Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΕΚΤΟΣ ΡΥΖΑΛΕΥΡΟΥ;

προβατάκι

Recommended Posts

σορυ γιατην καθυστεριση:wink:

αυγο ακομα δεν τρωμε γιατι εχουμε συνεχεια κοκκινιλες κ μπιμπικακια(ειμαστε πολυ ευαισθητοι-μετο παραμικρο κοκκινιζει)και δεν μπορουμε να καταλαβουμε αν τον πειραζει..οσο για ψαρι τρωμε κ τρελαινομαστε:o απλα να θελει προσοχη με το ξεκοκαλισμα...

Ρώτησα τον παιδίατρο για την φράουλα και μου είπε ότι θα μπορούσε να τη φάει αλλά δεν τις προτιμά γιατί είναι γεμάτες ορμόνες:( Τώρα θα μου πεις γιατί όλα τα άλλα που τρώμε είναι απολύτως φυσικά; Τέλοσπάντων δεν θσ του δώσω ακόμα. Αγκινάρα δοκιμάσαμε και μας άρεσε!

Να ρωτήσω ανανά δίνουμε;

S02fp3.png

LnVyp3.png

Διαφημίσεις

ευχαριστω πολυ για τις γνωμες σας!Αυτο βρε κοριτσια ειναι που με μπερδευει,μια παιδιατρος λεει ναι και η αλλη οχι!Εμενα μου ειπε να τα δωσω ολα απο ενα-ενα,αλλα τι?Οταν η μια γιατρος λεει σπανακι ναι και η αλλη οχι:confused: Να,πηγα πηρα φασολακια σημερα αλλα διαβασα και οτι ειναι νωρις ακομα και τωρα δισταζω να της τα βαλω στο αυριανο! Τι να κανω μαμωτο?

Ουτε εγω ειχα σκεφτει την αγκιναρα!Δηλ την εχετε προσθεσει?

"μπεμπης μου" με μπερδεψες λιγο με το πρασο κ το κρεμμυδακι:rolleyes:Το "δυνατο"εννοεις καλο ε?Και για την ηλικια μας?

Αααα σημερα αγορασα και καστανα.καπου ειδα μια συνταγη με καστανα στο φορουμ.Εσεις δινετε?

υ.γ.το ιδιο μηνυμα το ειχα βαλει κ στο"διατροφη για 7 μηνων μωρο"σορι για το διπλο αλλα δεν τα κατεχω καλα

Βιβή εγώ όταν ήταν σχεδόν 8 μηνών έδωσα κάστανο (βρασμένο και λυωμένο με λίγο βραστό νερό). Αγκινάρα έδωσα τώρα που είναι 10,5 απλά επειδή δεν την είχα σκεφτεί νωρίτερα, ευτυχώς την ανέφερε η μπέμπης μου. Εγώ έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι πρέπει να ακολουθούμε και λίγο το ένστικτό μας τελικά. πχ εγώ όταν του πρωτοέδωσα μπρόκολο είδα ότι είχε πάρα πολλά αέρια οπότε το έβραζα ξεχωριστά και απλά πρόσθετα το λαχανικό στο μπλέντερ και ήταν μιά χαρά. πλέον τα βράζω όλα μαζί και δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα.

Δοκιμάζεις (με μικρές ποσότητες) και βλέπεις πώς το δέχεται το παιδί. Το σημαντικό είναι να μην εισάγεις πάνω από μία νέα τροφή ανά 2-3 μέρες ούτως ώστε αν κάτι πειράξει το μωρό να μπορείς να εντοπίσεις ποιό είναι.

S02fp3.png

LnVyp3.png

ευχαριστω πολυ για τις γνωμες σας!Αυτο βρε κοριτσια ειναι που με μπερδευει,μια παιδιατρος λεει ναι και η αλλη οχι!Εμενα μου ειπε να τα δωσω ολα απο ενα-ενα,αλλα τι?Οταν η μια γιατρος λεει σπανακι ναι και η αλλη οχι:confused: Να,πηγα πηρα φασολακια σημερα αλλα διαβασα και οτι ειναι νωρις ακομα και τωρα δισταζω να της τα βαλω στο αυριανο! Τι να κανω μαμωτο?

Ουτε εγω ειχα σκεφτει την αγκιναρα!Δηλ την εχετε προσθεσει?

"μπεμπης μου" με μπερδεψες λιγο με το πρασο κ το κρεμμυδακι:rolleyes:Το "δυνατο"εννοεις καλο ε?Και για την ηλικια μας?

Αααα σημερα αγορασα και καστανα.καπου ειδα μια συνταγη με καστανα στο φορουμ.Εσεις δινετε?

υ.γ.το ιδιο μηνυμα το ειχα βαλει κ στο"διατροφη για 7 μηνων μωρο"σορι για το διπλο αλλα δεν τα κατεχω καλα

δεν εννοω ''καλο'':P

εννοω οτι το πρασο(κατα με)ειναι πιο εντονο στην μυρωδια κ στην γευση απο κρεμμυδι κ αρκετα πιο γλυκο...γιατι να ξεκινησει απο λιγο κρεμμυδακι (μονο το ζουμακι ομως για αρχη)

την αγκυναρα την βραζεις μαζι μετα λαχανικα και την βαζεις στο μπλεντερ μαζι μετα υπολοιπα..αλλα για αρχη βαλε μονο το ζουμακι της μην τυχων κ σας βαρυνει...προσοχη βραζει ευκολα(γιανα κρατησει λιγο γευση)

• 3 months later...

Κοριτσια καλησπερα....το μωρακι μου ειναι 10μηνων.....τι αλλο να δωσω για απογευματινο εκτος κρεμες, βρωμη και γιαουρτι που και τη δευτερη μαρκα που εδωσα παλι εμετο το κανει?????

Φρουτα δεν θελω γιατι τρωμε μπολικα το πρωι....

Εσεις τι αλλο δινετε?????

Εμενα τα τρωει ολα και δεν τα βαριετε αλλα εγω θελω να την δινω ποικιλια.....αλλα δεν ξρω σε συτη την ηλικια τι αλλο θα μπορουσε να φαι για απογευματινο γιατι μεσημεριανο εχουμε χορτοσουπα, κρεατοσουπα, κοτοσουπα, ψαροσουπα,τραχανα,οσπρια και ειμαστε μια χαρα....

Η φουρτουνα μου ηρθε...και ξεσηκωσε τον κοσμο μου στις 27/07/2012

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλησπερα....το μωρακι μου ειναι 10μηνων.....τι αλλο να δωσω για απογευματινο εκτος κρεμες, βρωμη και γιαουρτι που και τη δευτερη μαρκα που εδωσα παλι εμετο το κανει?????

Φρουτα δεν θελω γιατι τρωμε μπολικα το πρωι....

Εσεις τι αλλο δινετε?????

Εμενα τα τρωει ολα και δεν τα βαριετε αλλα εγω θελω να την δινω ποικιλια.....αλλα δεν ξρω σε συτη την ηλικια τι αλλο θα μπορουσε να φαι για απογευματινο γιατι μεσημεριανο εχουμε χορτοσουπα, κρεατοσουπα, κοτοσουπα, ψαροσουπα,τραχανα,οσπρια και ειμαστε μια χαρα....

εαν τρωει καλα μπορεις να δωσεις παλι το μεσημεριανο του,η' τραχανα..δεν ξερω ποσο ειναι το μωρο σου,εαν τρωει κατι στο χερακι..θα μπορουσες να δωσεις τοστακι η' κ αυγο

Επεξεργάστηκαν by mariazerta
σορρυ τωρα ειδα οτι ειστε 10 μηνων
Xc60p3.png ghL0p3.png

εαν τρωει καλα μπορεις να δωσεις παλι το μεσημεριανο του,η' τραχανα..δεν ξερω ποσο ειναι το μωρο σου,εαν τρωει κατι στο χερακι..θα μπορουσες να δωσεις τοστακι η' κ αυγο

10μηνων ειμαστε.....δεν βασιζομαι ακομα κατι στο χερακι της γιατι 1-2 φορες που δοκιμασα κοβει μεγαλα κομματια και πνιγεται....αυγο τρωμε πριν το φρουτο.

• 2 εβδομάδες μετά...

Kαλημέρα! Είμαστε 4.5 μηνών και 6 κιλά. Δεν έχουμε διπλασιάσει ακόμα το βάρος γέννησης (3300) και γι΄αυτό η παιδίατρος μας σύστησε με το που θα κλείσουμε τον 5ο (σε 2 εβδομάδες) να αρχίσουμε να δίνουμε ρυζάλευρο. Στον γιο μου είχα ξεκινήσει 5.5 μηνών κατευθείαν με φρούτα, αλλά τώρα επειδή η μικρή είναι αδυνατούλα κατανοώ πως πρέπει να αρχίσω με κρέμες. ΑΛΛΑ κωλύομαι να δώσω ρυζάλευρο. Πέρα από παντελώς άνοστο, χωρίς θρεπτική αξία προκαλεί και δυσκοιλιότητα. Δεν ξέρω τί να κάνω; Να δώσω κεχρί;...Να δώσω ρυζάλευρο-βανίλια;...τί να κάνω;....

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Kαλημέρα! Είμαστε 4.5 μηνών και 6 κιλά. Δεν έχουμε διπλασιάσει ακόμα το βάρος γέννησης (3300) και γι΄αυτό η παιδίατρος μας σύστησε με το που θα κλείσουμε τον 5ο (σε 2 εβδομάδες) να αρχίσουμε να δίνουμε ρυζάλευρο. Στον γιο μου είχα ξεκινήσει 5.5 μηνών κατευθείαν με φρούτα, αλλά τώρα επειδή η μικρή είναι αδυνατούλα κατανοώ πως πρέπει να αρχίσω με κρέμες. ΑΛΛΑ κωλύομαι να δώσω ρυζάλευρο. Πέρα από παντελώς άνοστο, χωρίς θρεπτική αξία προκαλεί και δυσκοιλιότητα. Δεν ξέρω τί να κάνω; Να δώσω κεχρί;...Να δώσω ρυζάλευρο-βανίλια;...τί να κάνω;....

Ακριβως να δωσεις ρυζαλευρο βανιλια η κεχρι.....σκετο ρυζαλευρο οχι....εμενα το ετρωγε σαν τρελη το ρυζαλευρο βανιλια.....

Διαφημίσεις

οι βιολογικές κρέμες Holle έχουν υπέροχες κρεμες..έχω δώσει μια με 7 δημητριακά και τώρα μία με μούσλι και αποξηραμένα φρούτα..

Συμφωνω και με αυτα....

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...