Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Τι θα κάνατε αν δεν κάνετε αυτό που κάνετε?

anastasiab

Recommended Posts

Εγώ θα ήθελα να έχω βιβλιοπωλείο με σκουρα ράφια και ψηλές βιβλιοθήκες .....

Θα με προσλαβεις; :D:D Θα σου φτιαχνω καφε καθε πρωι κι οσο εσυ καθαριζεις τις βιτρινες εγω θα πινω τον καφε σου για να μην κρυωσει και θα διαβαζω βιβλια!!

΄Την βρήκα την υλοποίηση του ονείρου!!!!!!!!!!Όπως είπα και παραπάνω για το επάγγελμα που θα ήθελα, το όνειρο συνεχίζεται με την Μαρία να μου βάζει τα βιβλία στα ράφια, και την Jean να τα προωθεί για να πηγαίνουν στα ύψη οι πωλήσεις!!!!!!!!!!!Αχχ.......με ξεσηκώσατε μεσημεριατικα!!!!ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΩ ΤΩΡΑ!!!! :lol::lol::lol:

n3kPp3.png

zewgp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 64
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ekabn

Ekabn 7 δημοσιεύσεις

• Jean

Jean 6 δημοσιεύσεις

• alvadi

alvadi 4 δημοσιεύσεις

• manina

manina 3 δημοσιεύσεις

καλά εγώ πάντα ήθελα να έχω μια μεγάλη φάρμα με ζώα σε ένα λιβάδι και να ασχολούμαι με την καλλιέργεια της γης....

δεν πρόκειται ποτέ να γίνει γιατί ο άντρας μου αν μπορούσε θα πήγαινε μόνιμα σε μια πόλη σε μέγεθος σαν τη Νέα Υόρκη τουλάχιστον....σε μια άλλη ζωή ήταν μυρμήγκι και δεν μπορεί να ζει εκτός.... "μυρμηγκοφωλιας"

Θα ήμουνα τραγουδίστρια, της όπερας κατά προτίμηση, αλλά πάντως τραγουδίστρια.

Αμφιταλαντεύτηκα πολλά χρόνια ανάμεσα στα δύο, έκανα κάποια πράγματα και στο τραγούδι, αλλά δε διανοήθηκα ν'αφήσω τη δουλειά μου, γι αυτό είμαι γεννημένη, πάει και τέλειωσε (άσε που τελικά όχι, δεν είμαι καλλιτέχνης ούτε με σφαίρες).

Πάντως, μ'αρέσουν πολύ οι πρόβες, πολύ περισσότερο απ΄την παράσταση, αυτές τις νοσταλγώ σοβαρά πολύ, το καλύτερο γέλιο που έριξα ποτέ! Γίνεται να έρχομαι μόνο για πρόβα ρε παιδιά;;;;

Δεν θα άλλαζα με τίποτα το επάγγελμά μου ... από μικρή είχα το ψώνιο με το δασκαλίκι και όποιο πιτσιρίκι έβρισκα εύκαιρο του έκανα μάθημα :lol: ... ακόμα και μόνη μου όταν διάβαζα τα μαθήματά μου παλλές φορές στερέωνα χαρτόνια στα παράθυρα (σαν μαυροπίνακα) και παρέδιδα μάθημα :cool: ... ψώνιο παιδί μου μεγάλο ...

Υπάρχει όμως κάτι που πραγματικά θα ήθελα να το κάνω, είναι όνειρο ζωής .... ένα παιδικό βιβλιοπωλείο σαν αυτό που είχε η Meg Rayan στο ¨Έχετε μήνυμα στον υπολογιστή σας¨!!! Από τότε που είδα τη συγκεκριμένη ταινία έπαθα κάτι ... είναι που είναι η αγαπημένη μου ηθοποιός, αυτό με το βιβλιοπωλείο ήρθε και έδεσε!!!

Ποτέ δεν ξέρεις, η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις!!!

Άσε που δεν θα χρειαστώ και την σκαλίτσα της pam!!!

1aLup3.png

BtUIp3.png

Ειναι μεγαλη ευλογια να ενταχθει καποιος σε μια ομαδα οπως οι γιατροι χωρις συνορα ανεξαρτητα με την ιδιοτητα υπο την οποια το κανει. Αν δεν ειχα οικογενεια θα το σκεφτομουν σοβαρα.

Πάντως, δε νομίζω ότι πρέπει να είσαι πιπίνι για να πας. Νομίζω και σε κατοπινό στάδιο της ζωής μπορεί να γίνει αυτό, έχει και πιο μεγάλους ανθρώπους. Οπότε, όταν τα παιδιά ανακαλύψουν το σεξ και μας γράψουν κανονικότατα, θα τα γράψουμε κι εμείς και θα την κάνουμε για σαχάραααααα

Διαφημίσεις

Ειναι μεγαλη ευλογια να ενταχθει καποιος σε μια ομαδα οπως οι γιατροι χωρις συνορα ανεξαρτητα με την ιδιοτητα υπο την οποια το κανει. Αν δεν ειχα οικογενεια θα το σκεφτομουν σοβαρα.

Πάντως, δε νομίζω ότι πρέπει να είσαι πιπίνι για να πας. Νομίζω και σε κατοπινό στάδιο της ζωής μπορεί να γίνει αυτό, έχει και πιο μεγάλους ανθρώπους. Οπότε, όταν τα παιδιά ανακαλύψουν το σεξ και μας γράψουν κανονικότατα, θα τα γράψουμε κι εμείς και θα την κάνουμε για σαχάραααααα

Αχ βρε Εκαβη, απαξ και κανεις παιδι παντα θα σε χρειαζεται. και το σεξ να ανακαλυψουν μολις φανε την πρωτη ηττα πρεπει να εισαι εκει να σφουγγαρισεις τα δακρυα... Ιδιως οσες εχουμε κορες...

Αυτή είναι πολύ μεγάλη συζήτηση, αλλά νομίζω ότι σε αυτά τα προγράμματα δε σε παίρνουν για χρόνια μακρυά απ΄τη χώρα σου. Πρέπει να υπάρχουν και διαλείμματα. Δε λέμε δηλαδή να ξεχάσεις την οικογένειά σου. Έπειτα, μπορεί κάποιος να ξεκινήσει στα τοπικά γραφεία, εθελοντικά ας πούμε, και στη συνέχεια να φεύγει με αποστολές για λίγο και ίσως κάποτε φύγει για παραπάνω.

Πάντως, ένας άνθρωπος 60 χρονών και βάλε, που έχει τα παιδιά του στην ηλικία των 30 και βάλε, νομίζω ότι έχει το δικαίωμα να τα αφήσει και λίγο πίσω, να κάνει κάτι τόσο σημαντικό για τον εαυτό του και για τους άλλους. Εγώ θα χαιρόμουνα αν η μαμά μου το έκανε

θα ηθελα να ημουν αεροσυνοδος η και πιλοτος γενικως να πεταω οπου θελω και οταν θελω μια που δεν μπορω να ημουνα πουλι (που μ αγαπουσανε πολυ)

αεροσυνοδος θα ηταν οτι πρεπει

προς το παρον πατα γερα στα ποδια σου στην ωμη πραγματικοτητα χαρα και ασε τα συννεφα για αλλους

Μμμμμ..μάλλον συγγραφέας.Μόνη σε κάποιο χωριό ή νησι..να γράφω και να γράφω και να γράφω...

Μπορεί βέβαια να τα λέω αυτά τώρα επειδή εχω αναγκη ηρεμίας και περισσυλογής..αλλά θα μου ταίριαζε συγγραφέας πιστεύω.. :)

Προς το παρόν θα γραφω στο parents και που ξερεις μπορει κάποιος να αναγνωρίσει το ταλέντο μου!! :wink::lol::lol::lol:

A3Oip2.png

MzPrp2.png

Διαφημίσεις

Πάντως παιδιά, νομίζω ότι για να είσαι συγγραφέας δε χρειάζεται να πας στην ερημιά. Κάπου είχα διαβάσει ότι η Αγκάθα Κρίστι σκεφτότανε τις πλοκές της όταν έπλενε τα πιάτα. λέτε εμένα να μη μου προκύπτει επειδή έχω πλυντήριο;

Πάντως παιδιά, νομίζω ότι για να είσαι συγγραφέας δε χρειάζεται να πας στην ερημιά. Κάπου είχα διαβάσει ότι η Αγκάθα Κρίστι σκεφτότανε τις πλοκές της όταν έπλενε τα πιάτα. λέτε εμένα να μη μου προκύπτει επειδή έχω πλυντήριο;

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αισθάνομαι καλά μ'αυτό που κάνω.

Αλλά, χμμμμ, στην υποθετική περίπτωση που έπρεπε ντε και σώνει να κανω κάτι άλλο, θα είχα μια φάρμα με άλογα και μεταξύ φτυαρίσματος κοπριάς, ξυστρίσματος και ταίσματος τριφυλιού, θα έκανα βόλτες στα βουνά.

Κάτι σαν Αννα Φόνσου αλλά χωρίς τη θάλασσα.

Εντάξει ίσως και με θάλασσα ...

:lol::lol::lol: Μπορεί μην το γελάς καθόλου.Τα τόσα μηχανηματα που εχουν βγει για να κάνουν τη ζωή μας πιο απλή εύκολη και ξεκούραστη μας έουν στερήσει τη δημιουργηκότητα και τη φαντασία.Δεν αποκλείεται λοιπόν αυτό να σου έχει στερήσει τις συγγραφικές σου ικανότητες!! :lol::lol:

A3Oip2.png

MzPrp2.png

Διαφημίσεις

Πεταξτε ολες τις ηλεκτρικες συσκευες απο το σπιτι σας, μια νεα εποχη για τους συγγραφεις του parents αρχιζει...... :wink:

Και επειδη εγω δεν......δεν.......δεν...... τα παω καλα με αυτα, αλλα σκεφτομαι, αλλα γραφω, αλλα καταλαβαινουν οι αλλοι....βοηθηστε.... :cry:

Πιστευω παντως οτι ειναι απο τα καλυτερα topic. Ολοι εχουμε ονειρευτει κατι που ποτε δεν εγινε πραγματικοτητα και ισως για καποιους να μην γινει και ποτε.... :cry: (βλεπε εμενα)

Εγω παντως επειδη γενικοτερα γραφω (ειναι κατι που με κραταει σε ισορροπια, ειναι φοβερη εκτονωση το γραψιμο) τις καλυτερες μου εμπνευσεις τις ειχα στην τουαλετα ή στο ντους. Χωρις πλακα εχω σκεφτει απιστευτα πραγματα καθισμενη στη λεκανη η κατω απο το νερο της ντουζιερας!! Καμια φορα ξεχνιεμαι κιολας και ερχεται ο αντρας μου να τσεκαρει αν ειμαι καλα. (Οταν καπνιζα ειχα και τασακι στην τουαλετα υπερυψωμενο... αλλα ας μην συνεχισω... :lol:

Καμια φορα ξεχνιεμαι κιολας και ερχεται ο αντρας μου να τσεκαρει αν ειμαι καλα. (Οταν καπνιζα ειχα και τασακι στην τουαλετα υπερυψωμενο... αλλα ας μην συνεχισω... :lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

για λέγε , για λέγε ....

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

τις καλυτερες μου εμπνευσεις τις ειχα στην τουαλετα ή στο ντους.

Συμφωνώ..ειδικά κάτω απο το τρεχούμενο νερό της ντουζιέρας..χαλαρώνεις τόσο που πραγματικά αφήνεσαι στις σκέψεις σου..

A3Oip2.png

MzPrp2.png

Εγω παλι ολα τα σκεφτομαι οταν σιδερωνω!! :shock:

Αναμεσα στην ορθοστασια κ στην στοιβα των ρουχων

κανω αυτοκριτικη,κανω ονειρα κ γενικα ειμαι στο

κοσμο μου.. :lol::lol::lol:

Το ονειρο μου ειναι να μπορουσα να ανοιξω ενα

μαγαζι δικο μου οχι τιποτα σπουδαιο ή τεραστιο

αλλα κατι που να μπορουσα να κανω παραλληλα

με το μεγαλωμα των παιδιων μου...δεν εχω κ που

να τα αφησω... :roll::roll: για αυτο κ δεν επιχειρω

να παω κ για δουλεια...το εκανα μια φορα το λαθος...

Εγώ θα ήθελα να έχω βιβλιοπωλείο με σκουρα ράφια και ψηλές βιβλιοθήκες .....

Θα με προσλαβεις; :D:D Θα σου φτιαχνω καφε καθε πρωι κι οσο εσυ καθαριζεις τις βιτρινες εγω θα πινω τον καφε σου για να μην κρυωσει και θα διαβαζω βιβλια!!

΄Την βρήκα την υλοποίηση του ονείρου!!!!!!!!!!Όπως είπα και παραπάνω για το επάγγελμα που θα ήθελα, το όνειρο συνεχίζεται με την Μαρία να μου βάζει τα βιβλία στα ράφια, και την Jean να τα προωθεί για να πηγαίνουν στα ύψη οι πωλήσεις!!!!!!!!!!!Αχχ.......με ξεσηκώσατε μεσημεριατικα!!!!ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΩ ΤΩΡΑ!!!! :lol::lol::lol:

Kai επειδή εγώ το είπα πρώτη θα είμαι αφεντικό, εντάκσει??? :lol::lol::lol:

Αχχχ....! Θα ήθελα να ήμουν Chef. Να έχω το δικό μου εστιατόριο. Κι αν δεν ήταν η αγορά πολύ πεσμένη (δεν υπάρχει πολύ χρήμα να κυκλοφορεί και τα πράγματα φαίνονται να πηγαίνουν προς το χειρότερο...! ) θα το είχα κάνει ήδη... Στο "τσάκ" δεν το έκανα φέτος την άνοιξη... Αν και δεν έχω εγκαταλήψει εντελώς την ιδέα... Ρόδα είναι και γυρίζει... Ποτέ δεν είναι αργά...! :wink:

ένα παιδικό βιβλιοπωλείο σαν αυτό που είχε η Meg Rayan στο ¨Έχετε μήνυμα στον υπολογιστή σας¨!!!

Να σου θυμίσω ότι το βιβλιοπωλείο έκλεισε...

ε και;τον μεγαλοεκδοτη παντρευτηκε τελικα! :lol::lol:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...