Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΜΑΘΑΤΕ ΤΟ ΦΥΛΟ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΣΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ

ΜΑΘΑΤΕ ΤΟ ΦΥΛΟ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΣΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ;  

1.705

1. 1. ΜΑΘΑΤΕ ΤΟ ΦΥΛΟ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΣΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ;

Recommended Posts

λάθος έχει γίνει πολλέ φορές...εγώπήγαινα σε εξωτερικό γιατρό και στο νοσοκομείο και οι 2 με είπαν το ίδιο αλλά όταν γέννησα είδα το πιπί αν είναι όντως πιπί

g598zf3jh69s483c.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια Καλημερα,

είμαι στην 14 εβδομαδα και εχθες στο υπέρηχο του γιατρού μου είπαμε να ρωτήσουμε αν τυχόν φένεται κάτι (πιστευωντας ότι είναι νωρίς ακόμα, και ότι πιθανότατα θα πέρναμε αρνητική απάντηση), τραβάτεμε κι ας κλαίω δηλαδή. Είδαμε "κάτι" να προεξέχει. Η απάντηση του γιατρού στην ερωτηση... δηλαδή είναι αγοράκι ήταν.. "έτσι φένεται".

Εννοήτε ότι το έτερον ήμιση έχει ήδη ξεφυγει απο την ατμοσφαιρα της γης και γω από την άλλη για κάποιο παράξενο λόγο ήμουν 100% σίγουρη ότι ήταν κοριτσάκι. Να εκλάβω την απάντηση του γιατρού ως καταφατική άραγε :? ή λέτε στον επόμενο υπέρηχο το αποτέλεσμα να αλλάξει? :!:

Πωπω! Σας διαβάζω και παρόλο που είμαι 7w 3d ανυπομονώ πάρα πολύ όχι μόνο για το φύλο αλλά και για τους υπέρηχους στους οποίους φαίνεται κανονικά το μωράκι -έχει δηλαδή χεράκια, ποδαράκια,κεφάλι και σωματάκι ευδιάκριτο! Έχει περάσει και ο μεγάλος κίνδυνος... και ειδικά όταν ξέρεις ότι είναι κορίτσι ή αγόρι το ονειρεύεσαι αλλιώς! Δεν ψήφισα ακόμη αλλά με βλέπω με την ανυπόμονη πλειοψηφία!

jp0Lp3.pngA0Yxp3.png

Εμαθα το φυλο του μωρου μου στον 4ο μηνα, το ειδαμε στον υπερυχο. Σε μια βδομαδα ερχοτανε τα χριστουγεννα κ ηταν το καλυτερο δωρο που πηρα ποτε, το φυλο του μωρου μου!!! Αν κ δεν περιμενα να το δουμε τοσο νωρις!!!

Απο τον πρωτο μηνα κατι μου ελεγε οτι ειναι κοριτσι ωσπου στον τριτο μηνα ο γιατρος μας το επιβεβαιωσε.Ο μπαμπας μας, μας πηρε το πρωτο δωρο, ενα τζιν φορεματακ!

My girl is 3 years!!!!!!!:D

My boy is 10 months!!!!!!:D

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Και εμεις το μαθαμε τον 3 μηνα

ειχα προαισθημα οτι θα εκανα αγορι μιας και ολο μου το σοι ειναι αγορια εκτος απο μενα και τις 2 αδερφες μου

οταν μας ειπε ο γιατρος οτι ειναι κοριτσι :mrgreen:δεν ξεραμε τι να κανουμε με τον αντρα μου

να κλαψουμε ? :cry: να γελασουμε ?:lol: περασαν μερικα δευτερολεπτα και αρχισαμε να κλαιμε και να γελαμε μαζι , ηταν η πιο ευτυχισμενη στιγμη της ζωης μου ( οχι οτι αν ειχαμε αγορι δεν θα ηταν το ιδιο αλλα απο μικρη ηθελα κοριτσι ,κρυφη μου επιθυμια!!!!!!!1)

ο γιατρος ειχε μεινει!!!!!!!!! :shock:πρωτη φορα εβλεπε ανθρωπους να χαιρονται ετσι που θα εκαναν κοριτσι

η δε μανα μου οταν τις το ειπαμε απλα δεν το πιστευε, νομιζε οτι της κανουμε πλακα, αναγκαστηκαμε να παρουμε τον γιατρο για να το ακουσει με τα αυτια της

ο δε πατερας μου , σοβαρος γελαγε μεσα απο τα μουστακια του, μιας και εχει αδυναμια στα κοριτσια

μετα απο 10 αγορια στη σειρα, βγηκε το αστερι μου!!!!!!!!!!!!!!1

ΕΙΣΑΙimage.php?type=sigpic&userid=18571&dateline=1250847646 ΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 1 month later...

γεια σας κοριτσια με το καλο τα νινακια σας !!!!!!!!!εμεις ειχαμε παει για την α-επιπεδου και κατα την διαρκεια της εξετασης κατι ειδα και ο γιατρος μου εκανε τη παπια λεγοντας οτι μπορει να ειναι ο ομφαλιος λορος .....μια εβδομαδα μετα εχοντας περιεργους πονους κατω δεξια ξανα πηγα να με δει και κατα λαθος φανηκε οτι ειναι αντρας με τα ολα του...ο γιατρος μου γελαγε .του ειπα σου τα ελεγα εγω και παλι γελαγε ...ειχε πλακα !!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• 4 εβδομάδες μετά...

δεν θελαμε να μαθουμε το φυλο αν και το ενιωθα τι ειναι.οταν γεννησα ρωταω το γιατρο γιατρε τι ειναι?το παιδι σου μου λεει.ΚΑΛΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ?φωναζα τρελλα!α!!!!!!!!!!!μου λεει αγορι βρε!

uDuOp2.png

Φυσικά δεν άντεξα να μην το μάθω! Και ο άντρας μου ήθελε! Το ένιωθα από νωρίς ότι είναι αγοράκι και μας το επιβεβαίωσε και η γιατρός λίγο πριν μπω στον 5ο!

"Με επιφύλαξη!" είπε, αλλά ο μπέμπης έκανε κανονική επίδειξη των προσόντων του! Δεν πιστεύω σήμερα που θα ξαναπάμε να μας το αλλάξει! :shock:

Χαρά στο κουράγιο σας οι υπομονετικές μαμάδες! Εγώ έβγαινα στα μαγαζιά, έβλεπα τα μωρουδιακά και τρωγόμουν που δεν ήξερα τί είναι...

Το πιο βασικό όμως είναι ότι εμένα με έχει βοηθήσει στο δέσιμο το ότι ξέρω σίγουρα ότι είναι αγόρι.

jp0Lp3.pngA0Yxp3.png

εγω ειμαι σε διλημμα αλλα ο αντρας μου θελει οπωσδηποτε να το μαθει...

αρα θα το πει σιγουρα σ εκεινον ο γιατρος και ισως μετα μου το πει ο αντρουλης μου "με τον δικο του τροπο"....:P

θα δουμε....

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

και εγω το ειδα κοριτσια αλλα κατα ενα περιεργο τροπο το ηξερα τοσο στο πρωτο οσο και τωρα στο δευτερο που περιμενω σε λιγες εβδομαδες.και στην κορη μου αλλα και τωρα στον μικρουλη απο τη στιγμη που ενιωσα να κινουνται μεσα μου ηξερα οτι το πρωτο ηταν κοριτσι και το δευτερο αγορι.ειδικα στο πρωτο ημουν και κοντρα στα προγνωστικα ολων επειδη δεν ειχα παρει παρα μονο 6-7 κιλα ολοι ελεγαν αγορι και με μια σιγουρια αλλα εγω εκει.κοριτσι τους ελεγα και βαρατε τον ... πισινο σας χαμω!!!

pGqKp3.pngXyeRp3.png

Διαφημίσεις

εγω στην κορη μου εμαθα το φυλο μολις μπηκα στον 5ο.στον γιο μου λιγο πριν μπω τον 9ο!!την 16η εβδομαδα μου ειπαν αγορι.την 20η το αλλαξε μου ειπε κοριτσι.24η εβδομαδα επεμενε κοριτσι.εγω σε ολους ελεγα πως αποκλειεται να ειναι κοριτσι!το αισθανομουν αγορι!κ στην κορη μου απο 9 εβδομαδων ημουν σιγουρη πως θα ηταν κοριτσι!!τελικα 28 εβδ μας ειπαν αγορι μετα παλι κοριτσι...ε λιγο πριν μπω στον 9ο ηταν σιγουρος ο γιατρος πως ειναι αγορι!εγω παντως ψωνιζα μονο αγοριστικα απο τον 6ο μηνα γιατι μεσα μου ηξερα τι ηταν;)

κι εγω στην κορη μου το ενιωσα οτι ειναι κοριτσι, αν και ολοι μου ελεγαν αγορι και με ειχαν προιδεασει!!!!τωρα ενω τις πρωτες μερες ενιωθα πως εχω αγορι, σα να μου αλλαξε το προαισθημα...ειδα και στον υπνο μου πως ειναι κοριτσι....γερα να ειναι και θα δειξει οτι κι αν ειναι!!!!!

526437xvildghyb3.gif

ΜΑΡΚΕΛΛΑ 2/10/2007, ΙΩΑΝΝΗΣ 3/6/2010, ΝΙΝΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!

EBX2p3.png

• 4 εβδομάδες μετά...

Αν και δεν είχε καθόλου σημασία, μας είχε φάει η περιέργεια. Έτσι δε γίνεται με τους περισσότερους; Πάντως ένα φιλικό ζευγάρι αποφάσισε και στα τρία παιδιά να κρατήσει την έκπληξη για το τέλος. Αφού συγκρατήθηκαν να μη ρωτήσουν, τι να πω, μπράβο τους!

Αν όλα τα παιδιά της γης πιάναν γερά τα χέρια

κορίτσια αγόρια στη σειρά και στήνανε χορό

ο κύκλος θα γινότανε πολύ πολύ μεγάλος

κι ολόκληρη τη Γη μας θ' αγκάλιαζε θαρρώ

Γ. Ρίτσος

Εμένα μου το ειπε ο γιατρός στην εξεταση Α τεστ χωρίς να τον ρωτήσω. Παντα ήθελα να είναι κορίτσι το πρωτο μου παιδί, όταν εμεινα εγκυος δεν με ενοιαζε τι θα ήταν.

Οταν ο ανθρωπος κάνει σχέδια η μοιρα κουνάει το κεφάλι και γελάει.........

κορίτσια ναι ήθελα να ξέρω.... περίμενα πως και πως να μου και στα δυο παιδιά μου το φύλο...

και σας μιλάω ειλικρινά δεν είχα καμία προτίμηση!ήθελα απλώς να ξέρω για να μπορώ να το φαντάζομαι!!

Λατρεύω τα παιδάκια μου!!

Wow, πραγματικά θαυμάζω όσους αντέχουν μέχρι το τέλος! Νομίζω πως δεν θα τα κατάφερνα με τίποτα!!!!

Εμείς ρωτήσαμε από την αυχενική... Τότε ήταν 70% κοριτσάκι, πλέον έχουμε φτάσει στο 99% ("επειδή ποτέ δεν μπορείς να είσαι 100% σίγουρος", μας είπε ο τελευταίος γιατρός :D:D:D)

X4v5p2.png

Ζω το απόλυτο θαύμα με την Αθηνά μου!

• 2 εβδομάδες μετά...

ΕΓΩ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ 4 ΜΗΝΑ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑΤΡΟ(ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΥΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΟΝΟ 3 ΦΟΡΕΣ ΠΗΓΑ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑΤΡΟ)ΚΑΙ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΕ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ,Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΝΑΙ ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ(ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΑΠΕΤΗΣΗ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ)Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ 80% ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΧΑΡΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙ ΗΘΕΛΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ(ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ).ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΥΠΕΡΥΧΟ ΣΤΟΝ 6 ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ 4 ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΕ ΡΩΤΗΣΑΝ ΑΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΕΙΠΑ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑΙ ΑΦΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΚΑΙ ΛΕΩ ΥΠΟΤΙΘΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΟΙ 4 ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΑΓΟΡΙ.ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΑ 3 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΑΓΟΡΙ ΑΛΛΑ ΑΓΟΡΑΡΟΣ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΜΟΥ!ΜΟΛΙΣ ΒΓΗΚΑ ΠΗΡΑ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ,ΠΕΤΑΞΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΑΓΟΡΙ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΛΟΙ!

ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ:)

Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΚΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 3 ΕΤΩΝ ΚΑΙ 7 ΜΗΝΩΝ!!

Η ΝΕΡΑΙΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 2 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 10 ΗΜΕΡΩΝ!!!

• 3 εβδομάδες μετά...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...