Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

απαγορευεται η πιπιλα μετα την αμυγδαλεκτομη?

Recommended Posts

χ8ες καναμε αφαιρεση αμυγδαλες κ κρεατακια στο γιο μου που ειναι 2μισι ολα πηγαν καλα ομως ο μικρος πειναει κ ο γιατροσ ειπε να τρωει κρυες τροφες δεν πινει με τιποτα το γαλα του κ μου λεει ειναι κρυο μαμα επισης ο γιατρος μου ειπε να μην του δινς πιπιλα αυτο ομως ειναι αδυνατον πως 8α παριγοριετε ο καιμενος απο την μια ποναει απο την αλλη πειναει κ σπαραζει στο κλαμα κ ζηταει πιπιλα εχετε καμια σας εμπειρια?? βοηθειστε γιατι εχει σπαραξει στο κλαμα:(

PrEjp2.png

knDrp2.png

Διαφημίσεις

Εγώ θα άκουγα τον γιατρό.

Γιαούρτι δεν τρώει;

Δώσε του ευχάριστες κρύες τροφές πχ παγωτό, γρανίτα και θα πάρει τα πάνω του.

Δεν θα πάθει τιποτα για λίγες μέρες.

Εγώ αυτό θα έκανα.

Nothing you would take... Everything you gave...

τρωει μονο 2 με 3 κουταλιες γιαουρτακι εχω παρει ολα τα παιδικα γιαουρτακια αλλα τιποτα παγωτο δεν κανει γιατι μας ειπε οχι παγωμενα δροσερα να ειναι απο χθες τον εχει πιασει κ μια τρελη φαγουρα στο λαιμο

PrEjp2.png

knDrp2.png

χθες τα ξημεροματα ο μικροσ μου κσιπνισε κ ειδα στα χειλια του αιμα πανικοβληθηκα ειχε κ λιγο αιμα στο μαξυλαρι ο γιατρος μου ειπε να μην ανησηχω αλλα κ σημερα το μεσμερι ειδα ελαχιστο αιμα στα χειλια του τι να κανω να τον παω στο νοσοκομειο?? ο γιατρος ειπε να του δινω κρυα αλλα ετσι κ αλιως κρυα του εδινα γιατι να τρεξει αιμα τη εγινε φοβαμαι μην ξανασυμβει

PrEjp2.png

knDrp2.png

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...

το μωρο μου επαθε αιμοραγια κοντεψα να το χασω με ασθενοφορο μας μεταφεραν μειναμε τρεις μερες στο νοσοκομειο ο αιματοκριτισ του επεσε 28 εζισα τραγιικες στιγμεσ αλλα μονη μου τα λεω μονη μου τα ακουω παλυ κανεις δεν 8α μου απαντησει:(

PrEjp2.png

knDrp2.png

στις 9 μερες μετα το χειρουργειο ειδα λιγο αιματακι την επομενη κιαλο λιγο την 11η μερα βλεπω λιγο περισσοτερο κ καποια στιγμη το μωρο μου αναγουλιαζει κ βγαζει ενα ποτηρη αιμα με πηγματα απο το στομα τον αρπαζω κ τρεχω στο νοσοκομειο που απεχει 10 λεπτα ενα λεπτο πριν φτασω το παιδι μου ασπρισε κ λιποθυμησε αρχισα να ουρλιαζω εχασα καθε ελενχο μολις φτασαμε στο νοσοκομειο κ πηραν το παιδι εχασα την γη κατω απο τα ποδια μου ουρλιαζα χωρις να μπορω να σταματισω μονο οταν οι νοσοκομες μου ελεγαν ακου τον κλαιει ειναι καλα μας εστειλαν στο παπαγεωργιου στην θεσσαλονικη γιατι στο τοπικο νοσοσκομειο δεν υπηρχε ορλ μας πηγαν με ασθενοφορο κ συνοδεια παιδιατρου οταν φτασαμε εκει καναν συνεχεια εξετασεις για τον αιματοκριτη του μειναμε 3 μερες δεν ξανα αιμοραγησε μας ειπαν οτι επεσε ραμμα κ ανοιξε καποιο αγγειο ειναι κατι που συμβενει αλλα οχι σε τετοιο βαθμο τι να πω οπως μου ειπε η παιδιατρος μου τωρα καταλαβες τη συμαινει να εισαι μαμα ακομα δεν μπορω να το ξεπερασω ολη μερα γυρναει η εικονα του αιματος στο μυαλο μου

PrEjp2.png

knDrp2.png

στις 9 μερες μετα το χειρουργειο ειδα λιγο αιματακι την επομενη κιαλο λιγο την 11η μερα βλεπω λιγο περισσοτερο κ καποια στιγμη το μωρο μου αναγουλιαζει κ βγαζει ενα ποτηρη αιμα με πηγματα απο το στομα τον αρπαζω κ τρεχω στο νοσοκομειο που απεχει 10 λεπτα ενα λεπτο πριν φτασω το παιδι μου ασπρισε κ λιποθυμησε αρχισα να ουρλιαζω εχασα καθε ελενχο μολις φτασαμε στο νοσοκομειο κ πηραν το παιδι εχασα την γη κατω απο τα ποδια μου ουρλιαζα χωρις να μπορω να σταματισω μονο οταν οι νοσοκομες μου ελεγαν ακου τον κλαιει ειναι καλα μας εστειλαν στο παπαγεωργιου στην θεσσαλονικη γιατι στο τοπικο νοσοσκομειο δεν υπηρχε ορλ μας πηγαν με ασθενοφορο κ συνοδεια παιδιατρου οταν φτασαμε εκει καναν συνεχεια εξετασεις για τον αιματοκριτη του μειναμε 3 μερες δεν ξανα αιμοραγησε μας ειπαν οτι επεσε ραμμα κ ανοιξε καποιο αγγειο ειναι κατι που συμβενει αλλα οχι σε τετοιο βαθμο τι να πω οπως μου ειπε η παιδιατρος μου τωρα καταλαβες τη συμαινει να εισαι μαμα ακομα δεν μπορω να το ξεπερασω ολη μερα γυρναει η εικονα του αιματος στο μυαλο μου

πόνεσε η καρδιά μου για το παιδί. αλλό κακό να μην σας βρει, εύχομαι όλα να είναι καλά από δω και πέρα. το παιδί όλες αυτές τις μέρες πώς τρέφεται;

κουράγιο κοπέλα μου.

το αγγελούδι μου, η ζωή μου όλη.

Διαφημίσεις

πόνεσε η καρδιά μου για το παιδί. αλλό κακό να μην σας βρει, εύχομαι όλα να είναι καλά από δω και πέρα. το παιδί όλες αυτές τις μέρες πώς τρέφεται;

κουράγιο κοπέλα μου.

ευχαριστω πολυ τρωει πολυ μαλακες κρυες τροφες σουπιτσες γιαουρτακια ο καιμενος παρακαλαει να φαει κατι αλλο αλλα εχω κρυψει μπισκοτα δημητριακα κ οτιδιποτε ειναι σκληρο περναω ενα δραμα στο νοσοκομειο εκλεγε κ παρακαλοθσε να του δωσουν λιγο ψωμι ματωνε η ψυχη μου

PrEjp2.png

knDrp2.png

πω πω τι περασες κοπελα μου...δεν μπορω ουτε να το φανταστω.ευτυχως ολα καλα τωρα με το μικρουλι.σε λιγο καιρο θα ειναι ολα παρελθον και θα τρωει οτι θελει αλλωστε για το καλο του δεν του διναν ψωμι κανε την καρδια σου πετρα και μην στεναχωριεσαι.

ευχαριστω πολυ τρωει πολυ μαλακες κρυες τροφες σουπιτσες γιαουρτακια ο καιμενος παρακαλαει να φαει κατι αλλο αλλα εχω κρυψει μπισκοτα δημητριακα κ οτιδιποτε ειναι σκληρο περναω ενα δραμα στο νοσοκομειο εκλεγε κ παρακαλοθσε να του δωσουν λιγο ψωμι ματωνε η ψυχη μου

πολύ λυπάμαι, έχετε 20 μέρες που παιδεύεστε. :(

πόσο ακόμη θα πάτε έτσι; φαντάζομαι τη μέρα που θα μπορέσει να φάει κι άλλα πράγματα, πάρτι θα κάνετε. τότε ίσως ηρεμήσεις κι εσύ λίγο.

χάσατε και κιλά μ' όλα αυτά;

σόρρυ που εστιάζω τόσο πολύ στο φαγητό αλλά πιστεύω πως είναι πολύ σημαντικό στην περίπτωσή σας και το παιδί είναι πολύ μικρό.

το αγγελούδι μου, η ζωή μου όλη.

Λυπάμαι πολύ για αυτά που περάσατε και περνάτε. Εύχομαι από την καρδιά μου περαστικά να είναι και να είναι πάντα γερός ο μικρούλης σου.

Ελπίζω να άλλαξες γιατρό μετά από όλα αυτά.

πολύ λυπάμαι, έχετε 20 μέρες που παιδεύεστε. :(

πόσο ακόμη θα πάτε έτσι; φαντάζομαι τη μέρα που θα μπορέσει να φάει κι άλλα πράγματα, πάρτι θα κάνετε. τότε ίσως ηρεμήσεις κι εσύ λίγο.

χάσατε και κιλά μ' όλα αυτά;

σόρρυ που εστιάζω τόσο πολύ στο φαγητό αλλά πιστεύω πως είναι πολύ σημαντικό στην περίπτωσή σας και το παιδί είναι πολύ μικρό.

ενταξει τωρα συνηθησε ο καιμενος στο κρυο γαλα τρωει αρκετα αλλα οχι αυτα που του αρεσουν μαγειρευω σουπες κ ****** φαγητα για ολους οποτε δεν νοιωθει οτι τον ξεχωριζουμε αλλα κ παλι ζηταει μηλο δεν κανει ζηταει γιαοθρτακια με σοκολατα δεν κανειι κ να τρωει πολυ ζαχαρη δεν εχασε κιλα αλλα ειναι καταχλωμος απο το αιμα που εχασε στο πνοσοκομειο μου ειπε η γιατρος οταν ηρεμησει λιγο το στομαχακι του να μιλησω με την παιδιατρο να του δωσουμε σιδηρο

PrEjp2.png

knDrp2.png

Διαφημίσεις

περαστικα και γρηγορη αναρωση και απο εμενα, και εγω ειχα κανει του μικρου μου αφαιρεση κρεατακια και αμυγδαλες αλλα δεν περασαμε τιποτα απο ολα αυτα, ισως ετυχε τι να πω, την πιπιλα μας την περναμε κανονικα και θυμαμαι τις πρωτες μερες ειχε φαει και πατατες δεν τον ενοχλουσε κατι, το μονο που μας ¨εμεινε" ας το πω και ετσι ειναι οτι το ενα ρουθουνι του ανοιγει πολυ τακτικα ακομα και στον υπνο του....τον εχω παει πολλες φορες να τον δουνε, και μου λενε δεν ειναι τιποτα απλα συμβαινει....κουραγιο και ας τρωει ο μικρουλης οτι τον ευχαριστει....

καθε μερα ολο και περισσοτερες εκπληξεις....

Λυπάμαι πολύ για αυτά που περάσατε και περνάτε. Εύχομαι από την καρδιά μου περαστικά να είναι και να είναι πάντα γερός ο μικρούλης σου.

Ελπίζω να άλλαξες γιατρό μετά από όλα αυτά.

ευχαριστω παρα πολυ μου δινετε κουραγιο παντως ολοι μου λενε πως δεν ηταν φταιξημο του γιατρου κ οτι ειναι μιαεπιπλοκη που συμβενει δεν σκεφτηκα οτι φταιει ο γιατρος το μονο που με πειραξε ειναι οτι τον πηρα τηλ οταν αρχισε να αιμοραγει κ μου ελεγε δωστου κρυα κ οταν πηγαμε στο νοσοκομειο ηρθε να μας δει μετα απο απαιτηση του ανδρα μου κ τηλ που επερνε μιλουσε γρυγορα γρυγορα σαν να ηθελε να βγει απο την υποχρεοση οτι ενδιαφερετε κ καλα κ απο την μερα που βγηκαμε ουτε ενα τηλ δεν εχει παρει

PrEjp2.png

knDrp2.png

περαστικα και γρηγορη αναρωση και απο εμενα, και εγω ειχα κανει του μικρου μου αφαιρεση κρεατακια και αμυγδαλες αλλα δεν περασαμε τιποτα απο ολα αυτα, ισως ετυχε τι να πω, την πιπιλα μας την περναμε κανονικα και θυμαμαι τις πρωτες μερες ειχε φαει και πατατες δεν τον ενοχλουσε κατι, το μονο που μας ¨εμεινε" ας το πω και ετσι ειναι οτι το ενα ρουθουνι του ανοιγει πολυ τακτικα ακομα και στον υπνο του....τον εχω παει πολλες φορες να τον δουνε, και μου λενε δεν ειναι τιποτα απλα συμβαινει....κουραγιο και ας τρωει ο μικρουλης οτι τον ευχαριστει....

ευχαριστω πολυ εμας πιπιλα μας ειχε απογορευσει ο χειρουργος αλλα στο νοσοκομειο μας ειπαν οτι δεν εχει καμια σχεση κ οτι μπορω να του δινω οποτε του δηνω λιγο μεχρι να κοιμηθει ποσο χρονων ηταν οταν το κανατε? εχουν περασει 3 εβδομαδες κ φοβαμαι να τον ταισω οτι ετρωγε

PrEjp2.png

knDrp2.png

Ωχ, τράβηξατε μεγάλο λούκι, περαστικά

Η μικρή μου έχει υπερτροφικές αμυγδαλές και μας το τόνισαν ότι αμυγδαλές σε παιδιά κάτω των 3 χρονών ΔΕΝ βγάζουν σε καμιά περίπτωση!!!

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

ο μικρος μου ειχε κ αμυγδαλες ενομενες κ ηταν γεματος κρεατακια και εκανε πολυ σοβαρες απνοιες οταν κοιμοταν δηλαδη καθε μια αναπνοη εκανε απνοια αφου κ την μερα ξεχνιοταν στο παιχνιδι κ ακουγα δεν ανεπνεε κ του μιλουσα για να αναπνευσει ηταν κατι που επρεπε να γινει αμεσα τωρα το λουκι που περασαμε κ περναμε ειναι μεγαλο αλλα το παλευουμε μονο που τον βλεπω να κοιματε ηρεμος περνω κουραγιο

PrEjp2.png

knDrp2.png

κουραγιο φουνιτσα!!σε καταλαβαινω απολυτα η μικρη μου 2,5 χρονων σε ενα μηνα θα βγαλει αμυγδαλες και κρεατακια.κανει απνοιες μερα νυχτα.το βραδυ κανει τοσο ασχημο υπνο που ξυπναει με νευρα το παιδι,επισης ειναι 2,5 ομως της τρεχουν ακομα τα σαλια,δε το κλεινει ποτε το στομα..φοβαμαι για το χειρουργειο ομως σκεφτομαι πως ειναι για καλο..

ένας γιατρός μου είπε ότι οι αμυγδαλές μπορούν να ψαλιδιστούν τα υπερτροφικά κομμάτια και να μη γίνει ριζική αμυγδαλεκτομή

κουραγιο φουνιτσα!!σε καταλαβαινω απολυτα η μικρη μου 2,5 χρονων σε ενα μηνα θα βγαλει αμυγδαλες και κρεατακια.κανει απνοιες μερα νυχτα.το βραδυ κανει τοσο ασχημο υπνο που ξυπναει με νευρα το παιδι,επισης ειναι 2,5 ομως της τρεχουν ακομα τα σαλια,δε το κλεινει ποτε το στομα..φοβαμαι για το χειρουργειο ομως σκεφτομαι πως ειναι για καλο..

θα βλεπεις το παιδι σου κ δεν θα το αναγνωριζεις ευχομαι ολα να πανε καλα θα κανεις το καλυτερο για την υγεια του

PrEjp2.png

knDrp2.png

ένας γιατρός μου είπε ότι οι αμυγδαλές μπορούν να ψαλιδιστούν τα υπερτροφικά κομμάτια και να μη γίνει ριζική αμυγδαλεκτομή

την ξερω αυτη την τεχνικη αλλα οσους ηξερα που το καναν οδηγηθηκαν ξανα στο χειρουργειο γιατι παθαιναν συνεχεια αμυγδαλυτηδες

PrEjp2.png

knDrp2.png

την ξερω αυτη την τεχνικη αλλα οσους ηξερα που το καναν οδηγηθηκαν ξανα στο χειρουργειο γιατι παθαιναν συνεχεια αμυγδαλυτηδες

εμένα η μικρή έχει υπερτροφικές αμυγδαλές, αλλά αμυγδαλίτιδα δεν έχει πάθει, έχει πάθει ερπητική στοματίτιδα και β' αιμολυτικό στρεπτόκοκκο.

Βασικά πήρε ένα κουτάλι και πήγε και έφαγε κοπριά από τον κήπο!!!!

και με το όλο θέμα παρατήρησα τον λαιμό της και τις υπερτροφικές αμυγδαλές, αλλιώς δεν θα το είχα δει