Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Κύρου Θεσ/νίκη

Recommended Posts

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 56
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια. Είμαι καινούρια στο forum και ψάχνω κέντρο. Δεν την έχω ξανακούσει την Κύρου. Έχει κάποια ιστοσελίδα ή κάτι άλλο να πάρω περισσότερες πληροφορίες?

Δεν την ήξερα...τώρα τελευταία διάβασα πάρα πολύ καλά σχόλια...

Ραντεβού κλεινουμε στο ιατρείο της ή σε κάποιο κέντρο?

Τελικά.....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ?????

Το μικρό της πως είναι? Δήμητρα?

Τελικά.....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ?????

Διαφημίσεις

Άρα όταν κλείνεις γενικά ραντεβού στο newlife ποιον γιατρό βλέπεις?

ΔΕν αμφιβάλλω για τις ικανότητες της γυναίκας απλά έχει πείρα λόγω ηλικίας? Αν και είδαμε και κάτι μεγαλύτερους πόσο αδιάφοροι ήταν....

droupy ευχαριστώ πολύ.Θα κλείσω ένα ραντεβού να τη δω. Τόσους έχουμε δει... Μακάρι να καταλήξουμε επιτέλους κάπου!

Κια γω λέω να κλείσω...:cool:

Μου δίνεις ελπίδα...

Μακάρι να υπάρχει γατρός που να έχει διάθεση να ασχοληθεί λίγο με το πρόβλημα του καθένα και όχι να προχωράει υπηρεσιακά στα πρωτόκολλα.

Να ρωτήσω κάτι ακόμα? Αν προχωρήσω στο newlife με την κ. Κύρου ποια εμβρυολογος θα με αναλάβει? Εγω θα ήθελα την κ. Ζησοπούλου? Επιλέγεις ή οποια πει η γιατρος σου?

Να ρωτήσω κάτι ακόμα? Αν προχωρήσω στο newlife με την κ. Κύρου ποια εμβρυολογος θα με αναλάβει? Εγω θα ήθελα την κ. Ζησοπούλου? Επιλέγεις ή οποια πει η γιατρος σου?

Και οι δυο (Ζησοπούλου & Καρακώστα) συνεργάζονται, δεν δουλεύουν χώρια.

Διαφημίσεις

• 1 month later...

κοριτσια εχω ακουσει τα καλυτερα για την γιατρο κα.κυρου...προσωπικα δεν την γνωριζω...εχετε ξανακανει εξωσωματικη η για 1η φορα ψαχνεσται??

εγω τελη νοεμβρη εκανα την 1η μου προσπαθεια στον γιατρο πραπα η 1ημου χοριακη ηταν χαμηλη ωσπου την αλλη μερα μου ηρθε το αιμα..απο βδομαδα θα παω στο γιατρο να μιλησω μαζι του να δουμε τι φταιει αν χρειαστει να κανω κ αλλες πιο εξειδικευμενες εξετασεις ωστε να ξεκινησω την νεα μου προσπαθεια...σας ευχομαι καλη επιτυχια οπου κ να πατε...

εγω δεν μπορω να παω σε αλλον εξωσωματικο εκτος απο τον πραπα γιατι εχω 8 κατεψυγμενα βλαστοκυστες κ θα μου κοστισει λιγοτερο αυτη την φορα...

σας ευχομαι καλη επιτυχια

Eίσαι πολύ τυχερή 8 βλαστοκύστες σημαίνει σίγουρη επιτυχία!!!

Ολα θα πάνε τέλεια μην ανησυχείς καθόλου,είναι η δεύτερη προσπάθεια σου??

Να ζητήσεις φωτογραφίες των βλαστοκύστεων, είναι σημαντικό νομίζω, να ξέρεις τι γίνεται.

Καλή σου επιτυχία, αν θέλεις κάτι γράψε μου!!

Για τις βλαστοκύστες έχω άσχημη εμπειρία.Τις τελευταίες φορές μου βάλανε βλαστοκύστες, φωτογραφίες βέβαια δεν είδα ποτέ.Ποιός ξέρει τι μου βάλανε............έγκυος πάντως δεν έμεινα ποτέ. Την Κύρου μπορώ να την εμπιστευτώ; 'Η σε βλέπει και αυτή σαν ακόμα ένα περιστατικό;Πλήρώνεται σε κάθε υπέρηχο όταν ξεκινάς προσπάθεια;

Καλημέρα κορίτσια και εγώ πήγα τελικά στην Κύρου. μια χαρά μου φάνηκε μαςς είπε να ξαναπάμε σε κανα τρίμηνο να δούμε μήπως καλυτερέψει το σπέρμα. Απλά θέλω να επισκεφτώ και το εμβρυολαβ γιατί έχω ακούσει πολλά θετικά σχόλια .Αν καμιά κοπέλα μπορεί να με βοηθήσει με λεπτομέρειες (κόστος πρώτης επίσκεψης, αναμονή κ.α.) ας μου στείλει π.μ.Ευχαριστώ

Διαφημίσεις

IRIDA καλησπέρα

περίεργο να μην σου δώσουν φωτογραφίες των βλαστοκύστεων, θα έπερεπε για να είναι clear απέναντι σου, έπρεπε να τις ζητήσεις εσύ

Για την Κύρου που ρωτάς έχω πάει μια φορα και θα πάω ξανά την άλλη εβδομάδα, έχω να πω τα καλύτερα, την εμπιστεύομαι απόλυτα, 'ηταν καλή, ήπια, τα εξηγούσε όλα , είχε υπομονή, άριστο βιογραφικό , δες την σελίδα της,καταλαβαίνεις αμέσως ότι δεν σε βλέπει σαν νούμερο η σαν ποσό αλλά προσπαθεί να βρει λύση μαζι σου

Ειναι και γυναίκα κι αυτό με κάνει να νιώθω πιο άνετα

Δεν μου έδωσε καθολου την εντύπωση του βιαστικού γιατρού αλλά αυτού που θέλει ένα θετικόαποτέλεσμα χωρις να σε εξαντλήσει

Χρήματα μου πήρε στην επίσκεψη την πρωτη φορα , την δεύτερη δεν ξέρω ακόμα , θα σου γράψω την άλλη Τρίτη που θα πάω πάλι

Καλό βρ'αδυ και κουράγιο όλα θα πάνε καλά για όλους μας

Καλημέρα κορίτσια και εγώ πήγα τελικά στην Κύρου. μια χαρά μου φάνηκε μαςς είπε να ξαναπάμε σε κανα τρίμηνο να δούμε μήπως καλυτερέψει το σπέρμα. Απλά θέλω να επισκεφτώ και το εμβρυολαβ γιατί έχω ακούσει πολλά θετικά σχόλια .Αν καμιά κοπέλα μπορεί να με βοηθήσει με λεπτομέρειες (κόστος πρώτης επίσκεψης, αναμονή κ.α.) ας μου στείλει π.μ.Ευχαριστώ

Με ποιους συνεργάτες είναι η Κύρου?

eY7sp3.png

v2MFp3.png

καλησπέρα mil sof

απο όσο ξέρω δεν έχει άλλους γιατρούς συνεργάτες, μόνη βλέπει τα περισταικά της και δίνει και τις οδηγίες, μου είπε επίσης ότι συνεργάζεται με το new life, που έχω ακούσει πολύ καλά λόγια

καλό βράδυ

• 1 month later...
Εμβρυολόγος είναι η Κύρου, σωστά?

Στα πρώτα ραντεβού με κέντρα, με γυναικολόγο βλεπόμαστε?

Δήμητρα Κύρου, M.D., Ph.D., μαιευτήρα- γυναικολόγος, ειδικός στην Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή, συνεργάτιδα της Μονάδας Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής «Newlife» Θεσσαλονίκης.

Άρα mil_sof μάλλον με αυτήν θα κάνεις τα πρώτα ραντεβού. Βέβαια, εδώ οι κοπέλες που έχουν περάσει από τη διαδικασία προτείνουν να κάνουμε κι ένα ραντεβού από κοινού με τον/την εμβρυολόγο και τον/την ειδικό γυναικολόγο στην εξωσωματική.

Εμβρυολόγος είναι η Κύρου, σωστά?

Στα πρώτα ραντεβού με κέντρα, με γυναικολόγο βλεπόμαστε?

Δεν είναι στάνταρντ!

εμας στο new life μας είδαν ταυτόχρονα γυναικολόγος και εμβρυολόγος στο πρώτο ραντεβού. Αλλά είχαμε άλλη εμβρυολόγο, όχι την Κύρου.

Σε άλλο κέντρο που πήγαμε μας είδε μόνο εμβρυολόγος. Και μετά πήγαμε και σε έναν γυναικολόγο που ασχολείται με εξωσωματικές σε ένα τρίτο κέντρο, αλλά στο ιδιωτικό του ιατρείο.

D2Ixp3.png

Καλησπέρα mil sof

η Κύρου είναι γυναικολόγος μαιευτήρας , ειδική στα θέματα εξωσωματικής, θεωρώ πως είναι η καλύτερη, απο όσους έχω δει μέχρι τώρα, συνεργάζεται με το new life, δεν είναι εμβρυολόγος,για να κλείσω ραντεβού μαζίτης μίλησα με την ίδια, δες το site της newbreath -ivf.eu,

εκει θα βρεις και τον τροπο επικοινωνίας μαζί της

Καλή σου επιτυχία και καλό βράδυ

Οταν πάρουμε τηλέφωνο πρέπει να ζητήσουμε συγκεκριμένο γιατρό για ραντεβού?

E ναι, αν έχεις υπόψην σου κάποιο συγκεκριμένο γιατρό ή εμβρυολόγο καλό είναι να το ζητήσεις από την αρχή!

Αν όχι, θα ορίσει το κέντρο ποιοί θα σε δούνε.

D2Ixp3.png

Αν θέλω να ξεκινήσω με σπερματέγχυση σε κέντρο, θα πρέπει πάλι να δω εμβρυολόγο?

Αυτό δεν το γνωρίζω, γιατί εμείς κάναμε κατευθείαν εξωσωματική. Ίσως κάποια άλλη κοπέλα στο φόρουμ γνωρίζει. Πάντως η σίγουρη λυση είναι να ρωτήσεις το γυναικολόγο σου.

D2Ixp3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...