Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΗ ΑΣΦΑΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΑ(ΑΝΑΚΛΗΣΕΙΣ -RAPEX)

gavrias

Recommended Posts

ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΥΣΑ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΙΔΙΑΡΤΟΣ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟ ΓΑΛΑ ΣΚΟΝΗ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΧΑΛΚΟΥ (ΑΚΟΥΣΟΝ-ΑΚΟΥΣΟΝ). ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΡΑΒΛΙΖΕΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΗΡΕ ΕΝΩ ΕΦΥΓΑΝ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ.

ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΑΥΤΟ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΙΟ ΓΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?

ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΕΤ3 ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 365
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμένα μου το μετέφερε η μαμά μου που το άκουσε στην Τσαπανίδου και θορυβήθηκα καλή μου dion, αν και έχουμε σταματήσει το γάλα σκόνη εδώ και καιρό. Δεν είπαν πάντως και εκεί την μάρκα του γάλακτος.Τι άλλο θα ακούσουμε θεέ μου...

Διαφημίσεις

Ευχαριστούμε Fourfourina και DION για την ενημέρωση:D

Εγω να ρωτήσω τώρα κάτι γιατί δεν αναφέρουν στην espresso τη μάρκα του γάλακτος??

Δώσ' μου τα χέρια σου να κρατήσω τη ζωή μου.Τάσος Λειβαδίτης.

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλησπέρα,

Θα ήθελα να μάθω αν κάποιος έχει αγοράσει καροτσάκι Bugaboo και εαν ήταν τελικά τόσο βολικό και πρακτικό όσο το διαφημίζουν δίοτι είναι και πιο ακριβά από τα άλλα καροτσάκια που έχω δει. Εμένα με ενδιαφέρει το Bugaboo Bee γιατί υπάρχει και το Bugaboo Cameleon. Είναι το πρώτο μου παιδάκι και δεν ξέρω πιο καροτσάκι να πάρω.

Ευχαριστώ!

Καλησπέρα,

Θα ήθελα να μάθω αν κάποιος έχει αγοράσει καροτσάκι Bugaboo και εαν ήταν τελικά τόσο βολικό και πρακτικό όσο το διαφημίζουν δίοτι είναι και πιο ακριβά από τα άλλα καροτσάκια που έχω δει. Εμένα με ενδιαφέρει το Bugaboo Bee γιατί υπάρχει και το Bugaboo Cameleon. Είναι το πρώτο μου παιδάκι και δεν ξέρω πιο καροτσάκι να πάρω.

Ευχαριστώ!

Ανάμεσα στα δύο θα προτιμούσα το cameleon αν και είναι λιγότερο στυλάτο, γιατί οι ρόδες του είναι καλύτερες και έχει και αναρτήσεις. Επιπλέον νομίζω έχει ενσωματωμένο πορτ-μπεμπέ... Πάντως εγώ που είχα το δίλημμα ανάμεσα στο cameleon και το quinny buzz, τελικά αποφάσισα για το buzz γιατί το βλέπω στο δρόμο και τα καταφέρνει καλύτερα στα πεζοδρόμια και στο πλακόστρωτο...

Διαφημίσεις

Kαλημέρα,

εμείς πήραμε το cameleon, αλλά δεν το έχουμε συναρμολογήσει ακόμη - θα το κάνουμε το ΣΚ. Πάντως, το προτιμήσαμε από το Bee γιατί και πορτ μπεμπέ παίρνει, και καθισματάκι αυτοκινήτου, και είναι πολύ μεγαλύτερο. Kάποιοι φίλοι έχουν το Bee, αλλά ως το "μικρό και ελαφρύ" καρότσι.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Δεν με ενδιαφέρει και πολύ το port bebe για αυτό και προτιμώ το bee. Το port bebe ούτως η άλλος είναι για λίγο καιρό και ευτυχώς και στο bee εφαρμόζει το καροτσάκι αυτικινήτου που είναι πολύ χρήσιμο. Μου αρέσει που to bee είναι πολύ ελαφρύ και όταν κλείνει είναι πολύ μικρότερο από τα άλλα καροτσάκια που έχω δει. Η αλήεια είναι ότι δεν είδα τι διαστάσεις έχει το Cameleon όταν μαζεύει. Είναι πιο μικρό και μαζεμένο από τα Chicco, Peg Perego?

• 4 εβδομάδες μετά...
ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΥΣΑ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΙΔΙΑΡΤΟΣ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΓΑΛΑ ΣΚΟΝΗ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΧΑΛΚΟΥ (ΑΚΟΥΣΟΝ-ΑΚΟΥΣΟΝ). ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΡΑΒΛΙΖΕΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΗΡΕ ΕΝΩ ΕΦΥΓΑΝ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ.

ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΑΥΤΟ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΙΟ ΓΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?

ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΕΤ3 ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Εγω να ρωτήσω τώρα κάτι γιατί δεν αναφέρουν στην espresso τη μάρκα του γάλακτος??

n10D.jpg.png

Η ζωη δε μετριεται με τον αριθμο των στιγμων που περνουμε αναπνοη,αλλα με τον αριθμο των στιγμων που μας κοβεται η αναπνοη!!!

Γιατι αμα το κανουν χωρις να εχει επιβεβαιωθει απο τον ΕΟΦ,θα κανουν μια μηνυση ναααα στην εφημεριδα!!Το ερωτημα ειναι τι θα κανει ο ΕΟΦ σε περιπτωσει που ολα αυτα ισχυουν?Θα τους το κλεισει το μπου^&*%$ τους η απλα θα πληρωσουν ενα προστιμο?Ειμαστε ενα απεραντο εργαστηρι πειραματος και το χειροτερο ειναι οτι μεσα στα πειραματοζωα βρισκονται και τα παιδια μας!! :cry::cry:

n10D.jpg.png

Η ζωη δε μετριεται με τον αριθμο των στιγμων που περνουμε αναπνοη,αλλα με τον αριθμο των στιγμων που μας κοβεται η αναπνοη!!!

Διαφημίσεις

• 3 εβδομάδες μετά...

Ανακαλούνται από την αγορά ζυμαρικά, καθώς σε συγκεκριμένη παρτίδα της εταιρείας MISKO εντοπίστηκε μούχλα.

Πρόκειται για τορτελίνια με την εμπορική επωνυμία "τορτελίνι με κρέας" που παρασκευάζεται για λογαριασμό της MISKO AE. με ημερομηνία ανάλωσης 26-03-2009 (και αριθμό παρτίδας 64868Χ).

Ο ΕΦΕΤ απαίτησε την άμεση ανάκληση της συγκεκριμένης παρτίδας από τις επιχειρήσεις και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.

Σε ανακοίνωσή της η MISKO τονίζει ότι το προϊόν δεν είναι επικίνδυνο για την υγεία των καταναλωτών και το μόνο που επηρεάζεται είναι η γεύση.

Η εταιρία διευκρινίζει ότι προχώρησε σε εθελοντική, προληπτική ανάκληση της συγκεκριμένης παρτίδας καθώς "δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της για υψηλή ποιότητα των προϊόντων που προσφέρει στον καταναλωτή".

ΠΗΓΗ: http://www.zougla.gr/news.php?id=5677

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

Κάτι τορτελίνια φάγαμε την προηγούμενη εβδομάδα. Με κρέας ήταν. Μίσκο ήταν;;;; :roll::roll: Δεν θυμάμαι;;;; :roll::roll::roll: Αλλά νομίζω αν είχαν μούχλα θα το είχα καταλάβει!!!

Ωχ, βρε gavrias τί μου έκανες;;; :roll::roll::lol::lol::lol::lol::lol:

n3kPp3.png

zewgp3.png

Κάτι τορτελίνια φάγαμε την προηγούμενη εβδομάδα. Με κρέας ήταν. Μίσκο ήταν;;;; :roll::roll: Δεν θυμάμαι;;;; :roll::roll::roll: Αλλά νομίζω αν είχαν μούχλα θα το είχα καταλάβει!!!

Ωχ, βρε gavrias τί μου έκανες;;; :roll::roll::lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol: Είδες πως σου φτιάχνω τη διάθεση αμέσως mata μας? :lol::lol:

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

:lol::lol::lol::lol::lol: Σαν να το βλέπω μπροστα μου:

Ξανθιά σύζυγος τάισε τον άντρα της τορτελίνια μουχλιασμένα!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol: Εννοείται ότι δεν προκειται να του πώ λέξη!!Ασε που δεν θυμάμαι αν ήταν όντως Μίσκο!!! :roll::roll::lol::lol:

n3kPp3.png

zewgp3.png

:lol::lol::lol::lol::lol: Σαν να το βλέπω μπροστα μου:

Ξανθιά σύζυγος τάισε τον άντρα της τορτελίνια μουχλιασμένα!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol: Εννοείται ότι δεν προκειται να του πώ λέξη!!Ασε που δεν θυμάμαι αν ήταν όντως Μίσκο!!! :roll::roll::lol::lol:

:lol::lol:

Έλα βρε! Barilla ήτανε!!

matoula παιδί μου ξανθιά είσαι?? :lol::lol:

Mη μου πεις ότι είσαι και γαλανοmata?? (ή μήπως πρασινοmata? :lol: )

• 4 εβδομάδες μετά...

Ξαναφερνω το θεμα στην επιφανεια μιας και εμεις ειμαστε αναμεσα στο cameleon και στο bee.

To cameleon εχει το πορτ μπεμπε αλλα μου φαινεται πολυ μεγαλο. Θα ηθελα κατι πιο ευχρηστο με καλες ομως αναρτησεις για να πηγαινουμε βολτα οπου θελουμε.

Το bee λενε οτι ειναι απο νεογεννητο γιατι παει πισω εντελως, αλλα δεν ειμαι 100% σιγουρη για αυτο. Εχει κανεις καποια ιδεα ή εμπειρια να μοιραστει ?

Γεια, μόλις γυρίσαμε από διακοπές στο βουνό. Το bugaboo τα πήγε μια χαρά, και τη νύχτα η μπέμπα κοιμόταν και μέσα στο πορτ μπεμπέ. Καποιες φορές χρησιμοποιούσαμε για τη βόλτα και το καθισματάκι του αυτοκινήτου. Γενικά είναι πολύ πρακτικό και στο δρόμο τρέχει πολύ καλά.

Ωστόσο: έχει βγάλει ένα ελάττωμα. Έχει μια δυνατότητα να αυξομειώνεις το μήκος της λαβής, αλλά φαίνεται ότι από τη μια πλευρά έχει χαλαρώσρι η λαβή και βγαίνει από μόνη της. Τέλοσπάντων, το συγκεκριμένο ελάττωμα το έβγαλαν και στο επίσημο site, ισχύει για όσους αγόρασαν από Απρίλιο 2007 έως Μάιο 2008, και σου αντικαθιστούν όλο το σκελετό, οπότε no problem.

Για το bee, βλέπε παραπάνω την εντύπωσή μου.

Thanks peony! Τα bee παιρνουν καθησματακι αυτοκινητου και εχουν ενα σακο για νεογεννητα. Εχουμε το bort bebe του Cameleon απο κατι φιλους και αν και δεν ταιριαζει στο bee, ειναι οτι πρεπει για ανεξαρτητο πορτ μπεμπε στα ταξιδια.

Οσο αναφορα το μεγεθος, θελουμε κατι σχετικα μικρο γιατι

1) Το ασανσερ μας δεν χωραει το cameleon

2) Μεχρι να μετακομισουμε εχουμε λιγο χωρο στο σπιτι για "παρκαρισμα" του καροτσιου

3) Εχουμε και σκυλο που παει παντου αλλα μικρο σχετκα πορτ μπαγκαζ

4) τα πεζοδρομια γυρω μας ειναι τραγικα στενα

Απλα δεν ξερω και πολυ απο αυτα και φοβαμαι μην κανω λαθος επιλογη ΚΑΙ εχουμε δωσει και ενα σκασμο λεφτα.

εγω κοριτσια παλι πηρα καροτσι απο το jumbo,ενα μπλε ριγατο και ειναι τελοιο,παει παντου και δεν εχω προβλημα,ακομα και τωρα στο 2 παιδι το ιδιο εχω .απο 40 μερων που αρχισαμε της βολτες και κοιμαται κιολας.

71107turcfebzs2.gif

252682in41fsxg03.gif

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...