Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Έχασα το βιβλιάριο υγείας του παιδιού μάλλον .... ΤΩΡΑ ????

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια!!!!και εγω εχασα το βιβλιαριο της μεγαλης μου κορης που ειναι 8 ετων και παω να τρελαθω!!!αυτο που μας δινουν στο μαιευτηριο!!!ζω σε νησι,γεννησα στην Αθηνα και δεν ξερω τι να κανω!!!

Καλησπέρα, & εγώ είχα χάσει το βιβλιάριο του παιδιού μου αλλά (αυτό πριν 3 χρόνια) όταν πήγα στο ΙΚΑ μου έδωσαν καινούργιο. Τώρα όπως είναι έτσι τα πράγματα που δεν υπάρχουν υπάλληλοι να σε εξυπηρετήσουν....τι να πεις.:(

• 4 months later...

Διαφημίσεις

Ιουνιο εχασα τα βιβλιαρια (γιατι τις ζημιες τις κανουμε εις διπλουν εμεις να τις χορταινουμε) . Αφου εφαγα ολο τον κοσμο πεταει ο συζυγος την ιδεα μηπως τα αφησαμε στον παιδιατρο. Παιρνω την κοπελα και αφου ψαχνει μου λεει ναι εδω ειναι. Λεω οκ θα περασουμε να τα παρουμε οταν ειναι να παμε για το μαντου (αφου εβριζα απο μεσα μου που δεν σηκωσε το κουλο της να με παρει ενα τηλεφωνο).

Μπλεκουμε με κατι θεματα υγειας και τρεχαμε πανικοβλητοι. Ξεχναω να το παρω. Παω τωρα και λεει "μα δεν το εχω εγω. Μαλλον θα εκανα λαθος τοτε και σας ειπα τα εχω " :twisted::twisted: . Τον Φρεντυ Κρουγκερ τον θυμαστε; Καπως ετσι ειμαι τωρα. Εχω εξοργιστει!

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...