Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Καρότσι Stokke

Recommended Posts

marilou...thanx!

με εχεις σωσει....

eliaskat τελικα το παραγγειλατε? αν ναι απο που και ποσο με τα μεταφορικα???

παιδια,κιτρινο εχει αγορασει κανεις?

μας αρεσει πολυ σαν χρωμα αλλα αναρωτιομουν αν λερωνει................:rolleyes:

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 535
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και πάλι είμαι ο άνθρωπός σου :) Κίτρινο είναι το δικό μας και δεν μπορώ να πω ότι τραβάει τρελλή βρώμα... Αντέχει μια χαρά αν και για προληπτικούς λόγους τα πλένουμε σύχνά πυκνά!!!!

4vVfp3.png

QaBBp2.png

Ημουν το Σαββατο Αθηνα και πηγα στο Golden Hall

δεν προλαβαινα να μετραω Stokke Xplory,ειχα μαζι μου τον μεγαλο μου και μου ελεγε καθε λιγο μαμα κι αλλο κι αλλο....στο Ηρακλειο εχω δει δυο ολα κι ολα

Αν μεχρι να γενησω πιασω το τζοκερ θα το παρω κι εγω:-P:-P:-P:-P:-P:-P

4

Διαφημίσεις

ακουστε τι παθαμε...:D

εψαχνα σημερα διαφορα site για να το παραγγειλουμε κι εμεις το καροτσι αφου 99% εχουμε καταληξει...

πηγε λοιπον ο αντρας μου να μετρησει το πορτ-παγκαζ του αυτοκινητου για να δουμε αν χωραει...και ανακαλυψαμε πως ΔΕΝ χωραει...:shock:

και τωρα?

μαλλον επειδη ουτως ή αλλως θα χρειαζομασταν extra χωρο τωρα με τον μικρο (εδω οι 2 μας παμε καπου και γεμιζει) θα παρουμε και μια μπαγκαζιερα...

το ψαξαμε λιγο και ακομα και μπαγκαζιερα δυσκολευτηκαμε να βρουμε που να το χωραει...:?::!:

βρε παιδια τοσο μεγαλο ειναι? εσεις τι αμαξια εχετε???

ps...2 ακομα ερωτησεις...

για το carry-cot πρεπει να παρω και τα ειδικα σεντονακια που υπαρχουν? στην συσκευασια του περιλαμβανει εστω και ενα ή μονο το στρωματακι?

marilou το κιτρινο on-line το παραγγειλατε, γιατι δεν το βρισκω πουθενα...:(

pasxalitsa v

kALOp3.png

ακουστε τι παθαμε...:D

εψαχνα σημερα διαφορα site για να το παραγγειλουμε κι εμεις το καροτσι αφου 99% εχουμε καταληξει...

πηγε λοιπον ο αντρας μου να μετρησει το πορτ-παγκαζ του αυτοκινητου για να δουμε αν χωραει...και ανακαλυψαμε πως ΔΕΝ χωραει...:shock:

και τωρα?

μαλλον επειδη ουτως ή αλλως θα χρειαζομασταν extra χωρο τωρα με τον μικρο (εδω οι 2 μας παμε καπου και γεμιζει) θα παρουμε και μια μπαγκαζιερα...

το ψαξαμε λιγο και ακομα και μπαγκαζιερα δυσκολευτηκαμε να βρουμε που να το χωραει...:?::!:

βρε παιδια τοσο μεγαλο ειναι? εσεις τι αμαξια εχετε???

ps...2 ακομα ερωτησεις...

για το carry-cot πρεπει να παρω και τα ειδικα σεντονακια που υπαρχουν? στην συσκευασια του περιλαμβανει εστω και ενα ή μονο το στρωματακι?

marilou το κιτρινο on-line το παραγγειλατε, γιατι δεν το βρισκω πουθενα...:(

καλησπέρα και απο εμένα.Το συγκεκριμένο καρότσι δεν είναι πολύ μικρό όταν κλείνει ,αλλα βέβαια ούτε και τόσο μεγάλο ώστε να μην χωράει σε ένα port-package και πόσο μάλλον σε μπαγκαζιερα!!!η κολλητή μου που το έχει, έχει ένα Υaris με πολύ μικρό port-package και όμως την έχει βολέψει!

Εννοείται βέβεαια ότι δεν χώραει τίποτα άλλο μέσα.¨Οσο για τα σεντονάκια .τα αγοράζεις είναι σετ 2 τεμάχια.

Ευχομαι να το αγοράσεις γιατί είναι απλά καταπληκτική επιλογή!Κυρίως για το παιδί αλλα και για εσένα!

Καλη αγορά!!:-)

[/url]

foxfoxabu20101022_-8_My+son+is.png

Δεν το εχω βαλει ακομα στο πορτπαγκαζ (quasquai exoyme)για να σου πω). Βολτα εχουμε παει μονο στη γειτονια με μαρσιππο .Παντως στο ασανσερ χωραει ισα ισα.

Σεντονακι βαζω διπλωμενα τα μικρα της κουνιας απο το ζαρα home. Μια χαρα ειναι και ωραιο ριγε κανουν και ωραιο συνδιασμο με το πρασινο καροτσι. Μαζι με το καρυκοτ ερχεται δωρο ενα τελειο κουβερτακι φλις που προσωπικα το χω κατευχαριστηθει , το πλενω και το ξαναβαζω συνεχεια στο μωρο.

JBePp2.png?qDX8aAa3

Παιδια σας βαζω την παραγγελια που ειχα κανει απο pramworld για να παρετε μια ιδεα.Οπως βλεπετε χωρις τα εξτρα και εξοδα αποστολης ειναι μονο 579 λιρες( καροτσι και καρυκοτ).

Παντως Οταν ειχα ψαξει , μεχρι και σε αμερικανικα σαιτ, ηταν ο πιο φτηνος

Your order consists of the following item/s:

Item Name: Stokke Xplory® Parasol Product Code: YLS3648

Item ID: 11817

Item Description:

Item Style: Stokke Colour Options: Olive / Quantity: 1

Item Price: 26.95

Item Total: 26.95

-------------------------

Item Name: Stokke Xplory® Cup Holder

Product Code: HYD6423

Item ID: 11823

Item Description:

Quantity: 1

Item Price: 19.00

Item Total: 19.00

Item Name: Stokke Xplory® Maxi Cosi Cabriofix Car Seat Adaptors

Product Code: TLZ7165

Item ID: 11821

Item Description:

Item Price: 24.99

Item Total: 24.99

Item Name: Stokke Xplory® 3 in 1 Travel System - Olive

Product Code: JBK5138

Item ID: 11793

Item Description:

Item Price: 579.99

Item Total: 579.99

Item Name: Stokke Xplory® Changing Bag

Product Code: XEV6870

Item ID: 11811

Item Description:

Item Price: 59.95

Item Total: 59.95

Item Name: Stokke Xplory® Footmuff

Product Code: SZR8876

Item ID: 11799

Item Description:

Item Price: 64.99

Item Total: 64.99

Order Cost: 775.87

Delivery Charge: 0.00

Delivery Service: We will Contact You for Shipping Quote - Western Europe

Total Vat Paid: 101.21

Total Order Cost: 775.87

Transaction ID: 30761

Reference Code: DG-1029-30761

JBePp2.png?qDX8aAa3

eliaskat απο ποιο site θα το πάρεις και πια έκδοση? τελικα σύνολο πόσο θα σου έρθει?

http://www.pramworld.uk

λεμε για το 3 σε 1 προσφορα που ειναι αυτο

http://www.pramworld.co.uk/product/5777/Stokke_Xplory_3_in_1_Black

μεταφορικα +40 Λιρες:P

Διαφημίσεις

μποαμπάδες και μαμάδες το παρήγγειλα και εγώ,τώρα αναμονή..παρaθέτω και εγώ την παραγγελία.προτίμhσα το πακέτο που έχει και το cabriofix.

Item Name: Stokke Xplory® Inc. Carrycot, Cabriofix + Adaptor- Turquoise Product Code: HRL6793

Item ID: 11916

Item Description:

Item Style: Stokke Xplory Cabriofix Options : Xplory + Cabriofix Phantom / Quantity: 1

Item Price: 735.00

Item Total: 735.00

Item Name: Stokke Xplory® Changing Bag

Product Code: XEV6873

Item ID: 11814

Item Description:

Item Style: Stokke Colour Options: Turquoise / Quantity: 1

Item Price: 64.95

Item Total: 64.95

Item Name: Stokke Xplory® Cup Holder

Product Code: HYD6423

Item ID: 11823

Item Description:

Item Price: 19.00

Item Total: 19.00

Order Cost: 818.95

Delivery Charge: 0.00

Delivery Service: We will Contact You for Shipping Quote - Western Europe

Total Vat Paid: 121.97

Total Order Cost: 818.95

Transaction ID: 33154

Reference Code: DG-0118-33154

ioannis καλοριζικο!!!

απ οτι εχω καταλαβει βαζεις την παραγγελια και επικοινωνουν αυτοι μαζι σου για τα μεταφορικα??? θελουμε κι εμεις να το παραγγειλουμε αυριο...

(απ οτι λετε ολοι τα μεταφορικα ειναι γυρω στις 40 λιρες ε???)

σωστα τα λεω???

pasxalitsa v

kALOp3.png

Pasxalitsa μπορεις να στειλεις mail με τα πραγματα που θελεις να παρεις και σου στελνει απαντηση σχεδον αμεσως η εταιρια.

Εγω πηρα καροτσι και καρεκλακι αυτοκινητου και πληρωσα κοντα στις 70 λιρες μεταφορικα.

qbd8p2.png

marakious τι μαρκα καρεκλακι πηρατε γιατι το σκεφτομαστε κι εμεις...

παιδια με προβληματισαν για το carrycot...μου ειπαν αυτου του τυπου που ειναι κλειστα θα ειναι αβολα για το καλοκαιρι γιατι το μπεμπακι θα ζεσταινεται και δεν θα κυκλοφορει ο αερας ακομα και οταν θα το εχω χωρις την κουκουλα...

αλλα πιστευω πως τα υλικα τους ειναι πολυ καλα και επιτρεπουν στον αερα να περναει...εσεις που το εχετε τι λετε???

pasxalitsa v

kALOp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σου Pasxalitsa

Εγω μαζι με το καροτσι πηρα το RECARO Young Profi Plus.

Οσο για το carrycot εχει κατι σαν σκεπασμα για να ειναι πιο ζεστο μαλλον το χειμωνα αλλα το βγαζεις πολυ ευκολα.

Με τιποτα δεν ειναι κλειστο :)

qbd8p2.png

eliaskat & ioannis...

σας παρακαλω πειτε μου ποσο σας ζητησαν μεταφορικα γιατι θελουμε να το παραγγειλουμε κι εμεις αμμεσα και θελω να υπολογισω περιπου ποσο θα μας παει.

θελουμε το 3 σε 1 (καροτσι & carrycot) με cup holder & ομπρελα...

ευχαριστω πολυ!

pasxalitsa v

kALOp3.png

eliaskat & ioannis...

σας παρακαλω πειτε μου ποσο σας ζητησαν μεταφορικα γιατι θελουμε να το παραγγειλουμε κι εμεις αμμεσα και θελω να υπολογισω περιπου ποσο θα μας παει.

θελουμε το 3 σε 1 (καροτσι & carrycot) με cup holder & ομπρελα...

ευχαριστω πολυ!

κανεις βρε παιδια?

το παραγγειλαμε και μας ζητησαν 75 λιρες μεταφορικα...δεν ειναι πολλα???

pasxalitsa v

kALOp3.png

το προηγούμενο ΣΚ παραγγείλαμε το πλήρες πακέτο (με το κάθισμα) και μας ζήτησαν 110 λίρες.

σίγουρα τα μεταφορικά είναι αρκετά και δεδομένου της πτώσης του ευρώ ανεβαίνει το κόστος. η διαφορά με τα ελληνικά καταστήματα τώρα στις εκπτώσεις και μετρητοίς μειώνεται στα 100 ευρώ περίπου.

Αν αξίζει τελικά η αγορά από έξω είναι μεγάλο θέμα και απόφαση του καθενός.

sry παιδιά δεν μπαίνω πολύ συχνά λογω εργασίας λοιπόν η αληθεια είναι οτι έδωσα 110 λίρες ματαφορικά..αλλά δεν ήθελα και πολύ να σκοτίσω το μαυλό μου με έρευνα και το παράγγειλα,δηλαδή μου ήρθε κιόλας σήμερα..χωρίς όμως το cabriofix το οποίο στην αποδείξη αναγράφει ότι θα το στείλουν μόνο του.είναι απλά τέλειο.αν έχετε άλλη απορία εδώ είμαι.φιλιά.:)

οκ το παραγγειλαμε κι εμεις!!!

εννοειται πως ειναι πολυ φθηνοτερα απο Ελλαδα και δεν το διαπραγματευομασταν απλα μου φανηκαν πολλα δεδομενου οτι ειχα ακουσει για μεταφορικα 40 λιρες...αλλιως δεν θα προβληματιζομουν....:D

θελουμε για τα μικρακια μας το καλυτερο και ειμαι σιγουρη πως οσον αφορα το καροτσι...ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ!!!

φανταστειτε οτι κανει περιπου οσο ενα scooteraki 50cc :confused:

pasxalitsa v

kALOp3.png

παιδια καλυτερα 70 λιρες παρα αυτο που εχω τραβηξει με το pingpong.com. Εγινε 1 μηνος το μωρο και θελω να παω βολτα και ακομα περιμενω το καθισματακι αυτοκινητου και δεν απαντανε σε μηνυματα και εχει χρεωθει η καρτα σχεδον 2 μηνες . Κιολα αυτα επειδη ηταν το πιο φτηνο με τα πιο φτηνα μεταφορικα. Οτι πληρωνεις παιρνεις

JBePp2.png?qDX8aAa3

Εμείς εχουμε καταλήξει από την πρωτη στιγμή σε αυτό το καρότσι..Απλά ακόμη δεν ξέρω αν τελικά θα το παραγγείλουμε από το νετ ή θα το παρουμε από το Τρίκυκλο...

Μου αρέσει να χαμογελώ να να βλέπω τον κόσμο μέσα από ροζ γυαλιά..!Μου φτιάχνει τη διάθεση

Εμείς εχουμε καταλήξει από την πρωτη στιγμή σε αυτό το καρότσι..Απλά ακόμη δεν ξέρω αν τελικά θα το παραγγείλουμε από το νετ ή θα το παρουμε από το Τρίκυκλο...

πες μου σε παρακαλω,εχεις παραγειλλέι ξανα απο το Site toy τρικυκλου?Σε ρωταω γιατι θελω να παραγγείλω.λενε οτι εχει καταπληκτικη εξυπηρετηση.ισχυει?

[/url]

foxfoxabu20101022_-8_My+son+is.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...