Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Σύλληψη χωρίς κολπική εκσπερμάτωση ???

ProudMom

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους και όλες.

Είμαι 33 ετών και έχω 2 μικρά παιδάκια.

Το θέμα μου είναι πως νομίζω ότι είμαι πάλι έγκυος (θέλω πάρα πολύ) γιατί έχω κάποια "συμπτώματα" πολύ ασυνήθιστα για μένα.

Καταρχήν τον προηγούμενο μήνα, όταν η περίοδός μου είχε τελειώσει (3 με 4 ημέρες μετά τη λήξη της περιόδου μου), είχαμε με τον άνδρα μου επαφή όμως δεν εκσπερμάτωσε εσωτερικά.

Απλά όταν "τραβήχτηκε" την πρώτη φορά, αμέσως μετά, υπήρξε και δεύτερη επαφή...

Το θέμα είναι πως όταν περιμένω να αδιαθετήσω, δεν έχω ποτέ πονάκια και το στήθος μου με ενοχλεί πάρα πολύ λίγο.

Αύριο κανονικά 09/01 περιμένω την περίοδό μου.

Όμως εδώ και αρκετές ημέρες, το στήθος μου και περισσότερο οι θηλές μου δεν αγγίζονται απο τον πόνο, έχω κάτι περίεργα πονάκια χαμήλά, ένα πρωί σηκώθηκα με τάση για έμμετο και ζαλάδα και νιώθω ένα κενό στο στομάχι συχνά.

Είναι δυνατόν να έμεινα έγκυος με προσπερματικά υγρά ή την δεύτερη φορά που είχα επαφή με τον άνδρα μου να είχε μείνει λίγο σπέρμα στο όργανό του και να έγινε η σύλληψη ???

nnZSp2.pngo2vbp2.png

Διαφημίσεις

Είναι δυνατόν να έμεινα έγκυος με προσπερματικά υγρά ή την δεύτερη φορά που είχα επαφή με τον άνδρα μου να είχε μείνει λίγο σπέρμα στο όργανό του και να έγινε η σύλληψη ???

Nαι! Γι' αυτό συστήνεται πλύσιμο τοπικά όταν ακολουθεί και δεύτερη επαφή, στην περίπτωση που δεν είναι επιθυμητή μια εγκυμοσύνη.

it's never too late to start all over again

αφου το θέλεις στο εύχομαι πραγματικα:)

νομιζω κγω οτι ειναι αρκετα πιθανον να εχεις μεινει εγκυος...

(εμεις τον γιο μας τον 'καταφέραμε' με "μη ολοκληρωμένη στον κόλπο" επαφη...δλδ τραβήχτηκε μεν πριν το τελος, αλλα το 'θαυμα' ειχε ηδη γίνει...)

Διαφημίσεις

Σ'ευχαριστώ κοπέλα μου !!!

Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής μαζί σας, αν δεν είμαι θα απογοητευτώ.

Είμαι απο τις περιπτώσεις, που η γυναίκα θέλει τρίτο παιδάκι και ο άνδρας περισσότερο για λόγους οικομομικούς, λέει περίμενε...

Δεν θέλω όμως να περιμένω...

Άν το αφήσω, θα με αφήσει...

(Άσχετο).

Πώς μπορώ να βάλω κι εγώ απο κάτω τις μπάρες με τις ηλικίες των παιδιών μου ???

nnZSp2.pngo2vbp2.png

Κι εγώ σου εύχομαι ολόψυχα να είσαι έγκυος ! Μην ξεχάσεις να μας πεις τα νέα !

Πήγαινε στο site http://www.lilypie.com (kids birthday) και θα φτιάξεις κι εσύ τα στικεράκια σου... θέλει μια μικρή διαδικασία υπομονή ...

Περιμένουμε νέα σου !

Nozmp3.pngyF2Vp3.png]

Αν και εύχομαι ολόψυχα να είσαι έγκυος αφού το επιθυμείς παρ΄όλα αυτά πιστεύω ότι δεν είσαι.. Οι πιθανότητες είναι μικρές σύμφωνα πάντα με την γνώμη του γυναικολόγου μου. Του είχα κάνει αυτή την ερώτηση παλιά. Αλλά θα χαρώ πάρα πολύ να πέσει έξω!

Σίγουρα οι γιατροί γνωρίζουν περισσότερα όμως έχω στον κύκλο μου κοπέλα, που έμεινε έγκυος απο πρόσπερμα.

Έτσι "έπιασε" τον γιό της.

Σας παρακαλώ ας μου εξηγήσει κάποια πως μπορώ να βάλω τις μπάρες στην υπογραφή μου.

nnZSp2.pngo2vbp2.png

Διαφημίσεις

Όταν έχεις επιλέξει τις εικόνες που θέλεις κι έχεις φθάσει στο τρίτο στάδιο επέλεξε τα websites image URL και κάνε κλικ στο image URL . Στη συνέχεια κάνε κόπυ το ticker URL και αντέγραψέ το στην επεξεργασία της υπογραφής σου στο εικονίδιο εισάγετε εικόνα (που ειναι σαν τοπίο) Εμένα τουλάχιστον έτσι μου βγήκε γιατί στην αρχή που δοκίμασα σαν υπογραφή forum δεν μου βγήκε ! Καλή επιτυχία

Nozmp3.pngyF2Vp3.png]

Διαφημίσεις

Σου εύχομαι ολόψυχα να είσαι έγκυος αφού το επιθυμείς τόσο! Φυσικά είναι πιθανό να μείνεις έγκυος με προσπερματικά υγρά αλλά στην περίπτωσή σου είναι λίγο δύσκολο δεδομένου ότι η πράξη έγινε στην αρχή του κύκλου σου!

Στην ίδια θέση είμαστε εν τω μεταξύ... θέλω και δε θέλει για παρόμοιους λόγους! Αλλά εμένα δεν πρόκειται να μου τύχει τέτοιο (σνιφ!), ο δικός μου βλέπεις είναι πολυυυυυυυ πιο προσεκτικός από τον δικό σου! Εκτός κι αν έχουμε κανένα πραγματικό ατύχημα!

Κοριτσακι μου γλυκο σου ευχομαι να εισαι το νινι που περιμενω αλλα και ο αντρας μου ειναι πιασμενοι με σπερματικα υγρα ;)

οσο για τον κυκλο τα παντα γινονται!! επιασα το νινι 2 μερες πριν την αναμενομενη περιοδο

Καλη επιτυχια!! περιμενουμε νεα

Γιωργος 11-09-2008

Μανωλης 11-7-2013

MYNLp3.png

Τελικά όλα μπορούν να γίνουν.

Δεν υπάρχουν στάνταρ σε αυτά τα θέματα ειδικά.

Κοπέλίτσες μου, σας ευχαριστώ πραγματικά.

Μακάρι να μην αδιαθετήσω αύριο που περιμένω...

Θα σας ενημερώσω !!!;)

nnZSp2.pngo2vbp2.png

Κορίτσια μουυυυυυυυυυυ, τελικά είμαι έγκυος !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Έκανα τέστ και βγήκε θετικό και χθές έκανα και Β' Χοριακή και είμαι έγκυος !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

nnZSp2.pngo2vbp2.png

:-):-):-)Μπράβο σου ! Πολύ χαίρομαι για σένα!!! Σου εύχομαι μια πολύ καλή εγκυμοσύνη με ένα υγιές και τυχερό παιδάκι ! Και στα δικά μας στις υπολοιπες δίτεκνες ! Ετσι κορίτσια προς πεισμα των καιρών να αυξάνουμε τον πληθυσμο της Ελλάδας !!!!

Είδες βιάστηκες να κάνεις στικεράκι , τώρα πρέπει να το αλλάξεις !!!!

Nozmp3.pngyF2Vp3.png]

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...