Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Γκρίνια με αποκλειστικό θηλασμό

Recommended Posts

Καλημέρα και σε σένα Olympics! Είναι πολύ πιθανό να χρησιμοποιούσε το στήθος για πιπίλα!! Το σκέφτηκα και αγόρασα πολλές πιπίλες!! Δεν τις πιάνει!! Ακόμη και σήμερα!! Προτιμάει, δυστυχώς, τον αντίχειρα του αριστερού χεριού!!! Πιπιλάει το δάκτυλό της για να κοιμηθεί και όταν βαριέται!! Σκεφτόμουν μήπως ακολουθήσω τη συμβουλή της γιαγιάς μου και της βάλω άχνη ζάχαρη στην πιπίλα μήπως και την πιάσει!! Το ξέρω ότι δεν επιτρέπεται, αλλά δε θέλω να πιπιλάει το δάκτυλό της!!

Το άλλο που θα δοκιμάσω είναι να της πάρω πιπίλα για βρέφη από 6 μηνών και πάνω!! Δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να κάνω!!

Εμένα στην αρχή ενώ την πιπίλαγε, δεν μπορούσε να την κρατήσει στο στόμα του, όταν σταμάταγε να πιπιλάει, του έπεφτε. Θα ακουστεί παράλογο σε κάποιους, όμως για κάμποσο καιρό, του την κρατούσαμε εμείς κάποιες φορές. Μετά συνήθησε! Τις πιπίλες που δεν του αρέσαν, της άφηνε αμέσως ενώ έκανε και γκριμάτσα αηδίας. Σ' αυτές που δέχτηκε δεν έκανε γκριμάτσα και προσπαθούσε να τις πιπιλίσει. Στην αρχή του είχαμε μια που ήταν όλη από καουτσού, αλλά ήταν βαριά σε σχέση με μια άλλη με ίδια θηλή αλλά από σιλικόνη, όπου και την έχει μέχρι σήμερα που είναι σχεδόν 3 μηνών. Η πιπίλα που δέχτηκε , ήταν 0+ με πλατσουκωτή την κάτω πλευρά της θηλής.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 81
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1) Αν η γκρίνια όμως προέρχεται από το ότι θέλουν συνέχεια να έχουν το στήθος στο στόμα τους και να πιπιλάνε; Τι γίνεται τότε; Όταν μία νέα μαμά είναι μόνη της και δεν έχει βοήθεια από αλλού; Τι γίνεται; Το σπίτι ποιος θα το καθαρήσει; Ποιος θα μαγειρέψει; Ποιός θα τακτοποιήσει που έρχονται όλο το σόι και οι φίλοι να δουν το μωρό;

Πριν σαραντήσω και του δώσω την πιπίλα υπήρχαν ημέρες που ούτε τουαλέτα μπορούσα να πάω, ούτε μπάνιο καλά, καλά να κάνω. Και είχα και την μητέρα μου για βοήθεια. Αλλά εκείνη δεν μπορούσε να το θηλάσει. Σπάραζε στο κλάμα, του κοβόταν η ανάσα και με έπιανε πανικός. Δεν ξέρω αν καμία μητέρα μπορεί να αφήνει ένα νεογέννητο να σπαράζει έτσι, εγώ δεν μπορούσα! Όμως, ούτε μπορούσα να περιμένω πότε θα έρθει κάποιος στο σπίτι να μου κρατήσει τον μικρό για να κάνω αυτά που ήθελα. Ενώ περίμενα να κοιμηθεί για να πάω στο μπάνιο, τις περισσότερες φορές ξύπναγε και έκλαιγε ενώ ήμουνα μέσα σ' αυτό, τόσο γκαντέμο....

Και στην τελική, γιατί πρέπει να εξαρτόμαι από άλλους; Θέλω να μπορώ να κάνω πράγματα και μόνη μου, χωρίς πάντα την βοήθεια άλλων.

Olympics κανε υπομονή! στην αρχη κι εγώ τα ειχα δει ολα με το μικρό! υπηρχαν μέρες που επλενα τα δοντα μου για πρωί, στις 12 το μεσημέρι! πιο πριν δεν ειχα προλαβει. Οι θηλασμοι ηταν μαραθώνιοι (πανω απο 1 ωρα ο καθενας) και ενδιαμέσως μπορει να γρινιαζε, να εκλαιγε...παντως δεν προλαβαινα να κανω τιποτα!

Ημουν μονη στο σπιτι, και περιμενα να γυρισει το βραδυ ον αντρας μου απο το γραφειο για να κανω μπανιο.

Δεν άκανα παρα μονο τις απολυτως απαραιτητες δουλειες του σπιτιου και μαγειρευα μονο 1-2 φορές την εβδομάδα. Τις υπολοιπες μερες ετρωγα οσο πιο υγειινα μπορουσα για το θηλασμο αλλα έτοιμα (πχ. γιαουρτι, αβγο, κανενα τραχανα, σαλατα).

Επισης δεν δεχομουν επισκεψεις να δουνε το μωρο. Δεχτηκα απειρο κοσμο στο μαιευτηριο (το εχω μετανιωσει και αυτο) και μετα, παλι μετα απο 2 μηνες.

σιγα να μην ανχωθούμε και με αυτα τωρα...

Ξέρω 2 μωρά που απ' το ρούφηγμα ματώνουν το δάχτυλο και μέχρι να περάσει πιπιλάνε το άλλο, το ένα είναι 3,5 χρονών και το άλλο 4. !

ποπο, αηδία.... (sorry..)

dooo το σόι μου έδειξε κατανόηση. Τι γίνεται με το σόι του άντρα μου; Άσε καλύτερα να μην με πιάσουν στο στόμα τους. Πέρασα χοντρό λούκι, γιατί είχα παλλά ράμματα στον κόλπο, αλλά και επισιοτομή. Τα τελευταία ράμματα μου έπεσαν την 38η ημέρα. Πόναγα πάρα πολύ όταν θήλαζα, άσε που κάθε φορά που πήγαινα στην τουαλέτα έπρεπε να πλένομαι από κάτω για να μην πάθω καμιά μόλυνση. Το μούλιασα....χι χι χι!

Το να ήταν συνέχεια στο στήθος δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα. Δεν μπορείς να πας πουθενά, ούτε ακόμα και για τι βόλτα του, που την έχει τόσο ανάγκη για να μάθει να εξερευνεί το κόσμο.
όσο δύσκολο και να είναι... υπάρχει λύση! ένα σλινγκ λύνει τα χέρια! απλά το μωρό χάνει τη θέα της βόλτας :wink:
Αν η γκρίνια όμως προέρχεται από το ότι θέλουν συνέχεια να έχουν το στήθος στο στόμα τους και να πιπιλάνε; Τι γίνεται τότε;
τι να γίνεται βρε καλή μου! απλά η μανούλα κάνει υπομονή! φυσική ανάγκη των μωρών είναι αυτό! (το είπες κι εσύ!) Δε λέω, τον πρώτο καιρό είναι δύσκολα! μετά όμως στρώνουν τα πράγματα! :wink:
Όταν μία νέα μαμά είναι μόνη της και δεν έχει βοήθεια από αλλού; Τι γίνεται; Το σπίτι ποιος θα το καθαρήσει; Ποιος θα μαγειρέψει; Ποιός θα τακτοποιήσει που έρχονται όλο το σόι και οι φίλοι να δουν το μωρό;
Δε μου λες κάτι που δεν έχω βιώσει! όπως πάαααααρα πολλές μάνες! απλά σε αυτή την περίπτωση συνειδητοποιείς πως πλεον έχεις ένα μωρό και πως αυτό είναι η πρώτη σου προτεραιότητα! Επίσης με τον καιρό βρίσκεις ρυθμό για όλα! όσο για το σόι... προσωπικά οποιανού και να 'ναι ... ειδικά για τέτοια θέματα γραμμένο το έχω! έτσι κι αλλιώς πάντα κάτι βρίσκουν για να πιαστούν και να λένε!!!
Πριν σαραντήσω και του δώσω την πιπίλα υπήρχαν ημέρες που ούτε τουαλέτα μπορούσα να πάω, ούτε μπάνιο καλά, καλά να κάνω. Και είχα και την μητέρα μου για βοήθεια. Αλλά εκείνη δεν μπορούσε να το θηλάσει.
Ααααα... και τυχερή είσαι! Τους πρώτους μήνες μπάνιο έκανα μετά τα μεσάνυχτα! όταν είχε θηλάσει και είχα ελέυθερο τουλάχιστον ένα μισάωρο! Εδώ ακόμη και τώρα, τις περισσότερες μέρες μπάνιο κάνω τελευταία και καταϋδρωμένη που λένε, αμέσως μετά το τελευταίο του βραδυνό γεύμα! τότε είναι η μόνη "σίγουρη" ώρα πως θα καταφέρω να κάνω ένα μπάνιο σαν άνθρωπος!
Σπάραζε στο κλάμα, του κοβόταν η ανάσα και με έπιανε πανικός. Δεν ξέρω αν καμία μητέρα μπορεί να αφήνει ένα νεογέννητο να σπαράζει έτσι, εγώ δεν μπορούσα!
Σε καταλαβαίνω απόλυτα! να σκεφτείς πως πρώτη φορά το είδα να σπαράζει στο πρώτο του εμβόλιο! πνιγότανε γιατί δεν ήξερε να κλαίει...
Ενώ περίμενα να κοιμηθεί για να πάω στο μπάνιο, τις περισσότερες φορές ξύπναγε και έκλαιγε ενώ ήμουνα μέσα σ' αυτό, τόσο γκαντέμο....
Δεν ξέρω αν είναι γκαντεμιά... αλλά ψυχοφθόρο και αγχωτικό είναι σίγουρα! πόσες φορές ένοιωθα γαλλίδα! με τις σαπουνάδες να τυλίγομαι το μπουρνούζι και να τρέχω :lol::lol::lol:
Εγώ, δεν έγραψα ότι ισχύει στάνταρ να πιπιλάνε το δάχτυλο στο δημοτικό, έγραψα ότι μπορεί...να γίνει αυτό! Παρερμήνεψες...
Δεν παρερμήνεψα! κατάλαβα τί είπες..απλά δεν τοποθετήθηκα σωστά!
Έτσι το έχω σε έλεγχο εγώ και όχι εκείνο!
Καλά... αυτό το ξανασυζητάμε όταν θα έρθει ο καιρός να την κόψετε! (όπως κι εμείς άλλωστε!!! ναι! δυστυχώς δεν τη γλίτωσα! ως άπειρη μανούλα ενώ δεν ήθελα με τίποτε να πάρει πιπίλα φοβούμενη μόνο πως θα την κόψει μετά... υπέκυψα στις βλαμένες πιέσεις των γιαγιάδων... τώρα μετανοιωμένη... σκεφτομαι πως θα καταφέρω να του την κόψω... και έυχομαι στο 2ο παιδάκι όταν με το καλό κάνω... να μην δώσω πιπίλα! τώρα... ξέρω!!!)
Εμένα στην αρχή ενώ την πιπίλαγε, δεν μπορούσε να την κρατήσει στο στόμα του, όταν σταμάταγε να πιπιλάει, του έπεφτε. Θα ακουστεί παράλογο σε κάποιους, όμως για κάμποσο καιρό, του την κρατούσαμε εμείς κάποιες φορές. Μετά συνήθησε!
μια από τα ίδια! στο τέλος μόνο τις nuk δέχτηκε!
Ξέρω 2 μωρά που απ' το ρούφηγμα ματώνουν το δάχτυλο και μέχρι να περάσει πιπιλάνε το άλλο, το ένα είναι 3,5 χρονών και το άλλο 4. Επίσης, ο μελλοντικός νονός του μωρού μας, μου είπε ότι από το ρούφηγμα του δημιουργήθηκε μεγάλο πρόβλημα στην άνω γνάθο, γιατί την έσπρωχνε με το δάχτυλο προς τα έξω και φόρεσε από πολύ μικρός σιδεράκια. Αυτά είδα και αποφάσισα τι να κάνω.

Είναι καθαρά δική μου άποψη και δεν την επέβαλα σε κανέναν!

Καλά κάνεις κι έχεις την άποψή σου! ο καθένας αποφασίζει μόνος του για τα παιδιά του! αλλά δε νομίζω πως κι εγώ επιβλήθηκα σε κανέναν!

και κάτι τελευταίο! μην τα παίρνεις προσωπικά συζήτηση κάνουμε και μάλιστα γραπτή ποιυ είναι ποιό δύσκολη!! :wink:

καλό βράδυ!

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Αγαπητή μου olympics, να ξερες πόσο σε νοιώθω. Αισθάνομαι πολύ καλύτερα διαβάζοντας εμπειρίες σ’αυτό το φορουμ, γιατί καταλαβαίνω οτι δεν είμαι μόνη.

Να ξέρεις, οτι δε θα ναι συνέχεια έτσι, θα μεγαλώσει το μωράκι, και θα έχεις περισσότερο χρόνο. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή, είναι το μωράκι σου. Όλα τ’αλλα ασ περιμένουν.

Μερικά πράγματα που μπορείς να κάνεις για να διευκολύνεις τη ζωή σου:

Πάρε ένα σλινγκ, για να μπορείς να κάνεις τις δουλειές σου, μαζί με το μωρό.

Όταν μαγειρεύεις, βάζε δυο μερίδες απ’το φαί στην κατάψυξη, να έχεις για την άλλη βδομάδα.

Καθάριζε ένα δωμάτιο κάθε μέρα, ωστέ να μη μαζεύονται πολλές δουλειές μαζεμένες.

Μη ντρέπεσαι να δεχτείς βοηθεια από φίλους και συγγενείς. Όλες μας ξέρουμε πως είναι να είσαι καινούργια μανούλα, και να μην έχεις χρόνο.

Σιγά σιγά θα βρεις το ρυθμό σου, θα ηρεμίσει και το μικρούλι, και όλα θα πάνε καλά.

Να ξέρεις οτι δεν είσαι μόνη σου, κι οτί κι εμείς τα ιδια περάσαμε/περνάμε...

Να μπαίνεις να γκρινιάζουμε όλες μαζί! :lol:

Διαφημίσεις

Αυτό το τραγούδι με κάνει πάντα να χαλαρώνω, και να βλέπω τα πράγματα διαφορετικά. Το παιδάκι μου μεγαλώνει, και κάθε στιγμή μαζί της είναι πολύτιμη. Τι κι αν έχει λίγη σκόνη το τραπεζάκι;

Song for a Fifth Child

Mother, oh Mother, come shake out your cloth

empty the dustpan, poison the moth,

hang out the washing and butter the bread,

sew on a button and make up a bed.

Where is the mother whose house is so shocking?

She's up in the nursery, blissfully rocking.

Oh, I've grown shiftless as Little Boy Blue

(lullaby, rockaby, lullaby loo).

Dishes are waiting and bills are past due

(pat-a-cake, darling, and peek, peekaboo).

The shopping's not done and there's nothing for stew

and out in the yard there's a hullabaloo

but I'm playing Kanga and this is my Roo.

Look! Aren't her eyes the most wonderful hue?

(lullaby, rockaby, lullaby loo).

The cleaning and scrubbing will wait till tomorrow,

for children grow up, as I've learned to my sorrow.

So quiet down, cobwebs. Dust go to sleep.

I'm rocking my baby and babies don't keep.

by Ruth Hulburt Hamilton

Δεν είναι υπέρωχο, ειλικρινά με κάνει και δακρύζω...

Δε λέω, τον πρώτο καιρό είναι δύσκολα! μετά όμως στρώνουν τα πράγματα!

Χρυσαλιδα μου ποσο μετα εννοεις μπας και δουμε και εμεις μια ασπρη μερα ???????????????????

Olympics μου μην στεναχωριεσαι ολες στην ιδια μοιρα ειμαστε ! ΥΠΟΜΟΝΗ τιποτα αλλο και ευχομαι ολα να στρωσουν γρηγορα !!

Παλι καλα που ειναι κ το φορουμ και αλλες μαμαδες ομοιπαθουσες και καταλαβαινομαστε κ παιρνουμε κουραγιο αλλιως , θα μετακομοιζα στα δυτικα προαστια ........

eNortjK1UrIwNrMwVrIGXDAS2gKo16.png[/

Διαφημίσεις

Αχχχχ ...μετανάστης εδω ....μετανάστης και στη χωρα μου ..

Αδικη κενωνια αλλους τους ανεβαζεις (μπαζεις στο Δαφνι ) και άλλους τους κατεβάζεις :P:lol::lol::lol::lol::lol:

VgL7.jpgIgLdp2.png

Αδικη κενωνια αλλους τους ανεβαζεις (μπαζεις στο Δαφνι ) και άλλους τους κατεβάζεις :P:lol::lol::lol::lol::lol:

Αχ Λαμπρινή μου, εγώ σε καταλαβαίνω!!! Στον Καναδά με λέγανε η Ελληνίδα, εδώ το Καναδεζάκι. Δεν ξέρω τι είμαι... :cry::cry::cry:

Διαφημίσεις

Αχ Λαμπρινή μου, εγώ σε καταλαβαίνω!!! Στον Καναδά με λέγανε η Ελληνίδα, εδώ το Καναδεζάκι. Δεν ξέρω τι είμαι... :cry::cry::cry:

Και τα δύο, πολύ απλά... Υπάρχουν άνθρωποι με πολύ περισσότερες ταυτότητες...

g4BDp3.pngyCdLp3.png

Χρυσαλιδα μου ποσο μετα εννοεις μπας και δουμε και εμεις μια ασπρη μερα ???????????????????
:lol::lol::lol: τί να σου πω τώρα κι εγώ;... είναι και στο παιδί!! :lol::lol::lol:

όσο για την άσπρη μερά... έρχεται χειμώνας! υπομονή!!! :lol::lol::lol::lol:

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

• 8 months later...

Ο μικρος μου θηλαζει αποκλειστικα σημερα ειναι 27 ημερων πολλες φορες την ωρα που τρωει αρχιζει κ τσιτωνει τρελα τον σηκωνω ρευεται θελει να συνεχισει τον ξανα βαζω στο στηθος κ συνεχιζει με κλαμα.Εφερα τον παιδιατρο να τον δει κ μου ειπε οτι κ παλινδρομηση να ειναι,ειναι σε πολυ μικρο βαθμο απο την στιγμη που δεν βγαζει.Εγω φοβαμαι μην ειναι υπερπαραγωγη γιατι πολλες φορες βγαζει γαλα κ τρεχει στο στηθος μου ,κ τον ακουω που καταπινει μεγαλες γουλιες.Ο γιατρος μου ειπε να του δινω χαμομηλι(που δεν θελω)κ να τον ταιζω καθε 2 ωρες για να μην του χαλαω το στομαχι,γιατι ο μικρος οποτε κλαιει εγω τον βαζω στο στηθος,κ παντα τρωει.Ωστοσο τα κακια του ειναι παντα μουσταρδι που σημαινει οτι δεν τον πειραζει ατι απο αυτα που τρωω σωστα?Το αλλο ασχημο ειναι οτι ο μικρος δεν κοιμαται,γιατι με το που φαει αρχιζει να κοκκινιζει να σφιγγεται κ να κλαιει γοερα,τον ξαναβαζω στο στηθος ηρεμει κ μετα απο λιγο παλι τα ιδια,σημερα δοκιμασα να του βαλω πιπιλα κ τωρα ειμαστε στην προσπαθεια να την μαθει.Εσενα πια ειναι ειναι η αποψη σου,πιστευεις οτι μπορει να κανω κατι λαθος εγω?γιατι κολικοι δεν πιστευω οτι ειναι.Και δεν θα ηθελα να ακολουθησω τις οδηγιες του παιδιατρου,αλλα δεν ξερω κ γιατι συμπεριφερεται ετσι το μωρο

Το πιο πιθανό είναι να έχεις έντονο let-down και το μωρό να ζορίζεται να κρατήσει το ρυθμό και να του έρχεται πολύ απότομα το γάλα στο στόμα.

Δοκίμασε να το θηλάσεις ξαπλωμένη ή να έχεις γύρει προς τα πίσω και το μωρό να είναι μπρούμυτα πάνω στο στήθος. Μπορείς επίσης όταν νιώθεις το κατέβασμα, να τον βγάζεις από το στήθος, να αφήνεις να τρέξει το γάλα σε μια πετσέτα κι ύστερα να τον ξαναβάζεις. Να επιμένεις να ρευτεί καλά. Είναι σημαντικό.

Αν όλα αυτά δεν λύσουν το προβλημα καλύτερα να το δεις πιο προσεχτικά το θέμα γιατί μπορεί να έχει παλλινδρόμηση αλλά να είναι κρυφή (δεν ξέρω αν το διατυπώνω σωστά) μην βγαίνουν οι γουλιές και να καταλήξει σε οισοφαγίτιδα.

PhC7p3.pngXCt8p2.png

vann μου το χαμομήλι δεν θα σας κάνει τίποτα! Το δοκιμάσαμε κι εμεις κι ας ειχα διαβάσει οτι δεν κάνει αλλα οντως άχρηστο ειναι. Κι εμενα μερικες φορες δεν ρευοτανε και δοκιμασα να τον ρεύω στο καθιστό και οντως ειναι καλυτερα. Πάντως οταν ηταν να κοιμηθει μετα το θηλασμό δεν ρευοταν ποτε! Τον ταιζα τον επαιρνε ο υπνος και κατευθειαν στην κουνια.

yogini αυριο θα παρω να κλεισω ενα ραντεβου στον Παπανικολαου(ακτινολογος) να ειμαι σιγουρη στο εαν εχει παλινδρομηση η οχι,γιατι τρωγομαι συνεχεια κ δεν γινεται.Για το χαμομηλι που λες ουτε εγω θελω να του δωσω,κ χθες μαλωσα με τον παιδιατρο γιατι του ειπα οτι δεν θελω να κανω τα εμβολια,κ εγινε τουρκος,εαν του ελεγα οτι δεν δινω κ χαμομηλι μαλλον δεν θα τον ξανα βλεπα.

pipi οσες φορες το εχω δοκιμασει να τον ταισω ετσι,γινεται χαμος κραταει γαλα στο στομα του κ το φτυνει πανω στο στηθος μου,κ αρχιζει περισσοτερη γκρινια.

• 1 χρόνο μετά...

Vann, επειδή έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με τον μικρό μου που είναι τώρα 2 μηνών, αν έχεις την καλοσύνη και δεις το μήνυμά μου, γράψε σε παρακαλώ τι έγινε με την περίπτωσή σας τελικά. Και να φανταστείς έχω την αίσθηση ότι κλαίει γιατί δεν έχω αρκετό γάλα και εκνευρίζεται. Τώρα θα αρχίσω να τραβάω με το θήλαστρο για να δούμε. Ερώτηση : όταν ένα παιδί έχει γαστρο-οισοφαγική παλλινδρόμηση δεν θα πρέπει να συμπεριφέρεται το ίδιο (κλάμα, τραβιέται, εμετός) και με το στήθος και με το μπουκάλι?

jMiCp3.png

tYVSp3.png

Vann, επειδή έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με τον μικρό μου που είναι τώρα 2 μηνών, αν έχεις την καλοσύνη και δεις το μήνυμά μου, γράψε σε παρακαλώ τι έγινε με την περίπτωσή σας τελικά. Και να φανταστείς έχω την αίσθηση ότι κλαίει γιατί δεν έχω αρκετό γάλα και εκνευρίζεται. Τώρα θα αρχίσω να τραβάω με το θήλαστρο για να δούμε. Ερώτηση : όταν ένα παιδί έχει γαστρο-οισοφαγική παλλινδρόμηση δεν θα πρέπει να συμπεριφέρεται το ίδιο (κλάμα, τραβιέται, εμετός) και με το στήθος και με το μπουκάλι?

Να σου ζησει το μωρακι σου !!!!!:-D

Τι ακριβως κανει το μωρακι σου και σε ανησυχει δλδ ?

Να ξερεις πως οταν θηλαζεις το μωρο μπορει να πνηγετε αν εχει μεγαλη ροη το γαλα σου και να κλαιει γιάυτο....

μπορει να πιπιλαει και να κοιματε στο στηθος και να μην χορταινει ετσι ωστε σε λιγο να ξυπναει και να κλαιει για να φαει παλυ......

μπορει να εχουν αρχισει κολικοι....

ειναι πολλα αλλα οχι ανησυχιτικα.

Αν δεις και βγαζει γουλιες ανασηκωσε λιγο την κουνιτσα του ετσι ωστε να μην ειναι τελειως καθετα αλλα να ειναι ημικαθηστο οταν κοιματε.

Μην δωσεις ξενο γαλα - χαμομηλι κτλ κτλ....θηλαζε οσο και οποτε σου ζηταει το μωρακι.....ολα θα πανε καλα....φαση ειναι και θα περασει θα δεις.

..

...

γραψε αναλυτικα τι κανει να σου πω περισσοτερα !!!!!

Γιαννής 1/7/2006 + Νικόλας 20/10/2009

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...