Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Λάθος εκτίμηση φύλου μωρού!

Recommended Posts

Μονο στην β επιπεδου που τα μετραν και τα βλεπουν ολα και τα μετραν!! ως τοτε μην εχετε τιποτα κατα νου καλυτερα! εμας αυχενικη δεν μας ειπε τπτ ο γιατρος γτ δεν ηταν σιγουρος και μας ειπε τωρα πριν 4 μερες οτι ειναι μπεμπης, με ξεκαθαρη εικονα! Μεχρι και γω το ειδα πριν καν μου πει ο γιατρος!! :)

Διαφημίσεις

Εμενα στην αυχενικη λεγαμε αγορι...δεν το δεσαμε κομπο...στην 15 εβδομαδα τσουπ!μπεμπα!:P αλλα οχι 100% αμαν πια!στη β επιπεδου θα μαθω ή να περιμενω τη γεννα πια?!:-P

Ηρθες στις 16/4/2015 και εισαι απλα υπεροχη!!! Σ'αγαπαω καρδουλα μου!!!

• 2 months later...

στην αυχενικη μου ειπαν μαλλον αγορι. στις 17 βδομαδες κοριτσι σιγουρα αλλα λιγο πριν σηκωθω απο τον υπερηχο μου ειπε αγορι και το κρυβει..

τωρα περιμενω τη β επιπεδου για να δώ... τι να πιστεψω ουφφφ...

• 7 months later...

Καλησπερα!Εμενα στις 2 μου κορες μου ειχε πει απο την αυχενικη οτι θα ειναι κοριτσι και έτσι έγινε.Ο ιδιος γιατρος χθες που εκανα αυχενικη στο 3ο μου παιδι μου ειπε οτι αν ηθελες γιο τον πετυχες!Και μολις του λεω αχ τι ωραια ρε γιατρε θα βγαλει και ο αντρας μου το ονομα του πατερα του που τον εχασε προ λιγες μερες..και μου λεει μετα :καλα μην λες τιποτα ακομα μην τυχον και ειναι διογκωμένη κλειτοριδα...Ντοινγκ!Ενω μου ειπε με σιγουρια αγορι μετα μαλλον τον αγχωσα ετσι οπως εκανα...τελος παντων ετυχε σε καμια αυτο;ο ιδιος γιατρος μου ειχε κανει και τις προηγουμενες αυχενικες στο ΡΕΑ.

Εννοειται γερο να ναι και οτι να ναι ειλικρινα...αλλα οταν μου λενε (γενικα)μια κοκορετσι και μετα γιουβετσι παλαβωνωωωω#!!ειναι κ το ζωδιο μαλλον.... ;)

• 1 month later...

Διαφημίσεις

• 1 month later...
Μα ειναι δυνατόν 90% κορίτσι;

Δεν ειναι πολυ μεγαλο ποσοστο για να σου δώσουν στην αυχενική διαφάνεια; ;;

εμας στην αυχενικη μας ειπε οτι απο αυτα που εβλεπε οτι ειναι αγορι αλλα προσθεσε οτι μην το δενεται και κομπο... και ειχε δικιο γιατι ενα μηνα μετα σε εναν υπερηχο ρουτινας ειδαμε οτι ειναι κοριτσακι. και μαλιστα ο γιατρος μου γυρναει εκεινη την ωρα και μου λεει (ειναι πολυ χαβαλετζης) απο την δικια μου επιθυμια να αποκτησω τον γιο (εχει τρεις κορες) και να σταματησω να βλεπω μονο βρακια και σουτιεν κρεμασμενα βλεπω παντου αγορια λολ

γιατι ειναι μεγαλο ποσοστο 90% στην αυχενικη διαφάνεια,,,,

εαν το βλεπει ο γιατρος και ειναι σιγουρος ας το πει δεν ειναι κακο εξαλλου το φυλο καθοριζεται και εχει σχηματιστει απο την 8η εβδομαδα οποτε στην αυχενικη εαν εχει και θεση και το βλεπει ας το πει ο καθε ο γιατρος δεν ειναι κακο

• 1 χρόνο μετά...

Καλησπέρα σας θα ήθελα να μοιραστώ τον φόβο μου σε σας.έχω δύο γιους και είμαι έγκυος 18+4 και σήμερα έμαθα ότι έχω κόρη ποπο δεν λέω το πως έκανα χαμός πολύ χαρα μόνο τα κλάματα που δεν εβαλα το ήθελα πολύ να είναι κορίτσι(το μοναδικό σε όλο το σόι) τώρα με έχει πιάσει μια φοβια μην κάνει λάθος μέχρι την βάλεις επιπέδου θα τρέμει το φιλοκαρδη μου. Σε αυτήν την βδομάδα που είμαι 18 και 4 μερες υπάρχει περίπτωση λάθους?

Καλησπέρα σας θα ήθελα να μοιραστώ τον φόβο μου σε σας.έχω δύο γιους και είμαι έγκυος 18+4 και σήμερα έμαθα ότι έχω κόρη ποπο δεν λέω το πως έκανα χαμός πολύ χαρα μόνο τα κλάματα που δεν εβαλα το ήθελα πολύ να είναι κορίτσι(το μοναδικό σε όλο το σόι) τώρα με έχει πιάσει μια φοβια μην κάνει λάθος μέχρι την βάλεις επιπέδου θα τρέμει το φιλοκαρδη μου. Σε αυτήν την βδομάδα που είμαι 18 και 4 μερες υπάρχει περίπτωση λάθους?

Καλησπέρα!!Η γνώμη μου είναι ότι στην εβδομάδα που είσαι είναι πολύ πολύ δύσκολο να κάνει λάθος... Το φύλο τώρα έχει σχηματιστεί πεντακαθαρα!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!Η γνώμη μου είναι ότι στην εβδομάδα που είσαι είναι πολύ πολύ δύσκολο να κάνει λάθος... Το φύλο τώρα έχει σχηματιστεί πεντακαθαρα!!!

Καλησπέρα σ ευχαριστώ για την απάντηση. Ουφ έτσι ξέρω και εγώ το έχω πολύ στο μυαλό μου μην μου το αλλάξουν στα πίσω πίσω θα ηρεμησω δεν θα το σκέφτομαι.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...