Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Καρότσι Stokke

Recommended Posts

πες μου σε παρακαλω,εχεις παραγειλλέι ξανα απο το Site toy τρικυκλου?Σε ρωταω γιατι θελω να παραγγείλω.λενε οτι εχει καταπληκτικη εξυπηρετηση.ισχυει?

Μενω Αθηνα και ετσι πηγα και το ειδα απο κοντα στο Τρικυκλο, πραγματι η εξυπηρετηση ειναι πολύ καλή από κοντά, από το site δεν εχω παραγγείλει όμως φαίνονται πολύ οργανωμένοι και με νοοτροπία εξωτερικού

Μου αρέσει να χαμογελώ να να βλέπω τον κόσμο μέσα από ροζ γυαλιά..!Μου φτιάχνει τη διάθεση

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 535
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μενω Αθηνα και ετσι πηγα και το ειδα απο κοντα στο Τρικυκλο, πραγματι η εξυπηρετηση ειναι πολύ καλή από κοντά, από το site δεν εχω παραγγείλει όμως φαίνονται πολύ οργανωμένοι και με νοοτροπία εξωτερικού

το εχουν εκει στο καταστημα για να το δω?μωρε οταν παω σε τετοια καταστηματα πελαγωνω..δεν καταλαβαινω τιποτα και στο τελος φευγω μπερδεμενη.Λες να βρω καποιον εκει να με βοηθησει?οπου αλλου εχω παει ,μαλλον εγω ηξερα πιο πολλα απο τις πωλητριες...Anyway..

[/url]

foxfoxabu20101022_-8_My+son+is.png

το εχουν εκει στο καταστημα για να το δω?μωρε οταν παω σε τετοια καταστηματα πελαγωνω..δεν καταλαβαινω τιποτα και στο τελος φευγω μπερδεμενη.Λες να βρω καποιον εκει να με βοηθησει?οπου αλλου εχω παει ,μαλλον εγω ηξερα πιο πολλα απο τις πωλητριες...Anyway..

Οι πωλητές είναι όλοι άσχετοι. Είναι εξακριβωμένο…χαχαχα

Εγώ μια φορά μάλωσα με μια πωλήτρια, η οποία επέμενε ότι η ομπρέλες της Quinny κουμπώνουν μόνο σε συγκεκριμένο κλιπ.

Δηλαδή στο κλιπ του Buzz δεν μπαίνει η ομπρελά που ανήκει στο Zapp και πάει λέγοντας.

Εγώ τα είχα δοκιμάσει όλα και ήξερα ότι κάνει λάθος, αυτή συνέχιζε να επιμένει, στο τέλος αυτή έγινε ξεφτίλα.

Δεν αναφέρομαι για το συγκεκριμένο κατάστημα.

Γενικά μιλάω, το κακό είναι σε όλα τα καταστήματα.

Οι πωλητές είναι όλοι άσχετοι. Είναι εξακριβωμένο…χαχαχα

Εγώ μια φορά μάλωσα με μια πωλήτρια, η οποία επέμενε ότι η ομπρέλες της Quinny κουμπώνουν μόνο σε συγκεκριμένο κλιπ.

Δηλαδή στο κλιπ του Buzz δεν μπαίνει η ομπρελά που ανήκει στο Zapp και πάει λέγοντας.

Εγώ τα είχα δοκιμάσει όλα και ήξερα ότι κάνει λάθος, αυτή συνέχιζε να επιμένει, στο τέλος αυτή έγινε ξεφτίλα.

Δεν αναφέρομαι για το συγκεκριμένο κατάστημα.

Γενικά μιλάω, το κακό είναι σε όλα τα καταστήματα.

δεν διαφωνω αλλο για το συγκεκριμενο εχω ακουσει τα καλυτερα!μηπως εχεις παει να μου πεις τη γνωμη σου?Θελω να παρουμε με τον αντρα μου στον αδερφο του το καροτσι δωρο και το ψαχνω ..βεβαια λογω ελλειψης χρονου,θεκω να πάω και να τελειωνω!

[/url]

δεν διαφωνω αλλο για το συγκεκριμενο εχω ακουσει τα καλυτερα!μηπως εχεις παει να μου πεις τη γνωμη σου?Θελω να παρουμε με τον αντρα μου στον αδερφο του το καροτσι δωρο και το ψαχνω ..βεβαια λογω ελλειψης χρονου,θεκω να πάω και να τελειωνω!

Ειμαι απο Θεσσαλονικη δεν εχω παει ποτε στο τρικυκλο.

Διαφημίσεις

καλα ειναι κ εχουν λιγα κ καλα κ δεν μπερδευεσαι. Βεβαια στο pramworld ειναι πολτυ πιο φτηνο . Κοιτα ποσο γραφω σε προηγουμενο ποστ(δεν θυμαμαι τιμη) κ ζητα τους να σου κανουν καλυτερη τιμη

JBePp2.png?qDX8aAa3

καλα ειναι κ εχουν λιγα κ καλα κ δεν μπερδευεσαι. Βεβαια στο pramworld ειναι πολτυ πιο φτηνο . Κοιτα ποσο γραφω σε προηγουμενο ποστ(δεν θυμαμαι τιμη) κ ζητα τους να σου κανουν καλυτερη τιμη

Δυστυχως,η ευτυχως δεν μου αρεσει να χρησιμοποιω πιστωτικες καρτες και paypal.προτιμω τις Ελληνικες επιχειρησεις και τις στηριζω παντα.Πες μου ομως εχεις παρει κατι απο εκει? Το καροτσι το εχουν στο μαγαζι τους?

[/url]

ναι το έχουν στο κατάστημα, η πωλητρια που με εξυπηρετησε μου το εδειξε πληρως ολες τις λειτουργίες κτλ.

Ηταν πολυ καλα ενημερωμενη και καθολου φορτική!

Μου αρέσει να χαμογελώ να να βλέπω τον κόσμο μέσα από ροζ γυαλιά..!Μου φτιάχνει τη διάθεση

το καροτσι το εχει σιγουρα και στα allouette και στα bebe jou..

στα μεγαλα καταστηματα!

στο τρικυκλο ομως απ οσο εχω δει πρεπει να εχει την μεγαλυτερη ποικιλια...

καλο ειναι πριν πας (αν αποφασισεις για τα αλλα καταστηματα) να τους κανεις ενα τηλ να ρωτησεις...

δες εδω σε περιπτωση που θες να κανεις ερευνα αγορας...

(ολοι την ιδια τιμη το εχουν πανω κατω,το θεμα ειναι ποιος θα σου κανει εκπτωση)

http://www.stokke-stroller.com/en-gr/where-to-buy/nearest-store.aspx

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

Διαφημίσεις

ναι το έχουν στο κατάστημα, η πωλητρια που με εξυπηρετησε μου το εδειξε πληρως ολες τις λειτουργίες κτλ.

Ηταν πολυ καλα ενημερωμενη και καθολου φορτική!

επιτελους ακουω καλα λογια για προσωπικο καταστηματος! Πηγα σημερα στα mothercare κολωνακιου και εφριξα! Δεν ξερουν τι τους γινεται...Αλλα τι να κανουν και οι καημενες οι πωλητριες οταν παιρνουν 700e???

Τελοσπαντων,μηπως εχει παραγγειλει καμια απο το site να μου πει? trikiklo.com?

[/url]

επιτελους ακουω καλα λογια για προσωπικο καταστηματος! Πηγα σημερα στα mothercare κολωνακιου και εφριξα! Δεν ξερουν τι τους γινεται...Αλλα τι να κανουν και οι καημενες οι πωλητριες οταν παιρνουν 700e???

Τελοσπαντων,μηπως εχει παραγγειλει καμια απο το site να μου πει? trikiklo.com?

Αν θυμαμαι καλα το σαιτ ειναι πιο ακριβο . Πηγαινε απο εκει ειναι ωραιο μαγαζι με καλο προσωπικο. Δεν μοιαζει ελληνικο.Θα σου κανουν και καλυτερη τιμη

JBePp2.png?qDX8aAa3

Αν θυμαμαι καλα το σαιτ ειναι πιο ακριβο . Πηγαινε απο εκει ειναι ωραιο μαγαζι με καλο προσωπικο. Δεν μοιαζει ελληνικο.Θα σου κανουν και καλυτερη τιμη

θα μου κανουν?εσενα σου εχουν κανει? ειναι μεγαλο το ποσο που θα διαθεσω και απο οτι εχω διαβασει στο site τους μου φαινονται πολυ ειλικρινεις και ξεκαθαροι αλλα οι τιμες?.ποσο χρεωνουν μεταφορικα ? ξερει καμια?

[/url]

εννοειται οτι απο κοντα ειναι καλυτερα γιατι και εσυ θα το δεις live και αν δεν σου κανουν,θα την ζητησεις εσυ την καλυτερη τιμη...(ειδικα με την κριση που υπαρχει...:rolleyes:)

οσο για τα μεταφορικα εχουν ..................

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

με αγορές άνω των €100 και σε επελεγμένα προϊόντα

και δες και αυτο...αγοραζοντας απο το internet εχουν δωρο με την πληρη εκδοση ενα απο τα 2 σετ υφασματων...

(Σημείωση για την προσφορά:

Η προσφορά ισχύει μόνον για τα ετοιμοπαράδοτα προϊόντα.

Το σύστημα θα προσθέσει αυτόματα το δώρο σας στο καλάθι, απλά εσείς πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για την επιλογή του χρώματος του Forest kit.)

http://www.trikiklo.com/On_the_road/Push_chairs/Stokke_Xplory.html

διαβασε και αυτο που βρηκα στο site...

Οι κατά καιρούς online προσφορές ισχύουν στο φυσικό κατάστημα;

Όχι, οι online προσφορές ισχύουν μόνο για αγορές μέσω Internet, αφού γίνονται συνήθως για να ενθαρρύνουν αυτόν τον τρόπο αγοράς.

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

εννοειται οτι απο κοντα ειναι καλυτερα γιατι και εσυ θα το δεις live και αν δεν σου κανουν,θα την ζητησεις εσυ την καλυτερη τιμη...(ειδικα με την κριση που υπαρχει...:rolleyes:)

οσο για τα μεταφορικα εχουν ..................

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

με αγορές άνω των €100 και σε επελεγμένα προϊόντα

και δες και αυτο...αγοραζοντας απο το internet εχουν δωρο με την πληρη εκδοση ενα απο τα 2 σετ υφασματων...

(Σημείωση για την προσφορά:

Η προσφορά ισχύει μόνον για τα ετοιμοπαράδοτα προϊόντα.

Το σύστημα θα προσθέσει αυτόματα το δώρο σας στο καλάθι, απλά εσείς πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για την επιλογή του χρώματος του Forest kit.)

http://www.trikiklo.com/On_the_road/Push_chairs/Stokke_Xplory.html

διαβασε και αυτο που βρηκα στο site...

Οι κατά καιρούς online προσφορές ισχύουν στο φυσικό κατάστημα;

Όχι, οι online προσφορές ισχύουν μόνο για αγορές μέσω Internet, αφού γίνονται συνήθως για να ενθαρρύνουν αυτόν τον τρόπο αγοράς.

πολύ χρησιμες πληροφοριες! πρέπει να πάω εκει το συντομότερο!Να σαι καλα!

[/url]

Διαφημίσεις

Γεια σου ARKOUDAKI,

ελπιζω να διαβασες παραπανω ποσα λεφτα γλυτωσαμε...

:)

γεια σου και σενα!

Ναι αν δεν κανω λάθος διάβασα αυτο:

QUOTE=Eliaskat;1440719]Stokke Xplory® 3 in 1 - Black

GBP Sterling £579.99, +40 μεταφορικα 620GBP.

620.00 GBP

=

689.613 EUR [

+110.00(μεταφορικα)= 789.00

η κανω λάθος????

μια φίλη με ενα δωρο που της εκαναν σαν εκπτωση,το πήρε περίπου 870.οο απο Ελλαδα.

Δεν ειναι και μεγαλη διαφορα! Τι λές?

100ευρω ειναι 100ευρω γιατι να τα δωσω στο καθενα εδω?

Εγω απο την ιδια σελιδα πηρα το καροτσι +ολα τα extra και το καθισματακι +-450ευρω κατω απο γνωστο καταστημα στην Αθηνα...

qbd8p2.png

310 ευρω κοντα πιο φτηνα!!

Ο/Η Eliaskat δεν γραφει καπου για 110 ευρω μεταφορικα.

Ισως μπερδευτηκες απο post που πηραν και αλλα πραγματα πχ (το καθισματακι για την μικρη μου) σαφως ανεβηκαν τα μεταφορικα.

Οπως και να το κανουμε γλυτωσα αρκετα λεφτα

qbd8p2.png

σε εμάς που πήραμε το καρότσι, το πορτμπεμπε, το κάθισμα και μια ομπρέλα το κέρδος έναντι ελληνικού καταστήματος είναι 100 ευρώ περίπου.

η ισοτιμία ευρώ λίρας και τα μεταφορικά ροκανίζουν τη διαφορά.

πριν παραγγείλετε ρωτήστε για τα μεταφορικά.

σε εμάς που πήραμε το καρότσι, το πορτμπεμπε, το κάθισμα και μια ομπρέλα το κέρδος έναντι ελληνικού καταστήματος είναι 100 ευρώ περίπου.

η ισοτιμία ευρώ λίρας και τα μεταφορικά ροκανίζουν τη διαφορά.

πριν παραγγείλετε ρωτήστε για τα μεταφορικά.

συμφωνω απολυτα και αλλωστε γιατι να μην το παρει κανεις απο Ελλαδα να ξερει και που θα απευθυνθει σε περιπτωση που χρειαστει κάτι το καροτσι του?γia 100.00 διαφορα δεν αξιζει!

[/url]

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...