Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

το ταξίδι τελείωσε νωρις....

Recommended Posts

Κορίτσια, δυστυχώς το ταξίδι στην εγκυμοσύνη τελείωσε άδοξα. Μετά από τόσα που είχα περάσει με το μωρό μου, και τα τόσα χάπια και αμπούλες που έπαιρνα για να το κρατήσω ζωντανό και υγιές, και πάνω που η κατάσταση με τον πατέρα του "παιδιού" μου είχε ηρεμήσει, έπαθα ένα ατύχημα στο σπίτι. Γλίστρησα την ώρα που έκανα μπάνιο, έχασα τις αισθήσεις μου και όταν συνήλθα ξύπνησα σε ένα κρεβάτι νοσοκομείου, από αυτό που σας γραφω τώρα.Έχασα το παιδί μου από ένα ηλίθιο ατύχημα. Θα μου πείτε, ότι είμαι πολύ μικρή και θα κάνω και άλλα παιδια, αλλά γιατί αυτό???? ΓΙΑΤΙ??? Είχα μπει και στον 4ο μήνα.... και είπα, επιτέλους τέρμα τα προβλήματα!!!! Αλλά βρίσκομαι τώρα εδω, με το πόδι μου σπσμένο, να κλαίω το παιδί μου.... Να μην τύχει σε καμία μα καμία από εσάς. Σας ευχαριστώ όλες για τις συμβουλές σας, γιατί είχα πολλά προβλήματα. Εύχομαι όλες να κρατήσετε τα μωράκια σας στην αγκαλιά σας. Για μένα δεν ήταν γραφτό.

Διαφημίσεις

ξέρω οτι ο,τι και να σου πούμε θα σου ακουστεί λίγο...υπομονή και κουράγιο σου εύχομαι..

μια μεγάλη αγκαλιά απο μενα με πολλές ευχές απο καρδιάς γρήγορα να σου φέρει ο Θεός το παιδάκι που λαχταράς

io6Qp3.png

g3BCp2.png

δε με νοιαζει πότε θα ξαναπερπατησω. δεν ειμαι καλα. θελω ν παω στο παιδι μου βριζω τους παντες, θελω να σκοτωσω τις νοσοκόμες, που τα βλεπουν ολα τοσο ηρεμα και φυσιολογικά..... σε μια εξεταση μαλιστα πριν μια εβδομαδα, μου εχαν πει ότι μαλλον ειναι κοριτσι, και πετουσα απο τη χαρα μου... κ την εχασα στις 13 βδομαδες.... κλαιω συνεχεια. θελω την κορη μου

Διαφημίσεις

Κορίτσι μου θέλω να σου γράψω,αλλά δεν ξέρω τι.Τα λόγια είναι πολύ δύσκολα σ'αυτές τις περιπτώσεις.Λυπάμαι τόσο πολύ.Εύχομαι από καρδιάς να αναρρώσεις όσο το δυνατόν συντομότερα.Κουράγιο και υπομονή.Μια μεγάλη αγκαλιά και από εμένα.

δεν μπορω σε καμια περιπτωση να σου πω το κλασικο"μην στεναχωριεσαι"

λυπαμαι πολυ με το ατυχημα σου!εχω σοκαριστει...

παρολα αυτα προσπαθησε να το ξεπερασεις ρε κοριτσι!δυστυχως ποτε δεν ξερουμε τι μας επιφυλασσει η μοιρα!!ευχομαι να αναρρωσεις γρηγορα και καποια στιγμη να ξαναπροσπαθησεις και να το αποκτησεις το μωρακι!!!το συντομοτερο!!!καλο κουραγιο

το παιδι σου ειναι ο μονος ανθρωπος που αγαπας ενευ ορων πριν καν τον γνωρισεις..:!:

Διαφημίσεις

Κοπέλα μου γλυκιά... κουράγιο.

Δεν ξέρω τι άλλο να σου γράψω.

Σε 1 εβδομάδα μπαίνω κι εγώ στον τέταρτο και είναι δύσκολη εγκυμοσύνη και σε νιώθω 100%.

Κι εγώ φοβάμαι συνεχώς μην πέσω, μη με χτυπήσουν τα παιδιά μου στην κοιλιά και ζώ μ'αυτό το άγχος.

Κουράγιο και ο Θεός θα σου στείλει κι άλλο μωράκι να είσαι σίγουρη.

nnZSp2.pngo2vbp2.png

δεν ξερω αν θα το ξεπερασω ποτε. σας ευχαριστω ολους για τι αγκαλιες σας, πραγματικα μονο αυτο χρειαζομουν, ουτε φωνες, ουτε ηλιθια συμπερασματα... μου δινεται πολυ κουραγιο. μελλουσες μανουλες να προσεχετε! δεν μπορω να καταλαβω γιατι εγιναν ολα αυτα. στην αρχη μπορει να φαινοταν δυσκολη ολη αυτη η διαδικασια, αλλά οταν ακους την καρδια του μωρου σου, λες, "αυτο ειναι δικο μου!!!" δεν αντεχω αλλο. η απωλεια ειναι μεγαλη. Ευχομαι να μη συμβει ποτε ξανα αυτο, σε καμια εγκυμονουσα. να ημουν η τελευταια που απέβαλε....

εχασα και γω τη κορη μου στο τεταρτο μηνα καταλαβαινω τη περνας σε νιωθω. ειναι δυσκολο το ξερω μου πηρε πολυ χρονο να το βαλω στο πισω μερος του μυαλου μου γιατι ουσιαστικα ποτε δε ξεχναμε απλα ο χρονος απαλυνει τις σκεψεις μας... πολλα περαστικα κοιτα να γινεις καλα και συντομα θα εχεις ενα καινουργιο μωρακι στη κοιλια σου.

πολλα πολλα περαστικα σου.

φιλικα

κ.

eHrnp2.png

xuOPp2.png

Κορίτσι μου κλάψε και ξέσπασε και μην σκέφτεσαι τιποτε άλλο. Πάρε το χρόνο σου να θρηνήσεις. Μόνο έτσι θα μπορέσεις κάποια στιγμή να το ξεπεράσεις. Το σώμα γιατρεύεται εύκολα, η ψυχή όμως θέλει χρόνο πολύ. Από όλους εμάς μια αγκαλιά σε σένα. Κουράγιο!

Διαφημίσεις

δε με νοιαζει πότε θα ξαναπερπατησω. δεν ειμαι καλα. θελω ν παω στο παιδι μου βριζω τους παντες, θελω να σκοτωσω τις νοσοκόμες, που τα βλεπουν ολα τοσο ηρεμα και φυσιολογικά..... σε μια εξεταση μαλιστα πριν μια εβδομαδα, μου εχαν πει ότι μαλλον ειναι κοριτσι, και πετουσα απο τη χαρα μου... κ την εχασα στις 13 βδομαδες.... κλαιω συνεχεια. θελω την κορη μου

Κοπέλα μου κάνε υπομονη... Δεν σε βοηθάει να σκέφτεσαι έτσι ούτε να τα βάζεις με τους γύρω σου.. προσπάθησε να ξεσπάσεις για να βγουν απο μέσα σου, μη κρατάς τόσο πόνο μόνη σου..

Ελπίζω να σου δώσει δύναμη ο θεός να το παλέψεις... εύχομαι επίσης να έχεις δίπλα σου και τους δικούς σου ανθρώπους για να σε στηρίζουνε.. Δεν σου λέω οτι θα είναι ευκολο αλλα πρέπει να το ξεπεράσεις.. Υπομονη...

foxfoxsvi20130319_2_My+child+is.png

Αυτό να μην το ξαναπεις ποτέ και πολύ περισσότρο να μην το ξανασκεφτείς. ΠΟΤΕ!!!!

Εχεις θυμό και απογοήτευση. Ξέσπασε, φώναξε, πες ότι θέλεις. Αυτό όμως μην το πεις ποτέ ξανά! Δεν ισχύει κι αν δεν είχες τώρα τόσο θολομένο μυαλό θα το καταλάβαινες. Δεν φταις εσύ για ότι έγινε. Δεν φταίει κανένας. Ηταν να γίνει κι έγινε. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου να συνέλθει αλλά προς Θεού μην φορτώνεσαι ενοχές.

Mikrimama το μωράκι σου διάλεξε να μην γεννηθεί και να γίνει αγγελάκι στον ουρανό.

Έτσι έπρεπε να γίνει για κάποιο λόγο! Ανάρρωσε ψυχικά και σωματικά, βρες τα με τον άνθρωπο σου. Ο πρώτος καιρός είναι δύσκολος!

Όταν θα είσαι γερή και δυνατή μέσα σε μία ισορροπημένη σχέση, να δεις που ένα νέο μωράκι θα έρθει να ολοκληρώσει την ευτυχία σου!

κοριτσια, τη βλεπω στον υπνο μου... βλεπω το κοριτσακι μου στον υπνο μου με ενα ροζ φορεμα. και οταν παω προς το μερος της ξυπναω. το ειδα και χτες και προχτες.... τι θα κανω;;;; δεν μπορω να το δεχτω αυτο που εχει συμβει. οι πιθανοτητες να ξανασυλλαβω εχουν μειωθει, μιας και μου εχουν αφαιρεσει την αριστερη σαλπιγγα. Θελω πισω το παιδακι μου.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αχ, σε παρακαλώ μην το κάνεις αυτό στον εαυτό σου.Μη,μη μη........!!!!!Δε φταίς εσύ που έφυγε το μωράκι σου.Έτσι ήταν γραφτό δυστυχώς.......

Πρέπει να φανείς δυνατή.Σου εύχομαι ολόψυχα να γαληνέψει η ψυχή σου κ' το μυαλό σου και να κρατήσεις πολύ σύντομα ένα μωράκι στην αγκαλιά σου.

Κοριτσάκι μου είναι πολύ νωρίς ακόμα και είναι λογικό να νιώθεις ακόμα άσχημα και να την βλέπεις στον ύπνο σου.Όμως αγάπη μου γλυκιά δεν φταίς εσύ για ότι έγινε.Δυστυχώς ήταν γραφτό να γίνει.Χρειάζεται χρόνο για να επανέλθεις καρδούλα μου.Φυσικά θα κάνεις άλλο μωράκι.Πολλές γυναίκες έχουν συλλάβει με μια σάλπιγγα.Δεν είναι όμως ώρα να σκέφτεσαι τέτοια πράγματα.Πρέπει να φανείς δυνατή,να πάρεις το χρόνο σου και όταν με το καλό συνέλθεις θα δεις ότι έχεις σαφώς πολλές επιλογές για άλλο μωράκι.Σε φιλώ κοριτσάκι μου.

Έχεις τη συμπαράστασή μου για την τόσο ξαφνική απώλειά σου. Δυστυχώς η κακιά στιγμή φταίει για όλα και κανένας άλλος.

Θα ήθελα όμως να σε ρωτήσω κάτι. Γιατί έπρεπε να σου αφαιρέσουν τη σάλπιγγα ? Σου έδωσαν κάποια εξήγηση γι αυτό ?

Nozmp3.pngyF2Vp3.png]

Θέλω να σου πω, ότι (τελικά, το έμαθα κι εγώ, κι ας ανησυχούσα) η μία σάλπιγγα να μην σε ανησυχεί, να μην σε στενοχωρεί. Κι εγώ έχω μία καλή (η άλλη βουλωμένη, σαν να λέμε, δεν υπάρχει, μια και δεν κάνει τη δουλειά της) και μένω έγκυος (άσε που δεν μου κάθονται, αυτό είναι άλλο... ).

Θα έρθει η επόμενη εγκυμοσύνη, αφου το θες, θα έρθει. Απλά, μην την περιμένεις μέσα στον πρώτο μήνα (έτσι κι αλλιώς, είναι σπάνια τέτοια ταχύτητα).

Έχεις τη συμπαράστασή μου για την τόσο ξαφνική απώλειά σου. Δυστυχώς η κακιά στιγμή φταίει για όλα και κανένας άλλος.

Θα ήθελα όμως να σε ρωτήσω κάτι. Γιατί έπρεπε να σου αφαιρέσουν τη σάλπιγγα ? Σου έδωσαν κάποια εξήγηση γι αυτό ?

ειχα ασχημη πτωση στο μπανιο και επαθα μεγαλη ζημια

ευτυχως την αφαιρεσαν λαπαροσκοπικα χωρις αλλες επιπλοκες