Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Καρότσι Stokke

Recommended Posts

Σημερα το αγορασαμε κ εμεις!!το καροτσι ειναι απλα φανταστικο!!!

βαλαμε τον μπεμπη κ πηγαμε βολτα και τον ειχαμε ψηλα και στραμμενο προς τα εμας. Το παιδι αλλαξε αποτομα και ηταν πολυ πιο χαρουμενος απο πριν. Σωθηκαμε!!

Οποιος το σκεφτεται,ψηφιζω xplory δαγκωτο.

• 3 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 535
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΠΑΡΕΙΓΓΕΙΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΤ ΑΠΟ ΤΟ

http://www.pramworld.co.uk

900 ΕΥΡΩ ΣΥΝΟΛΟ ( ΚΑΡΟΤΣΙ , ΠΟΡΤΜΠΕΜΠΕ,ΑΝΤΑΠΤΟΡΕς ΑΥΤ., ΟΜΠΡΕΛΑ,ΤΣΑΝΤΑΑΛΛΑΞΙΕΡΑ,ΠΟΤΗΡΟΔΟΧΕΙΟ, ΥΠΝΟΣΑΚΟ + ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ)

ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΙΤ ΝΟΜΙΖΩ

JBePp2.png?qDX8aAa3

yogamama

οντως ειναι πολυ καλη τιμη!!! ποιο χρωμα πηρατε???

με το καλο να το παραλαβετε και ΚΑΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

Διαφημίσεις

Yogamama πες εντυπωσεις μολις σου ερθει!!

και εγω απο pramworld θα το παρω (και στο χρωμα επισης) :)

απλα πρεπει να τους στελνω συνεχεια ιμειλ για να με ενημερωνουν. Μολις μου απαντησαν οτι σταλθηκαν σημερα 3 κιβωτια οποτε πιστευω απο βδομαδα το αμαξοκρεβατο μας θα καταφτασει.

Σκεφτομαι να τον κοιμιζω στο πορτβεβε να ειναι και ψηλα να μη σκυβω και να τον πηγαινωφερνω και μεσα στο σπιτι. Το χρησιμοποιησε καμια αλλη σαν λικνο κοριτσια και αγορια?Μου φαινεται πολυ βολικη λυση .

JBePp2.png?qDX8aAa3

Εμείς μέχρι που έγινε 3 μηνών την κοιμίζαμε όλη μέρα εκτός από το βράδυ στο πορτ μπεμπέ και ήταν ψηλά και πολύ βολικά!!! Τώρα πια τον απογευματινό της υπνάκο τον παίρνει στο καθισματάκι στην ξαπλωτή θέση. Το καρότσι είναι απλά ΤΕΛΕΙΟ!!!!! Καλοτάξιδο και με το καλό το μωράκι σου!!!:P

4vVfp3.png

QaBBp2.png

Ηρθε σημερα παιδια ολο το stoke συστημα με ACS .3 TERASTIES KOUTES! Μιλαμε οτι εχει πολυ δουλεια!! Θα πλυνω και ολα τα πανοειδη κομματια οποτε καλα κρασια. Η ολη διαδικασια της αποστολης πηρε 1 μηνα περιπου.

Γενικα εχει πολυ ποιοτικη οψη οτιδηποτε υπαρχει μεσα και ειναι ολα πολυ στυλατα. Κλοτσαγε ο μπουμπουκος μου με την καινουργια του πορσε και το κρεββατακι του.Ευχομαι να του αρεσει εκει μεσα για να τον περιφερω και να κανω δουλειες

JBePp2.png?qDX8aAa3

Εμείς μέχρι που έγινε 3 μηνών την κοιμίζαμε όλη μέρα εκτός από το βράδυ στο πορτ μπεμπέ και ήταν ψηλά και πολύ βολικά!!! Τώρα πια τον απογευματινό της υπνάκο τον παίρνει στο καθισματάκι στην ξαπλωτή θέση. Το καρότσι είναι απλά ΤΕΛΕΙΟ!!!!! Καλοτάξιδο και με το καλό το μωράκι σου!!!:P

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙς ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΣΑΣ

JBePp2.png?qDX8aAa3

Ηρθε σημερα παιδια ολο το stoke συστημα με ACS .3 TERASTIES KOUTES! Μιλαμε οτι εχει πολυ δουλεια!! Θα πλυνω και ολα τα πανοειδη κομματια οποτε καλα κρασια. Η ολη διαδικασια της αποστολης πηρε 1 μηνα περιπου.

Γενικα εχει πολυ ποιοτικη οψη οτιδηποτε υπαρχει μεσα και ειναι ολα πολυ στυλατα. Κλοτσαγε ο μπουμπουκος μου με την καινουργια του πορσε και το κρεββατακι του.Ευχομαι να του αρεσει εκει μεσα για να τον περιφερω και να κανω δουλειες

Αντε φιλεναδα καλοταξιδο το οχημα!!!!

Και με το καλο να ερθει ο μπεμπης μας.

Διαφημίσεις

Αν εμενα εγκυος τωρα στο πρωτο μου παιδι θα επελεγα αυτο το καροτσι χωρις συζητηση αλλα περιμενω το 4ο!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κοριτσια καλοταξιδα τα καροτσακια σας

4

Αντε φιλεναδα καλοταξιδο το οχημα!!!!

Και με το καλο να ερθει ο μπεμπης μας.

Με το καλο ! Και φυσικα παιδια δε χρειαζεται να αναφερω οτι στην παραγγελια με βοηθησε η φιλεναδα γνωστη συμβουλος καροτσικης Ολυμπια99!!!!!!!!!!!!

και βγηκε και μια χαρα site to pramworld!!!!

Ευχαριστω Ολυμπακι μου. Τι θα κανα χωρις εσενα?

JBePp2.png?qDX8aAa3

Κοριτσια καλημερα

ερωτηση κρισεως...

Γιατι το αγοραζετε απο το Ιντερνετ οταν στην ιδια τιμη μπορειτε να το αγορασετε απο καποιο καταστημα ..

Επειδη η κουμπαρα μου το εχει παρει και το εψαξε αρκετα καλα πριν απο κανενα μηνα

Σε ολα τα μαγαζια το πακετο μετα βιας ξεπερνουσε τα 800,00 ( και τοσο το πηρε )

Ακομα και στο τρικικλο που υποτιθετε δεν κανουν καμια εκπτωση η τελικη τιμη με κατι δωρα καπου εκει εφθανε...

Στην Allouete kai stin BEBE JOU Παντως τοσο το πουλαγανε τελικη τιμη...

Μην κολλατε ---Ζητατε εκπτωσεις....ολοι κανουν....εχει πεσει πεινα!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ LIVE .......

Καλη σας Ημερα

Φιλια πολλα

Κοριτσια καλημερα

ερωτηση κρισεως...

Γιατι το αγοραζετε απο το Ιντερνετ οταν στην ιδια τιμη μπορειτε να το αγορασετε απο καποιο καταστημα ..

Επειδη η κουμπαρα μου το εχει παρει και το εψαξε αρκετα καλα πριν απο κανενα μηνα

Σε ολα τα μαγαζια το πακετο μετα βιας ξεπερνουσε τα 800,00 ( και τοσο το πηρε )

Ακομα και στο τρικικλο που υποτιθετε δεν κανουν καμια εκπτωση η τελικη τιμη με κατι δωρα καπου εκει εφθανε...

Στην Allouete kai stin BEBE JOU Παντως τοσο το πουλαγανε τελικη τιμη...

Μην κολλατε ---Ζητατε εκπτωσεις....ολοι κανουν....εχει πεσει πεινα!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ LIVE .......

Καλη σας Ημερα

Φιλια πολλα

Κλαιρη με 900 ευρω πηρα: καροτσι με καθισμα, πορτμπεμπε, ανταπτορες αυτοκινητου, ομπρελα, τσαντα αλλαξιερα,υπνοσακο και καφεδοχειο(δεν ξερω πως το λενε). Το προιον το ειδα λαιβ στο Τρικυκλο οπως και τις τιμες. Αν κανεις συνολο μιλαμε για 400 ευρω διαφορα!

JBePp2.png?qDX8aAa3

Διαφημίσεις

Κουκλιτσα μου καταρχας δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτε και βεβαια εγω ουτε πουλαω και σιγουρα αυτην την στιγμη δεν σκοπευω να αγορασω καροτσι μιας και η κλαιρη ( το μωρο μου ειναι αρκετα μεγαλη)

Απλα λεω οτι πριν απο λιγο καιρο η κουμπαρα μου πηρε καροτσι ,πορτ μπεμπε,τσαντα ,ποτηροθηκη ανταπορες για μαχι cosi ,το καθισμα to maxi cosi 998.00eyro

φιλια πολλα

Ναι βρε Κλαιρη μου δεν παρεξηγησα τιποτα.Ολα STOKE ΤΑ ΠΗΡΕ?

Αρα εγω εχω παρει επιπλεον τον υπνοσακο και την ομπρελα και τα εξοδα αποστολης με 900 ευρω

Δεν ξερω νομιζω και παλι συμφερει απο ιντερνετ

JBePp2.png?qDX8aAa3

• 3 εβδομάδες μετά...

Το πηρα και εγω..το Strokke απο την ιδια σελιδα.Τωρα που εχει και Winter Sale ολοκληρη η παραγγελια +καθισμα αυτοκινητου Recaro 1000 ευρω+extra (Επιασε τοπο το Χριστουγεννιατικο) χαχαχα

Πανω κατω μια διαφορα +- 450 ευρω απο καποια ελληνικα καταστηματα.

yogamama η συναρμολογηση πως σου φανηκε?

qbd8p2.png

• 2 εβδομάδες μετά...

βλεποντας τις τιμες που τα πηρατε εγω μαλλον την πατησα!!!!!!!στο τρικυκλο πριν 8 μηνες που το πηρα δεν μου κοψανε ουτε ευρω:mad:999 ευρω!καλα ξηγιεστε κ το παιρνετε απο το ιντερνετ.εγω φοβηθηκα τα μεταφορικα του κ κακως απο οτι βλεπω:(.παντωσ οσο αφορα το πλυσιμο εγω ειχα διαλυσει καλα σε πολυ ζεστο νερο αρκαδι και το περασα με πανακι .μια χαρα εγινε;).

uDuOp2.png

κοριτσια Χρονια Πολλα!!!!!!

επειδη εχω αρχισει να κανω ερευνα αγορας και συγκρινω τιμες να ρωτησω 2-3 πραγματακια που θελω...

πηρατε ολες το carrycot?? μεχρι ποια ηλικια χωραγε μεσα το μωρακι σας??? το χρησιμοποιησατε και για να κοιμαται τους πρωτους μηνες???

το καθισματακι που εχει το καροτσι ειναι απο 6 μηνων και πανω ε???

οσον αφορα το καθισματακι αυτοκινητου με το μονο που ειναι συμβατο το καροτσι ειναι το maxi cosi?? το πηρατε σετ και το καθισμα ή μονο τους ανταπτορες προσαρμογης???

απο αυτη η προσφορα που εχω βρει στο pramworld..τι πρεπει να αγορασω ακομα που μου ειναι απαραιτητο???

λογικα τσαντα,ποδοσακο,καλυμμα βροχης θα τα εχει μεσα ε??

η ομπρελα ειναι απαραιτητη ε?

Name: Stokke Xplory® Inc. Carrycot, Cabriofix + Adaptor- Turquoise item_thu_11913.jpg Stokke Xplory Cabriofix Options :</B>Xplory + Cabriofix Graphic IronPrice: curr_1.gif GBP Sterling £689.99, Saving £177.65 (20%) on RRP (£867.64)

ευχαριστωωωωωωωωωωωωωω.......

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...