Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΠΟΤΟΜΟ ΑΔΕΙΑΣΜΑ

fistikaki

Recommended Posts

Σαν να φτιαχνουν λιγο τα πραγματα... τουλαχιστον κοιμαμαι δυο τριωρα το βραδυ, με ενδιαμεσο μιαμισης ωρας για ταισμα,ρεψιμο,αλλαγμα

Χτες εγινε ενας ψιλοπανικος σπιτι μου, επειδη αρπαχτηκαμε με τον αντρα μου και γυρισε και μου ειπε, "δε πας καμια βολτα λεω γω,να ξελαμπικαρεις λιγο,να ηρεμησουμε και μεις" κι ολα αυτα πανω σε μια κριση κλαμματος, παραπονου και κουρασης... Σηκωθηκα και γω και πηρα τ αμαξι,κι εφυγα... ελειψα καμια ωρα, ουτε εβλεπα που πηγαινα... απλα οδηγουσα. Οταν γυρισα σπιτι, ηταν καταστεναχωρημενος και ανησυχος.Μου ειπε "συγνωμη ρε μωρο μου που μερικες φορες μιλαω σαν αγρικος", απαντησα 'δε πειραζει", και μου ειπε "πειραζει... ξερεις ποσο σ αγαπαω?σ"αγαπαω πιο πολυ ακομα κι απο το σκατουλι που ηρθε σπιτι μας"... δεν ελεγε αληθεια, η εμ πασει περιπτωσει, ξερω πως ειναι αλλη αγαπη αυτη που νιωθουμε για το παιδι απο αυτη την αγαπη που νιωθουμε μεταξυ μας, αλλα σαν να εσταξαν σταγονες μελι στη καρδια μου ενιωσα...

αποψε του ειπα να παει να πιει μια μπυρα το βραδυ με τους φιλους του... ας αργησει... δε πειραζει... μολις ετοιμασω τη μικρη και ξεμπερδεψω, και χω ελευθερο κανα δυωρο, θα κανω ενα καυτο μπανιο... θα κανω μια ωραια αποτριχωση,θα βαλω καμια κρεμουλα, θα ισιωσω και λιγο το μαλλι... μπορει να βαλω και μισο ποτηρακι κοκκινο κρασι με μπολικα παγακια... και ισως βρω το χρονο μεσα σ ολα αυτα να σκεφτω τι εχει γινει... μηπως καταφερω,φερνοντας στο μυαλο μου ολες τις σκηνες απο το τοκετο και μετα,να συνειδητοποιησω πραγματικα, τι εχει συμβει...

μηπως και καταφερω να νιωσω πραγματικα μανα ενος ανθρωπου, οχι μονο μηχανη γαλακτος και ξεσκατισματος...

να κοιταξω και λιγο τη μικρη... να την παρατηρησω λιγο

ανυπομονω για αποψε το βραδυ!! :D:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 162
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

XAIROMAI para poly me auta pou grafeis!!! Euge!! Sou euxomai simera na apolauseis kathe lepto :)

Min xechaseis na mas peis pos pige :lol:

Αγγελουδια μου σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ γιατι καθε μερα μαζι σας ειναι ενα μεγαλο πανεπιστημιο χωρις ημερομηνια αποφοιτησης

Φιστικάκι μου εγώ μια χαρά σε ακούω για φρεσκομανούλα!!! Να το κάνεις κοπέλα μου το μπανάκι σου και το μποτέ σου και σίγουρα θα νιώσεις άλλος άνθρωπος ... και με το κρασάκι σου ακόμα καλύτερα!!! Είναι πολύ νωρίς ακόμα κοριτσάκι μου, θα φτιάξουν τα πράγματα θα το δεις ... εγώ όταν ήμουν στην δική σου τη φάση ήθελα να πηδήξω από τον τέταρτο!!! Σε λίγο καιρό θα είσαι σούπερ θα με θυμηθείς!!!

1aLup3.png

BtUIp3.png

Διαφημίσεις

ε, αμα οντως τη γλυτωσουμε... θα παω να παιξω τζοκερ!! γιατι, ειλικρινα, μ αρεσει τοσο πολυ ο υπνακος, και τον εχω νοσταλγησει τοσο,μα τοσο!!!!

αχ γλυκο μου fistikaki να δεις που θα γνωριστειτε με το μωρο σου και θα περνατε σουπερ.

Μην αφηνεις να σε παρει απο κατω. Οι ορμονες παίζουν τρελο παιχνιδι σε αυτη τη φαση.

Εγω βεβαια λατρεψα τη μικρη μου με την πρωτη ματια και καθομουν και την κοιταζα με τις ωρες, αλλα ειχα μια ψυχολογια αστα να πανε.

Να μην ξεχνας να φροντιζεις τον εαυτο σου

Σαν να φτιαχνουν λιγο τα πραγματα... τουλαχιστον κοιμαμαι δυο τριωρα το βραδυ, με ενδιαμεσο μιαμισης ωρας για ταισμα,ρεψιμο,αλλαγμα

Χτες εγινε ενας ψιλοπανικος σπιτι μου, επειδη αρπαχτηκαμε με τον αντρα μου και γυρισε και μου ειπε, "δε πας καμια βολτα λεω γω,να ξελαμπικαρεις λιγο,να ηρεμησουμε και μεις" κι ολα αυτα πανω σε μια κριση κλαμματος, παραπονου και κουρασης... Σηκωθηκα και γω και πηρα τ αμαξι,κι εφυγα... ελειψα καμια ωρα, ουτε εβλεπα που πηγαινα... απλα οδηγουσα. Οταν γυρισα σπιτι, ηταν καταστεναχωρημενος και ανησυχος.Μου ειπε "συγνωμη ρε μωρο μου που μερικες φορες μιλαω σαν αγρικος", απαντησα 'δε πειραζει", και μου ειπε "πειραζει... ξερεις ποσο σ αγαπαω?σ"αγαπαω πιο πολυ ακομα κι απο το σκατουλι που ηρθε σπιτι μας"... δεν ελεγε αληθεια, η εμ πασει περιπτωσει, ξερω πως ειναι αλλη αγαπη αυτη που νιωθουμε για το παιδι απο αυτη την αγαπη που νιωθουμε μεταξυ μας, αλλα σαν να εσταξαν σταγονες μελι στη καρδια μου ενιωσα...

αποψε του ειπα να παει να πιει μια μπυρα το βραδυ με τους φιλους του... ας αργησει... δε πειραζει... μολις ετοιμασω τη μικρη και ξεμπερδεψω, και χω ελευθερο κανα δυωρο, θα κανω ενα καυτο μπανιο... θα κανω μια ωραια αποτριχωση,θα βαλω καμια κρεμουλα, θα ισιωσω και λιγο το μαλλι... μπορει να βαλω και μισο ποτηρακι κοκκινο κρασι με μπολικα παγακια... και ισως βρω το χρονο μεσα σ ολα αυτα να σκεφτω τι εχει γινει... μηπως καταφερω,φερνοντας στο μυαλο μου ολες τις σκηνες απο το τοκετο και μετα,να συνειδητοποιησω πραγματικα, τι εχει συμβει...

μηπως και καταφερω να νιωσω πραγματικα μανα ενος ανθρωπου, οχι μονο μηχανη γαλακτος και ξεσκατισματος...

να κοιταξω και λιγο τη μικρη... να την παρατηρησω λιγο

ανυπομονω για αποψε το βραδυ!! :D:D

Fistikaki ασχετως του θεματος του ποστ θα επισημανω ακομη μια φορα οτι ολη αυτη η μουρλα που βιωνεις :lol: σου εχει απελευθερωσει την εκφραση...Τελευταια μου αρεσει πολυ ο τροπος που γραφεις... Σου πανε τα baby blues... Να γεννας πιο συχνα... :lol:

Αχ βρε κοπελια... οπως λενε και στο χωριο μου... I m always at my best, when I m at my worst :lol:

Οσο για το να γενναω συχνα... κανε περα, λεμεεεεεεεεε!!!! :evil::evil: κραταω πετρα!!!

Διαφημίσεις

Πολύ αισοδόδοξη νότα μου ήρθε από το πόστ σου!!!!!Χαίρομαι πάρα πολύ!!!!!Νομίζω πως και τα λόγια του άντρα σου, που σου είπε όταν γύρισες, ήταν πολύ γλυκά και αληθινά και πήρες τα πάνω σου, νοιώθοντας επιβεβαιωμένη. Όπως όλες μας θα νοιώθαμε φυσικά!!!

Όσο για τα λόγια που είπε πρίν, μπορεί να τα είπε λίγο απότομα και ωμά, αλλά ίσως κατάλαβε και ο ίδιος, όπως και πολλά κορίτσια που σε συμβούλεψαν εδώ, τί πραγματικά χρειάζεσαι.

Όλες οι νέες μαμάδες, είναι αρκετά φορτισμένες είτε νοιώθουν απέραντη αγάπη και εξοικίωση αμέσως μόλις δούνε το μωρό, είτε νοιώθουν κάπως απόμακρες τις πρώτες μέρες και δεν έχουν νοιώσει έντονα το αίσθημα της μητρότητας. Όπως και να έχει, η κούραση και η αλλαγή των ρυθμών στην ζωή μας, μας κάνει να τα χάνουμε, με συνέπεια τα τεντωμένα νεύρα και ότι άλλο αρνητικό μπορεί να χωθεί στην ψυχή του καθενός.

Σιγά σιγά θα ανεβαίνεις,όπως ήδη φαίνεται να γίνεται. Μπράβο σου!!!Συνέχισε έτσι και ακόμα και όταν θα έρχονται κάποια αρνητικά αισθήματα, κάνε την βόλτα σου, πιές το κρασάκι σου, κάνε το ζεστό μπανάκι σου και θα τα στέλνεις από εκεί που ήρθαν!!!!!!

Φιλιά!!!!! :D:D:D:D:D

n3kPp3.png

zewgp3.png

Αχ βρε κοπελια... οπως λενε και στο χωριο μου... I m always at my best, when I m at my worst :lol:

Οσο για το να γενναω συχνα... κανε περα, λεμεεεεεεεεε!!!! :evil::evil: κραταω πετρα!!!

Λενε τετοια κουβεντα στο χωριο σου;;; :shock: Ποιους ειχες γειτονες; Τους καταραμενους ποιητές;; :lol::lol:

στην Ανω-Κατω Κωλοπετινιτσα Περαβλαχιας, φημιζομαστε για τον ποιητικο μας οιστρο, την ικανοτητα μας να πηδαμε πανω απο ψηλα αγγουρια (πρωταθλητες!), και φτιαχνουμε ωραιο τυρι, ωραιες γκλιτσες και εκλεκτο μπρικ!!

Kαλα το εκλεκτο μπρικ ηταν αναμενομενο, ολα τα αλλα ομως πρεπει να ο παραδεχτεις οτι δεν ειναι κι οτι πιο συνηθισμενο για την ελληνική επαρχια....

Αυτο που ειπες για τον πρωταθλητισμο (το αλμα εις υψος υψηλων αγγουριων) με ενδιαφερει.... (Υπαρχει και εις μηκος και εις...βαθος;):lol::lol:

Διαφημίσεις

λοιπον, η ωρα ειναι δωδεκαμιση, εγω κουτουλαω απο τη νυστα, αλλα η μικρη εχει το ματι ορθανοιχτο λες και της εχουν βαλει μανταλακια... επιπλεον, σε λιγο ουτως η αλλως θα πρεπει να φαει,οποτε εγω περιφερω το πτωμα (και το πνευμα μου) μεσα στο σπιτι σα φαντασμα...

και σκεφτομαι...... (κακη συνηθεια...... πρεπει να την κοψω)

σκεφτομαι τις κοπελες, στην ενοτητα "θελω να μεινω εγκυος"...

ημουν και γω στη θεση τους.οκ, ισως δεν ειχα απελπιστει, αλλα σιγουρα, ηθελα πολυ ενα παιδακι... εκανα συνεχεια τεστς εγκυμοσυνης και οταν εβγαιναν αρνητικα σπαζομουν!! μου χαλαγε η μερα οταν μου ερχοταν περιοδος, τη τελευταια χρονια πριν μεινω εγκυος.

τωρα κοιταω το μωρο διπλα μου... μ ολη τη προσπαθεια που καταβαλλω, με ολες τις κουβεντες που μου λετε και τις παιρνω ολες πολυ σοβαρα, με ολο το χρονο που παιρναει... ΤΙΠΟΤΑ...

να πω την αληθεια?? ισως δε πρεπει, αλλα ας πω τι νιωθω...

ναι μεν, εχω αγχος τεραστιο για το παιδι,ναι τρελαινομαι και δε μπορω να απομακρυνθω απο κοντα της μη παθει τιποτα,ναι να τη ταιζω με τις ωρες, να την αλλαζω μεσα στα αγρια ξημερωματα, ολα οτι χρειαζεται... η μαυρη αληθεια ομως ειναι οτι κανενα κενο δε σου γεμιζει ενα παιδι απο μονο του.Καμια θλιψη δε σου θεραπευει... καμια μοναξια δε σου γλυκαινει...

ισως ι δικια μου ειναι πολυ μικρη ακομα, αλλα εγω σκεφτομαι συνεχεια τους λογους που ηθελα να κανω παιδι... εντελως εγωιστικα!! τον εαυτο μου σκεφτομουν... ποσο πολυ ΕΓΩ το ηθελα... και τωρα το παιδι ειναι εδω, και γω δεν την πολυσυμπαθω γιατι με κουραζει ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ... και συμπαθω ακομα λιγοτερο τον εαυτο μου γιατι νοσταλγω κατι παλια βραδυα αλητειας με παρεες, με αλκοολ και ξενυχτια κραιπαλης...

αχ, νυσταζω τοσο πολυ... αλλο ενα βραδυ με μιασωρα κλεφτου υπνου... αχ θεε μου, ποσο ευχομαι να ειχε μεγαλωσει η μικρη... ποσο ευχομαι να περασει γρηγορα αυτο το διαστημα

ποσο ζηλευω λιγο υπνο... λιγο χρονο στη τουαλετα!!! λιγη ξεγνοιασια... ολο φοβαμαι μη τυχον εχει κατι... ουφ... ας γειρω λιγο εδω στο καναπε... σσσσσσσσσσττττττττττττττττττττ...........

λιγο χρονο στη τουαλετα!!!

Θεϊκό!!! Αυτό ακριβώς. Να πας να κατουρήσεις σαν άνθρωπος... Αυτό ακόμη δεν το έχω κατακτήσει

ισως ι δικια μου ειναι πολυ μικρη ακομα

Αυτό είναι και μην ανησυχείς. Ακόμη είναι πολύ μικρούλα. Όταν θα αρχίσει να αντιδρά όμως, θα δεις πόσο θα αλλάξουν τα πράγματα.

Εμένα χτες έκανε το εξής: ψαχούλευε την τσάντα μου και έβγαλε το κινητό. Σταματάει, με κοιτάει, του λέω όοοοοοοχιιιιιιιιι με νόημα. Και τότε σηκώνεται (πριν λίγο άρχισε να περπατάει), σηκώνει τα χέρια ψηλά, στο ένα χέρι κρατάει το κινητό, κάνει επιτόπου στροφή και αρχίζει να τρέχει μέσα, να κρυφτεί με το κινητό... Φαντάσου τώρα, ούτε ένα μέτρο ύψος, να τρέχει σαν την πάπια με τα χέρια σηκωμένα, ακόμη γελάω. Και ακόμη μου φαίνεται απίστευτο ότι περπατάει, ότι πάει να μου κρυφτεί, ότι όταν ξέρει πως κάνει κάτι κακό σταματάει και κοιτάει να δει αν τον βλέπεις...

Τέλος πάντων, δεν έχω κανένα πιο εντυπωσιακό παράδειγμα να σου πω, γιατί είναι μικρός ο δικός μου. Πάντως, οι σκέψεις σου είναι απολύτως λογικές και όσο περνάει ο καιρός και θα ζεις περισσότερο μαζί της τόσο θα υποχωρούν, μέχρι να εξαφανιστούν τελείως, γιατί θα αποκτά προσωπικότητα και τότε έχεις να ρίξεις πολύ γέλιο. :D:D

Akros entiposiaki i poiitiki fleba pou "xtipise" to moro

Pera apo auto se katalabaino, tis teleutaies meres o mikros einai poli anisixos kai mazi tou ta neura mou exoun ginei krosia. Noiotho poli egoistria kai kakia dioti to moro koimate tis nixtes, exo diladi to pronomio na koimamai edo kai liges ebdomades 5-6 ores seri, omos tin imera den me afinei se xloro klari apo to klama, ypotheto thelei prosoxi, thelei na "paixoume" dioti opote plisiazo iremi kai xazogelaei....oloi mou lene "afou koimate ta bradia min milas" nai re paidia omos, kapia stigmi kai ego prepei na fao kati..na mageirepso, na balo ena plintirio allios den tha exo oute 1 soutien thilasmou...auta pou? pos? kai poios? o antras mou girnaei ptoma apo tin doulia, ti na proto kanei kai autos? Noitho toso kakia kai egoistria...aaa to eipa auto e? Briste me parakalo.

To kefali mou ponaei, to stomaxi mou einai sfigmeno....opos eipes...oute xronos na pas toualeta...oute krepales, oute ena tilefono pou na sou leei "psinese gia na ena potaki?"....omos xafnika sou rixnei ena xamogelo kai esy lioneis...stin arxi den to siniditopoieis omos siga siga ta egkefalika sou kytara "dipsane" gia auto to xamogelo kai apo auto pernoun energia....KOURAGIO tha strosoun ta pragmata. Den to pisteuo panta bebaia alla tha erthei auti i stigmi.

Mexri tote sinexise na grafeis kai na ektononese etsi

Αγγελουδια μου σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ γιατι καθε μερα μαζι σας ειναι ενα μεγαλο πανεπιστημιο χωρις ημερομηνια αποφοιτησης

Πάντως, έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για τους μάρσιπους αγκαλιάς. Εγώ άργησα να τον χρησιμοποιήσω, οπότε δεν το δοκίμασα σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες των πρώτων μηνών. Όμως, ακόμη και τώρα, πρέπει να πω ότι το παιδί ηρεμεί στο μάρσιπο και, κυρίως, κοιμάται. Τον πάω βόλτα και κοιμάται στην αγκαλιά μου, είναι σαν αγκαλιά κανονική, αλλά μπορείς να έχεις τουλάχιστον ένα χέρι ελεύθερο και το μωρό μπορεί να παρακολουθεί τί κάνεις, δε νοιώθει παρατημένο. Θα έλεγα να το δοκιμάσετε γιατί μπορεί πράγματι να είναι εντυπωσιακά τα αποτελέσματα. Για ρωτήστε και τις κοπέλες που ξέρουν περισσότερα...

εχω μαρσιπο που μου εφεραν δωρο στο μαιευτηριο, αλλα δεν το εχω ανοιξει ακομα.Βασικα δεν εχω ανοιξει κανενα απο τα δωρα.Σκεφτομαι οτι τα περισσοτερα θα θελουν πλυσιμο,απολυμανση,σιδερο,κλπ... και δεν εχω τις αντοχες (ουτε τη διαθεση αυτη τη στιγμη)

Σας ερχεται καθολου να πατε μια βολτα (μονη) μ αυτο το καιρο?? με τρελαινει αυτος ο καιρος!! μ αρεσει παρα πολυ!! μουσικουλα στ αμαξι, και βολταρακια... να μπει και ο εγκεφαλος στη θεση του, να κουνηθει λιγο μπας και συνελθουμε!

καλα θα ηταν :?

Πρόσεχε, δε λέω για κανονικό μάρσιπο, αλλά για τους μάρσιπους αγκαλιάς. Με αυτούς τους δεύτερους κοιμάται πιο εύκολα :lol::lol: . Επίσης, μπορείς να το βάλεις το παιδί και σε θέση ρεψίματος (άλλο μεγάλο κεφάλαιο, στις 2 το πρωί να πίνει το γάλα σε 10 λεπτά και να κάνει 20 λεπτά για να ρευτεί :( ), κοίτα το λίγο αν μπορέσεις

Επίσης, τί απολύμανση παιδί μου, και τί σίδερο, σιγά μη σιδερώσεις το μάρσιπο. Στο πλυντήριο με τα ρούχα και έτοιμος!!!

Όσο γι αυτό τον καιρό κι εγώ τον λατρεύω. Το καλοκαίρι πλέον με κουράζει πολύ, περίμενα πώς και πώς να τελειώσει. Άντε, όσο το απολαύσουμε, από βδομάδα ανοίγει πάλι ο καιρός

Αμαν ρε fistikaki ειπαμε δωσε λιγο χρονο στο παιδι!Η αληθεια ειναι οτι ημουν ετσι και μου το λεγαν αλλα εγω εκει σαν εσενα να επιμενω να τα βλεπω ολα ετσι οπως περιγραφεις!Και μετα ομως με πολυ αργους ρυθμους ολα στρωνουν...Και θελω να πιστευω οτι θα γινουν και καλυτερα γιατι εγω ακομα τις ισορροπιες μας ως ζευγαρι με μωρο δεν τις βρηκαμε!Αλλο μεγαλο προβλημα. Θα στρωσουν ολα θα δεις!!Επισης εχω να πω οτι εγω ως δια μαγειας δεν ξερω αν ηταν η ιδεα μου ή ισχυει αλλα οταν σαραντησα και μετα θαρρεις και ολα αρχισαν να γινονται καλυτερα!Δεν ειναι τυχαιο μαλλον οι 40 μερες...Επισης δεν ξερω αν το ξαναπαμε πιο πανω δεν μπορει να ερθει μια γιαγια λιγο να σε ξεκουρασει!!Να πας για ενα κατουρημα βρε αδερφε!!!

"Μαμα σε παρακαλω, μπορεις να πεταχτεις λιγο?Θελω να κανω τσισακια μου!!!!!"

Επισης δεν ξερω αν το ξαναπαμε πιο πανω δεν μπορει να ερθει μια γιαγια λιγο να σε ξεκουρασει!!Να πας για ενα κατουρημα βρε αδερφε!!!

"!"

δεν υπαρχει κανεις να με βοηθησει (ευτυχως η δυστυχως)

ολοι για επισκεψεις χαχαχουχα ειναι, η να δινουν συμβουλες του κ....ου. Οπως λεει και μια καλη μου φιλη που μεγαλωνει δυο παιδακια ολομοναχη της, "ας ειναι καλα η δεξια και η αριστερα μου χειρα"

fistikaki γεια σου κι από μένα!

Παρακολουθώ την ιστορία σου η οποία περιγράφει με εκπληκτική ομοιότητα την δική μου προ τριών ετών. :wink:

Το μόνο που με βοήθησε ήταν το εξής. Μία μέρα το πήρα απόφαση. Ξύπνησα και είπα στον εαυτό μου: "Aντιγονάκι πάρ' το απόφαση! Είναι δύσκολα και δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς. Πάρε απόφαση και τα ξενύχτια. Θεώρησε ότι για κάποιο καιρό αυτή θα είναι η καθημερινότητά σου" Και το πήρα απόφαση! Έπαιρνα απόφαση π.χ. ότι θα ακολουθήσει δύσκολο βράδυ και οπλιζόμουν με βιταμίνες και καφέ και υιοθετούσα ψυχολογία "οκ, σήμερα θα ξενυχτήσω. Ας συμφιλιωθώ μ' αυτό, και ας προετοιμαστώ". Όταν είμαστε προετοιμασμένοι για κάτι μας έρχεται πιο ομαλά. Αυτή είναι λοιπόν η συμβουλή μου εκ πείρας! Πάρε το απόφαση και γύρισε την ψυχολογία σου! Όσο είσαι με αρνητική ψυχολογία θα σου φαίνεται ακόμα πιο δύσκολο.

Πρέπει να σου πω όμως, ότι τώρα απολαμβάνω τόσο πολύ την κορούλα μου και τα κατορθώματά της, και αυτά που περνάς ευτυχώς, κυλάνε γρήγορα. Τα καλύτερα έρχονται. Άντεξε αυτό το τραχύ μονοπατάκι. Κάθε αρχή και δύσκολη που λένε.

Σου εύχομαι να σου ζήσει το παιδάκι σου και ότι καλύτερο.

Και όπως είπαμε.. :wink:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...