Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 99
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• demi

demi 7 δημοσιεύσεις

• xrysalis

xrysalis 6 δημοσιεύσεις

• arma

arma 6 δημοσιεύσεις

• elachl

elachl 5 δημοσιεύσεις

• 3 εβδομάδες μετά...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΜΟΥ ΚΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΜΕ PAMPERS ΚΑΙ ΛΕΩ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ.2 ΦΟΡΕΣ ΒΑΛΑΜΕ LIBERO KAI AMEΣΩΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣΑΝ.ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ PROCTER ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 1η ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΩΡΙΣ ΣΕ ΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΙΝΟΥΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΑΡΙΘΜΟ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΝΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ.ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΜΕΡΕΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΗΣ ΠΩΣ ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ.

ΕΜΕΙΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΝΕΣ,ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΤΡΩΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ. :wink:

• 2 χρόνια μετά...

επαναφερω το θεμα με τις πανες διοτι επειτα απο την περιπετεια μου στο βενζιναδικο που μου εκλεψαν 50 ευρω ερχεται 2 περιπετεια με πανες libero η οποιες ειχανε κατι σαν βρωμια μουχλ ακαι εγω δεν ξερω τι...αφου πληρωσα αλλα 20 ευρω και πηρα μουχλιασμενες πανες παιρνω στην εταιρια και την ενημερωνω...η απαντηση...θα ελεγξουμε το καταστημα που τις πηρατε γιατι αυτοι ευθυνονται γι ατην αποθηκευση..

μα η συσκευασια δεν ηταν σκισμενη....

και εμενα κυρια μου που πληρωσα 20 ευρω και πανες δεν εχω?????/

απαπα ειναι αναδρομος ο ερμης?κατι συμβαινει με εμενα...

Διαφημίσεις

και να σημειωσω οτι δεν ηθελαν να τις στειλω να τις δουνε μηπως ευθυνονται αυτοι για κατι...η pampers τουλαχιστον ενδιαφερθηκε να δει τι στο καλο ειχαν οι πανες..

και το καλυτερο ειναι που μου λεει αν σας τυχει ξανα θα στειλουμε ατομο για να ελεγξει το καταστημα...και τι να κανω εγω δηλ ?να αγοραζω πανες που θα τς πεταω μεχρι να ελεγξετε εσεις το καταστημα?

βεβαια δεν ηθελα τιποτα δηλ αντικατασταση κλπ αλλα και αυτην την κουλ κατασταση δεν την περιμενα.

επαναφερω το θεμα με τις πανες διοτι επειτα απο την περιπετεια μου στο βενζιναδικο που μου εκλεψαν 50 ευρω ερχεται 2 περιπετεια με πανες libero η οποιες ειχανε κατι σαν βρωμια μουχλ ακαι εγω δεν ξερω τι...αφου πληρωσα αλλα 20 ευρω και πηρα μουχλιασμενες πανες παιρνω στην εταιρια και την ενημερωνω...η απαντηση...θα ελεγξουμε το καταστημα που τις πηρατε γιατι αυτοι ευθυνονται γι ατην αποθηκευση..

αχ βρε κοριτσι μου ειπαμε ενος κακου.....στι ΙΝΚΑ να παρεις και να κανεις καταγγελια, γιατι αυτοι θα σε σουρουν τις χιλιες δικαιολογιες εκτος αν εισαι τσαμπουκαλου και πας στο μαγαζι και κανεις φασαρια και παρεις αλλη συσκευασια!ασε που αυτοι μπορουν και γυριζουν πισω στις εταιρειες ελατωματικα προιοντα(στανταρ_δουλεψαμε και εκει) αν δεν το στο κανουν απλα βαριουνται

Διαφημίσεις

συμερα ειμουνα παρον σε ενα σ/μ " προμιτευτικη " οταν ειρθε μια κυρια με πανες libero

να κανει παραπονα γιατι ειτανε μουχλιαζμενα . προφανος να εχει βγει καμμια παρτιδα απο την libero με μουχλιαζμενες πανες

ενω στη μεγαλη μου κορη φορουσα μονο libero, καποια στιγμη πηρα δυο πακετα τα οποια με το που εκανε τσισα της εζεχναν. εστειλα λοιπον email στην εταιρεια να ρωτησω που να τα επιστρεψω και δεν πηρα καμια απολυτως απαντηση!!!σημειωτεων οτι δεν ειχαν καθολου σχεδια πανω, αρα που ξερω πως ηταν libero και οχι οτι να ναι σε δικη τους συσκευασια? στον μικρο μου λοιπον μονο παμπερς, μονο και μονο για την αδιαφορια που μου εδειξαν απο τη libero.

526437xvildghyb3.gif

ΜΑΡΚΕΛΛΑ 2/10/2007, ΙΩΑΝΝΗΣ 3/6/2010, ΝΙΝΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!

EBX2p3.png

μια φορα μου ετυχε να ειναι λιγο σκισμενη η συσκευασια σκισμενη κ την επεστρεψα στο σ/μ (στον σκλαβ..ο) κ μου τις αλλαξανε. δεν φεραν καμια αντιρρηση.

ντεμι! αναδρομα σε παει ο ατιμος!

λογικα... οτι σπερνεις, θεριζεις.

εγω.... το προωθησα οσο μπορουσα!

Πήρες τηλέφωνο στην procter & gamble;;;;;

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

Διαφημίσεις

πηρα στο 800 11542376 στην libero..αυτο το τηλ εχει για εξυπηρετηση πελατων...

εξυπηρετηση λεει....τελεια.

Σόρυ, νόμιζα ότι έλεγες για pumbers

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

με κατι τετοια και το lidl ξεσκιζει..αν δειτε το τι πανες αγοραζουν..βρε μηπως να τα δοκιμαζα?ψηνομαι τωρα αν και θα προτιμουσα babylino ελληνικη εταιρια.

Μια χαρά είναι τα toujour της lidl. Για babylino δεν έχω άποψη

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

πηρα στην babylino οπου μια ευγενεστατη κοπελα στην εξυπηρετηση πελατων μου ειπε οτι θα μου στειλει δειγματα και κουπονια..υποδειγματικη εξυπηρετηση και ευγενεια.

με κατι τετοια και το lidl ξεσκιζει..αν δειτε το τι πανες αγοραζουν..βρε μηπως να τα δοκιμαζα?ψηνομαι τωρα αν και θα προτιμουσα babylino ελληνικη εταιρια.

εγω παντως τα δοκιμασα αλλα μεσα σε δυο ωρες ηταν μουσκεμα...οποτε στα λεφτα ερχομασταν στα ιδια.γιατι αλλαζα καθε δυο ωρες και αγοραζα περρισοτερα.συνηθως περνω παμπερσ τα πορτοκαλι και οταν εχω κουπονια οτι να ναι-ευτυχως τα κωλακια μας δεν εχουν προβλημα αλλα με τα παμπερς βλέπω οτι ειναι στεγνο και το δερματακι τους.το βραδυ δε, παντα παμπερσ το βρακακι.....και σωθηκαααααα.

Εγω αντιθετα ειμαι πολυ ευχαριστημενη με τα pampers. Τα μονα που δεν με εχουν βολεψει ειναι τα πανα βρακαι, τα λιμπερο εχουν καλυτερη εφαρμογη, αν και ειναι λιγο πιο μπουγιοζικα..

Δεν νομιζω οτι ομως εινια θεμα τις εταιρια η μουχλα αλλα μαλλον θεμα αποθηκευσης στο σουπερ μαρκετ

και εγω ειμαι super ευχαριστημένη 1-2 φορές που βάλανε στο παιδι μου libero στο σχολειο περυσι....το αποτέλεσμα ήταν να συγκαει....αφου μου το ειχαν προσεξει και εκεινες.....άσε που η μαμά μου στα ανηψια μου που τα κρατάει μου λεει πως δεν συμφαιρουν τα libero γιατι δεν συγκρατουν τα πολλά τσισα και πρεπει να ξοδευεις περισσότερες πάνες...γιατι γεμιζουν αμεσως...τα pumbers μπροστά η φάσα που εχεουν με τα ζωακια δεν ειναι μονο για φιγουρα...εκει πάνω κουμπωνεις το αυτοκολητο για σωστη εφαρμογη....τέλος πάντον δεν κάνω διαφήμιση η καθε μια όπως βολευεται και πως εφαρμόζει στο παιδι της...

1129643tvsq1yiqpw.gif

εγω παντως τα δοκιμασα αλλα μεσα σε δυο ωρες ηταν μουσκεμα...οποτε στα λεφτα ερχομασταν στα ιδια.γιατι αλλαζα καθε δυο ωρες και αγοραζα περρισοτερα.συνηθως περνω παμπερσ τα πορτοκαλι και οταν εχω κουπονια οτι να ναι-ευτυχως τα κωλακια μας δεν εχουν προβλημα αλλα με τα παμπερς βλέπω οτι ειναι στεγνο και το δερματακι τους.το βραδυ δε, παντα παμπερσ το βρακακι.....και σωθηκαααααα.

και εγω κάποια στιγμη περυσι που πηρα την οικονομικη συσκευασια pumbers πορτοκαλι δεν ειχα προβλημα κανενα την ιδια απορροφητικοτητα ειχε....απλα το εξωτερικο κάλυμα της πάνας άλλαζε....τωρα φοράμαι μονο νυχτα και μερικες φορες δεν κάνει τιποτα μεσα στη νυχτα οποτε ειμαι μια χαρα και το καλοκαιρι θα κανουμε προσπάθεια να κοψουμε και την βραδινη πάνα.....

1129643tvsq1yiqpw.gif

• 2 εβδομάδες μετά...
και να σημειωσω οτι δεν ηθελαν να τις στειλω να τις δουνε μηπως ευθυνονται αυτοι για κατι...η pampers τουλαχιστον ενδιαφερθηκε να δει τι στο καλο ειχαν οι πανες..

και το καλυτερο ειναι που μου λεει αν σας τυχει ξανα θα στειλουμε ατομο για να ελεγξει το καταστημα...και τι να κανω εγω δηλ ?να αγοραζω πανες που θα τς πεταω μεχρι να ελεγξετε εσεις το καταστημα?

βεβαια δεν ηθελα τιποτα δηλ αντικατασταση κλπ αλλα και αυτην την κουλ κατασταση δεν την περιμενα.

επαναφερω το θεμα διοτι επειτα απο 2 βδομαδες μου πηραν τηλ και μου ειπαν να τα στειλω πισω διοτι μπορει να υπηρξε καποια βλαβη στην μηχανη και πρεπει να το δουν..

μου εστειλαν κουριερ και τους εδωσα τις πανες να τις δουν..μου εστειλαν και κουπονακια των 2 ευρω τα οποια εδωσα σε συμφορουμιτισες.αυτα για την πληρη και σωστη ενημερωση μας...ουτε δελτιο ειδησεων να ημουν...

τους ειπα οτι οταν τηλεφωνησα η κοπελα μου ειπε να τα πεταξω και κατα τυχη δεν το εκανα δηλ ..μου ειπαν οτι δεν γνωριζουν οι τηλεφωνητριες και οτι κατεγραψαν το συμβαν γιαυτο και μου τηλ αλλη υπευθυνη..

επαναφερω το θεμα διοτι επειτα απο 2 βδομαδες μου πηραν τηλ και μου ειπαν να τα στειλω πισω διοτι μπορει να υπηρξε καποια βλαβη στην μηχανη και πρεπει να το δουν..

μου εστειλαν κουριερ και τους εδωσα τις πανες να τις δουν..μου εστειλαν και κουπονακια των 2 ευρω τα οποια εδωσα σε συμφορουμιτισες.αυτα για την πληρη και σωστη ενημερωση μας...ουτε δελτιο ειδησεων να ημουν...

τους ειπα οτι οταν τηλεφωνησα η κοπελα μου ειπε να τα πεταξω και κατα τυχη δεν το εκανα δηλ ..μου ειπαν οτι δεν γνωριζουν οι τηλεφωνητριες και οτι κατεγραψαν το συμβαν γιαυτο και μου τηλ αλλη υπευθυνη..

ή καποιος απο την λιμπερο διαβασε το φορουμ :wink:

F2ETp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...