Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Καρότσι Stokke

Recommended Posts

καλημερα!

το καροτσι μας ειναι στον δρομο...και δυστυχως μολις χθες ανακαλυψα αυτο το site...

http://www.lullabys.co.uk/shop/erol.html#502X0

μεταφορικα περιπου 70 λιρες...

75 λιρες πληρωσαμε στο pram...

αρα αυτο ειναι φθηνοτερο...μακαρι να το ειχα βρει νωριτερα....:-(:-( :-( :-(

βεβαια δεν ξερω καποιον που να εχει παραγγειλει (αρα δεν ειναι τσεκαρισμενο...)

εβαλα σημερα μια μικρη παραγγελια για καποια αλλα πραγματα και θα ενημερωσω.....

αυτο το ειδατε???

http://www.trikiklo.com/On_the_road/Prams_accessories/Stokke_Xplory_Rider.html

αραγε τα δικα μας καροτσια θα ειναι συμβατα?

Σημείωση: το Rider δεν εφαρμόζει στα καρότσια παραγωγής από το 2009 και πίσω.

ελπιζω πως ναι αλλιως θα στενοχωρηθω διπλά....

καλο τριημερο να εχετε!!!!!!!!!!!!

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 535
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μεταφορικα περιπου 70 λιρες...

75 λιρες πληρωσαμε στο pram...

αρα αυτο ειναι φθηνοτερο...μακαρι να το ειχα βρει νωριτερα....:-(:-( :-( :-(

!!

καλα εισαι απιστευτη!!!! Κολησες γιατι το βρηκες 5 λίρες φθηνότερο??Ελεος!!!

παντως βλεπω ότι όλο απο το trikiklo ενημερώνεσαι αλλα...αλλου πας και το δίνεις...χαχαχα.:D

Ελπίζω να μην με παραξηγήσεις!

καλές βόλτες σας ευχομαι!!!

[/url]

foxfoxabu20101022_-8_My+son+is.png

εννοειται πως δεν ειναι οι 5 λιρες....ουτε ειμαι τσιγκουνα...αν ηταν ετσι θα αγοραζαμε ενα πολυ πολυ φθηνοτερο καροτσι οπως κανουν πολλοι που θελουν το stokke αλλα δεν αντεχει η τσεπη τους...

(προσωπικα ξερω αρκετους...)

σε αυτο που αγορασαμε εμεις ειχε μικρη διαφορα και η τιμη του καροτσιου

απλα το συγκεκριμενο site εχει το καροτσι με "δωρο" τον ποδοσακο τον οποιο δεν αγορασαμε γιατι δεν ξεραμε αν θα τον χρησιμοποιησουμε (λογω της ζωης που κανουμε) και δεν θα διναμε 80 για 1 πιθανοτητα που υπηρχε να χρησιμοποιηθει...στην συγκεκριμενη περιπτωση το "δωρο" θα το πληρωναμε περιπου 60 και θα αγοραζα απο το συγκεκριμενο και τα σεντονακια για το carrycot που παρηγγειλα χθες...(μαζι με καποια αλλα πραγματα που βρηκα)

αρα θα παιρναμε με ΜΙΑ χρεωση μεταφορικων ΟΛΑ τα πραγματα κατι που για μενα προσωπικα ειναι σημαντικο!

απλα ηθελα να βοηθησω καποιον που θελει να το παραγγειλει να συγκρινει τιμες και να αποφασισει τι τον συμφερει και τι τον βολευει....

(ισως θελει να παρει και καθισμα αυτοκινητου απο το lullabys -εμεις δεν βρηκαμε αυτο που θελαμε σε κανενα απο τα 2 site & γι αυτο δεν το εχουμε παραγγειλει ακομα)

ενημερωνομαι και απο το τρικυκλο αλλα νομιζω πως εχεις δει τις τιμες του (τα λεφτα απο κανεναν δεν περισσευουν...)

:-) δεν πιστεύω να δουλεύεις ή να εχεις γνωστο σε κανενα τρίκυκλο ή κάτι άλλο?

(πλάκα κανω,ελπιζω να μην με παρεξηγησεις.....;) ;) ;) )

γιατί δεν σε βλέπω και πολύ υπερ της ελεύθερης αγοράς. Οι τιμές στα περισσοτερα προιοντα, στην Ελλάδα συγκριτικά με τις αποδοχές του Έλληνα είναι πολύ υψηλές. Απλά ο Έλληνας (όχι πάντα και οχι ολοι) είναι "ψώνιο" και του αρέσει να λέει ότι αγόρασε κάτι ακριβά. 'Ομως οι αγορές αλλάζουν.

καλημερα σε ολους και Καλη Σαρακοστη!

pasxalitsa v

kALOp3.png

:-) δεν πιστεύω να δουλεύεις ή να εχεις γνωστο σε κανενα τρίκυκλο ή κάτι άλλο?

(πλάκα κανω,ελπιζω να μην με παρεξηγησεις.....;) ;) ;) )

γιατί δεν σε βλέπω και πολύ υπερ της ελεύθερης αγοράς. !

χαχα με έκανες και γέλασα βρε!! εγώ δεν έχω κανένα γνωστο πουθενά!μάλλον εσύ έχεις ποσοστα απο το pramworld!!!! η απο όποιο αλλο ξένo site,τοσο που τα υποστηρίζεις.!!

πρέπει νομίζω να μάθουμε να δεχόμαστε και την άλλη άποψη,δεν είναι ωραιο να κολλάμε σε κάτι.:rolleyes:

Και βεβαια είμαι υπέρ της ελεύθερης αγοράς απλά στηρίζω πάντα την χώρα μου και τα καταστήματα της.

Τόσα πεταμένα λεφτά ξοδεύουμε καθημερινά! Στα 100.διαφορα,στο καρότσι του παιδιου μου θα κολλούσα?????

Καλή Σαρακοστή σε όλες κοριτσάκια!!

[/url]

foxfoxabu20101022_-8_My+son+is.png

απλα ηθελα να βοηθησω καποιον που θελει να το παραγγειλει να συγκρινει τιμες και να αποφασισει τι τον συμφερει και τι τον βολευει....

κρίμα...

δεν εχω κατι αλλο να πω και δεν θα συνεχισω οποιαδηποτε κουβεντα...

pasxalitsa v

kALOp3.png

Διαφημίσεις

Επειδη βλεπω οτι εχεις κολλησει στα 100ευρω.

Εγω σε σχεση Ιντερνετ -Καταστημα εχω κερδισει 450 ευρω +-.

Οπως εσυ στηριζεις το καταστημα καποια ατομα και αρκετα μαλιστα στηριζουν το Ιντερνετ.

Σου ευχομαι και εγω σαρακοστη.

qbd8p2.png

Κλαιρη με 900 ευρω πηρα: καροτσι με καθισμα, πορτμπεμπε, ανταπτορες αυτοκινητου, ομπρελα, τσαντα αλλαξιερα,υπνοσακο και καφεδοχειο(δεν ξερω πως το λενε). Το προιον το ειδα λαιβ στο Τρικυκλο οπως και τις τιμες. Αν κανεις συνολο μιλαμε για 400 ευρω διαφορα!

και αλλος χρηστης +- 400 ευρω διαφορα σε σχεση με το καταστημα.

qbd8p2.png

Νταντυ μαζεψου!το τρικυκλο ειναι γαματο μαγαζι - και ψωνισα οταν ειχε κατι σε καλη προσφορα οποτε δεν παμε και το δινουμε αλλου οπως ανεφερες παραπανω. Μας εβαλες να μιλησουμε εκτενεστατα για το τρικυκλο , μας θεωρησες τσιγκουνηδες για 400 ευρω και ηταν πολυ ειρωνικη και αδικη η απαντηση σου στην πασχαλιτσα. Επειδη το θεμα μας ειναι το καροτσι προτεινω να ληξει εδω η υποθεση.

Λοιπον ΣΤΟΚΚΕ-οτες και ΣΤΟΚΚΕ-οτισσες σημερα εχω να σας πω εντυπωσεις απο το STOKKE σε συνθηκες βολτας γιατι μεχρι τωρα ηταν κρεββατακι με ροδες για μεσα στο σπιτι.

Εβαλα στο πορτ παγκαζ μεγαλη κουτα και εβαλα τη βαση του καροτσιου στη θεση του συνοδηγου ορθια και ακουμπησα το καθισματακι στο καθισμα του συνοδηγου!!! χΩΡΑΕΙ ΤΕΛΕΙΑ και αφηνει και το πορτπαγκαζ αδειο!!

Δεν σας κρυβω οτι στις αρχες με κουρασε λιγο το ανοιξε κλεισε του καροτσιου αλλα αν παρεις το κολαη( πως γραφεται ρε παιδια αυτη η λεξη?) ειναι πολυ ευχαριστο . Το carrycot ειναι λιγο κουραστικο στις μετακινησεις με αυτοκινητο γιατι μαζι με τη βαση πιανουν ολο το πορτπαγκαζ.

JBePp2.png?qDX8aAa3

yogamama τωρα που κανατε την αρχη ποιος σας πιανει.....:D

ευχαριστουμε για την ενημερωση....

καλες βολτες!!!!!!!!!!!!!

ηρθε κι εμας το δικο μας σημερα και ειναι φοβερο!!!

περιμενω πως και πως να το συναρμολογησουμε..........

ειχατε πει οτι ισως στο πλυσιμο μου κανει καποιες σταμπες το υφασμα...

αυτο πως μπορω να το αποφυγω???

τι πρεπει να προσεξω???

ευχαριστωωωωωωωωωωωω

pasxalitsa v

kALOp3.png

Mεγιά Πασχαλίτσαααααααα!

Και εγω ακόμα στην κούτα το έχω...και αυτό για το πλύσιμο μπήκα να ρωτήσω! Για πειτε καμια συμβουλή κορίτσια!

καλές βόλτες!

Μου αρέσει να χαμογελώ να να βλέπω τον κόσμο μέσα από ροζ γυαλιά..!Μου φτιάχνει τη διάθεση

Διαφημίσεις

1. εμείς τα πλύναμε στο 30' πρόγραμμα στους 30 και είναι μια χαρά.

2. γιατί τσακώνεστε για τις προσωπικες επιλογές αγοράς του καθενός από τη στιγμή που το πορτοφόλι είναι δικό του; όσοι υποστηρίζουν ότι το η διαφορά αγοράς από έξω είναι 400 ευρώ σίγουρα δεν έχουν ψάξει καλά στα ελληνικά καταστήματα.

3. το καρότσι τουλάχιστον οπτικά, αρχικά σε ξενίζει αλλά μετα το κυτάς με θαυμασμό. στο μπλε που το πήραμε είναι πολύ ωραίο.

Πηγα Bebe-Jou /Trikiklo /και σε 3-4 ακομα καταστηματα τις περιοχης μου γιατι λογω χρονου δεν μπορουσα να παω αλλου.

Το καροτσι full με ολα τα extra + καθισματακι recaro τα πηρα 400 φθηνοτερα απο ολα τα παραπανω καταστημα και με την επιπλεον εκπτωση που εκαναν καποια.

Στους 30 οντως δεν υπαρχει κανενα προβλημα

Αγαπητε Ηλια ενα ατομο προσπαθει να περασει το δικο του εδω μεσα και μας τα εχει κανει αντε μη πω καλυτερα..

Οχι και να κανουν κουμαντο με την τσεπη μας:)

*yogamama μια χαρα σε βρισκω μπραβοοοο αντε και στους υπολοιπους καλες μας βολτες

qbd8p2.png

Α, δηλαδή τα βάζω κανονικά πλυντηριο...Στους 30 πλένω πάντα κι εγώ ούτως η αλλως!

Ευχαριστωωωωωωωω

Μου αρέσει να χαμογελώ να να βλέπω τον κόσμο μέσα από ροζ γυαλιά..!Μου φτιάχνει τη διάθεση

Πηγα Bebe-Jou /Trikiklo /και σε 3-4 ακομα καταστηματα τις περιοχης μου γιατι λογω χρονου δεν μπορουσα να παω αλλου.

Το καροτσι full με ολα τα extra + καθισματακι recaro τα πηρα 400 φθηνοτερα απο ολα τα παραπανω καταστημα και με την επιπλεον εκπτωση που εκαναν καποια.

με γεια!!

αν θες γράψε μας τελικό ποσό για να ξέρουν οι επόμενοι !!

Διαφημίσεις

τΙ ΠΑΘΑΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!

Τελειο το stokke μη τα ξαναπω...εμας δωρο μας το κανανε και κοστισε γυρω στα 900, πηραμε και τη τσαντα αλλαξιερα γυρω στο 100 απο τρικυκλο.

Εγω το επλυνα στο χερι το υφασμα απο το carrycot και μια χαρα ειναι..το φυλαξα γι ατο επομενο..που αν ειναι κοριτσι θα παρω ενα καλυμμα πιο χαρουμενο γιατι αυτο το πηραμε μαυρο.

Παντως πολυ ευχαριστημενη...ανθεκτικο, ομορφο και πρακτικο. Τι αλλο θελουμε!

cIWNp3.png

ρε παιδια εχω αναρτησει εδω και την αποδειξη παλιοτερα με ολα τα καλουδια που αγορασα και ηταν ακριβως 400 ευρω διαφορα απο τρικυκλο πριν 3 μηνες. Ρε Ελιας δεν καταλαβαινω τι λες.Αν μπερδευομαστε ετσι στο γραπτο λογο φαντασου να μιλαγαμε...Για να τελειωνει η ιστορια δες τι αγορασα στην αποδειξη που εχω στειλει και πες μας το μαγαζι που τα εχει φθηνοτερα να πηγαινουμε ολοι.

Εγω στο χερι επλυνα παντως κ τα ασπραδια , ασπραδια. δεν εχω να προτεινω κατι. Νομιζω οτι λεει οχι πλυντηριο παντως

Επειδη καηκα απο το pingpongonline αναγκαστηκα να παρω το καθισματακι αυτοκινητου απο Ελληνικο μαγαζι. Πηγα mothercare kai λητω και ρε παιδια δε μπορουσα δεν κανανε ουτε μια υποτυπωδη εκπτωση και ηταν και παντελως ασχετοι . Το τρικυκλο δεν ειχε τη βαση. Τελος παντων πατησα στο γκουγκλ και βρηκα ενα γλυκυτατο μαγαζακι στο Ιλιον . Εχει και stoke!! Ανατελω το λενε . Ηταν αρκετα ενημερωμενοι , μου κανανε και εκπτωση , το τοποθετησαν μαζι με τη βαση Isofix στο αυτοκινητο και μετα βαλαμε και τους ανταπτορες στο στοκε και το καρφωσαμε και στο καροτσι. Παιδια μιλαμε οτι ειναι φανταστικη επιλογη. Αν θα ψωνιζα τωρα θα αγοραζα το stokke χωρις αξεσουαρ , (δεν χρειαζονται...) και το καθισματακι maxicosi peble με τη βαση isofix. Απλα βαζεις το κοιμωμενο παιδι στο καθισματακι πανω στο καροτσι και στη συνεχεια το καρφωνεις κοιμωμενο στο αμαξι ουτε ζωνες να γκρινιαζει ουτε τιποτα και ουτε να σου φευγει η μεση

JBePp2.png?qDX8aAa3

ρε παιδια εχω αναρτησει εδω και την αποδειξη παλιοτερα με ολα τα καλουδια που αγορασα και ηταν ακριβως 400 ευρω διαφορα απο τρικυκλο πριν 3 μηνες. Ρε Ελιας δεν καταλαβαινω τι λες.Αν μπερδευομαστε ετσι στο γραπτο λογο φαντασου να μιλαγαμε...Για να τελειωνει η ιστορια δες τι αγορασα στην αποδειξη που εχω στειλει και πες μας το μαγαζι που τα εχει φθηνοτερα να πηγαινουμε ολοι.

Εγω στο χερι επλυνα παντως κ τα ασπραδια , ασπραδια. δεν εχω να προτεινω κατι. Νομιζω οτι λεει οχι πλυντηριο παντως

για να καταλάβεις...

1050 ευρώ περίπου το κόστος αγοράς και μεταφορικών απο το pramworld.

1150 ευρώ περίπου το κόστος αγοράς απο το bebejou.

ΑΡΑ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΕΙΝΑΙ 100 ΕΥΡΩ.

Αν εσύ το βρίσκεις όλο το πακέτο στην Ελλάδα 1450 ευρώ τότε η διαφορά είναι 400 ευρώ όπως αναφέρεις.

Αν και πάλι δεν με καταλαβαίνεις τότε σου ζητώ συγνώμη μια και η Εκθεση ήταν από τα χειρότερα μαθήματα μου.

ΥΓ. η τιμές είναι από το bebejou Παιανίας αρχές Φεβρουαρίου.

όλα εκτός απο τα του maxi cossi μπήκαν στο πλυντήριο χωρίς κανένα πρόβλημα.

elias74gr* Μπορεις να μου θυμισεις τι ακριβως πηρες απο τα Bebe-jou? με 1150ευρω?

καρότσι, portbebe, maxi cossi κάθισμα αυτοκινήτου, αντάπτορες

αγοράστηκαν από pramworld. στην ερευνα αγοράς που κάναμε τότε η τιμή στο bebejou ήταν 1150 ευρώ περίπου.

Μονο το καροτσι (((χωρις portbebe )))θα συγκρινω με σημερινες τιμες για να μην μπερδευομαστε

Bebejou ¨:839 euros

pramworld:620 euros

H diafora einai 219 euros!!!

Σιγουρα τα μεταφορικα δεν ειναι 100 ευρω για μονο ενα καροτσι . Υπολογισε οτι εμεις , (εγω τουλαχιστον) πηραμε επιπλεον portbebe + σχεδον ολα τα αξεσουαρ + εξοδα αποστολης και πληρωσαme σχεδον αυτη την τιμη!!! πληρωσα 900 euros

JBePp2.png?qDX8aAa3

ΜΠΗΚΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ

kαρότσι, portbebe, maxi cossi κάθισμα αυτοκινήτου, αντάπτορες

pramworld: 836 euros (χωρις εξοδα αποστολης - πρεπει να ειναι περιπου 60 ευρω)-αρα 900 euros

bebejou: 1200 euros

ρΕ Ελιας μηπως δεν ησουν καλη και στα μαθηματικα? Ειναι 300 ευρω διαφορα!!!

JBePp2.png?qDX8aAa3

• 3 εβδομάδες μετά...

Παιδια επειδη αναλωθηκαμε με τις τιμες αφεθηκαμε στο κομματι πρακτικοτητα. Πως πανε οι πρωτες βολτες?

Εγω εχω παθει την πλακα μου . Ειναι οτι πιο τελειο εχω αγορασει, Σε συνδυασμο με το maxicosi καθισμα kai βαση family isofix ειμαστε συνεχεια εξω βολτες χωρις να μου βγαινουν τα χερια. Παει τελεια στα πλακοστρωτα στα πεζοδρομια στους χωματοδρομους στα δαση και ο μικρουλης γελαει ξετρελαμενος. Και κοιταει απο ψηλα και οχι απο κατω προς τα πανω οπως τα υπολοιπα καροτσια.

Οσοι σκεφτεστε να το παρετε απλα μην το σκεφτεστε αλλο. Αρκει να σας αρεσουν οι βολτες.

JBePp2.png?qDX8aAa3

Ρε κοριτσια συγνωμη που επεμβαινω αλλα μου ερχεται να πηδηχτω....

Τοσο καιρο ψαχνουμε με το συζυγο στο ιντερνετ για το πιο φτηνο σαιτ να παραγγειλουμε το εν λογω καροτσι.

Και προχθες τυχαια περασαμε απο τα Bebe jou Ηλιουπολης μπας και το κανουμε test

drive. Και μας δινει την εξης κουφη τιμη η πωλητρια... για καροτσι κομπλε με πορτ μπεμπε...850 Ευρω...???????????????????

Και ρωτω μηπως εκανε λαθος η ηλιθια???????? παντως μας την εχει δωσει εγγραφως την προσφορα... και μπορω να πω πως το σκεφτομαστε... αλλα φοβαμαι να ξαναπαω μπας και τελικα την παρει πισω.

Εσεις τι λετε για ελληνικο μαγαζι δεν ειναι πολυ νορμαλ τιμουλα???

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...