Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΟΣΤΟΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΒΙΟΓΕΝΕΣΙΣ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΜΜΙΑ???

Recommended Posts

Καλησπερα!

Αυριο θα παω να κανονισω το ποτε θα κανω την ωοληψια σε γιατρο στο Γενεσις που ομως η διαδικασια θα γινει στο βιογενεσις...Ο Γιατρος με ενημερωσε για τη δικη του αμοιβη, ωστοσο αυτο που μου ειπε ειναι οτι δε γνωριζει αν στον φυσικο κυκλο η τιμη της ωοληψιας αλλαζει...Και γνωριζω απο φιλη που εκανε, αλλα με φαρμακα κανονικα, οτι πληρωσε την κλινικη 1800 ευρω...Και μου φαινεται αδιανοητο για ενα και μοναδικο ωαριο και μια επεξεργασια του να πληρωσω 1800 ευρω και μαλιστα χωρις να ειναι σιγουρο οτι θα γονιμοποιηθει και θα ειναι και καλο...Μηπως γνωριζει καποια απο πρωτο χερι αν η διδικασια του φυσικου στο Βιογενεσις χρεωνεται λιγο πιο οικονομικα???

Ευχαριστω!

fnGBp2.png

Διαφημίσεις

maria55 η φίλη σου που λες ότι πλήρωσε 1800, γράφεις επίσης ότι έπαιρνε και φάρμακα. Τι σόι φυσικός ήταν αυτός? Σε τιμές από όσο γνωρίζω είναι εκεί που σου γράφει η Sunty 800-1000.

ORo1p2.png

maria55 η φίλη σου που λες ότι πλήρωσε 1800, γράφεις επίσης ότι έπαιρνε και φάρμακα. Τι σόι φυσικός ήταν αυτός? Σε τιμές από όσο γνωρίζω είναι εκεί που σου γράφει η Sunty 800-1000.

Kale οχι αυτη εκανε σε κυκλο με ορμονες κανονικα και εδωσε τοσα....και λενε οτι εκει δεν διαφορροποιουν τις τιμες..και γι αυτο φρικαρα!!!Ελπιζω να ειναι ετσι οπως τα λετε...θα το δω τη Δευτερα και θα σας πω....

fnGBp2.png

Kale οχι αυτη εκανε σε κυκλο με ορμονες κανονικα και εδωσε τοσα....και λενε οτι εκει δεν διαφορροποιουν τις τιμες..και γι αυτο φρικαρα!!!Ελπιζω να ειναι ετσι οπως τα λετε...θα το δω τη Δευτερα και θα σας πω....

τελικά κανά νέο? τι σου είπε?

ORo1p2.png

Διαφημίσεις

Εμενα η διαδικασια σταματησε και δεν προχωρησαμε λογω χειρουργειου του συζυγου....Αλλα ρωτησα και στην ημερα της ωοληψιας δινεις 900 ευρω για την κλινικη, 170 για αναισθησιολογο και στην εμβρυομεταφορα δινεις 400...ακριβουτσικα παλι παντως......τι να πω....Δεν εμαθαν απο κριση αυτοι τελικα....Και τη γιατρο μου τη βλεπω να την κανει απο εκει σιγα σιγα....

fnGBp2.png

maria 55, καλή μου, αποκλείεται οι τιμές που σου είπε η φίλη σου να είναι σωστές. 170 για αναισθησιολόγο, 400 για εμβρυομεταφορά ? Μήπως μπερδεύτηκε κάπου.

mandarinaki, τις τιμες αυτες που λεω δεν μου τις ειπε η φιλη μου, το κεντρο μου τις ειπε!!!!!!Τοσα θελουν οι αλητες....και η γιατρος μου δε συμφωνει με αυτη την τακτικη και ειναι πολλα τα χρηματα συνολο 1850....αλλα και στην Αθηνα ενα κεντρο τον φυσικο τον χρεωνει μεν 800 ευρω οπως διαφημιζει , αλλα η αμοιβη του γιατρου να σε παρακολουθει ειναι 1000 ευρω, οποτε παλι τα ιδια βγαινει....Αστα να πανε....δεν το βαζω κατω!!!!Φυσικο και παλι φυσικο!!!!!Και εγκυος εχω μεινει τοσες φορες φυσιολογικα, ασχετου αποτελεσματος, και ορμονες δεν σηκωνει ο οργανισμος μου...οποτε δε θα κανω καθε μηνα(που να τα βρω κ τοσα χρηματα...)και πιστευω κατι θα πετυχω..Εξαλλου μελετες του εξωτερικου, δινουν καλυτερα ποσοστα επιτυχιας σε εναν πετυχημενο φυσικο, απο οτι σε ενα κυκλο με ορμονες....

fnGBp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...