Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

S.O.S Αίμα και πόνος στην 8η εβδομάδα!

Recommended Posts

Καλήσπέρα κορίτσια!!!

Διανύω την 8η εβδομάδα της δεύτερης κυήσεώς μου και από το πρωί έχω αίμα και πόνους περιόδου. Κάθε 5 λεπτά πηγαίνω στην τουαλέτα!!.Όλα ξεκίνησαν την παρασκευή το βράδυ με λίγο ροζ στο σκούπισμα, μετά λίγο καφέ υγρά, όπως και εχθές όλη την ημέρα και σήμερα εμφανίστηκε το κόκκινο αιματάκι, αρχικά κατά το σκούπισμα και στη συνέχεια και στο σερβιετάκι. Ο doctor συνέστησε utrogestan τον 200 mg 3 φορές την ημέρα, ξάπλα και αύριο υπέρηχο. Η ψυχολογία είναι στα πατώματα, η ξάπλα σχεδόν ανέφικτη, αφού έχω άλλο εάν αγοράκι 4 χρόνών, ζωηρό και βοήθεια σχεδόν ανύπαρκτη...

Μήπως ξεκινάει αποβολή?. Έχω και τις ερινύες να με καταδιώκουν, αφού αρχικά σκεφτόμουν ότι αυτό το μωρό ήρθε εντελώς σε λάθος στιγμή λόγω πενιχρών οικονομικών... Έχω τρελαθεί......

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 50
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ακολούθησε όσο μπορείς τις οδηγίες του γιατρού σου και άσε τις τύψεις!!! Προσπάθησε να κάνεις ότι σου είπε ο γιατρός σου και όλα να πάνε καλά εύχομαι! Μην χαλιέσαι ακόμη περισσότερο με χαζές σκέψεις!

Δεν ξερω να σου πω αλλα ευχομαι να πανε ολα καλα!Τωρα πως εισαι?

Ασε τις τυψεις' date='αυτα ειναι βλακιουλες που δεν βοηθανε πουθενα![/quote']

Ξαπλωμένη!!!! Συνεχίζεται η ίδια κατάσταση, με αρκετά πονάκια, λίγο αίμα. Κάνω υπομονή να περάσει αυτή η ατελείωτη νύχτα.... Φιλάκια και σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου.....

Ακολούθησε όσο μπορείς τις οδηγίες του γιατρού σου και άσε τις τύψεις!!! Προσπάθησε να κάνεις ότι σου είπε ο γιατρός σου και όλα να πάνε καλά εύχομαι! Μην χαλιέσαι ακόμη περισσότερο με χαζές σκέψεις!

Οι άτιμες ορμόνες κάνουν πάρτυ και με τσακίζουν. Θα περάσει.... Σε φιλώ

Διαφημίσεις

Ξαπλωμένη!!!! Συνεχίζεται η ίδια κατάσταση, με αρκετά πονάκια, λίγο αίμα. Κάνω υπομονή να περάσει αυτή η ατελείωτη νύχτα.... Φιλάκια και σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου.....

Έτσι μπράβο! Αν μπορούσες να επιστρατεύσεις καμμιά γιαγιά να ασχοληθεί λίγο με το μεγάλο σου για να μη σηκώνεσαι συνέχεια... Μη φοβάσαι, όλα καλά θα πάνε. Το αίμα έχει λιγοστέψει, σωστά?

it's never too late to start all over again

Έτσι μπράβο! Αν μπορούσες να επιστρατεύσεις καμμιά γιαγιά να ασχοληθεί λίγο με το μεγάλο σου για να μη σηκώνεσαι συνέχεια... Μη φοβάσαι, όλα καλά θα πάνε. Το αίμα έχει λιγοστέψει, σωστά?

Είναι το ίδιο, όποτε σκουπίζομαι! Ελπίζω να μην αυξηθεί! Όπως βλέπω είσαι και εσύ έγκυος, έτσι? Με το καλό!.

Είναι το ίδιο, όποτε σκουπίζομαι! Ελπίζω να μην αυξηθεί! Όπως βλέπω είσαι και εσύ έγκυος, έτσι? Με το καλό!.

Eυχαριστώ! Κι εσύ περαστικούλια, να δεις το πρωί δεν θα έχεις ούτε σταγόνα!

Οι άτιμες ορμόνες κάνουν πάρτυ και με τσακίζουν. Θα περάσει.... Σε φιλώ

Οι ορμόνες παίζουν κι αυτές τον ρόλο τους και τα utrogestan το ίδιο!!! Εμένα με χαλούσαν πολύ. Κι αν δεν έχεις και βοήθεια είναι δύσκολο το ξέρω εξ ιδίας πείρας. Να σκέφτεσαι όσο μπορείς θετικά. Όλα θα πάνε καλά.

μην αγχωνεσαι, ειναι κατι συνηθισμενο...σχεδον ολες μας ειχαμε περιπου εκεινες τις εβδομαδες αιματακι,οπως κ εγω κ επαιρνα utrogestan,ξαπλα κ μην αγχωνεσαι, ολα καλα θα πανε!!!περιμενουμε νεα σου!!!εγω ειχα αιματακι για 2 εβδομαδες θυμαμαι...

ntRCp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα. Πως είσαι σήμερα? Ελπίζω όλα να πηγαίνουν καλύτερα!

Καλησπέρα!!!! Τα πράγματα σαφώς και είναι καλύτερα. Έχω ακόμη λίγο αίμα και πολυ ροζ (το χρώμα μου!!!), αλλά ο γιατρός εμφανίστηκε καθυσυχαστικός. Δεν είδε, λέει, αποκόλληση ή τουλάχιστον δε φάνηκε στον υπέρηχο. Ούτε ξάπλα μου είπε, ούτε τίποτα. Βέβαια συνεχίζω να έχω αρκετούς πόνους περιόδου. Το θετικό είναι ότι ακούσαμε την καρδούλα του να πάλλεται!!!

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ για το ενδιαφέρον σου, και πιο πολύ ακόμα γιατί αν και δεν γνωριζόμαστε, όμως νοιάζεσαι περισσότερο και από άτομα που που είναι κοντά μου. Ο θεός να σε έχει καλά. ελπίζω σε καλύτερες μέρες....

μην αγχωνεσαι, ειναι κατι συνηθισμενο...σχεδον ολες μας ειχαμε περιπου εκεινες τις εβδομαδες αιματακι,οπως κ εγω κ επαιρνα utrogestan,ξαπλα κ μην αγχωνεσαι, ολα καλα θα πανε!!!περιμενουμε νεα σου!!!εγω ειχα αιματακι για 2 εβδομαδες θυμαμαι...

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ! Σήμερα όλα είναι καλύτερα. Να χαίρεσαι το μπουμπουκάκι σου.

Τι ήθελα και μίλησα? Εδώ και μισή ώρα το αίμα έχει επανέλθει και μάλιστα πολύ περισσότερο με έντονους πόνους περιόδου και λίγο κράμπες!!!!

Δεν μπορώ να ηρεμήσω!!!!!!!!!!!:(

Καλησπέρα!!!! Τα πράγματα σαφώς και είναι καλύτερα. Έχω ακόμη λίγο αίμα και πολυ ροζ (το χρώμα μου!!!), αλλά ο γιατρός εμφανίστηκε καθυσυχαστικός. Δεν είδε, λέει, αποκόλληση ή τουλάχιστον δε φάνηκε στον υπέρηχο. Ούτε ξάπλα μου είπε, ούτε τίποτα. Βέβαια συνεχίζω να έχω αρκετούς πόνους περιόδου. Το θετικό είναι ότι ακούσαμε την καρδούλα του να πάλλεται!!!

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ για το ενδιαφέρον σου, και πιο πολύ ακόμα γιατί αν και δεν γνωριζόμαστε, όμως νοιάζεσαι περισσότερο και από άτομα που που είναι κοντά μου. Ο θεός να σε έχει καλά. ελπίζω σε καλύτερες μέρες....

Καλημέρα! Θα πάνε όλα καλά, θα δεις! Ξανά ξάπλα εσύ, ξεκουράσου όσο μπορείς! Κάτι παραπάνω από όλες εμάς θα ξέρει ο γιατρός σου αφού σε καθησύχασε! Όλες μας έχουμε περάσει λίγο πολύ δύσκολα, κάθε μια τα δικά της οπότε λίγο ενδιαφέρον δεν έβλαψε ποτέ κανέναν :P! Υπομονή!

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Θα πάνε όλα καλά, θα δεις! Ξανά ξάπλα εσύ, ξεκουράσου όσο μπορείς! Κάτι παραπάνω από όλες εμάς θα ξέρει ο γιατρός σου αφού σε καθησύχασε! Όλες μας έχουμε περάσει λίγο πολύ δύσκολα, κάθε μια τα δικά της οπότε λίγο ενδιαφέρον δεν έβλαψε ποτέ κανέναν :P! Υπομονή!

Ματίνα μου, καλημέρα. Δυστυχώς τα πράγματα επιδεινώθηκαν. Όλη νύχτα είχα αιμοραγία και πολλούς πόνους. Μου έγινε μια ένεση και ο γιατρός συνέστησε ξάπλα. Βέβαια όταν λέει ξάπλα τι εννοεί? Έχω και το αγοράκι μου! Γίνεται να μην του μαγειρέψω ή να το κάνω μπάνιο? Χάνω την υπομονή μου!

Σε φιλώ

Βέβαια όταν λέει ξάπλα τι εννοεί? Έχω και το αγοράκι μου! Γίνεται να μην του μαγειρέψω ή να το κάνω μπάνιο?

Eννοεί ξάπλα τέζα που λένε! Αν υπάρχει η δυνατότητα παρήγγηλε κάτι απ' έξω από κάπου που εμπιστεύεσαι, π.χ. κοτοπουλάκι, και μην του κάνεις μπάνιο μια φορά, δεν χάθηκε ο κόσμος...

ξαπλα!!!!!μονο για τουαλετα να σηκωνεσαι....δεν εχεις καποιον να σε βοηθησει με το αλλο το μωρακι σου??να σου μαγειρεψει κατι για εσενα κ το παιδι?περιμενουμε νεα σου κ μην αγχωνεσαι...

ntRCp3.png

Eννοεί ξάπλα τέζα που λένε! Αν υπάρχει η δυνατότητα παρήγγηλε κάτι απ' έξω από κάπου που εμπιστεύεσαι, π.χ. κοτοπουλάκι, και μην του κάνεις μπάνιο μια φορά, δεν χάθηκε ο κόσμος...

Σε ευχαριστώ. Θα με θεωρεις ηλίθια που σκέφτομαι τέτοια πράγματα, αλλά νιώθω ότι μπροστά μου υπάρχε ένα βουνό που δεν μπορώ να ανέβω...Σε ευχαριστώ

ξαπλα!!!!!μονο για τουαλετα να σηκωνεσαι....δεν εχεις καποιον να σε βοηθησει με το αλλο το μωρακι σου??να σου μαγειρεψει κατι για εσενα κ το παιδι?περιμενουμε νεα σου κ μην αγχωνεσαι...

Δυστυχώς, η μητέρα μου έχει πεθάνει, η πεθερά στον κόσμο της λίγο, ο άντρας μου νιώθω ότι απλώς απέχει.... Δεν ξέρω....Δεν έχω μάθει να ζητάω... Περιμένω ο άλλος να καταλάβει μόνος του ....... Σε ευχαριστώ και ελπίζω να πάμε καλά..

αν δεν ζητησεις βοηθεια,νομιζουν πως δεν εχεις αναγκη κ δεν βοηθανε...ζητα για οσο καιρο εχεις αιματακι,μην παιζεις με αυτα τα πραγματα!!!!(γμτ εισαι κ μακρυα να σε βοηθαγαμε κ εμεις!!!)

ntRCp3.png

Σε ευχαριστώ. Θα με θεωρεις ηλίθια που σκέφτομαι τέτοια πράγματα, αλλά νιώθω ότι μπροστά μου υπάρχε ένα βουνό που δεν μπορώ να ανέβω...Σε ευχαριστώ

όχι, καθόλου ηλίθια, προς Θεού. Υπερευαίσθητη ίσως, και λόγω της κατάστασης.

αν δεν ζητησεις βοηθεια,νομιζουν πως δεν εχεις αναγκη κ δεν βοηθανε...ζητα για οσο καιρο εχεις αιματακι,μην παιζεις με αυτα τα πραγματα!!!!(γμτ εισαι κ μακρυα να σε βοηθαγαμε κ εμεις!!!)

Όπως τα λέει η Helen... Ξέρεις, το καταλαβαίνω ότι θέλεις ο άλλος να δει τις ανάγκες και να προσφερθεί να βοηθήσει, αλλά καμμιά φορά, και ειδικά οι άντρες, δεν πάει το μυαλό τους!

Κι ο δικός μου, πάω σούπερ μάρκετ και παίρνω πέντε πράγματα και λέει... καλά γιατί πήρες πέντε πατάτες και δεν πήρες δυο-τρία κιλά? Γιατί δεν κάνει να σηκώνω βάρος βρε άνθρωπε, γι' αυτό!

Ξέρω επίσης ότι σκέφτεσαι "αν είχα τη μάνα μου". Δεν είσαι η μόνη. Κι εγώ δεν την έχω. Αν είχα τη μάνα μου δεν πα να γύριζε ο κόσμος ανάποδα, κανένα πρόβλημα δεν θα είχα... Γι' αυτό λοιπόν, επειδή δεν την έχεις, δεν είναι ώρα να είσαι υπεράνω με κανέναν.. ζήτα ό,τι χρειάζεσαι κούκλα μου.

Όπως τα λέει η Helen... Ξέρεις, το καταλαβαίνω ότι θέλεις ο άλλος να δει τις ανάγκες και να προσφερθεί να βοηθήσει, αλλά καμμιά φορά, και ειδικά οι άντρες, δεν πάει το μυαλό τους!

Κι ο δικός μου, πάω σούπερ μάρκετ και παίρνω πέντε πράγματα και λέει... καλά γιατί πήρες πέντε πατάτες και δεν πήρες δυο-τρία κιλά? Γιατί δεν κάνει να σηκώνω βάρος βρε άνθρωπε, γι' αυτό!

Ξέρω επίσης ότι σκέφτεσαι "αν είχα τη μάνα μου". Δεν είσαι η μόνη. Κι εγώ δεν την έχω. Αν είχα τη μάνα μου δεν πα να γύριζε ο κόσμος ανάποδα, κανένα πρόβλημα δεν θα είχα... Γι' αυτό λοιπόν, επειδή δεν την έχεις, δεν είναι ώρα να είσαι υπεράνω με κανέναν.. ζήτα ό,τι χρειάζεσαι κούκλα μου.[/quote

Πόσο με καταλαβαίνεις!!!!!!! :(

Ξέρω επίσης ότι σκέφτεσαι "αν είχα τη μάνα μου". Δεν είσαι η μόνη. Κι εγώ δεν την έχω. Αν είχα τη μάνα μου δεν πα να γύριζε ο κόσμος ανάποδα, κανένα πρόβλημα δεν θα είχα... Γι' αυτό λοιπόν, επειδή δεν την έχεις, δεν είναι ώρα να είσαι υπεράνω με κανέναν.. ζήτα ό,τι χρειάζεσαι κούκλα μου.

Πόσο με καταλαβαίνεις!!!!!!! :(

Αφού τα ίδια περνάω! Και ξέρεις τι κάνω? Απαιτώ! Και απ' τον πατέρα μου που είναι γεράκος (αλλά τα έχει 400) και από τον άντρα μου. Όπως έκαναν και οι μανούλες μας και κρατήσαν οικογένεια! Θα απαιτείς με τρόπο που ο άλλος να καταλαβαίνει ότι δεν τον εκβιάζεις, απλά δεν έχεις άλλη λύση, ούτε άλλους ανθρώπους για βοήθεια!

Άντε ξάπλα τώρα! :D;-)

Κοριτσάκι συμφωνώ απόλυτα με τις προλαλήσασες!!! Αυτό που προέχει τώρα είναι η καρδούλα που χτυπάει μέσα σου κι ΕΣΥ! Το άλλο σου παιδάκι δεν θα πάθει τίποα για λίγες μέρες! Κορίτσια τα ίδια με εσάς περνάω κι εγώ αλλά ο άντρας μου αναγκάζεται να βοηθάει (και μην φανταστείτε τρελά πράγματα) αφού η μαμά μου δεν μπορεί να βοηθήσει (είναι χρόνια στο κρεββάτι) και η πεθερά απούσα τελείως όμως! Οπότε μπαμπάς και σύζυγος έχουνε γίνει δεξί μου χέρι. Μην περιμένεις να καταλάβει τίποτα από μόνος του απλά ζήτησέ του το. Και το αχ να είχα τη μάνα μου εγώ το λέω κάθε μέρα!!! Ξάπλα εσύ τώρα και υπομονή!!! Φιλιά

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...