Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΗ ΑΣΦΑΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΑ(ΑΝΑΚΛΗΣΕΙΣ -RAPEX)

gavrias

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 365
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μεγαλύτερες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση με το μολυσμένο γάλα στην Κίνα. Ακόμη μία ξένη εταιρεία, η βρετανική Cadbury, αποφάσισε να αποσύρει 11 διαφορετικά προϊόντα της από την αγορά του Χονγκ Κονγκ, που παρασκευάζονται στην Κίνα.

Η απόσυρση γίνεται για προληπτικούς λόγους, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση της εταιρείας. Δεν έγινε γνωστό εάν κάποιες από τις σοκολάτες, ή άλλο προϊόν της Cadbury, που έχει βάση το γάλα, βρέθηκε να περιέχει την ουσία μελαμίνη που ευθύνεται για το θάνατο τεσσάρων παιδιών στη χώρα.

Άλλα 54.000 παιδιά έχουν αρρωστήσει, είτε εμφανίζοντας πέτρες στα νεφρά, είτε άλλες ασθένειες που σχετίζονται με τη μελαμίνη. Πολλά παιδιά εξακολουθούν να νοσηλεύονται στο νοσοκομείο με νεφρική ανεπάρκεια.

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

σε ευχαριστουμε πολυ ενδιαφερον εχω μια απορια τι στο καλο θα ταιζουμε τα παιδια μας στο τελος αερα κοπανιστο? αν και αυτος μολυσμενος ειναι εκει εχουμε καταντησει ελεος

Η ΜΟΝΗ ΤΕΛΙΚΑ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΤΣΙΚΟΥΛΑ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ή ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ.......ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΖΑΡΖΑΒΑΤΙΚΑ!!! ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΑΓΚΙΝΑΡΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΩΡΑΙΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ!! :wink::wink::wink::wink::wink::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΟΧΗ.........ΜΗΝ ΒΑΛΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΣΙΚΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΜΕ ΤΑ ΖΑΡΖΑΒΑΤΙΚΑ!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μμμμμ εγώ πάντως στο μπαλκόνι μου πέρυσι είχα ντομάτες, αγγούρια και κολοκύθια και φέτος έχω όλα τα μυρωδικά.

Ψήνω σιγά σιγά και τον κουμπάρο μου για μια κατσίκα στο χωράφι του στο Μαρούσι!

Μου κλέβεις ιδέες!!!!!!!!

:lol::lol::lol:

Δυο γλυκά χαμόγελα...η ζωή μου όλη...

σε ευχαριστουμε πολυ ενδιαφερον εχω μια απορια τι στο καλο θα ταιζουμε τα παιδια μας στο τελος αερα κοπανιστο? αν και αυτος μολυσμενος ειναι εκει εχουμε καταντησει ελεος

Η ΜΟΝΗ ΤΕΛΙΚΑ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΤΣΙΚΟΥΛΑ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ή ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ.......ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΖΑΡΖΑΒΑΤΙΚΑ!!! ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΑΓΚΙΝΑΡΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΩΡΑΙΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ!! :wink::wink::wink::wink::wink::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΟΧΗ.........ΜΗΝ ΒΑΛΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΣΙΚΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΜΕ ΤΑ ΖΑΡΖΑΒΑΤΙΚΑ!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μμμμμ εγώ πάντως στο μπαλκόνι μου πέρυσι είχα ντομάτες, αγγούρια και κολοκύθια και φέτος έχω όλα τα μυρωδικά.

Ψήνω σιγά σιγά και τον κουμπάρο μου για μια κατσίκα στο χωράφι του στο Μαρούσι!

Μου κλέβεις ιδέες!!!!!!!!

:lol::lol::lol:

starlight το Μαρούσι μου πέφτει λίγο μακρυά!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αν βάλω εγω το χωράφι και τις κατσικούλες βάζεις εσύ τα μυρωδικά και τα ζ αρζαβατικά????? Εχω και γεώτρηση ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ πάμε μια βόλτα????????????

ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΑΑΑΑΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Στη ζωή υπάρχουν πάντα δύο "δρόμοι"! Στο χέρι σου είναι ποιόν θα διαβείς....(το θέμα είναι..... εχεις "μυαλό" να ξεχωρίσεις???.....)

Διαφημίσεις

Περιττό να σας πω ότι με έπιασε το κεφάλι μου, γιατί στο παιδάκι μου δίνω μόνο Δέλτα advance καθώς και γιαούρτια Δέλτα καθώς θεωρούσα ότι είναι τα καλύτερα. Απέφευγα τις εταιρείες της Θεσσαλονίκης (ειδικά τη μία που είχε ακουστεί πρόσφατα) και τελικά βλέπω ότι κακώς εμπιστευόμουν την παραπάνω εταιρεία. Κορίτσια Νουνου κουτί, στην τελική εγώ είμαι 30 χρονών και με αυτό μεγάλωσα και δόξα ο Κύριος ακόμη δεν έχω τίποτα....

και συμφωνώ και εγώ... ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ!!!!!!!!!!!!!

κατσίκα στο Μαρούσι;;;; εγώ θα βρω κατσίκα για το ʼνω Χαλάνδρι!

Περιττό να σας πω ότι με έπιασε το κεφάλι μου, γιατί στο παιδάκι μου δίνω μόνο Δέλτα advance καθώς και γιαούρτια Δέλτα καθώς θεωρούσα ότι είναι τα καλύτερα. Απέφευγα τις εταιρείες της Θεσσαλονίκης (ειδικά τη μία που είχε ακουστεί πρόσφατα) και τελικά βλέπω ότι κακώς εμπιστευόμουν την παραπάνω εταιρεία. Κορίτσια Νουνου κουτί, στην τελική εγώ είμαι 30 χρονών και με αυτό μεγάλωσα και δόξα ο Κύριος ακόμη δεν έχω τίποτα....

και συμφωνώ και εγώ... ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ!!!!!!!!!!!!!

κατσίκα στο Μαρούσι;;;; εγώ θα βρω κατσίκα για το ʼνω Χαλάνδρι!

Λέτε βρε παιδιά?... Το.. εβαπορίσιο (που και μεις με αυτό μεγαλώσαμε) να είναι τελικά και το πιο ασφαλές?

Κι εγώ τρόμαξα που της έδινα το Mmmilk της Δέλτα και πήρα το Νουνού Family, που έχει και μεγαλύτερη διάρκεια. Αρκεί να μην κάνουν στη Γερμανία (εκεί παρασκευάζεται) τίποτα εισαγωγές από Κίνα..

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΨΗ ΣΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΤΟ ΠΑΡΟΝ (της Κυριακής)"!!

http://www.paron.gr/v3/new.php?id=29658&colid=37&catid=33&dt=2008-09-07&search=%CC%CF%CB%D5%D3%CC%C5%CD%CF+%C3%C1%CB%C1

ΠΑΝΤΩΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟ!!!!!!!

Καλησπέρα σε όλους . Σύμφωνα με την τελευταία λίστα της greenpeace τα μοναδικά γάλατα που πιστοποιούν την καθαρότητα τους καθώς και ότι τα ζώα παραγωγής δεν τρέφονται με μεταλλαγμένα είναι τα Όλυμπος και Εβροφάρμα(φάρμα Έβρου,δηλαδή,μην μπερδευτείτε).

Ελπίζω να σας βοήθησα λιγάκι καθώς και να λέει αλήθεια η Greenpeace. Τι να πω... Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία!

ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΑΛΛΑΖΑ , ΘΑ ΞΑΝΑΕΒΑΦΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ!!!

an1cv4C0g411210Nzc3NzlkaHwzNzY1NWRhfE15IGxpdHRsZSBmYWlyeSBpcw.gif

Ποια η γνώμη σας για τα βιολογικά εισαγώμενα γάλατα; από την απελπισία μου εκεί θα καταλήξω. By the way πήγα και αγόρασα νουνου kid για να πιει σήμερα ο μικρός και βλέπουμε....

Και νέα προϊόντα προς απόσυρση και μάλιστα έχει και πολλά παιδικά. Δείτε μια ματιά και ενημερώστε γνωστούς και φίλους

Κοινοποιήσεις που έγιναν στην ΕΕ για μη ασφαλή προϊόντα την 37η Εβδομάδα

Κοινοποιήσεις που έγιναν στην ΕΕ για μη ασφαλή προϊόντα την 38η Εβδομάδα

Να κοιτάς εκεί που θέλεις να πας, αλλιώς θα πας εκεί που κοιτάς

Διαφημίσεις

Ανάκληση και απαγόρευση κυκλοφορίας επικίνδυνου παιχνιδιού

Πατήστε εδώ για να δείτε τα πλήρη στοιχεία της απαγόρευσης

Ποια η γνώμη σας για τα βιολογικά εισαγώμενα γάλατα; από την απελπισία μου εκεί θα καταλήξω. By the way πήγα και αγόρασα νουνου kid για να πιει σήμερα ο μικρός και βλέπουμε....

Κι εμένα η παιδίατρος μου είπε να της δίνω το συγκεκριμένο γάλα (ΝΟΥΝΟΥ KID)!! μου είπε συγκεκριμένα "ασε το φρέσκο (και το είπε κάπως, τώρα κατάλαβα το γιατί), δώσε στο παιδί το ΝΟΥΝΟΥ KID! Είναι εγγυημένο γάλα!! " :shock::shock::shock::shock::shock:

Στη ζωή υπάρχουν πάντα δύο "δρόμοι"! Στο χέρι σου είναι ποιόν θα διαβείς....(το θέμα είναι..... εχεις "μυαλό" να ξεχωρίσεις???.....)

• 2 εβδομάδες μετά...

Και νέα προϊόντα προς απόσυρση και μάλιστα έχει και πολλά παιδικά. Δείτε μια ματιά και ενημερώστε γνωστούς και φίλους

Κοινοποιήσεις που έγιναν στην ΕΕ για μη ασφαλή προϊόντα την 40η Εβδομάδα

κάπου έχω βάλει την αλήθεια για το κρέας και το γάλα..

πολλά έχουν ειπωθεί εδώ..

όλοι τα ξέρουμε λίγο πολύ...

αλλά βρε παιδιά.. αυτές οι μάρκες, οι γνωστές, οι μεγάλες.. είναι οι χειρότερες.. και λογικά να το δεις...

ότι γίνεται πολυεθνικό.. το παίρνει ο διά.... και το σηκώνει!!!!!!!!!!!!!!!

Yπαρχει καποιος που να ξερει για τα βιολογικα γαλατα?Γιατι τα απλα ειναι και γεματα αντιβιοτικα, που δινουν στα ζωα...ΜΕ βλεπω να μετακομιζω τελικα στο εξοχικο, να παραταω τη δουλεια και να ασχολουμαι με γεωργια και κτηνοτροφια...Να φτιαξω μια μικρη φαρμα...Ερχεται κανεις για παρεα να τσαπιζουμε τα φασολακια και να βοσκουμε την αγελαδιτσα? :D:D:roll:

Διαφημίσεις

Του δίνω σκόνη αγελαδινό sunval...

είναι βιολογικό..

μπορεί αύριο να διαβάσω και γι' αυτό τα χειρότερα...

αλλά σιγά μην του δώσω νουνου ή δέλτα που το ξέρω ΣΙΓΟΥΡΑ ότι είναι άθλια...

επίσης έχω εμπιστοσύνη στους ελέγχους του εξωτερικού από τους ελέγχους που γίνονται στην Ελλάδα..

επίσης έχω εμπιστοσύνη στους ελέγχους του εξωτερικού από τους ελέγχους που γίνονται στην Ελλάδα..

κι εγω καμια φορα σκεφτομαι ετσι,οτι οι ξενοι ειναι πιο αξιοπιστοι σε ελεγχους,αλλα κι εκει δεν εχουν γινει πολλα διατροφικα σκανδαλα;τρελες αγελαδες,διοξινες στο Βελγιο κλπ; δε γινοταν ελεγχοι εκει; παντου τα ιδια ειναι μαλλον

κι εγω καμια φορα σκεφτομαι ετσι,οτι οι ξενοι ειναι πιο αξιοπιστοι σε ελεγχους,αλλα κι εκει δεν εχουν γινει πολλα διατροφικα σκανδαλα;τρελες αγελαδες,διοξινες στο Βελγιο κλπ; δε γινοταν ελεγχοι εκει; παντου τα ιδια ειναι μαλλον

Τέση έχει δίκαιο ο/η resident!!! Μετά απο έλεγχους και μελέτες έχουν διαπιστωθεί οτι σε όλον τον κόσμος (με εξαίρεση τον Καναδά) εξονυχιστικοί έλεγχοι δεν γίνονται! Παίζονται πολλά συμφέροντα! Μπορεί η Ελλαδίτσα μας να είναι πίσω σε πολλά πράγματα όμως αυτό που τουλάχιστον είμαι σε θέση να γνωρίζω είναι ότι δεν εχει δημιουργηθεί κανένα θέμα (σοβαρό τουλάχιστον) σε τρόφιμα!!! (εκτός απο κάποιες αγελάδες που βαπτίζονται Ελληνικές τους πρώτους μήνες της ζωής τους (και παραμονή τους στην Ελλάδα) ενώ προέρχονται απο "Βόρειες χώρες".

Αλλο παράδειγμα είναι μια λαϊκή με βιολογικά προϊόντα που λειτουργεί κάθε Τετάρτη (εγω αυτή γνωρίζω αλλα ξέρω ότι ισχύει και για τις υπόλοιπες) στην Ηλιούπολη και ανοίγει μετά τις 12 επειδή όλα τα προϊόντα περνούν απο έλεγχο για το αν ειναι βιολογικά ή όχι κλπ!!!

Πάντως είμαστε τυχεροί γιατί (ίσως και η μοναδική χώρα) σχεδόν όλοι μας έχουμε συγγενείς σε χωριά και μπορούμε να προμηθευτούμε αγνά προϊόντα.

:):):):):):):):):):):):)

Τώρα σε σχέση με το γάλα διίστανται οι απόψεις!! Ενα όμως είναι το σίγουρο ότι αν είχαμε την δυνατότητα στις μεγαλουπόλεις να εχουμε απο μια αγελαδίτσα ή μια κατσικούλα στο μπαλκόνι μας ............. ολοι θα ήμασταν πολύ καλύτερα!!!

Καλημέρα κορίτσια,

προφανώς δεν διαβάζετε αυτά που βάζουμε...

αυτή η συζήτηση ξεκίνησε με κάποιο άρθρο...

παντού γίνονται διάφορες κομπίνες δεν αντιλέγω αλλά στην Ελλάδα το κακό είναι πως και να τα βρουν δεν τα ανακοινώνουν.

Μεγάλη διαφορά....

Ο καθένας κρίνει και κάνει το καλύτερο για τα παιδιά του.. εγώ αγοράζω βιολογικά προιόντα και υπάρχει φίλη μου που με λέει υποχόνδρια..

ο.κ

Καλημέρα κορίτσια,

προφανώς δεν διαβάζετε αυτά που βάζουμε...

αυτή η συζήτηση ξεκίνησε με κάποιο άρθρο...

παντού γίνονται διάφορες κομπίνες δεν αντιλέγω αλλά στην Ελλάδα το κακό είναι πως και να τα βρουν δεν τα ανακοινώνουν.

Μεγάλη διαφορά....

Ο καθένας κρίνει και κάνει το καλύτερο για τα παιδιά του.. εγώ αγοράζω βιολογικά προιόντα και υπάρχει φίλη μου που με λέει υποχόνδρια..

ο.κ

Τέση μου το ποστ το άνοιξα εγώ!! Λόγω αντικειμένου παρακολουθώ όλες τις εφημερίδες, τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά μέσα και σε ενημερώνω ότι ανακοινώνονται! Τουλάχιστον τα περισσότερα! Εξάλλου υπάρχει και η ηλεκτρονική σελίδα του ΕΦΕΤ (http://www.efet.gr) όπου μπορεί ο καθένας μας να μπει και να πληροφορηθεί για ότι θέλει!!!

Δεν είπα ότι η Ελλάδα μας είναι τέλεια αλλα μην τα ισοπεδώνουμε κι όλα!!! Συμφωνώ ότι είμαστε πολύ πίσω σε πολλά πράγματα αλλα ΕΠΕΙΔΗ εχουμε τα χωριά μας μπορούμε εύκολα να διακρίνουμε και απο μόνοι μας (με τα μάτια μας ή με την μυρωδιά) ποια είναι βιολογικά και ποια όχι! Εξάλλου το ποστ ειναι για το γάλα......!! Τα τρόφιμα τα εχω βάλει

αλλού........ :wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink:

Εγώ δεν είπα τίποτα για τα χωριά.. μακάρι να είχα και εγώ..

είπα ότι και να βρουν κάτι οι Έλληνες (λέμε τώρα) δεν το ανακοινώνουν οπότε γι΄αυτό δεν ακούμε σκάνδαλα οπότε μην υπολογίζετε σε αυτό για να νιώθετε σιγουριά για τα Ελληνικά προιόντα.

Και ότι οι Έλληνες είναι απατεωνίσκοι χρόνια τώρααααααα γενικά σαν νοοτροπία.... ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΑΚΟΥΤΕ ??????

Επίσης επειδή εσύ ενημερώνεσαι δεν σημαίνει ότι το κάνουν και οι υπόλοιποι.. Στα μούτρα τους το βάζεις και πάλι.... ΝΟΥΝΟΥ θα πάνε να αγοράσουν !

Τέση μου εχεις την εντύπωση οτι ανακοινώνονται στις υπόλοιπες χώρες!!????? ή τότε με τις τρελές αγελάδες είχαν κάνει στο εξωτερικό τρελούς ελέγχους???? Σε διαβεβαιώνω πως όχι! Η επιδημία πήγε απο χώρα σε χώρα και χαμπάρι δεν είχαν πάρει ακόμα και τότε με το σκάνδαλο για τα κοτόπουλα! Η Ελλάδα εχει χίλια κακά, όμως δεν είναι η μόνη!! Και οι υπόλοιπες χώρες δεν λειτουργούν τέλεια. Μην στέλνουμε λοιπόν ΠΑΝΤΑ την Ελλάδα στο πυρ το εξώτερο. Ακούω συνέχεια την φράση "η Ελλάδα είναι χάλια, στην τάδε χώρα δεν γίνεται ετσι κλπ"! Έλληνες είμαστε και όλοι μας έχουμε βάλει το λιθαράκι μας με τον έναν ή τον άλλον τρόπο όπως και στις υπόλοιπες χώρες! (δεν θέλω να φέρω παραδείγματα δεν είναι αυτό το θέμα μας).

Κι εγω στο παιδί μου ΝΟΥΝΟΥ δίνω!! Αν είχα καλύτερη επιλογή θα του έδινα άλλο! Η παιδίατρός μου μου το συνέστησε ως το ποιο ασφαλές μετά απο συζήτηση που είχαμε σχετικά με τα γάλατα και μετά απο ένα συνέδριο που είχε πάει στο εξωτερικό! Μακάρι να ζούσα στο χωριό μου και να του έδινα γαϊδουρίσιο γάλα το οποίο είναι πιο θρεπτικό απο το κατσικίσιο ή το αγελαδινό και φυσικά είναι πιο κοντά στο μητρικό. Αλλά δεν μπορώ :(:(

Οι περισσότεροι γονείς (γιατί δεν είναι ολοι ίδιοι) προσπαθούμε για το καλύτερο σε σχέση με τα παιδιά μας. Και βαδίζουμε πάντα με γνώμονα τις πληροφορίες που "λαμβάνουμε" καθημερινά. Εξού και το αρθρο που έβαλα γιατί θεώρησα καθήκον απο μέρους μου να ενημερώσω!

Ελπίζω κι εσύ όταν λάβεις κάποια σχετική πληροφορία για το οτιδήποτε να μας ενημερώσεις! Δεν είμαι ξερόλας (προς Θεού).......οπότε σίγουρα κάτι μου διαφεύγει!!!

Πάντως όποια βρει χρόνο ας διαβάσει και λίγο την λίστα του ΕΦΕΤ! Εκεί βρήκα πολλά!

Την ίδια λίστα που έβαλες εσύ έβαλα και εγώ..

απλά με φέραν εδώ γιατί είχε ξαναμπεί το θέμα..

και άλλες που βάζω δεν βλέπω και μεγάλο ενδιαφέρον...

όλες οι χώρες έχουν άσχημα.. συμφωνώ.. τυχαίνει να πιστεύω πως ήμαστε από τις χειρότερες και βέβαια φταίμε όλοι και βέβαια δεν χαίρομαι για αυτό.

Με την λογική να το δεις, στατιστικά να το δεις δεν είναι το ασφαλέστερο να διαλέγεις μεγάλες γνωστές πολυεθνικές μάρκες, αυτό πιστεύω. Το ότι εσύ δεν συμφωνείς δεν το ακούω πρώτη φορά ούτε μου κάνει εντύπωση...

Εδώ δεν συμφωνούν οι ειδικοί και οι γιατροί εμείς θα συμφωνήσουμε ?

http://www.themeatrix.com/intl/greek/themeatrix_greek.swf

το έχω ξαναβάλει με τον τίτλο "η αλήθεια για το κρέας και το γάλα"

τώρα το βάζω εδώ εξαιρετικά αφιερωμένο σε σένα! :lol::lol::lol:

Επίσης θα ήθελα να συμπληρώσω πως ειδικά οι άνθρωποι που ενδιαφέρονται και ενημερώνονται θα έπρεπε να μην ακούν τους παιδιάτρους με κλειστά μάτια και αυτιά..

και κείνοι διαφωνούν μεταξύ τους...

εγώ με την γιατρό μου συμφωνούμε στο γάλα, διαφωνούμε στα εμβόλια...

στο ΔΙΚΟ ΜΟΥ παιδί αποφασίζω εγώ και όχι η κάθε γιατρός που είναι στο ΔΙΚΟ ΜΟΥ χέρι να την αλλάξω.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...