Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πώς να μείνουμε έγκυες: μικρά μυστικά..!!

Nadine

Recommended Posts

καλημέρα σε όλες, λοιπόν το μόνο που θέλω να πω είναι πως σήμερα είμαι πολύ λυπημένη, τελικά οι άντρες μας σκέφτονται παράλογα κάποτε, όπως ο δικός μου που δεν του βγαίνει λέει ερωτισμός με το πρόγραμμα στο χέρι.

αυτό ήταν το σπουδαίο θέμα μας τις προηγούμενες 5 μέρες, δε λέω συνηδητοποιημένοι είμαστε και πολύ το θέλουμε αλλά..... όχι πρόγραμμα!

εντάξει εγώ είμαι και ο τύπος που μου αρέσει να μου την΄πέφτουνε, δηλ. ο "my sheatheart" να μου κάνει "ντου", οπότε τι πρέπει να κάτσω στα αβγά μου να περιμένω; πως στο καλό να τον ξεσηκώσω τώρα που μου στράβωσε το μαναράκι μου; please απαντήστε... έχω ακόμα μέρες προλαβαίνω....

η ειρωνία ν 1: τα δυο κοριτσάκια μας όλο για το μωρό που θα κάνουμε κάποια στιγμή μιλάνε, μη φανταστείτε παράνοιες, αλλά το συζητήσαμε και μαζί τους, αν θέλουνε, πως θα ναι (χαλάρά και κατάλληλα για την ηλικία τους είναι 4,2 και 5,5)

η ειρωνία ν2: τα δυο μας πρώτα πιτσούνια ήρθανε απροειδοποίητα και ενώ φυλαγόμαστε (διακεκομένη επαφή), φυσικά τα λατρέψαμε, απλά δεν τα περιμέναμε και το ονειρό μας ήταν το επόμενο παιδάκι να το κάνουμε με "πρόγγραμμα". (μάλλον εννοούσαμε ελαφρώς διαφορετικά τη λέξη πρόγραμμα, αυτός εννοούσε να το εντάξουμε στο γενικό προγραμματισμό, από ότι κατάλαβα αυτή τη βδομάδα......)

η ειρωνία ν3: είχαμε ελεύθερη (1) επαφή τον προηγούμενο μήνα και πριν αρχίσω να ψάχνω στο internret οπότε νομίσαμε ότι θα ταν σίγουρη η εγκυμοσύνη. (μάλλον αυτό με αγχωσε)

χαίρομαι που σας τα πα, ανακουφισμένη νιώθω που το μοιράστηκα....

και που αλλού να τα πω, οι κοντινοί συγγενείς (μάνα, αδερφή μάλλον με τον τρόπο τους και με όλη την αγάπη τους θα με αγχώσουν) καλή σας μέρα, θα μαι στη δουλειά από όπου γράφω ως τις 1.00

4 asteria..... ta paidia mou!

3-2003, 7-2004, 12-2009, 6-2011

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 929
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αγαπητη tao,

μην αγχωνεσαι ΚΑΘΟΛΟΥ.Ολοι οι ανδρες...ιδιοι ειναι...και στο θεμα του σεξ...ακομη πιο ιδιοι,δεν μπορουν να λειτουργησουν προγραμματισμενα,δεν θελουν να σκεφτονται οτι αυτο που κανουν γινεται για την συλληψη και οχι για την ευχαριστηση της γυναικας τους...θελουν να αισθανονται επιθυμητοι,ποθητοι,σημαντικοι...(και ειναι,χιχι).

Λοιπον,αυτο που θα σου προτεινα ειναι πρωτα απο ολα να μην εχεις καθολου αγχος και επισης δεν χρειαζεται να του λες τα παντα.Αγορασε καινουρια εσωρουχα,αναψε δυο κερακια,κανε μια ωραια ατμοσφαιρα,πιες ενα ποτακι και πλησιασε τον χωρις να τον ξενερωσεις λεγοντας του οτι ΠΡΕΠΕΙ να γινει τωρα.δεν λες τιποτα και ειναι σιγουρο οτι θα γινει...δεν χρειαζεται να τον ενημερωσεις για γονιμες μερες ουτε πριν την πραξη,ουτε μετα...

καλη επιτυχια! (ειναι δεδομενη)

φιλακια

eli75 σε ευχαριστώ, πολύ πολύ, η αλήθεια είναι πως αυτό που μου πρότεινες δεν το χα σκεφτει :shock: γιατί; τα αυτονόητα πάντα μας ξεφεύγουν... οκ νομίζω είναι πολύ καλό, απλά μπήκα στο τριπάκι να τον ενημερώσω γι αυτά που έμαθα.... ξέχασα ότι είναι.... αντρας! (οκ, το μωρό μου είναι, νομίζω σε καμιά τριανταριά χρόνια για τα μεγάλα μωρά θα μιλάμε... τους αντρεσ μας)

Αγαπητή Tao, το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ! Ο δικός μου έχει όρεξη όλες τις άλλες ημέρες εκτός από τις θεωρητικά γόνιμες! Όταν δε είμαι αδιάθετη λυσσάει!!! Προσπαθούμε πάνω από 1 χρόνο για το 2ο και αποτελέσματα μηδέν! Κάποιες φορές του λέω για τις γόνιμες αλλά γενικά όχι! Εκείνος όμως το καταλαβαίνει, ίσως από την επιμονή μου! Αν κι εσύ γενικά δεν τον προσεγγίζεις πρώτη συχνά και αρχίσεις τώρα να το κάνεις θα το καταλάβει! Λέω να το αφήσω στην τύχη, αλλά έχει περάσει τόσος καιρός που δεν θέλω άλλο να περιμένω! Α, επίσης όταν τσακωνόμαστε πάλι στις γόνιμες μέρες θα είναι! Ουφ! Όλα εμείς πρέπει να τα σκεφτόμαστε, οι άντρες σου λένε "έλα μωρέ, αφού έχουμε παιδί/ά!!!

Καλημέρα, tao..!!

Θα συμφωνήσω κι εγώ με την eli75, στο θέμα του ρομαντικού σκηνικού. Μια όμορφη ατμόσφαιρα με κεριά, καταρχην θα τον ηρεμήσει, θα τον κάνει να βγάλει ο,τιδήποτε άλλο από το μυαλό του και να σκεφτεί τη γλυκιά γυναικούλα του..! Εννοείται πως δεν του κάνεις καμία αναφορα στο θέμα του μωρού, και τον έχεις σίγουρο..! Γενικότερα, αφιέρωσέ του χρόνο, σίγουρα είναι και τα μικρούλια στη μέση, αλλά δε θα του αρέσει η ιδέα ότι τον "γλυκοκοιτάς" μόνο όταν είσαι στις γόνιμες..

:wink: Προσπάθησε να είσαι τρυφερή μαζί του από τη αρχή εώς το τέλος της μέρας, να ανυπομονεί να έρθει σπίτι να σε αγκαλιάσει. 'Οταν ο άντρας νοιώθει τη αγάπη της γυναίκας, χάδια, αγκαλιές, φέρνουν το ένα το άλλο κι επέρχεται το.... μοιραίο..! :oops:

ITKtp2.png

Feiyp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια,

fragola ακριβώς τα ίδια και εγώ πάνω απο 1 χρόνο προσπαθειών για το δεύτερο και ο,καλός μου λες και το κάνει επίτηδες ή τσακωμενοι θα ήμαστε ή όρεξη δεν θα έχει τις επίμαχες μέρες λες και το κάνει επίτηδες.Τώρα τελευταία όμως τις άσχετες μέρες άπεχω έγω όλο και κάποια δικαολογία βρίσκω είμαι κουρασμένη, πόναει η κοιλιά μου,όταν φτάνουν οι γόνιμες όλα μου περνάνε και ενδίδω.Πάντως όλο αυτό μου έχει σπάσει τα νέυρα και νομίζω ότι έχω αρχίσει να μην απολαμβάνω πια το sex.Οπότε μην ήμαστε πόλυ αυστηρές μαζί τους έχουν και αυτοί τα δίκια τους .

tao άδικα στεναχωριέσαι και αγχώνεσαι σύντομα θα σου έρθει και το τρίτο, από ότι κατάλαβα μία προσπάθεια έχεις κάνει,άδικα αγχώνεις και τον άντρα σου ακολούθησε τις συμβουλές τις eli75 :lol::lol:

Καλόοοοοοοοο..!! Να άλλος ένας τρόπος, tao, να τον κάνεις να "σέρνεται" στις γόνιμες: αποχή με πρόφαση..!! Το αρνητικό, που ακούω από εσάς τις ήδη μαμάδες είναι πως έχετε ξεγράψει από το πακέτο του σεξ την απόλαυση. Γιατί;; Τον άντρα μας τον έχουμε, πρώτα απ' όλα, για να τον αγαπάμε και να μας αγαπάει, να ολοκληρωνόμαστε ως άνθρωποι και γυναίκες.. Τα παιδιά είναι καρπός του έρωτα κι όχι αποτέλεσμα πίεσης ΄η αγγαρείας (τα λέω, για να τ' ακούω κι εγώ).. Τόσο άσχημα είναι οι σχέσεις μετά το πρώτο παιδί; Φοβάμαι..!

ITKtp2.png

Feiyp2.png

Όλα εμείς πρέπει να τα σκεφτόμαστε...

αυτό είναι που με στεναχωρεί. εντάξει δίκιο, δίκιο έχετε δίκιο, και όχι ένας μήνας προσπαθειών δεν είναι τίποτα, το ξέρω και ύστερα από όσα μοιράστηκα σήμερα καί όσα μου είπατε δε θα το σκέφτομαι άλλο.

δεν παίρνω κι όρκο (στο πίσω μέρος του μυαλού μου θα το αφήσω το ότι πάμε για σύλληψη!!!)

απλά είμαι σοκαρισμένη με τα εξής δύο

1:έχουμε παιδιά γιατί δεν μας έκατσε και τώρα με την πρώτη; (το θεωρούσα τόσο απλο, ένα πράγμα πάω στο φούρνο για ψωμί... σίγουρα θα βρω να πάρω)

2: αυτό με τις προσπάθειες, αλλίως το θελά εγώ, αλλίώς του κάθεται του καλού μου (είναι και η κούραση της δουλειάς στη μέση :( )

3: τα επαγγελματικά μου πάνε σκάτα (συγγνωμη) είναι αλήθεια, οπότε καθότι πρακτικότατη, ήθελα να συνδυάσω το τερπνό μετά του ωφελίμου..... ( το λέω έτσι γιατί φανταστείτε να είμαι άνεργη του χρόνου το χειμώνα..... όταν στη ζωή μου έχει παίξει και φάση με μένα και τα δυο παιδιά στην αγκαλιά στο πατρικό της κουμπάρας μου , όπου δεν έχουμε σπίτι, δουλεία εγώ , ο άντρας μου δουλειά των 600 ε, και΄ούτε χρήματα να πάρουμε γαλατάκι στα μωρά... φαντάζει γελοίο τώρα που τογράφω κι όμως συνέβει εν έτει 2005...

ευχαριστώ για όσα μου λέτε, βοηθάνε με ξεκολλάτε

απλά ήταν η φάση μας ( ΜΟΥ) χθες

Δεν είναι άσχημες οι σκέσεις απαραίτητα, απλά μειώνονται οι ευκαιρίες για σεξ, αυξάνονται οι υποχρεώσεις και αν βάλεις για πλώρη το 2ο θέλεις να ξεμπερδεύεις για να συνεχίσεις τη ζωή σου!

Αυτό με την αποχή στις μη γόνιμες μέρες καλόοοοο!!! Απλά πρέπει να είσαι σίγουρη για τις γόνιμες κι εγώ ποτέ δεν τις καταλαβαίνω. Μάλλον θα αγοράσω τεστ ωορρηξίας αν δεν είμαι έγκυος και τώρα. Ίσως να κάνω και κάποιες εξετάσεις, θα δω...

Όλα εμείς πρέπει να τα σκεφτόμαστε...

( το λέω έτσι γιατί φανταστείτε να είμαι άνεργη του χρόνου το χειμώνα..... όταν στη ζωή μου έχει παίξει και φάση με μένα και τα δυο παιδιά στην αγκαλιά στο πατρικό της κουμπάρας μου , όπου δεν έχουμε σπίτι, δουλεία εγώ , ο άντρας μου δουλειά των 600 ε, και΄ούτε χρήματα να πάρουμε γαλατάκι στα μωρά... φαντάζει γελοίο τώρα που τογράφω κι όμως συνέβει εν έτει 2005...

εννοείς ότι τώρα έφτιαξαν τα οικονομικά σας? Γιατί αλλιώς με 3ο παιδί θα είναι ακόμα πιο μανίκι!

Κι εγώ νόμιζα αφού "έπιασα" το 1ο σχετικά εύκολα το 2ο θα είναι παιχνίδι αλλά τι να κάνεις?

Διαφημίσεις

Tao, όσο περνούν τα χρόνια μειώνεται και η γονιμότητα, δεν είναι το ίδιο εύκολο να κάνεις παιδί στα 25 και το ίδιο στα 35..! Μη σε προηβληματίζει, είναι θέμα χρόνου κια ηρεμίας, έχεις καλό ιστορικό με 2 αγγελουδάκια..! :D

ITKtp2.png

Feiyp2.png

Nadine μου,δεν φταίει το πρώτο παιδί αλλά η προαπάθεια να κάνω δεύτερο όταν δεν είχα στο μυαλό μου την εγκυμοσύνη μια χάρα απολάμβανα τον έρωτα ακόμα και στην αρχή των προσπαθειών όσο περνούσε ο καιρός και δεν ερχόταν το πολυπόθητο και άρχισα να μετράω γόνιμες κτλ άρχισα να βλέπω το σεξ ως μέσο ..για το στόχο και όχι ως απόλαυση .

ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ το ξέρω και προσπαθώ να το αποβάλω.

Κορίτσια μην πέσετε και εσείς στην παγίδα

Μάλλον οι περισσότερες γυναίκες πέφτουν στην παγίδα του σεξ-αγγαρεία. Και ξαναλέω: ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ, αν δεν υπήρχαν, θα είχαμε άλλα προβλήματα, αλλα θα απολαμβάναμε τα παιδάκια μας..!! Όσο για τα οικονομικά προβλήματα, πιστεύω πως η πλειοψηφία, όσων μιλάμε, γνωρίζουμε καλά τί θα πει "οικονομία, όχι σπατάλη"..!!

ITKtp2.png

Feiyp2.png

αγαπητη tao,

μην αγχωνεσαι ΚΑΘΟΛΟΥ.Ολοι οι ανδρες...ιδιοι ειναι...και στο θεμα του σεξ...ακομη πιο ιδιοι,δεν μπορουν να λειτουργησουν προγραμματισμενα,δεν θελουν να σκεφτονται οτι αυτο που κανουν γινεται για την συλληψη και οχι για την ευχαριστηση της γυναικας τους...θελουν να αισθανονται επιθυμητοι,ποθητοι,σημαντικοι...(και ειναι,χιχι).

Λοιπον,αυτο που θα σου προτεινα ειναι πρωτα απο ολα να μην εχεις καθολου αγχος και επισης δεν χρειαζεται να του λες τα παντα.Αγορασε καινουρια εσωρουχα,αναψε δυο κερακια,κανε μια ωραια ατμοσφαιρα,πιες ενα ποτακι και πλησιασε τον χωρις να τον ξενερωσεις λεγοντας του οτι ΠΡΕΠΕΙ να γινει τωρα.δεν λες τιποτα και ειναι σιγουρο οτι θα γινει...δεν χρειαζεται να τον ενημερωσεις για γονιμες μερες ουτε πριν την πραξη,ουτε μετα...

καλη επιτυχια! (ειναι δεδομενη)

φιλακια

Συμφωνώ και εγώ με αυτό.Από τότε που έχουμε αρχίσει προσπάθειες ποτέ δε του λέω πότε είναι οι γόνιμες μέρες μου για να μην τον αγχώσω.

Απλά τον πλησιάζω όμορφα προσπαθώντας βέβαια να μην σκέφτομαι και εγώ ότι πρέπει να γίνει τώρα για να το ευχαριστηθώ.

ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ το ξέρω και προσπαθώ να το αποβάλω.

Κορίτσια μην πέσετε και εσείς στην παγίδα

Συμφωνώ απόλυτα! Όταν μετά από 2 χρόνια προσπαθειών (αν βάλετε και την πρώτη αποβολή κάντε το 3) και σειρά εξετάσεων κλπ κλπ έμεινα έγκυος ένα από τα πρώτα πράγματα που σκέφτηκα ήταν ότι 'έχασα' δυο χρόνια από τη ζωή μου, με το να κλαίω, να τσακώνομαι, να μετράω μέρες, να αναβάλλω ταξίδια για να μην ΄πέσουν' τις μέρες εκείνες και μια λίστα ολόκληρη με ΟΧΙ και ΜΗ...και το μετανοιώνω δεν είναι λέξη που λέω εύκολα! :) Απορώ πώς με άντεξε ο άντρας μου όλο εκείνο το καιρό, αν ήμουν στη θέση του ίσως να μου είχα δώσει και τα παπούτσια στο χέρι! :mad:

Η συμβουλή μου είναι, συνεχίστε τη ζωή σας κανονικά, οργανώστε τις διακοπές σας, τα ταξίδια σας ή οτιδήποτε άλλο θέλετε σα να μη συμβαίνει τίποτα. Και αν όντως συμβεί, το χειρότερο είναι να ακυρώσετε τα σχέδιά σας, σιγά τα ωά. Αλλά όχι να κολλήσετε 'εκεί' και τα πάντα να γίνονται με γνώμονα το 'μήπως και'. :) Και να μετράτε τις μέρες, τις ώρες και να ζείτε όλα αυτά τα ευτράπελα όταν 'πρέπει' να γίνει.

Μιλάω εκ του ασφαλούς, ναι. Αν, όμως, η εμπειρία μου (και το 'ηθικό δίδαγμα) βοηθήσει κάποιον άλλον θα μιλάω και θα μιλάω και θα μιλάω...

Φιλικά

Μ.

Διαφημίσεις

fragola, δε φτιάξανε τα οικονομικά απλά σταθεροποιήθηκαν, καθώς με ρισκο και ευτυχή συγκαιρία ο άντρας μου έκανε μαγαζί, πάει καλά, αλλά μας ακολουθούν πολλά χρέη, έγώ καθότι εκπαιδευτικός (αδιόριστη) μπορώ και επαγγελματικά να τα πάω καλά προσεχώς.... τα μωρά, τα παιδιά τα λατρεύουμε, μακάρι να μπορούσαμε να στηρίξουμε και εξί, θα τα κάναμε (κοινή απόφαση), προς το παρόν λέμε για τέσσερα...

ακούγομαι γελοία αλλά αυτό που με αγχώνει όπως καταλάβατε είναι ένα συνοθύλευμα χρόνου και χρήματος....

έχω κολήσει στις συμβουλές της elli75 (το θυμάμαι καλά;) επειδή αν και τόσο απλές είναι αυτές που ξεχνάμε

αρα καλή ατμόσφαιρα, χαλαρή και όχι αναφορά στο θέμα....

θα συμφωνήσω με nadine, το σεξ πάντα το απολαμβάνεις αν το θελετε και η δυο απλά η σχέση γίνεται λιγότερο έρωτας περισσότερο αγάπη με την πάροδο των χρόνων.

ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ

ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ

ερωτική εννοώ.... χιχιχι

Τα πολλά παιδιά, tao, είναι ευλογία κι ευτυχία, ειλικρινά σου το εύχομαι..!! Προέρχομαι από πολύτεκνη οικογένεια με 6 παιδιά και θα ήμουν τρισευτυχισμένη, αν κατάφερνα να κάνω κι εγώ παιδάκια αρκετά..! Σίγουρα, έχουν αλλάξει οι καιροί, αλλά το μητρικό ένστικτο παραμένει αναλλοίωτο..! Είμαι κι εγώ εκπαιδευτικός, όχι μόνιμη, και σε κατανοώ απόλυτα..!! :wink:

ITKtp2.png

Feiyp2.png

Θα ηθελα να προσθεσω τα δικα μου tips :

:D καντε πολυ σεξ κι οχι μονο τισ 7 μερεσ τισ γονιμες.Ποτε δεν ξερεις!

:D καθε μερα!το μερα παρα μερα ειναι για αντρεσ με αδυναμο σπερμα.

:D ο αντρας μπορει να παρει φυτικα σκευασματα που βοηθουν το σπερμα.

:D βαλτε αλλο στοχο.εγω ειπα θα παω γυμναστηριο.Θα αδυνατισω.Σκεφτομουν αλλα...

:D καλο ειναι το βραδυ ωστε να μην σηκωθειτε μετα.

:D να μη βγει ο αντρας κατευθειαν απο μεσα σας αφου τελειωσει.

ΑΥΤΑΑΑΑΑΑΑΑ! Εμεις αυτα καναμε!

RSvcp2.png wNVQp2.png

Θα ηθελα να προσθεσω τα δικα μου tips :

:D καντε πολυ σεξ κι οχι μονο τισ 7 μερεσ τισ γονιμες.Ποτε δεν ξερεις!

:D καθε μερα!το μερα παρα μερα ειναι για αντρεσ με αδυναμο σπερμα.

:D ο αντρας μπορει να παρει φυτικα σκευασματα που βοηθουν το σπερμα.

:D βαλτε αλλο στοχο.εγω ειπα θα παω γυμναστηριο.Θα αδυνατισω.Σκεφτομουν αλλα...

:D καλο ειναι το βραδυ ωστε να μην σηκωθειτε μετα.

:D να μη βγει ο αντρας κατευθειαν απο μεσα σας αφου τελειωσει.

ΑΥΤΑΑΑΑΑΑΑΑ! Εμεις αυτα καναμε!

κι ενα ακομα, δικο μου!!

:D περαστε καλα, την ωρα της... πραξης!!

katerina1981, απ' ό,τι βλέπω, έμεινες πρόσφατα έγκυος, συγχαρητήρια..!! Πλέον, τα δοκιμάζουμε όλα, ευχαριστούμε για τις συμβουλές. Εσύ προσπαθούσες καιρό;

ITKtp2.png

Feiyp2.png

Καλησπέρα, Sabrina, όλα καλά..! Πολύ χάρηκα με την Κατερίνα, άντε και στα δικά μας..!! Περιμένω να περάσει κι αυτή η εβδομάδα, να κάνω το τεστ.. :wink: Είμαι αρκετά αισιόδοξη αυτή τη φορά, για να δούμε..! Εσύ;

ITKtp2.png

Feiyp2.png

Τέλεια τέλεια , πολλά συγχαρητήρια στη νέα μανούλα της παρέας!! Εύχομαι μία υπέροχη εγκυμοσύνη με μία ακόμη πιο υπέροχη κατάληξη!!!

Εγώ σήμερα αδιαθέτησα (πρέπει να μαι η μόνη εδώ μέσα που χαίρομαι, μιας και τώρα θα...αρχίσουμε, χεχε.....από τον άλλο μήνα μάλλον θα βλαστημάω μαζί σας όταν μου έρχεται.....απαπα....)

Nadine και Sabrina good luck!!!!!

k6rO.png

yMCu.png

Τα thavmatakia μου και γω!

εγω nadine μου ειμαι στην 14 οποτε καταλαβαινεις.............

αντε εσεν πλησιαζουν οι μερες!!!!!!!!!!!αντε να σουμε μακαρι ρε συ

honey καλη αρχη!!!!!!!!!!!!!!δε θα ναι κ ασχημα :wink::wink::wink:

ολα καλα θα πανε

xWWzp2.png

675093qccdm00t72.pngEΓΧΡΩΜΗ TV----->ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΖΩΗ...

"..από τον άλλο μήνα μάλλον θα βλαστημάω μαζί σας όταν μου έρχεται...", καλό, honey, πολύ γέλασα..!! Καλή αρχή σου εύχομαι και να συλλάβεις με την πρώτη..!!

Καλές προσπάθειες, Sabrina, δωσ' του να καταλάβει.. :!::!::!: Είπαμε, αυτός ο μήνας είναι ο τυχερός μας.. :D:D:D

ITKtp2.png

Feiyp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...