Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

τιμή χοριακης την 7w4d

Recommended Posts

Γεια κορίτσια!

Στις 1/12 έκανα την 1η σπέρματέγχυση μου!14 έκανα την χοριακη και ήταν 83.24 μετά από 3 μέρες ήταν 304.όλα καλά δηλαδή!πάμε την 6w4d για να ακούσουμε καρδιά και δεν ακούσαμε,ο γιατρός λέει ότι είναι οριακά θα ακούσουμε την άλλη βδομάδα!πάμε στην 7w3d και πάλι δεν ακούσαμε!άρχισα να τρέμω.(έχω περάσει ήδη μια παλινδρόμη κύηση)

Μου λέει θα κάνουμε χοριακη πάω την άλλη μέρα και η χοριακη ήταν αρκετά χαμηλή η τιμή της ήταν 17140.ο σάκος όμως μεγαλώνει κανονικά και υπάρχουν έμβρυοκα στοιχεία!υπάρχει περίπτωση να αλλάξει κάτι;τι λέτε και εσείς;

Διαφημίσεις

Γεια κορίτσια!

Στις 1/12 έκανα την 1η σπέρματέγχυση μου!14 έκανα την χοριακη και ήταν 83.24 μετά από 3 μέρες ήταν 304.όλα καλά δηλαδή!πάμε την 6w4d για να ακούσουμε καρδιά και δεν ακούσαμε,ο γιατρός λέει ότι είναι οριακά θα ακούσουμε την άλλη βδομάδα!πάμε στην 7w3d και πάλι δεν ακούσαμε!άρχισα να τρέμω.(έχω περάσει ήδη μια παλινδρόμη κύηση)

Μου λέει θα κάνουμε χοριακη πάω την άλλη μέρα και η χοριακη ήταν αρκετά χαμηλή η τιμή της ήταν 17140.ο σάκος όμως μεγαλώνει κανονικά και υπάρχουν έμβρυοκα στοιχεία!υπάρχει περίπτωση να αλλάξει κάτι;τι λέτε και εσείς;

Δυστυχως δεν γνωριζω τιποτα για να σε βοηθησω...αλλα εγω στην θεση σου...θα πηγαινε σιγουρα σ ενα δευτερο γιατρο με πολυ καλο υπερηχο... για να ειμαι 1000 % σιγουρη

Ευχομαι τα καλυτερα

Και γω το σκέφτηκα αλλά απογοητεύτηκα πολυ από την χοριακη!θα κάνω μια ακόμα την δευτέρα και μετά λέω να μιλήσω με το κέντρο που έκανα την σπέρματέγχυση!σε ευχαριστώ πολυ για την άμεση απάντηση!

καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη υπαρχουν γυναικες που εχουν ακουση καρδουλα στην 8η βδομαδα κ κατι μερες, μην αγχωνεσαι.

αν κ σε καταλαβαινω απολυτα κοριτσακι μου πως νιωθεις εχω περαση τα ιδια δυο φορες, αλλα δυστιχος...

το μονο που εχεις να κανεις ειναι υπομονη μεχρι τον επομενο υπερηχο κ ευχομαι να ακουσης καρδουλα κ να ειναι ολα φυσιολογικα στο ευχομαι απο τα βαθυ της ψυχης μου.

8HiKp2.png

Πήγα τώρα τουαλέτα και είχα καφέ βλενα!αν είναι να πέσει θα ήθελα να κάνω περεταίρω εξετάσεις,να δω που οφείλονται οι παλινδρόμες και αυτό με αγχώνεσαι τώρα! Αν αρχίσει αιμορραγία θα μπορέσω να τις κάνω η θα χαθεί ότι πρέπει να εξεταστεί;;

Διαφημίσεις

Πήγα τώρα τουαλέτα και είχα καφέ βλενα!αν είναι να πέσει θα ήθελα να κάνω περεταίρω εξετάσεις,να δω που οφείλονται οι παλινδρόμες και αυτό με αγχώνεσαι τώρα! Αν αρχίσει αιμορραγία θα μπορέσω να τις κάνω η θα χαθεί ότι πρέπει να εξεταστεί;;

κοριτσακι μου τι σου ειπαι ο γιατρος σου?

εχω διαβασει πολλες περιπτωσεις που ειχαν αιμα 'η καφε και ολα πηγαν καλα δεν σημαινει οτι παντα ειναι παλινδρομηση δεν ξερω τι αλλο να σου πω για να σου δωσω δυναμη κ κουραγιο.

8HiKp2.png

Δεν τον πήρα να του το πω!αφού έτσι κι αλλιώς όλα είναι χάλια!άσε που από τον 1ο υπέρηχο στην 4η βδομάδα είδαμε αίμα μέσα στη μήτρα και μου είπε ότι πιθανόν κάποια στιγμή να δω καφέ!ωχ!δεν ξέρω τι να πω!και δεν γράφει και καμιά κοπέλα της με χαμηλή χοριακη στην 8η βδομάδα!

Κάλεσε τον γιατρό σου, αν χρειάζεται να πάρεις κάτι!

Αναπαύσου και χαλάρωσε!

Και κάνε μονο θετικές σκέψεις!

Ευχομαι ολόψυχα να είναι απλά ενα συμπτωμα εγκυμοσύνης κι ολα να σου πάνε κατ΄ευχή.

Σοφία!

Δεν τον πήρα να του το πω!αφού έτσι κι αλλιώς όλα είναι χάλια!άσε που από τον 1ο υπέρηχο στην 4η βδομάδα είδαμε αίμα μέσα στη μήτρα και μου είπε ότι πιθανόν κάποια στιγμή να δω καφέ!ωχ!δεν ξέρω τι να πω!και δεν γράφει και καμιά κοπέλα της με χαμηλή χοριακη στην 8η βδομάδα!

καλυτερα ενημερωσε το γιατρο σου! προσπαθεισε να ηρεμησεις γιατι δεν σου κανει καλο η αναστατοση. τι να πω ευχομαι τα συμπτωματα που εχεις να ειναι της εγκυμοσημης κ οχι κατι αλλο

8HiKp2.png

Και γω έτσι θέλω να πιστεύω,αλλά σκούρα τα βλέπω τα πράγματα!όλα θα φανούν αύριο!αύριο κλείνω και την 8η εβδομάδα!

Σας ευχαριστώ όλες για την συμπαράσταση!και σας εύχομαι τα καλύτερα!

Διαφημίσεις

Γλυκιά μου κοπέλα, καταρχήν γι'αυτά τα θέματα πρέπει να ενημερώνεις τον γιατρό σου αμέσως.

Μην αφήνεις ούτε δευτερόλεπτο να περνάει.

Η αδελφή μου στο ξεκίνημα της εγκυμοσύνης της, είχε κάνει υπέρηχο και ο γιατρός δεν είχε δεί ούτε σάκο, ούτε τίποτα.

Γύρισε σπίτι της και ήταν χάλια.

Αυτή τη στιγμή που σου γράφω, κρατά στα χέρια της έναν μπέμπη 6 μηνών !!!!!!!!!!!!!

nnZSp2.pngo2vbp2.png

Κορίτσια γεια σας τελικά πάμε για απόξεση!η χοριακη σήμερα έπεσε κι άλλο.πήγαμε στις 14000.καρδιακή λειτουργία πάλι δεν είδαμε!πάρ'αλλά αυτά ο σάκος μεγάλωσε αρκετά περίεργο ε;ενώ την πέμπτη ήταν 3 μέρες πίσω σήμερα ήταν μια μέρα μπροστά!

Αυτό που με αγχωσαι είναι ότι και οι 2 γιατροί που μίλησα δεν θέλουμε να κάνουμε εξετάσεις πχ Καρυοτύπο η κάτι τέτοιο!

μηπως κανει λαθος ο γιατρος?δηλ δεν ξερει υπερηχο?εγω μετα απο την πρωτη β χοριακη δεν ξαναεκανα.δεν εχει νοημα να κανεις β χοριακη αν πας σε ενα εργαστηριο θα σου δειξει π.χ. 5 σε αλλο 7,.αυτο που ξερω ειναι οτι λεει ο υπερηχος. βεβαια και ο γιατρος να εχει γνωσεις στον υπερηχο.θα συμφωνησω με τα κοριτσια οτι πολλες ειχαμε αιμα και πηγε καλα.μην αγχωνεσαι ηρεμησε και σκεψου-ψαξε το,

Καλημέρα!αυτό που λες δεν ισχύει ο καλύτερος τρόπος για να δεις αν προχωράει η κύηση κανονικά είναι η χοριακη!όσο αυτό για το Μικροβιολογίκο μπορεί να έχεις δίκιο αλλά εγώ όλες τις εξετάσεις τις κάνω σε στο ίδιο εργαστήριο!η κύηση ήταν δυστυχώς για δεύτερη φορά παλινδρόμη!δεν ακούσαμε καρδιά ούτε στις 8.και θα μου πείτε ότι πολλές άκουσαν και αργότερα αλλά εγώ είχα σύλληψη πολυ νωρίς γιατί έκανα σπέρματέγχυση και ξέρω την ημερομηνία σύλληψης.ευχαριστώ παντός για όλα!

Για άλλη μια φορά υπομονή και πάμε για την επόμενη προσπάθεια!και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Σύζυγο μου που είναι τόσο κοντά μου και με στηρίζει τόσο πολυ σε όλα!μπορεί να μην είμαι τυχερή σε αυτή τι ζωή αλλά ο άνδρας μου είναι το καλύτερο δώρο που μπορεί να είχα!

Καλημέρα!αυτό που λες δεν ισχύει ο καλύτερος τρόπος για να δεις αν προχωράει η κύηση κανονικά είναι η χοριακη!όσο αυτό για το Μικροβιολογίκο μπορεί να έχεις δίκιο αλλά εγώ όλες τις εξετάσεις τις κάνω σε στο ίδιο εργαστήριο!η κύηση ήταν δυστυχώς για δεύτερη φορά παλινδρόμη!δεν ακούσαμε καρδιά ούτε στις 8.και θα μου πείτε ότι πολλές άκουσαν και αργότερα αλλά εγώ είχα σύλληψη πολυ νωρίς γιατί έκανα σπέρματέγχυση και ξέρω την ημερομηνία σύλληψης.ευχαριστώ παντός για όλα!

Για άλλη μια φορά υπομονή και πάμε για την επόμενη προσπάθεια!και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Σύζυγο μου που είναι τόσο κοντά μου και με στηρίζει τόσο πολυ σε όλα!μπορεί να μην είμαι τυχερή σε αυτή τι ζωή αλλά ο άνδρας μου είναι το καλύτερο δώρο που μπορεί να είχα!

μπορεί να μην είμαι τυχερή σε αυτή τι ζωή αλλά ο άνδρας μου είναι το καλύτερο δώρο που μπορεί να είχα!....μη λες τετοια λογια, εισαι τυχερη που εχεις εναν ανδρα που σε στηριζει και σε αγαπα. αυτο ειναι το καλυτερο!μη στεναχωριεσαι,θα ερθει οταν δεν το περιμενεις!!καλη συνεχεια το 2013 ευχομαι να ειναι καλυτερο για ολους μας.

η εγκυμοσυνη ειναι θεμα τυχης,με οσα διαβαζω εδω μεσα ενισχύω αυτη την αποψη

Διαφημίσεις

Και εγώ εύχομαι σε όλες που προσπαθούν να κάνουν ένα παιδάκι μέσα από την καρδιά μου να το πετύχουν αυτό το θαύμα της Ζωής και να σταματήσουν να ταλαιπωρούνται!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...