.ΔΕΝ το εκανα εσκεμμενα.Μαζεψα τα κομματια μου και προχωρησα.Και ειμαστε ενα ζευγαρι που αντιμετωπιζει σοβαροτατο θεμα υπογονιμοτητας.Ισως και να ηταν η μοναδικη μας ευκαιρια.Και ομως.ΔΕΝ το βαζουμε κατω.ΤΣΟΥ-ΤΣΟΥ-ΤΣΟΥ!!!!

Με ακους καλη μου μικρη μανουλιτσα?

Εμεις χαριζουμε ζωη και ΔΕΝ σκοτωνουμε.ΔΕΝ ειναι αυτος ο σκοπος μας.Μην κατηγορεις για κατι τον ευατο σου το οποιο δεν ειναι στην γυναικεια σου φυση.Μια λεξη θα θυμασαι και μην λυγιζεις.ΖΩΗ,αυτη ειμαστε ευλογημενες να χαριζουμε και τιποτα λιγοτερο!!!

• 4 εβδομάδες μετά...

Ενα μηνα μετα, καταλαβα πως, ότι εγινε, έγινε. Προχωρώ με το κεφάλι ψηλα, μηδενίζω και ξαναρχίζω. Αισθάνομαι αισιόδοξη. Δε λέω πως θα ξεχάσω την κόρη μου, αλλά ξέρω ότι είναι κάπου ψηλά και με βλέπει. Ευχαριστώ όλους και όλες σας για τη στήριξη. Διάβασα όλα τα μηνύματα αρκετες φορές και έχω γαληνέψει. Ελπίζω ό,τι έπαθα εγω να μην το πάθει καμία κοπέλα. Και πάλι σας ευχαριστώ!!!!

Έτσι μπράβο:P !!!Πολύ χαίρομαι για εσένα!!!!! Η κορούλα σου είναι εκεί ψηλά και θα καμαρώνει για τη μανούλα της που κατάφερε και νίκησε τις κακές σκέψεις και φάνηκε τόσο δυνατή.Και πάλι μπράβο σου κοπέλα μου!!!!!

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...