Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

απαγορευεται η πιπιλα μετα την αμυγδαλεκτομη?

Recommended Posts

εμένα η μικρή έχει υπερτροφικές αμυγδαλές, αλλά αμυγδαλίτιδα δεν έχει πάθει, έχει πάθει ερπητική στοματίτιδα και β' αιμολυτικό στρεπτόκοκκο.

Βασικά πήρε ένα κουτάλι και πήγε και έφαγε κοπριά από τον κήπο!!!!

και με το όλο θέμα παρατήρησα τον λαιμό της και τις υπερτροφικές αμυγδαλές, αλλιώς δεν θα το είχα δει

να εισαι καλα με εκανες κ γελασα κοπρια??? ζωηρουλα ε?? εμενα κ τα δυο μου παιδια εχουν υπερτροφικες αμυγδαλες που κληρονομισαν απο μενα ο μικρος μου ποτε δεν επαθε αμιγδαλιτιδα μονο μια φορα ωτιτιδα αλλα η απνοια εχει μονη λυση την αφαιρεση δυστηχως

PrEjp2.png

knDrp2.png

Διαφημίσεις

Εμεις παντως δεν τις βγαλαμε τις αμυγδαλες με αποφαση της ΩΡΛ.. Διαφοροι πιαδιατροι που τον εχουν δει εχουν απορησει αλλα η ΩΡΛ εβγαλε μονο τα κρεατακια. Οταν της ειπα οτι εξακολουθει να ροχαλιζει μου ειπε οτι ειναι απο τις αμυγδαλες. Αμυγδαλιτιδα (μαλλον) εκανε 1 φορα αλλα μπορει να ηταν και ιωση. Απο την αλλη η ιδια ΩΡΛ θελει να βγαλει τις αμυγδαλες του μικρου η οποιες λεει οτι ειναι χαλασμενες αλλα ουτε και αυτος εχει κανει αμυγδαλυτιδα (Δοξα τω Θεω) μεχρι τωρα.

και για να απαντησω στην αρχικη ερωτηση την πιπιλαα του την εβαλε η χειρουργος στο στομα μολις αρχισε να συνερχετε και να βαραει κοκκινο η πιεση αλλα ειχαμε βγαλει μονο κρεατακια οποτε ηταν πιο ελαφρια η επεμαβση

ευχαριστω πολυ εμας πιπιλα μας ειχε απογορευσει ο χειρουργος αλλα στο νοσοκομειο μας ειπαν οτι δεν εχει καμια σχεση κ οτι μπορω να του δινω οποτε του δηνω λιγο μεχρι να κοιμηθει ποσο χρονων ηταν οταν το κανατε? εχουν περασει 3 εβδομαδες κ φοβαμαι να τον ταισω οτι ετρωγε

γυρω στα 3,5χρονια ηταν τοτε, θυμαμαι μας ειχαν δωσει και χαρτι με οδηγιες για μετα την αναρρωση, παντα μιλαμε για τον γιατρο που τον χειρουργησε....και εμεις ειχαμε υπερτροφικες αμυγδαλες και καναμε και απνοιες στον υπνο....οποτε η μοναδικη λυση ηταν η αφαιρεση....

καθε μερα ολο και περισσοτερες εκπληξεις....

Εμεις παντως δεν τις βγαλαμε τις αμυγδαλες με αποφαση της ΩΡΛ.. Διαφοροι πιαδιατροι που τον εχουν δει εχουν απορησει αλλα η ΩΡΛ εβγαλε μονο τα κρεατακια. Οταν της ειπα οτι εξακολουθει να ροχαλιζει μου ειπε οτι ειναι απο τις αμυγδαλες. Αμυγδαλιτιδα (μαλλον) εκανε 1 φορα αλλα μπορει να ηταν και ιωση. Απο την αλλη η ιδια ΩΡΛ θελει να βγαλει τις αμυγδαλες του μικρου η οποιες λεει οτι ειναι χαλασμενες αλλα ουτε και αυτος εχει κανει αμυγδαλυτιδα (Δοξα τω Θεω) μεχρι τωρα.

και για να απαντησω στην αρχικη ερωτηση την πιπιλαα του την εβαλε η χειρουργος στο στομα μολις αρχισε να συνερχετε και να βαραει κοκκινο η πιεση αλλα ειχαμε βγαλει μονο κρεατακια οποτε ηταν πιο ελαφρια η επεμαβση

γιατι δεν πηρες και αλλη μια γνωμη απο ωρλ γιατρο?

καθε μερα ολο και περισσοτερες εκπληξεις....

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...