Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ Α Π Α Ρ Α Ι Τ Η Τ Ω Σ.

Recommended Posts

Εγώ αδυνατώ να καταλάβω... ΤΙ καταλάβαινε αυτός από τις απαντήσεις που ζητούσε.

Επίσης δε θέλω να ξέρω αν αυτή η συνομιλία του έφτανε, ή είχε ψάξει και πιο συγκεκριμένα πράγματα για τους χρήστες και τα παιδιά τους (και με τα λίγα που ξέρω, ξέρω ότι μπορείς να ψάξεις σε τί σελίδες μπαίνει ο καθένας και φυσικά αν ο άλλος δεν είναι προσεκτικός να συλλέξεις μια χαρά στοιχεία). Και δικαιολογώ τις μαμάδες που δεν το κατάλαβαν έγκαιρα, γιατί πολύ απλά τους είχε πλασάρει ότι είναι μαμά και ρωτάει για το παιδάκι της. Έτσι, που να πονηρευτείς!

Δε λέω ότι δεν ανοίγομαι στο νετ, αλλά σε σχέση με άλλους προσέχω αρκετά. Και να φανταστείς ότι κάποτε με κορόιδεψε μια κοπέλα σε ένα φόρουμ επειδή δε βάζω φώτο και ότι τάχαμου θεωρώ ότι είμαι σημαντικό πρόσωπο και ποιός θα με ψάξει, η cia;

Τώρα το μόνο που σκέφτομαι είναι...πόσο να προσέχεις; Πρόσφατα έφτιαξα το νέο μου blog. Και εδώ να μην πω κάποια λεπτομέρεια μπορεί να μου ξεφύγει εκεί, ή κάπου αλλού. Ο οποιοσδήποτε θα μπορούσε να ψάξει και να συμπληρώσει ό,τι του χρειάζεται. Να πάψω να ασχολούμαι με το νετ; Δεν ξέρω, φοβήθηκα. Που να δεις αν κάνω παιδιά! Στα 18 τους θα τους πάρω pc (αδύνατο βέβαια στην εποχή μας...)

Η φαντασία είναι πιο σημαντική από τη γνώση.

• 3 months later...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 254
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΑΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ!!!Ο ΣΙΧΑΜΕΝΟΣ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ ΑΥΤΟ ??? ΑΝ ΕΙΧΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΚΑΝΕ!!!????ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΝ ΜΕΣΑ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΙΝΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ!!!!

• 2 εβδομάδες μετά...
Έχω αηδιάσει , έχω αρρώστησει με όσα διάβασα ... και είναι ενα μικρό δειγμα οπως λένε ....

και όλοοοοο αυτο συνέβαινε 3 μηνες ; είναι μεγάλο το χρονικό διάστημα ... ευτηχώς που τα μέλη που είχαν μιλήσει με τα αρρωστημένα αυτά μυαλά το κατάλαβαν έστω και τώρα !

τελικά τα μάτια μας 1.400.000!!!!

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Η ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙ ΠΡΩΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ:!::wink:

Διαφημίσεις

• 3 εβδομάδες μετά...
:mad: ειναι αισχος,αηδια και αρρωστος αυτος/η που τολμησε να σκεφτει ετσι για αγγελουδια!ντροπη!θα παρακαλουσα να γινετε ελεγχος πιο συχνα ωστε να μας προστατευετε!αρχισα να φοβαμαι οτι δεν ειναι τελικα και πολυ ασφαλες το μπλογκ!θα μπορουσε καποιος να με ενημερωσει για το αν βρεθηκε αυτο το τρισαθλιο ανωμαλο υποκειμενο!

uYdjp2.png

3xLVp2.png

• 2 εβδομάδες μετά...
Και μονο που σκεφτομαι τι εκανε την ωρα που εκανε ολες αυτες τις ερωτησεις...

Ποση αηδια Θεε μου!

συμφωνω......και μου ερχετε να κλαψω απο νευρα και μισος.

εχω δηλωση σε αλλη συζητηση οτι εγω και μονο εγω αν ου μη

στο δικο μου παιδι......δεν αναγνωριζω το νομο σε καμια περιπτωση...και οπως λεμε στο χωριο μου μετα? οτι θελει ασ γινει αλλα θα μου το εχει πληρωσει που ενοχλησε το δικο μου παιδι ΤΕΛΟΣ.:evil:

Εγώ θα γίνω λίγο σκληρή ....

Δεν ξέρω αλλά δεν καταλαβαίνω πόσο αφελής μπορεί αν έιμαι για να εμπλακώ σε μια συζήτηση σε οποιοδήποτε τσάτ ή ΜΣΝ που αφορά τα γεννητικά όργανα του παιδιού μου.

Αν οποιοσδήποτε τολμουσε να μου κάνει διάλογο ανάλογο μ'αυτά που διάβασα,με το ύφος και την επιμονή αυτή,θα τον είχε πάρει και θα τον έιζε σηκώσει εντός ή εκτός διαδυκτύου.

Και αναρωτιέμαι,ο κάθε παιδεραστής και ανώμαλος ψάχνει να βρεί κορόιδα..

Εμέις γιατί το ανεχόμαστε?

Πιστεύει κανείς ότι ο οποιοσδήποτε εδω μέσα...με όποια ιδιότητα ή έμπειρία έχει,μπορεί να αντικαταστήσει τον οποιοδήποτε παιδίατρο?

Έχετε δεί κανένα γιατρό να κάνει διαγνώσεις χωρίς να έχει ιδέα για τον ασθενή και να δίνει και οδηγίες?

Σε οποιοδήποτε σάιτ.Και δε μιλάμε για διάγνωση τύπου έχεις πονοκέφαλο πάρε ντεπόν...

Μήπως να ξυπνήσουμε λίγο? :roll:

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΟΣ.

Διαφημίσεις

Γεια σας κι απο μενα.Ειμαι σχετικα νεο μελος,παρακολουθω συζητησεις σας εδω και 8-9 μηνες περιπου και με εχετε βοηθησει σε παρα πολλα θεματα.Εχω ενα αγορακι 9 1/2 μηνων και ειναι η πρωτη φορα που γραφω... Δεν πιστευα σε αυτα που διαβασα...τι ανθρωποι υπαρχουν χριστε μου!!!!!Ευτυχως που τον πηρανε χαμπαρι σχετικα νωρις.Απλα δεν ξαναμιλαει καμια και κανενας για τοσο λεπτα θεματα. :(

ΑΚΡΙΒΟΣ.....ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ...ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΓΙΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

καλα δεν δινουν τα στοιχεια του υπολογιστή του στην διευθυνση ηλεκτρονικού εγκληματος; νομιζω οτι μπορουν να εξιχνιασουν πολλα μεσα απο τα τσατρουμς οπως τοτε που προλαβανε την αυτοκτονια ενος παιδιου.

Καλα ο ευνουχισμος τετοιων ανθρωπων ειναι το λιγοτερο που σκέφτομαι.

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ? (ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟ)

ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΟ ΜΑΣ, ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ ΔΕΙΤΕ.....

"Σάτυρος παππούς φωτογραφίζει μέσα στα λεωφορεία"

%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B9.jpg

"02/07/2010 πρωι με το λεωφορειο 847 απο Νεαπολη προς Πειραια. Ενας ηλικιωμενος "κυριος", υπερανω καθε υποψιας, εβγαζε φωτογραφιες με το κινητο του τα μπουτια κοπελιας στο απεναντι καθισμα. Βεβαια ηταν ιδιαιτερα "διακριτικος" .. και κατοπιν κοιταζε και εκανε ζουμ...

καμαρώνοντας.. τις καλλιτεχνικες του ανησυχιες !!! Κατοπιν... σηκωθηκε και στηθηκε απεναντι μου προσπαθωντας να κανει το ιδιο ακριβως πραγμα !!! Τοσο ξεφτιλα ο παππους!!! Εχω να του πω.. οτι την επομενη φορα που θα τον πετυχω στο λεωφορειο να κανει το ιδιο πραγμα (διοτι συνηθως τον βλεπω στην ιδια διαδρομη πρωινη ωρα) το λιγοτερο που θα κανω ειναι να τον κανω ξεφτιλα !!!"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ ΠΗΓΗ ΤΡΟΚΤΙΚΟ!

ΗΜΑΡΤΩΝ!!!!!ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΑΦΩΝΗ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΓΝΩΣΗ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΙΜΩΣ STAND BAY ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΙΑΠΙΣΤΟΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ.

ΠΟΙΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΜΟΔΙΟΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΓΟΝΙΟΥ.

Διαφημίσεις

εγώ διαβασα ενα θέμα που αφορούσε τη στύση ενος μωρού κ ενα λινκ για κάποιο παιδόφιλο που έκανε χυδαίες ερωτήσεις,κατάλαβα οτι κατι δεν πάει καλά κ οτι ο σκοπός δεν είναι η ενημέρωση αλλά κάτι άλλο.Δεν μπορώ να αλλάξω αποψη,μια μαμα που χαιδεύει το πεος του παιδιού της για να δει αν εχει στύση μου κανει κάπως.Μίλησα έντονα γιατι τα θέματα που αφορούν παιδια με αγγίζουν πάρα πολύ.Πιστευω οτι κάτι δεν πάει καλά στην υπόθεση,όσο για το μέλος ΣΩΤΗΡΙΑ αν εχει κάποιο πρόβλημα μαζί μου γιατι με θεωρεί αμφιλεγόμενη προσωπικότητα-οτι του φανεί του λωλοστεφανή ενα πράγμα-να αιτιολογήσει την αποψη της κ αν κρίνει η διαχειρηση οτι πρέπει να με κλειδώσει,ας το κάνει!

ΕΙΣΑΙ ΜΑΜΑ?

Η διαστροφη σε ολο της το μεγαλειο! ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ! Αυτα τα ατομα αν μπορει καποιος να τους αποκαλει ετσι γιατι για ζωα προκειτε και οχι ατομα χρειαζονται πραγματικη τιμωρια και οχι "χαδια".

ΕΔΩ ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΖΩΑ....ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΚΑΚΟ ΘΕΛΕΙ ΑΓΑΠΗ!!!

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Τ Ε Ρ Α Τ Α.

ΦΡΙΚΗ!!! ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΩ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ!!!

Έχει δίκαιο η gravias οφείλουμε να είμαστε πιο προσεκτικοί , μερικές φορές το πράγμα φωνάζει από μακρIά ΑΝΩΜΑΛΟΣ SOS!!!

ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΓΩ!

ασχετο..

απαγορεύονται τα κεφαλαία..

ειναι λογος για να σε απενεργοποιήσουν σαν χρήστη.

2 πράγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη ηλιθιότητα·Για το πρώτο δεν είμαι και τόσο σίγουρος...

Albert Einstein

• 2 months later...
  • 1 χρόνο μετά...

αίσχος και ντροπή για αυτά τα άτομα τα οποία εκμεταλλεύονται τις ανυσηχίες των γονιών για τα παιδιά τους μόνο και μόνο για να ικανοποιήσουν τις ορέξεις τους.. συνχαρητήρια στους διαχηρηστές για την σωστή δουλειά που κάνετε και που εντωπίσατε αυτά τα τέρατα

Αυτό που με εξοργίζει έναι ότι ουσιαστικά αυτά τα άτομα δεν τιμωρούνται όπως πρέπει και τους προστατέυει και η αρχή προσοπικων δεδομένων ώστε να μην ξέρουμε ποιοι έιναι! Δηλαδή όταν "εκτελέσουν την ποινή τους" κυκλοφορούν και κάνουν πάλι τα ίδια. Καλά κάνουν στο εξωτερικό και αφου καταδικαστουν τους δειχνουν όλα τα κανάλια.

στην ελλαδα συνηθως δεν καταδικαζονται καν, οσο για τις φωτο σε καποιιες περιοτωσεις ειχαν δωσει φωτο κι ονοματα, τωρα παλι τους κρυβουνε.

σε τετοιες περιπτωσεις, βιασμων, παρενοχλησεων, εξωθησης στην πορνεια κλπ, στην ελλαδα τα θυματα διασυρρονται, περνανε δευτερη κολαση στην αστυνομια και το δικαστηριο, καμια φορα "φωτογραφιζονται" ακι απο τον τυπο και οι δραστες που συνηθως ειναι "ευυποληπτοι πολιτες" και υπερανω υποψιας τη βγαζουν καθαρη.

κι ετσι ο καθε διεστραμμενος ανωμαλαρας κυκλοφορει ελευθερος και αποτελει κινδυνο για τα παιδια μας, γιατι αν τη βρισκει με τις φωτο και τις περιγραφες δε θα αργησει να παρενοχλησει ή να βιασει παιδακι. και συνηθως τα θυματα ειναι παιδια συνηθως μεταναστων που ειναι παρανομα και αντι να βρουν το δικιο τους θα την πληρωσουν κιολας ή παιδια απο το περιβαλλον του δραστη, που συνηθως οι γονεις δεν πιστευουν οτι αυτος ο καλος ανθρωπος εκανε κατι στο παιδι τους.

• Δημιουργία νέου...