Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πώς να μείνουμε έγκυες: μικρά μυστικά..!!

Nadine

Recommended Posts

ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΩΘΗΣΗ! ΤΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ?

ΕΓΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΡΟΥΣΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΦΟΒΟΤΑΝ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΙΑΣΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ...

ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 929
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΜΟΛΙΣ ΜΠΗΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ.. ΘΕΛΩ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΜΙΑ "ΙΣΤΟΡΙΟΥΛΑ" (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΩ) ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Η sabrina ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΣΚΕΤΜΠΟΛΙΣΤΑ.

ΜΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΗΤΑΝ ΦΡΕΣΚΟΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΑΛΛΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΙ..ΑΥΤΗ ΛΟΙΠΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΑΠΑΕΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΩΡΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΚΟΒΕ ΑΥΤΑ.

ΤΟ ΕΒΑΛΕ ΣΚΟΠΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΡΩΤΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΚΕΙΝΗ ΩΡΑΙΑ ΩΡΑΙΑ ... "ΡΟΥΦΟΥΣΕ" ΜΕ ΣΥΡΙΓΓΑ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΑΖΕ ΜΕΣΑ ΤΗΣ!!!

ΣΕ 2 ΜΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΡΩΤΗΣΕ ΑΠΟΡΡΗΜΕΝΟΣ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΠΩΣ ΕΜΕΙΝΕ ΑΦΟΥ ΦΟΡΟΥΣΕ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΥΓΡΑ ΤΟΥ..

ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ 3 ΠΑΙΔΙΑ (ΚΑΙ ΤΑ 3 ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ!) ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΧΑΖΟΜΠΑΜΠΑΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ!

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ! :lol:

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΤΟΤΕ ΟΤΙ ΤΖΑΜΠΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΛΙΓΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ!!!ΕΙΧΑ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ.ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΑΝΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ.ΕΙΧΕ ΠΛΑΚΑ ΟΜΩΣ ΕΓΩ ΕΣΠΑΓΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ

"ΠΑΩ ΝΑ ΠΛΥΘΩ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ" ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΟ.ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΩΣ ΣΠΑΝΕ ΠΡΟΦΥΛΑΧΤΙΚΑ ΕΜΕΝΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΑΘΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΤΑ "ΠΕΙΡΑΖΑ"

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

Βρε κορίτσια μου μήπως λέω μήπως......... είναι λίγο επικύνδινα αυτά που γράφονται;;;;;;;;;; Σκεφτείτε ότι κάποια κοπέλα μπορεί στην απελπισία της να κάνει αυτό ........ με την σόδα :? η να κάνει αυτό με το προφυλακτικό :? Η κάθε σύλληψη είναι μοναδική και κάθε γυναίκα παραθέτει την δικιά της εμπειρία αλλα δεν ειναι ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΗΨΗΣ! Θέλω να προσέχετε πολύ όσες από εσας προσπαθείτε να μείνετε εγκυμονούσες......

ΠΑΝΤΑ ΤΟΥ ΤΟ ΦΟΡΟΥΣΑ ΕΓΩ ΟΠΟΤΕ ΕΚΟΒΑ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΚΡΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΑ ΤΟ ΕΒΓΑΖΑ ΤΟ ΤΡΥΠΟΥΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑ ΕΒΑΖΑ ΜΕΣΑ.ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΑ.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

Διαφημίσεις

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΠΟΤΕ ΑΦΕΘΕΙΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΑΣ.ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΝΟΗΜΑ Η ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΕ ΚΑΚΟ.

ΣΩΤΗΡΙΑ μου μην αγχωνεσαι

εξυπνες κοπελες ειμαστε όλες κ πιστευω ότι η καθε μια κραταει ότι θελει κ μολις κλεινει το pc κανει αυτό που νομιζει αυτη

εγω τουλαχιστον θελω να περνω συμβουλες αλλα σιγουρα δεν επηρεαζομαι!!!!!!!!!!!!

σε ευχαρισατουμε παρα πολύ παντως που μας προστατευεις!

τα χεις περασεις κ συ κ ξερεις ε????

xWWzp2.png

675093qccdm00t72.pngEΓΧΡΩΜΗ TV----->ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΖΩΗ...

[quote name="sabrina

οσο για το παραπανω......

ε μαααααα , τι πραγμα ειναι αυτο βαρεθηκα ,

πιο νυκοκυρεμενο ειναι οταν φυλαγεσαι :lol::lol::lol:[/quote]

...αφού καμιά φορά σκέφτομαι μήπως έχω διπλή προσωπικότητα και κάνω login σα sabrina!!!!! :lol::lol::lol:

Θα συμφωνησω με την Σωτηρια απολυτα ..........πιστευω οτι δεν υπαρχει συνταγη για να μεινεις εγκυος απλα οποτε ειναι να ερθει θα ερθει....εγω τι κατακορυφους εχω κανει τη ξαπλα εχω μεινει τουαλετα ουτε να το σκεφτομαι δεν πηγαινα αλλα ΤΖΙΦΟΣ οποτε τιποτα απο ολα αυτα τα μαντζουνια δεν ειναι σιγουρα....η ΗΡΕΜΙΑ ειναι πιο σιγουρη

line_line_typew12_beg_d_typew11_time_1195880400_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

Διαφημίσεις

τωρα εμενα γιατι δε μ αρεσει ολο αυτο με το τρυπημα του προφυλακτικου και το ρουφηγμα με τις συρριγγες??

για να κανεις ενα παιδι, χρειαζονται δυο ανθρωποι... αυτες οι πρακτικες μου φαινονται σα να το κανει η γυναικα μονη της!!!

τουλαχιστον στην εξωσωματικη, συναινει ο αλλος... εδω???? δηλαδη, οκ, μπορει να κατσει και να του αρεσει τελικα η ιδεα του παιδιου, αν ομως παρει αναποδες και πει, εγω δε το θελω, πηγαινε ριχτο, θα φταιει αυτος μετα? θα ειναι ο κακος της παρεας?? δε νομιζω!

για να κανεις ενα παιδι, χρειαζονται δυο ανθρωποι... αυτες οι πρακτικες μου φαινονται σα να το κανει η γυναικα μονη της!!!!

Να μου ζήσεις ρε φυστικάκι! Κι εγώ μαζί σου!

Τι άλλο θ' ακούσουμε..!! Είπαμε, ανυπομονούμε για παιδί, αλλά δεν είμαστε και τόσο απελπισμένες..!! :lol: Αναθεματισμένα προφυλακτικά.. αν δεν υπήρχαν, θα είχαμε άλλα προβλήματα να σκεφτούμε, αλλά...... θα είχαμε και παιδιά πολύ νωρίτερα.. εκ του φυσικού..!!

ITKtp2.png

Feiyp2.png

nadine πόσο καιρό προσπαθεις?

για να γραψουμε κ οι αλλες ετσι να χουμε μια εικονα

εγω εφαγα το τριτο ακυρο

τωρα μολις ξεκουμπισυει η ακατανομαστη ξεκιναω για 4ο μηνα

xWWzp2.png

Διαφημίσεις

ΩΠΑ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΗΝ ΒΑΡΑΤΕ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ!!

ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΜΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΩ!

ΗΘΕΛΑ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ...

:cry::cry::cry:

Είμαστε στον 3ο μήνα προσπαθειών, επόμενη περίοδος (κούφια η ώρα) στις 6/10. Λογικά, δεν έχω ακόμη ωορηξία.. Δεν ξέρω γιατί, αλλά αυτό το μήνα είμαι πολύ αισιόδοξη..!!!! :D

ITKtp2.png

Feiyp2.png

Είμαστε στον 3ο μήνα προσπαθειών, επόμενη περίοδος (κούφια η ώρα) στις 6/10. Λογικά, δεν έχω ακόμη ωορηξία.. Δεν ξέρω γιατί, αλλά αυτό το μήνα είμαι πολύ αισιόδοξη..!!!! :D

θα ειναι ετσι πιστευω κ γω!!!!!!!!!!!!!!

κ η μαμα μου τετοια εποχη μαε επιασε κ τα 2 , (όχι ότι εχει σχεση)

απλα γενικως με βοηθαει να σκεφτομαι θετικα!!!

(α αν θελεις βαλε καπου στον τιτλο για το ποσο καιρο προσπαθουμε ετσι για να κανουμε στατιστικεσ)

xWWzp2.png

Κοριτσια μου καλα μια συμβουλη!Βγαλτε το απο το μυαλο σας και θα γινει!Εγω εμεινα εγκυος στο δευτερο οταν ετοιμαζα την βαφτιση του μικρου μου τον Ιουνιο. Μολις ο γιατρος μας επετρεψε ελευθερες επαφες ειπαμε οκ ξεκιναμε αλλα λογω βαφτισης δεν το προγραμματιζαμε. Επειδη θα ερχοντουσαν τα πεθερικα μου του δωσαμε και καταλαβε επι μια βδομαδα να το ευχαριστηθουμε(ειχαμε να κανουμε και ελευθερα 2 χρονια σχεδον) και τσουπ σκαρωσαμε το νινι. Αφου ημουν σιγουρη οτι ειχα παλι πολυκυστικες οταν πηγα στο γιατρο και οταν μου ειπε να κανω χοριακη κουφαθηκα!ΑΡΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ. ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ!Καλη επιτυχια!!!

PSpyp2.png n6m7p2.png

katd, και μόνο που βλέπω τα τικεράκια σου, σε θαυμάζω και σε ζηλεύω..! Η μητέρα μου έχει 6 παιδιά, και μας "έπιασε" όλα, σχεδόν, με την πρώτη..! Το κοκκαλάκι της νυχτερίδας είχαν οι παλιότερες;; :?:

ITKtp2.png

Feiyp2.png

Sabrinaki μου γλυκό μου, οταν λέω σωστή και ισσοροπημένη διατροφή δεν εννοώ να τρώς πολύ και δυστυχώς δεν φτάνει μόνο το να τρώς σπιτικά και όχι σκουπιδοφαγητά.. Εννοώ ένα διαιτολόγιο ισσοροπημένο σε πρωτεϊνες και υδατάνθρακες με πολλά πολλά φρούτα και λαχανικά το οποίο θα έχει πέντε γεύματα την ημέρα.. Για να καταλάβεις τι εννοώ σου γράφω μια μέρα από την διατροφή που μου είχε δώσει η διαιτολόγος μου:

Πρωινό: 60γρ. τυρί + 2 φρυγανιές.

Δεκατιανό: 1 αχλάδι.

Μεσημεριανό: 150γρ. κοτόπουλο, 20 πατάτες τηγανιτές και 300γρ. νταμάτα+αγγούρι.

Απογευματινό: 1 νεκταρίνι.

Βραδινό: 60γρ. τυρί, 2 φρυγανιές και 2 ακτινίδια..

Κατάλαβες τι εννοώ??

Εγώ βέβαια επειδή τότε δούλευα 9-5 και δεν μπορούσα βέβαια να τρώω μεσημεριανό στην δουλειά, ετρωγα το πρωινό πριν φύγω από το σπίτι και έτρωγα στην δουλειά το δεκατιανό και το απογευματινό που ήταν εύκολο να τα πάρω μαζί μου. Οταν επέστρεφα έτρωγα το μεσημεριανό μου και μέχρι τις εννέα το βραδινό..

Ακόμα και αν δεν σου κάτσει εγκυμοσύνη πάντως θα σου μείνει η καλή διατροφή και όλα τα θρεπτικά συστατικά που θα πάρει ο οργανισμός σου σε αυτή την περίοδο.. :P:P

phzU.jpgwddf.jpg

ευχαριστω sugarmama κατανοητατο αυτο

μαλλον πρεπει εστω να αρχισω να τρωω κανα φρουτακι για στα αλλα κοντα ειμαι

δυστυχως όμως φρουτα δεν τρωω καθολου ουτε χυμους πινω

τι να κανουμε θελει θυσιες, αλλα όπως ειπες κ συ γενικως θα μου κανει καλο

xWWzp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...