Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

"ΦΩΤΕΙΝΗ-ΑΝΝΑ"ΝΑ ΤΑ ΕΝΩΣΩ???

vickypap

Recommended Posts

Eμένα πάλι 'Ολγα μου δεν μου αρέσει και η αλλαγη φύλλου στά ονόματα! Το όνομα είναι Γιάννης και μπορεί να κανετε αγοράκι να ακουστει ατόφιο! Το Ελένη μου αρέσει γι αυτό το λόγο. Είναι αμειγώς γυναικείο! Επίσης μου αρέσει και το Φωτεινή και το 'Αννα αλλά το φωτειάννα είναι λίγο τραβηγμένο. Σκέψου να φωνάζεις "φωτειααααααννα". οκ άποψη μου... :?

Συμφωνώ με αυτή την άποψη. Πιστεύω πως το Φωτειάννα είναι κακόηχο και καθόλου χρηστικό. Μόνο σαν ψευδώνυμο θα το δεχόμουν. Δεν θέλω να σε στενοχωρήσω αλλά δεν βγαίνει κοινό όνομα από Φωτεινή και Άννα, το οποίο να είναι "φυσιολογικό". Πες την Άννη/α για να τελειώνουμε. :)

Grow up and get a life!

Διαφημίσεις

Κι εμένα μου αρέσουν τα διπλά ονόματα , έχω κι εγώ δυο άλλωστε (Κωνσταντίνα - Ιωάννα και με φωνάζουν Ντιάνα). Μου αρέσουν οι συνδυασμοί και τα νέα πρωτότυπα ονόματα που προκύπτουν. Ωστόσω θα σε στενοχωρήσω, αλλά το Φωτειάννα δεν μου αρέσει....Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι το Φανή που βγαίνει από το Φωτεινή και έχει μέσα και λίγο από Άννα! Αυτά, ελπίζω τελικά να τον πετύχετε τον συνδυασμό και να βρείτε ένα όμορφο ονοματάκι!! Να την χαίρεστε την μπουμπού σας!!

• 4 εβδομάδες μετά...

Πραγματικά το Φωτεινή με το Άννα δύσκολα συνδιάζονται... Δεν ξέρω αν σας αρέσει το Φοντάνα...άσχετο ε; Δεν ξέρω πως μου ήρθε...Ίσως το Φωτείνα?Μάλλον λέω χαζομάρες...οκ...μην με λαβετε υπόψη...

Πραγματικά το Φωτεινή με το Άννα δύσκολα συνδιάζονται... Δεν ξέρω αν σας αρέσει το Φοντάνα...άσχετο ε; Δεν ξέρω πως μου ήρθε...Ίσως το Φωτείνα?Μάλλον λέω χαζομάρες...οκ...μην με λαβετε υπόψη...

φοντανακι το φωναζει η κολλητη μου απο τοτε που μαθαμε οτι ειναι κοριτσι!!!

το βαφτισαμε το κοριτσακι μας το σαββατο και προς το παρον το φωναζουμε φωτεινη!!!

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...