Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

εχεις δικιο χρυσαλις ισως δεν το εγραψα εγω σωστα

ζητω συγνωμη αν προσβαλλα καποιον αλλα μου εχουν πει πολλες φορες σε μενα οτι το κανω απο οικονομια :roll:

εχω δοκιμασει κ εγω τα παντα

σε καθε μωρακι θα ταιριαζει σε αλλο πανα απο τα λιντλ σε αλλο πανα απο λιμπερο :) καθε μωρακι εχει το δικο του δερματακι :)

κ παλι συγνωμη επρεπε να το γραψω αλλιως :oops::oops:

συμφωνω

μαζι σου .εγω του εβαλα του γιου μου λιμπερο και παρουσιασε κοκκινιλες οποτε συνεχισαμε τα παμπερς.ειναι αναλογα το παιδακι και το δερμα του.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 99
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• demi

demi 7 δημοσιεύσεις

• xrysalis

xrysalis 6 δημοσιεύσεις

• arma

arma 6 δημοσιεύσεις

• elachl

elachl 5 δημοσιεύσεις

xrysalis μου και εγώ δεν περίμενα κάτι διαφορετικό από την εταιρία, δηλαδή αποκλείεται να παραδεχόντουσαν λάθος, αλλά τουλάχιστον περίμενα να μου πουν τι τελικά ήταν αυτό. Μούχλα?σκόνη? υγρασία? Καλά, τι ανάλυση έκαναν? Θα πάρω στο χημείο να ρωτήσω.

tab μου εφόσον το παιδάκι σου ανέχεται αυτές τις πάνες πολύ καλά κάνεις και τις χρησιμοπιείς. Απλά όπως βλέπεις είναι και πολλά παιδάκια που δεν τις ανέχονται. Καταλαβαίνω ότι το να ακούς πως το κάνεις για οικονομία σε τσαντίζει,αλλά και γι'αυτό να το έκανες δικαίωμά σου θα ήταν :wink: Ο καθένας μας ξέρει καλύτερα τι είναι καλό και τι όχι για το παιδί του...

DoUwp3.png

τελικα ειναι και στο μωρο εμεις εχουμε βολευτει τα παμπερς. δοκιμασαμε και αλλα,αλλα δε μας βολεψαν.ασε που ερθιζεται ο μικρος ευκολα και μονο με τα παμπερς ειναι ενταξει.

1-2-3MPOMPIRES!!!

xrysalis μου και εγώ δεν περίμενα κάτι διαφορετικό από την εταιρία, δηλαδή αποκλείεται να παραδεχόντουσαν λάθος, αλλά τουλάχιστον περίμενα να μου πουν τι τελικά ήταν αυτό. Μούχλα?σκόνη? υγρασία? Καλά, τι ανάλυση έκαναν? Θα πάρω στο χημείο να ρωτήσω.

tab μου εφόσον το παιδάκι σου ανέχεται αυτές τις πάνες πολύ καλά κάνεις και τις χρησιμοπιείς. Απλά όπως βλέπεις είναι και πολλά παιδάκια που δεν τις ανέχονται. Καταλαβαίνω ότι το να ακούς πως το κάνεις για οικονομία σε τσαντίζει,αλλά και γι'αυτό να το έκανες δικαίωμά σου θα ήταν :wink: Ο καθένας μας ξέρει καλύτερα τι είναι καλό και τι όχι για το παιδί του...

συμφωνω :):)

• 3 εβδομάδες μετά...

Διαβάζοντας όλα εδω πήραμε Libero αλλα δυστυχώς όλο μουσκεμα μέχρι επάνω τον βρίσκαμε :(

Δοκιμάσαμε και το επόμενο νουμερο μήπως έφταιγε αυτό γιατι γεννήθηκε μεγάλος και το νούμερο ήταν 2-4 αλλα και πάλι στο 3-6 καταβρέχεται...ενω με τα Παμπερς τίποτα :roll::roll:

Θα δοκιμάσω στο μέλλον και άλλα φυσικά αλλα ήδη εχω 2 πακετα Libero για πέταμα :roll:

Διαφημίσεις

Διαβάζοντας όλα εδω πήραμε Libero αλλα δυστυχώς όλο μουσκεμα μέχρι επάνω τον βρίσκαμε :(

Δοκιμάσαμε και το επόμενο νουμερο μήπως έφταιγε αυτό γιατι γεννήθηκε μεγάλος και το νούμερο ήταν 2-4 αλλα και πάλι στο 3-6 καταβρέχεται...ενω με τα Παμπερς τίποτα :roll::roll:

Θα δοκιμάσω στο μέλλον και άλλα φυσικά αλλα ήδη εχω 2 πακετα Libero για πέταμα :roll:

Μην τα πεταξεις,να του τα φορας τη μερα και νε τον αλλαζεις συχνοτερα κριμα ειναι δυο πακετα

4

Μην τα πεταξεις,να του τα φορας τη μερα και νε τον αλλαζεις συχνοτερα κριμα ειναι δυο πακετα

Μα πρεπει να του αλλαζω και τα δυο φορμακια που κατουράει συν τα σεντόνια, σελτεδάκια έτσι! ασε δεν συμφέρει σου λεω!

εχω 2 πακετα Libero για πέταμα :roll:
μια αγγελία "χαρίζονται" να βάλεις εδώ μέσα... κάπου θα πιάσουν τόπο :wink:

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

τελικά έιναι στο παιδί. Εγώ στην μεγάλη φανατική των pampers και όλα τέλεια. Το δεύτερο μωρό μου ξύπναγε κάθε πρωί με το ποπουδάκι βρεγμένο, επίσης αν έκανα να την αλλάξω πάνω από δύο ώρες πχ αν είχαμε βγεί έξω, πάλι μούσκεμα χωρίς η πανα να είναι ιδιαίτερα φορτωμένη. Δοκίμασα της libero και είδα αποτέλεσμα, το παιδί στεγνό και καμμία διαρροή, απλά μυρίζουν λίγο άσχημα. Αφού είναι όμως το παιδί στεγνό δεν με νοιάζει.

Τωρα το ειδα το θεμα.

Στη μεγαλη μου και εγω επαιρνα παμπερς. Μια φορα και εγω ειχα βρει κατι σκουρο και περιεργο μεσα σε ενα παμπερς. Ομως επειδη συγκαιγοταν με οποιαδηποτε αλλη πανα και αν δοκιμαζα της φορουσα μονο αυτες.

Βεβαια δεν ειχα δοκιμασει απο τα lidl. Τωρα στον μικρο και λογω οικονομιας αλλα και επειδη δεν συγκαιγεται του βαζω απο τα lidl και ειμαι παααρα πολυ ευχαριστημενη. Τις θεωρω πολυ καλυτερες απο τα παμπερς. Ειναι και πιο λεπτες και πιο αποροφητηκες,εχουν και ενδειξη για το αν εχει κατουρησει με την κιτρινη γραμμη που γινεται μπλε. Επισης εχω παρει το μεγαλυτερο νουμερο που υπαρχει και του κανει τελεια. Ολο το βραδυ δεν ξεφευγει τιποτα.

pBpMp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ έπαιρνα τα pampers μετά τα Libero μέχρι και πριν λίγο καιρό που μου έφερε (με το ζόρι να δοκιμάσω) η κουμπάρα μου ένα πακέτο carrefour βρακάκια 16+, προσωπικά μετάνοιωσα που νωρίτερα δε τα είχα ανακαλύψει. Στα μωράκια μου που είναι καθ'οδόν θα δοκιμάσω διάφορες μάρκες μέχρι να βρούμε αυτές που μας ταιριάζουν.

Όλο γι'αυτές των Lidl ακούω και δεν τις έχω δοκιμάσει ακόμη αλλά που θα μου πάει... :D

• 1 month later...

Εμείς ποτέ δεν είχαμε πρόβλημα ως προς το δέρμα μας....και τα δύο μου τα μωράκια...ακόμα και όταν κάνουνε κακάκια καθόνται ευδιάθετα...

Παρόλα αυτά δοκίμασα Libero-pampers-lidl-careffour.....

Συνεχίζω ακάθεκτη ως προς του lidl επειδή είναι πιό οικονομικές....η ευκολία που βρήκα είναι η λωρίδα η κίτρινη που έχει στο μήκος του πάμπερς όπου μόλις λερωθεί το μωρό γίνεται μπλέ..έτσι ανα πάσα στιγμή ξέρεις αν λερώθηκε το μωρό χωρίς να το στρίβεις δεξιά και αριστερά....

Αυτό που δε με αρέσει και τόσο είναι λίγο ''σκληρά'' ως προς την επιφάνεια τους...

Τα δε πάμπερς είναι η κυριαρχία των ακριβών..αλλά ουδείς αναντικατάστατος....

Διομήδης 27/09/05

Γιώργος 18/10/08

Πολυχρόνης 03/07/10

• 4 εβδομάδες μετά...

καλησπέρα κορίτσια.Εγώ έχω 2 αγοράκια.Από την αρχή χρησιμοποιησα pampers.Μόνο στον μεγάλο μου που μου έφερε ο παππούς του μια φορά libero.To παιδί έγινε κατακόκκινο.Από τότε pampers και πάλι pampers.

Στα παιδακια μου ο,τι και να φορουσα εκτος απο παμπερς, εφερνε ερεθισμο και στα διδυμα. Ομως πως μου ηρθε τωρα με τα διδυμα και οταν εγιναν 2, χρησιμοποιησα του Βασιλοπουλου το οικονομικο πακετο που εχει 12 ευρω, ενω 20 ευρω τα παμπερς και ειμαι ευχαριστημενη παρα πολυ. Κανενα προβλημα.

Γι' αυτο προτεινω τις νεες μανουλες, να κανουν και καμια αλλαγη πανας στο ενδιαμεσο, μηπως το παιδι εχει ξεπερασει τον ερεθισμο και βολευτουν και με αλλες πανες...

Πριν γράψεις, σκέψου!

Πριν κατακρίνεις, περίμενε!

Πριν προσευχηθείς, συγχώρα!

Πριν παραιτηθείς, προσπάθησε!

Πηγα ολο χαρά να δοκιμάσω των Lidl και την πάτησα. Καθε 2 ωρες θελει άλλαγμα αλλιως περνάνε τα τσίσα μέχρι τη μασχάλη και η πανα μένει καθαρή :evil:

Δυστυχώς ο πωπος μας εχει ακριβά γούστα!

Διαφημίσεις

Μήπως πήρες πιο μεγάλο νούμερο η μήπως δεν έκλεισες καλά τα αυτοκόλητα...στον πρώτο μου γιο μέχρι να μάθω να κλείνω τα πάμπερς είμασταν όλο διαροές...απο τότε εώς και σήμερα και τώρα με τον δεύτερο μου κανένα πρόβλημα....

Διομήδης 27/09/05

Γιώργος 18/10/08

Πολυχρόνης 03/07/10

Κοριτσια εγω τα παμπερς ουτε να τα βλεπω...Στην αρχη οταν ηταν η μπουλιτα μου νεογεννητη και της εβαλα παμπερς δεν μου αρεσε που το δυχτακι που ειχαν κολουσε πανω στο πωπουδακι της οποτε λερωνωταν.Οοτε δεν ξαναπηρα, μετα απο λιγο καιρο μια φιλη μου που δουλευει σε εταιρια που εχει αρκετες σχεσεις με την παμπερς μου ειπε πως τα πανακια παμπερς τα ειχαν για να καθαριζουν τα ρουχα τους οποτε λεκιαζοταν (φανταστειτε χημικα :shock::shock: )

και μου ειπε επισης οτι κυκλοφορει και η φημη στην εταιρια οτι η λοσιον που εχουν οι πανες παμπερς ειναι "εθιστικη" για το δερματακι του μωρου δηλ. φτιαγμενη ετσι ωστε τα μωρα που φοραν παμπερς οταν αλλαζουν μαρκα να ερεθιζονται. :?:?:shock::mad: !Επαναλαμβανω οτι ειναι φημες!Αλλα και μια στις χιλιες κατι να ειναι πραγματικο δεν το ρισκαρω!!!!

[/url]

s-age.png

και η Μπουλιτα μου ηρθε στον κοσμο 09/07/2008

Όταν έχω εκπτωτικά κουπόνια παίρνω pampers αλλιώς του lidl. Δεν είχα πρόβλημα ούτε με ερεθισμούς, ούτε με διαρροές. Του carrefour πολύ πλαστικούρα μου φάνηκε. Είχα πάρει ενα πακέτο αλλά δεν το χρησιμοποίησα όλο. Πολλές διαρροές είχα με τις libero, αλλά αυτές δεν μου άρεσαν γιατί ήταν πολύ χοντρές σε σχέση με όλες τις άλλες.

Z1wgp3.png?2viAIhybxo82p3.png?qeXjQ4Ll

καλησπερα

μια πολυ καλη λλ\υση (αλλα οχι τοσο οικονομικη) ειναι οι Moltex

ειναι γκρι εμφανισιακα, γιατι δεν υποκεινται χλωριωση

ειναι οικολογικες και ο,τι πιο φυσικο - φιλικο προς το δερμα του παιδιου

εγω ειμαι οκ με αυτες

τις βρισκω σε ολα τα μαγαζια με τα βιολογικα προιοντα

αλλα ειναι πιο ακριβες απο τις υπολοιπες

παντως η παιδιατρος μας μας ειπε για κοριτσακι που της εβαλε η μητερα της noname (εργοστασιακη) πανα απο s/m και μαλιστα με αρωμα λεβαντας και κανανε 3 μηνες να συνεφερουνε το πωπουδακι του..

εγω πριν 2 εβδομαδες πηρα μια συσκευασια των pampers n3 active κετι τελως παντων και τα δυο πρωτα ειχαν επανω χυμενο καφε και επερνα την εταιρια αλλα καμια απαντηση. Τρελαθηκα και απο τοτε παιρνω του lidl αλλα μου μυριζουν καπως εντονα πλαστικο η μηπως μου φαινεται? :?:

Καλησπέρα κορίτσια.elena έχεις δοκιμάσει τις πάνες του carefour?

οχι δεν τις εχω δοκιμασει αλλα θα το κανω, εχω ακουσει πολλα καλα γι αυτες. :)

και τις moltex σκευτομαι να δοκιμασω εφαρμοζουν καλα?

[/url]

s-age.png

και η Μπουλιτα μου ηρθε στον κοσμο 09/07/2008

Εγώ το 2006 που είχα πάρει τις Pampers active fit no5 και μου βγήκαν ελλατωματικές -ήταν κομμένα τα πλαινα χρατς- πήρα την εταιρεία και αφού μου ζητήσαν το serial number που έχει πάνω στην πάνα μου έστειλαν σε 5 μέρες με κουριερ κουτί με κουπόνια, μωρομάντηλα και ένα πακέτο παμπερς νο 6 και επίσης ειδική σακούλα που θα επαιρνε ο κουριερ με 2 ελαττωματικές πάνες και με ειδικά αυτοκόλητα που τα κόλλησα εγώ πάνω στη συσκευασία για την εταιρεία στην Αγγλία :shock:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...