Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

άγχος για πιθανή εγκυμοσύνη

miriam_20

Recommended Posts

geia sas manoules..eimai 20 xronon! sas grafo giati thelw na moirastw mazi sas tous fovous moy.kathe fora pou erxomai se epafi me to agori moy meta exw to anxos oti eimai egkios...pairnoume profilaxeis alla kai pali den bazw mualo..einai kai ta siptomata periodou idia kai ekei na deite gelio ti senaria ftiaxnw..to apotelesmena na pernaw kathe mina me anxos na min euxaristiemai tipota..pos mporo na to xeperaso auto to pragma???min me vrisete:lol::lol: apla ithela na to moirasto mazi sas..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Κορίτσι μου δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι τόσο πολύ.Αφού παίρνετε προφυλάξεις,γιατί ανησυχείς?Πάντως αν θες μπορείς να ζητήσεις από το αγόρι σου παρ'ότι φοράει προφυλακτικό να ολοκληρώνει έξω από τον κόλπο σου.

Φυσικά πιστεύω ότι είσαι σε μια ηλικία που πρέπει να χαίρεσαι τον έρωτα ειδικά από τη στιγμή που παίρνεις τις προφυλάξεις σου.Γιατί όμως σου συμβαίνει αυτό?Είναι κρίμα να περνάς τέτοια αγωνία κάθε μήνα χωρίς λόγο.Η περιοδός σου είναι σταθερή?

βημα 1ο: να χρησιμοποιειτε καθε φορα προφυλακτικο

Βημα 2ο: να το ελεγχετε μετα την χρηση

Βημα 3ο: οταν αγχωνεσαι να σκεφτεσαι λογικα, οτι ποτε δεν ειχατε καποιο ατυχημα και ειναι απιθανο να εισαι εγκυος.

Βημα 4ο: ενημερωσου απο ενα γιατρο για το πως μενεις εγκυος και πως μπορεις να προστατευτεις καλυτερα!

(και εγω μερικες φορες αγχωνομαι πολυ και νομιζω οτι ειμαι εγκυος ενω ξερω οτι δεν υπαρχει τετοια περιπτωση)

Το προφυλακτικό είναι ΠΑΝΤΑ απαραίτητο και για την αποφυγή μιας ανεπυθύμητης εγκυμοσύνης,αλλά και για την προστασία σου από τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.Κατά τ'άλλα συμφωνώ απόλυτα με όσα είπε η gina2.Μην ακούς κανέναν.Ενημερώσου σωστά από τον γιατρό σου για τις μεθόδους αντισύλληψης,αλλά και για την προστασία σου από τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα,να επισκέπτεσαι τον γιατρό σου για τον τακτικό γυναικολογικό σου έλεγχο και όλα θα πάνε καλά και θα μπορείς να χαίρεσαι τον έρωτα όπως αρμόζει στην ηλικία σου.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλες! Έχω το ίδιο θέμα ορισμένες φορές με τη Μυριαμ.

Για παράδειγμα την Κυριακή που μας πέρασε ήρθα σε επαφή με το αγόρι μου, ήταν η 16η μέρα του κύκλου μου (έχω σταθερό κύκλο, διάρκειας 27-28 ημερών). Πήραμε τις απαιτούμενες προφυλάξεις.. Όταν ολοκλήρωσε, βγήκε μετά από 2-3 δευτερόλεπτα και αργότερα το αφαίρεσε με προσοχή, ενώ βρισκόμουν σε κάποια απόσταση. Είδαμε πως το προφυλακτικό είχε όλη την ποσότητα σπέρματος μέσα.. Απλά φοβάμαι λίγο γιατί όταν το άγγιξα (πριν το αφαιρέσει) ήταν υγρό εξωτερικά στο πάνω μέρος. Φαντάζομαι όμως πως αυτό θα είναι από τα δικά μου υγρά. Έτσι δεν είναι;

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...