Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

το πως μου τη γλύτωσε ο παπάς...

Μαμά του Ωρίων

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 82
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κούκλα μαμά του κούκλου Ωρίωνα, δεν μας είπες...

πως της φάνηκαν της πεθεράς σου τα βαζάκια με το γλυκό που έφτιαξες?....έχω μεγάλη αγωνία! :lol:

......για τους καλεσμένους δεν ρωτάω γιατί είμαι σίγουρη πως τρελάθηκαν! :wink:

.png.png

πως της φάνηκαν της πεθεράς σου τα βαζάκια με το γλυκό που έφτιαξες?....έχω μεγάλη αγωνία! :lol:

η συμπεριφορά ήταν αναμενόμενη...

μόλις άρχισε ο κόσμος να εκφράζει τον θαυμασμό του για το πόσο ωραία και πρωτότυπα ήταν, άρχισε να το φωνάζει από μόνη της "είδες είδες? δεν είναι πολύ ωραία?!"

φυσικά δεν έκανε ούτε μια φορά τον κόπο να πει σε κάποιον ότι τα είχα κάνει όλα μόνη μου και ότι το γλυκό ήταν επίσης χειροποίητο δικό μου....

μερικά απ τα ευτράπελα που ξέχασα να σας πω...

έχετε ξαναδεί γιαγιά παιδιού να μοιράζει τα μαρτυρικά? ε... αν ερχόσασταν στη δική μας θα το βλέπατε....

έχετε δει γιαγιά παιδιού να μοιράζει τις παιδικές μπομπονιέρες μιας που δεν ήταν στη χαιρετούρα? ε... αν ερχόσασταν θα το βλέπατε ΚΑΙ αυτό...

είμαι παντελώς απογοητευμένη μαζί της

μου έφυγε μέχρι και ο θυμός

ζήτησα απ τον άντρα μου και τους είπε ότι θέλουμε να έρθουν σπίτι γιατί θέλουμε να συζητήσουμε

ήρθε η ώρα για να ειπωθούν κάποια πράγματα έξω απ τα δόντια...

ίσως έρθουν και σήμερα

Να ζήσει ο νεοφώτιστος Ωρίων να τον καμαρώνετε και να τον χαίρεστε γερό καλότυχο κι ευτυχισμένο!!!

Να ρωτήσω κάτι.. με όλο το θάρρος... μαμά του Ωρίων πώς σε λένε ομορφιά μου ???

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...

Διαφημίσεις

Να ζήσει ο νεοφώτιστος Ωρίων να τον καμαρώνετε και να τον χαίρεστε γερό καλότυχο κι ευτυχισμένο!!!

Να ρωτήσω κάτι.. με όλο το θάρρος... μαμά του Ωρίων πώς σε λένε ομορφιά μου ???

ωχ θα με ξέρεις και θα με κάνεις ρόμπα στην πεθερά? :lol:

αστειεύομαι....

Αναστασία :)

η συμπεριφορά ήταν αναμενόμενη...

μόλις άρχισε ο κόσμος να εκφράζει τον θαυμασμό του για το πόσο ωραία και πρωτότυπα ήταν, άρχισε να το φωνάζει από μόνη της "είδες είδες? δεν είναι πολύ ωραία?!"

φυσικά δεν έκανε ούτε μια φορά τον κόπο να πει σε κάποιον ότι τα είχα κάνει όλα μόνη μου και ότι το γλυκό ήταν επίσης χειροποίητο δικό μου....

μερικά απ τα ευτράπελα που ξέχασα να σας πω...

έχετε ξαναδεί γιαγιά παιδιού να μοιράζει τα μαρτυρικά? ε... αν ερχόσασταν στη δική μας θα το βλέπατε....

έχετε δει γιαγιά παιδιού να μοιράζει τις παιδικές μπομπονιέρες μιας που δεν ήταν στη χαιρετούρα? ε... αν ερχόσασταν θα το βλέπατε ΚΑΙ αυτό...

είμαι παντελώς απογοητευμένη μαζί της

μου έφυγε μέχρι και ο θυμός

ζήτησα απ τον άντρα μου και τους είπε ότι θέλουμε να έρθουν σπίτι γιατί θέλουμε να συζητήσουμε

ίσως έρθουν και σήμερα

Μην χαλιεσαι με τετοιες μικροτητες,

αν ετσι εχει μαθει να φερεται,

δυστυχως δεν θα αλλαξει....

Καποια απο αυτα που αναφερεις τα εκανε

λιγο πολυ και η δικια μου,

αλλα δεν καταφερε να μου χαλασει την μερα,

την διαθεση ή τον γαμο..........

.... για την ωρα τουλαχιστον....

ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Να σου ζήσει και να τον καμαρώσεις όπως επιθυμείς τον κούκλο σου και να'ναι πάντα καλότυχος στη ζωή του!!!!!!!!!!

Για τα υπόλοιπα απλά αδιαφόρησε.Η κακία θα της μείνει. :wink::wink:

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Ο ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΩΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΑΜΠΡΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P:P

ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ!!!!!!

ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ ΕΤΣΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ- ΩΡΙΩΝΟΜΑΜΑ? :wink::roll:

Διαφημίσεις

Σιγά μην το έλεγε...

Είναι πραγματικά λυπηρό όμως να δυσκολεύονται τόσο πολύ ορισμένες πεθερές να πούνε μια καλή κουβέντα για τη νύφη τους, ακόμα και στην βάπτιση του εγγονού τους. Ούτε για τα μάτια του κόσμου...

έχετε δει γιαγιά παιδιού να μοιράζει τις παιδικές μπομπονιέρες μιας που δεν ήταν στη χαιρετούρα? ε... αν ερχόσασταν θα το βλέπατε ΚΑΙ αυτό..

:lol::lol::lol:

Άντε τυχερούλα.... τα κάνει όλα και συμφέρει!!!

Πω πωωώ, χωρίς πλάκα τώρα, εσύ τά χεις δει όλα με την δικιά σου!!!...στην κυριολεξία!!!

.png.png

ίσως έρθουν και σήμερα

Κουράγιο καλή μου, θα σε σκέφτομαι... Αν θες, πες μας πως πήγε... :?

τελικώς το ραντεβού αναβλήθηκε επ αόριστον

δυστυχώς η προγιαγιά (η μητέρα της) μπήκε σήμερα στο νοσοκομείο με υγρό στους πνεύμονες.. άρα δεν νομίζω να μπω στη διαδικασία να της πω κι όλα όσα θέλω ενώ είναι σε τέτοια κατάσταση....

δεν είμαι και αναίσθητη :(

Διαφημίσεις

Να σας ζήσει ο υιός με το ωραίο όνομα :wink:

πάντα καλοφώτιστος και γεμάτος υγεία!

Εύχομαι και η μάμα (πάντα κούκλα) να είναι δίπλα του και να καμαρώνει!!!! :lol::lol::lol:

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Κάθε εμπόδιο για καλό να λές.

Δική μου προσωπική άποψη είναι ότι οι πεθερές δεν αλλάζουν γι' αυτό και να τις μιλείσεις το μόνο που θα κατάφερεις είναι να στεναχωρεθείς κι εσύ κι ο άντρας σου (γιατί όπως και να το κάνουμε μάνα του είναι). Πίστεψέ με το μόνο που μπορεί να γίνει είναι να χαλάσετε τις καρδιές σας και να μην μιλιέστε και για λίγο χρονικό διάστημα. Κατά τα άλλα μην νομίζεις ότι δεν βλέπει τι νύφη έχει και τι παιδί είσαι ιδιαίτερα όταν το ακούει από γνωστούς και συγγενείς. Συνέχισε με την ακεραιότητα του χαρακτήρα σου να της δώσεις να καταλάβει ότι είναι λάθος γράψτην και λίγο και μην σε νοιάζει όλα σε αυτή την ζωή πληρώνονται... :wink:

louk η αλήθεια είναι ότι χτες το βράδυ συνεχώς αυτό σκεφτόμουν κι εγώ

δεν ξέρω... μια λέω έτσι μια αλλιώς

παρόλα όσα νοιώθω να έχουν κάνει και πόσες φορές με έχουν αδικήσει καθώς και πικράνει και παρόλα αυτα... δε θέλω να τους πικράνω κι εγώ

θέλω μεν να τους πω όσα νοιώθω να μη με περνάνε για χαζή αλλά δε θέλω να τους στεναχωρήσω (όχι πολύ τουλάχιστον)

είναι αντιφατικό το ξέρω αλλά έτσι είμαι

τελικά δεν ξέρω τι θα κάνω... ίσως το αφήσω μέχρι την επόμενη φορά που θα εκραγώ πάλι

άλλωστε, το μόνο σίγουρο είναι ότι ευκαιρίες θα μου δοθούν πολλές απ ότι φαίνεται δυστυχώς :?

Βρε Μαμά του Ωρίωνα... μήπως της έκατσε βαρύ το όνομα;;; :roll: λέω τώρα εγώ!

γιατί η δικιά μου στη βάφτιση ήταν μεσ' τα μούτρα (κι ο πεθερός μου έβριζε...) και μάλιστα μόλις την Κυριακή που μας πέρασε την άκουσα να ξεστομίζει το όνομα του μικρού και να σκεφτείς πως η βάφτιση έγινε 5 Ιουλίου!

Να σου πω την αλήθεια η δική μου μέθοδος μετά από πολλή πολλή σκέψη είναι η εξής: Τα χώνω με το γάντι! Δλδ λέω ότι θέλω μέσω αστείου και σοβαρού έτσι ώστε και καταλαβαίνουν ότι κάτι έχουν κάνει και να μπουν στην διαδικασία να το σκεφτούν από μόνοι τους χωρίς να μπορούν να παρεξηγηθούν ή να πουν τίποτα. Άν τους το δώσεις έτοιμο στο πιάτο δεν θα παραδεχτούν ποτέ ότι είναι λάθος.

Δυστυχώς σπάνια οι άνθρωποι παραδέχονται τα λάθη τους :cry: . Άσε που ορισμένοι άνθρωποι δεν μπορούν να δεχτούν την διαφορετικότητα των ανθρώπων. Τι εννοώ?

Κάθε άνθρωπος ενεργεί με διαφορετικό τρόπο. Δεν σημαίνει ότι αυτός είναι λάθος και μόνο αυτό που κάνουν εκείνοι είναι το σωστό! Οπότε εγώ κάνω ότι θέλω όπως πιστεύω εγώ οτι πρέπει να γίνει και το αποτέλεσμα με δικαιώνει. Βέβαια δεν περιμένω να μου πουν ποτέ άαα είχες δίκιο, με ικανοποιεί όμως το ύφος τους μόλις καταλαβαίνουν ότι είχαν άδικο! Σκέψου την κρυάδα που έφαγε μόλις είδε ότι ήταν όλα άψογα στην βάφτιση και για πόσο καιρό ακόμη θα της λένε γνωστοί και συγγενείς της πόσο ωραία τα είχες και πάρε την ικανοποίησή σου. :wink:

Ταπεινή μου άποψη βέβαια...

xrysalis μου αν είναι αυτό το πρόβλημα δεν μπορώ να το ξέρω...

τους είχαμε πει το θέμα του ονόματος και το είχαμε συζητήσει μαζί τους απ όταν ήμουν 4ων μηνών έγκυος!!!!!!!

για πολλούς και διάφορους λόγους θέλαμε να βγει άσχετο όνομα...

Το όνομα του μπαμπά μου είναι άσχημο και δε θα βγει ποτέ

Το όνομα της μαμάς μου δε θα το δώσω ποτέ γιατί... πέθανε νέα και δε θέλω (οκ το βλέπω αλλιώς εγώ)

Το όνομα του πεθερού μου είναι ίδιο με το δικό μου! Δε θέλω να δώσω στο παιδί μου το ίδιο όνομα με μένα!

Το όνομα της πεθεράς μου δεν βγαίνει και σε αγορίστικο

κι επιπλέον... ΘΕΛΑΜΕ ΠΟΛΥ ένα άσχετο όνομα

τα ήξεραν όλα αυτά, τα είχαμε πει, τα είχαν δεχτεί με μεγάλη άνεση...

τώρα αν παίζαν θέατρο και δεν ισχύει... δεν μπορώ να μυρίσω και τα υπέροχα νύχια μου :lol:

louk το ξέρω ότι έχεις δίκιο...

απλά είναι και θέμα χαρακτήρα να λειτουργεί κάποιος έτσι

εγώ είμαι πολύ υπομονετικός άνθρωπος... δε μιλάω δε μιλάω... μαζεύω μαζεύω... μέχρι που κάνω το μπαμ

αν ήμουν φυσική καταστροφή, θα ήμουν ηφαίστειο

:lol:

τες πα... θα δούμε

για την ώρα υπάρχουν άλλες προτεραιότητες... μου τη γλύτωσαν προς το παρόν :lol:

τους είχαμε πει το θέμα του ονόματος και το είχαμε συζητήσει μαζί τους απ όταν ήμουν 4ων μηνών έγκυος!!!!!!!
Μωρέ κι εγώ έγκυος ήμουν που τους είχαμε πεί ότι θα είναι άσχετο το όνομα... αλλά μια κρυφή ελπίδα την είχαν! :lol::lol::lol:

Καλά στη δική μου περίπτωση βέβαια... έχει γίνει και ο κακός χαμώς γιατί δεν το ξέρα καν σαν όνομα... δεν το έχουν ξανακούσει... βρέθηκαν και κάτι καλοθελητές που ρωτούσαν αν είναι Χριστιανικό όνομα... αν είναι όσιος ή Άγιος κλπ κλπ....

Τέλος πάντων... με τα πεθερικά άκρη δε βγαίνει!!

Βρε Μαμά του Ωρίωνα... μήπως της έκατσε βαρύ το όνομα;;; :roll: λέω τώρα εγώ!

γιατί η δικιά μου στη βάφτιση ήταν μεσ' τα μούτρα (κι ο πεθερός μου έβριζε...) και μάλιστα μόλις την Κυριακή που μας πέρασε την άκουσα να ξεστομίζει το όνομα του μικρού και να σκεφτείς πως η βάφτιση έγινε 5 Ιουλίου!

χεχεχε κι εμένα στον Ωρίωνα που ήταν κι η πρώτη κρυάδα, μπέμπη τον λέγανε για πολύ μετά τη βάφτισή του. Τώρα πια συνηθίσανε :wink: και όχι μόνο τα πεθερικά μου, αλλά και οι γονείς μου...

Αχ βρε Ωριωνομαμά, μην τα μαζεύεις όλα μέσα σου γιατί μετά ξεφεύγουν κι από την αρχική τους διάσταση και δε θα βρεις και το δίκιο σου αν εκραγείς... Δηλαδή αν σε ένα μήνα γίνει κάτι και τα πάρεις στο κρανίο και αρχίσεις να της λές "και στη βάφτιση αυτό κι εκείνο κλπ." θα ακουστεί πως της τα φυλούσες τόσο καιρό... Ευτυχώς που ο άντρας σου είναι μαζί σου όπως φαίνεται και δεν υπερασπίζεται τη μανούλα του αλλά την κούκλα μανούλα του Ωρίωνα :D

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...