Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΜΑΘΑΤΕ ΤΟ ΦΥΛΟ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΣΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ

ΜΑΘΑΤΕ ΤΟ ΦΥΛΟ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΣΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ;  

1.705

1. 1. ΜΑΘΑΤΕ ΤΟ ΦΥΛΟ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΣΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ;

Recommended Posts

Πως σε νιώθω πως σε νιώθωωω!!!

Έχω πάρει μαστερ στο να βλέπω υπερήχους στο ιντερνετ για να ξέρω που και τι θα προσεξω για να μάθω όσο γίνεται πιο σύντομα το φύλο. :shock::lol::lol:

Εμένα η επιθυμια μου είναι κοριτσάκι.ΑΠό την αρχη όμως πίστευα οτι είναι αγοράκι,ίσως για να μην πιστέψω ότι θα έχω κοριτσάκι και αν το μάθω ξαφνικά να χαρω ακόμα πιό πολύ.Στην αυχενικη λοιπό δεν φαινόταν τιποτε...στο επόμενο ραντεβου,το πιτσιρίκι μας είχε γυρίσει την πλατούλα του και δεν μας έκανε την τιμή!Και προχθες που πήγαμε στο γιατρό πάλι,είχε τεντώσει τα ποδαράκια του,δεν ήταν κοντά στα τοιχώματα της μήτρας και δεν φαινόταν ξεκάθαρα αν ήταν κοριτσάκι...βέβαια ούτε αγοράκι φάνηκε ούτε στο παραμικρο να ηταν...ο γιατρός μας είπε οτι είναι 90% κοριτσάκι αλλά δεν πέρνει και όρκο γιατι δεν φαινόταν πολύ καθαρά.Πάντος να κρέμεται κάτι δεν είδε ,έστω και μικρό...τι να πω...το επόμενο ραντεβού είναι για την Β-επιπέδου,τελικά θα φτάσω στον έκτο μήνα να το μάθω...ετσι είναι...όσο σκας για κάτι..τόσο αυτο αργεί να έρθει! :D:D:D όχι τιποτε άλλο,..να ξέρω και τι να χαζεύω στην αγορά...μπλε ή ροζ?! :roll::roll::roll::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Χαζευε στα ροζ γιατι αν ειναι αγορι και να θες να χαζεψεις δεν εχεις και πολλες επιλογές!!!! :cry::cry::?

Και θελω σ'αυτο το σημειο να καταγγειλω κυριες και κύριοι την αδικια που υφισταται η μανα του αγοριου απο τη ελληνικη αγορα!!!!!! :D:shock::D:shock: Δεν μπορει κυριες και κυριοι να εχετε εναν οροφο μονο με κοριτσιστικα ρουχα και μονο 2 ραφια με αγοριστικα!!!!! Ειναι τουλαχιστον προκλιτικο!

Ουφ! Τα ειπα και ξαλαφρωσα!

:D

ejdnoznx2qfczs7i.png

Διαφημίσεις

Lilipro μία λύση είναι να πας στο youtube.com και να γράψεις π.χ.

"18th week ultrasound" ή αντίστοιχα την εβδομάδα κύησης που είσαι και θα σου βγάλει διάφορους υπερηχους να δεις :):)

Ειχα μπει σε ενα Site πολυ καιρο τωρα! και ειχε τεστ! αν μπορεισ απο τον υπερυχο να καταλαβεις το φύλλο!Τοσο απελπισμένη!χαχαχαχαχ :):D:)

Αν βρω το Site θα το ποσταρω! :wink:

ejdnoznx2qfczs7i.png

Εμείς δεν το ειχαμε μάθει κ δεν μπορούσανα βρω ουδέτερα κ όμορφα πουχαλάκια με τίποτα ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣ σε αυτό περιμένω πωσ κ πωσνα το δω γιατι θέλω κοριτσάκι αυτη την φορα λέτε να μου κάτσει????? :):)

LOYA-LOYA ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ 6 1/2 ΜΗΝΩΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ

ΦΟΥΝΤΟΥΚΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ

ntinti σέυχαριστώ θερμά... :lol:

solini δεν πειράζει όποτε το βρεις, βασικά για να παιδευομαι γίνονται όλα αυτά! με ένα τηλεφώνημα το έλεινα το θέμα του φύλλου, αλλά ας πρόσεχα γιατί εγώ το άρχισα :lol:

.png img1238z.jpg

ntinti σέυχαριστώ θερμά... :lol:

solini δεν πειράζει όποτε το βρεις, βασικά για να παιδευομαι γίνονται όλα αυτά! με ένα τηλεφώνημα το έλεινα το θέμα του φύλλου, αλλά ας πρόσεχα γιατί εγώ το άρχισα :lol:

Ευρηκα!!!!!!

http://pregnancy.about.com/cs/ultrasounds/l/blusq1q1.htm

ejdnoznx2qfczs7i.png

Διαφημίσεις

Solini το έκανα πολύ γέλιο όμως τα μισά τεστ μου το βγάζουν κορίτσι και τα άλλα μισά αγόρι...πάντως μ'αυτήν την ιστοσελίδα που μου έγραψες έχω τεράστια πείρα στους υπέρηχους από εδώ και πέρα θα είμαι πιο προσεχτική!!!!!!!! :lol:

.png img1238z.jpg

Εγώ είχα κάνει ένα τέστ με κάτι κινέζικο ωροσκόπιο νομίζω, δεν είμαι σίγουρη, το οποίο και στα 2 έπεσε έξω!! Για να περνάει η ώρα. ......

Κοπέλες, εγώ τί να κάνω που δεν θελω να μάθω το φύλο και ενώ ο άντρας μου είχε συμφωνήσει τώρα επιμένει να ρωτήσουμε αύριο τον γιατρό όταν πάμε. Δεν ξέρω τί να κάνω γιατι εγώ θέλω να το κρατήσουμε για έκπληξη αλλά τώρα που διαφωνούμε?

Καλημερα κοριτσια ....και εμεις ειμαστε απο τα λιγα ζευγαρια που δε θα μαθουμε το φυλο και το αποφασισαμε αυτο πριν καν μεινω εγκυος...Ηταν μια αποφαση που τη πηραμε απο κοινου οποτε οταν καποιος παει να ξεστρατισει ο αλλος τον συμμαζευει.... :lol::lol::lol: το μονο που ξεφυγε απο τον γιατρο ήταν στην αυχενικη διαφανεια που ειπε "εσεις μπορει να μη θελετε να μαθετε, αλλα εγω σπανια βλεπω το φυλο τοσο καθαρα απο τοσο νωρις" τα συμπερασματα δικα σας.....

8LVep3.png

ZxQWp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κι απο εμενα!!ειμαι κι εγω μια μελλουσα μαμα,που θελει να κρατησει το "θαυμα"αναπαντητο μεχρι την γεννα!!!

πρωτον γιατι θελω να ειναι εκπληξη και να εχουν κατι να περιμενουν ολοι οσοι θα ειναι εκει ενω εγω θα τα δινω ολα μεσα και δευτερον γιατι με στεναχωρει το γεγονος οτι ο καθενας απο την οικγενεια το βαφτιζει με το ονομα του εαυτου του φυσικα!!!

συμπληρωνω τον 5ο μηνα και μπαινω στον 6ο και δεν θελω να μαθω ακομα τι ειναι το ζουζουνι μου!!!

ο αντρας μου παρακαλαει για κορη!!!εγω θελω να ειναι γερο και δυνατο...

αλλα βρε κοριτσια το νιωθω πολυ ζωηρο το νινι μου!!!με ταραζει καθολη τη διαρκεια της ημερας..ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!

ειναι μηπως δειγμα αυτο οτι ειναι αγορακι η κοριτσακι??

Κι εμεις μεχρι τωρα δεν εχουμε μαθει και προσ το παρον την παλευουμε να μη μαθουμε!!!Είχαμε μια παλινδρομη πριν κατι μηνες και τελικα σε αυτη την εγκυμοσυνη το μονο που μας νοιαζει ειναι το μωρο μας να ειναι υγιες και να γεννηθει γερο και δυνατο. Και αν ειναι αγορι ή κοριτσι καθολου δε με ενδιαφερει!!!Εξαλλου πολυ γελαω που οι μισοι μου λενε κορη κι οι αλλοι μισοι γιο!!!!!!

RSvcp2.png wNVQp2.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Κοριτσια εχω ηδη ενα παιδακι οπου το φυλο του(αγορακι) το ειχα μαθει απο την 12η εβδομαδα στην αυχενικη διαφανεια.Οταν με το καλο μεινω εγκυος στο δευτερο μωρακι,απο τωρα σκεφτομαι οτι δεν θελω να ξερω απο πριν το φυλο του αυτη τη φορα..Θελω να το μαθω την στιγμη που θα γεννηθει!Ν ακουσω,ειναι αγορακι η' ειναι κοριτσακι!!Ο αντρας μου ειναι σιγουρος οτι δεν θ αντεξω μεχρι εκεινη την στιγμη(εκεινος θελει να το ξερει απο πριν)αλλα εγω θα προσπαθησω να κρατηθω!Η αληθεια ειναι οτι θελω κι ενα κοριτσακι να εχω ενα κι ενα αλλα απο την αλλη σκεφτομαι οτι θα ηταν ωραιο ο μικρος να εχει κι εναν αδερφο..Θα εχουν περισσοτερα κοινα..Θα δουμε.Ας ερθει η ωρα με το καλο(δεν θα το αργησουμε και πολυ) :D:D !!

Κι εγώ ειμαι μια μέλλουσα μαμα σε πληρη αγνοια για το ποιος/ποια κλωτσάει

εκεί μέσα!!!! :D Ηταν επιλογη κυριως του άντρα μου αλλά δεν εχω κανένα πρόβλημα τελικα!!!σε 2 μέρες μπαίνω στον μήνα μου οπότε κοντεύουμε!!!

2ef2v5u.png

Εγώ δεν ήθελα να μάθω το φύλο και το είχα πει στον καλό μου. Έλα όμως που εκείνος ήθελε πάρα πολύ να ξέρει και ρώτησε το γιατρό μπροστά μου, δεν πρόλαβα να αντιδράσω και το μάθαμε! Στο επόμενο θα πάρω τα μέτρα μου θέλω να είναι έκπληξη!

Γεια σας κοριτσια και απο μενα........ :D Εμενα μου αρεσουν και τα κοριτσακια και τα αγορακια οποτε δεν εχω προβλημα , απλα ηθελα να ειναι αγορακι μου ευγενε εδω και παρα πολλα χρονια απο μικρη αυτη η επιθυμια να κανω αγορακι, ο ανρας μου ηθελε κοριτσακι και εκεινος δεν εχει προβλημα με το φυλο, παντως εγω ηθελα να μαθω και για αλλο λογο το φυλο του παιδιου ειναι οτι ηθελα να ξερω τι πρεπει να παρω, γιατι αν ηταν κορη θα ηθελα τα παντα να ηταν ροζ.... ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΥΓΙΕΣ ......

Πελαγία μου και γω είναι αλήθεια πως προτιμούσα τα αγοράκια μιας και στην οικογένεια μου υπερισχυουν τα κορίτσια..αλλά έλα που μάλλον θα κάνω και γω κοριτσάκι..Εγω κανονικά διανύω την 15 εβδομαδα ασχετα αν οι γιατροί μου λενε οτι τώρα ειμαι στη 17...πριν 2 βδομάδες περιπου έκανα υπερηχο και μου πε ο γιατρός οτι σχεδόν σίγουρα ειναι κοριτσάκι..πριν 3 εβδομάδες έκανα την αυχενική και μου πε άλλος γιατρός πάλι οτι μάλλον είναι κοριτσάκι..Ωχ λέω κοριτσομάνα θα γίνω και γω σαν τη μάνα μου που χει 3 κόρες και περίμενε έναν εγγονο η καημένη.. ενω να φανταστείς ο άντρας μου έχει 3 αδερφούς!Απο την άλλη λεω μήπως είναι πολυ νωρις ακόμα για να φανεί τι είναι??τελος πάντων οτι και να ναι γερό να ναι 'οπως λες και συ!!

Πελαγία μου και γω είναι αλήθεια πως προτιμούσα τα αγοράκια μιας και στην οικογένεια μου υπερισχυουν τα κορίτσια..αλλά έλα που μάλλον θα κάνω και γω κοριτσάκι..Εγω κανονικά διανύω την 15 εβδομαδα ασχετα αν οι γιατροί μου λενε οτι τώρα ειμαι στη 17...πριν 2 βδομάδες περιπου έκανα υπερηχο και μου πε ο γιατρός οτι σχεδόν σίγουρα ειναι κοριτσάκι..πριν 3 εβδομάδες έκανα την αυχενική και μου πε άλλος γιατρός πάλι οτι μάλλον είναι κοριτσάκι..Ωχ λέω κοριτσομάνα θα γίνω και γω σαν τη μάνα μου που χει 3 κόρες και περίμενε έναν εγγονο η καημένη.. ενω να φανταστείς ο άντρας μου έχει 3 αδερφούς!Απο την άλλη λεω μήπως είναι πολυ νωρις ακόμα για να φανεί τι είναι??τελος πάντων οτι και να ναι γερό να ναι 'οπως λες και συ!!

Καλα εισαι εσυ , μια γνωστη μου ειναι το μονο κοριτσι στην οικογενεια και εχει 3 αδερφους και γενικοτερα ειναι το μονο κοριτσι στην οικογενεια, και μια αλλη φιλη μου που ειναι 4 κορες και ενας γιος τωρα που εκανε παιδια να της ζησουν αλλα ειναι 2 κορες στα γονιδια το εχουν μαλλον ... ασε μην σου πω καλυτερα δεν εχουν τελειωμο ι ιστεριες μου . Εγω παντως ειμαι εχω και εναν αδερφο , ο αντρας μου ειναι 3 αγορια και τα αδερφια του εχουν μονο κορες εγω εκανα την διαφορα μαλλον που θα κανω τον γιο αα και να δουμε η συνηφαδα μου να δουμε τι θα κανει... Παντως η ξαδερφη μου στο πρωτο της παιδι της ελεγε ο γιατρος οτι ειναι αγορι μεχρι το τελος και τελικα βγηκε κορη .... :D

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...